Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.

Anonyymit Anonyymit

Viimeisin vastaus
Viimeisin vastaus
Viimeisin lanka
Lista
Lista
Katalogi
AP Itsekäs Hobitti 9 kk
message file JPG
Vertaistukilauta ahdistuneille, hikikomoreille, alkoholisteille, syrjäytyneille, masentuneille ja muutenkin kaikille joita elämä potkii päähän. Pidetään lauta siistinä ja asiallisena, ei turhaa kiusaamista tai vittuilua.
41
Verinen Kiivi 1 kk
Kipeä Keuhkokala mun kyrpä löyhkää kuselle ja vanhalle spermalle vaikka pesen saippualla.
ihanaa rakas.....
Utelias Gepardi 25 pv
Kipeä Keuhkokala mun kyrpä löyhkää kuselle ja vanhalle spermalle vaikka pesen saippualla.
message file JPG
Tota kun suihkuttelet muniin niin tuoksuu myski ja santelipuu
Rikas Saruman 7 pv
Kipeä Keuhkokala mun kyrpä löyhkää kuselle ja vanhalle spermalle vaikka pesen saippualla.
Tulkaa myllypuroon katsomaan esitystäni se on viihde arvoa täynnä ja hienoa estetiikkaa sellaista uus romanttista tanskalaistyylistä eli ruusun terälehtien päällä kyrvän nupin päällä haistaa aromia joka on kuin kesäyön tuulahdus sateen jälkeen ja perse reiästä tulee aromikasta henkäystä myöskin eli tervetuloa myllypuroon taide iltaan lupaan että kyrpä ja perse reikä haisee ja takuun alaisena lupaan että viihdytte
AP Satutettu Valtakunnankansleri 2 pv
message file JPG
Kela-asioiden neuvontalanka

AP:lta lakkautettiin työmarkkinatuki. Miten tuon saa parhaiten takaisin?
11
Rikkinäinen Bodari 1 pv
Toimeentulotukea hakemaan vaan jos ei oo muuta. Siinä viimeisessä karenssissa on paskaa se että se ku napsahtaa niin ainoa tapa päästä siitä eroon on olla jossain töissä tai koulutuksessa tietty aika.
AP Satutettu Valtakunnankansleri 1 pv
Rikkinäinen Bodari Toimeentulotukea hakemaan vaan jos ei oo muuta. Siinä viimeisessä karenssissa on paskaa se että se ku napsahtaa niin ainoa tapa päästä siitä eroon on olla jossain töissä tai koulutuksessa tietty aika.
Ajattelin ottaa suunnitelmaksi tuon mielenterveysreitin, kun 15 vuotta tässä on ollut poliklinikan asiakkuus. Onneksi on vanhemmat tukena ja pari nettikaveria.
Rikkinäinen Bodari 23 t
Satutettu Valtakunnankansleri Ajattelin ottaa suunnitelmaksi tuon mielenterveysreitin, kun 15 vuotta tässä on ollut poliklinikan asiakkuus. Onneksi on vanhemmat tukena ja pari nettikaveria.
Kannattaa se toimeentulotuki hakea silti. Siinä ei ole samanlaista urakkaa kun työkkärin kanssa tekemisissä oleminen, vaan se on tarkoitettu justiinsa siihen tilanteeseen kun mitään rahaa ei tule mistään.
AP Ärsyyntynyt Bulldoggi 26 pv
message file JPG
Sellainen ongelma, että pitäisi löytää järjissään oleva nainen jota ei kiinnosta narkata, mutta satunnaiset iltasavut ja metukan voimalla naiminen ajoittain maistuu.
15
AP Ärsyyntynyt Bulldoggi 25 pv
Hohtava Marmotti Jonkun järjissään olevan satunnaispolttelijan nyt vielä voikin löytää. Se kun on tänä päivänä sen verran yleistä, mutta tuo metan voimalla paneminen oli vähän mitä vittua. Eihän metan kaltaista paskaa vetele kuin kallut ja nistit.
Tuntikausien himon ylistys on ikävä kyllä jotain mihin ei ilman boostiä pääse. Ja koska siellä on tullut aikaa vietettyä niin ei se pelkkä satunnainen asennon vaihtaminen ihan täytä tarpeita pitkässä juoksussa.
AP Ärsyyntynyt Bulldoggi 25 pv
Seikkailunhaluinen Pikachu Ootko kokeillu löytää lasten sammakkofoorumilta viiden aikaan aamulla?
Meinasin, mutta tulin sitten tänne tilittämään.
Innokas Yksisarvinen 2 pv
Ärsyyntynyt Bulldoggi Tuntikausien himon ylistys on ikävä kyllä jotain mihin ei ilman boostiä pääse. Ja koska siellä on tullut aikaa vietettyä niin ei se pelkkä satunnainen asennon vaihtaminen ihan täytä tarpeita pitkässä juoksussa.
Tää
AP Kiiltävä Jumal-Keisari 8 kk
message file JPG
>millä velhoasteella olet?
<ap on velho alioppilas
36
Liikkumaton Leijona 14 pv
message file JPG
Velho-oppilas
Innokas Yksisarvinen 4 pv
Reputin jo ennen kandia...
Rikkinäinen Skeptikko 4 pv
En millään. Tytykin on paksuna.

T. 32v ykä, jolla ei ikinä ollutkaan mahdollisuutta velhoutua ;____;
AP Erilainen Influensseri 11 pv
message file MP4
On sitten perseestä asua vuokralla homo-city alueella. Ollaan kaupungin vuokra-asunnossa jossa vuokra n. 1100e / 76m2. Vastaava tai vähäsen isompi asunto on yksityisellä 2-300e/kk enemmän. Perheen kasvaessa tarvittaisiin isompi asunto ja mieluusti pysyisi näissä kaupungin asunnoissa hintatason vuoksi. Ongelmana on että kaupungin asunnot jaetaan mallia 1. kaupunkiin muuttavat, yhdistyvät perheet, yksinhuoltajat jne. "kiireelliset" 2. muut. Ollaan oltu asuntojonossa varmaan jo 5 vuotta laitellen aina hyviin paikkoihin hakemusta, mutta kun olemme kategoriassa 2. niin ei ole mitään saumaa vaihtaa asuntoa. Ei mitään painoarvoa siis sillä kauanko on asuntoa halunnut vaihtaa. Pitäisi varmaan kusettaa systeemiä ja "erota" perheestä, ottaa joku 300e/kk yksiö jonne vaihtaa kirjat hetkeksi. Emännällä nousisi asumistuet pilviin ja käytännössä kattaisi tuon yksiön sillä. Sitten voisikin taas "muuttaa yhteen" ja saada kaupungilta asunnon kiireellisenä. Vittu mitä paskaa byrokratiaa.
4
Lempeä Peura 4 pv
Jahas, siellä asuinalueshoppaillaan vain hyviä paikkoja.
Hilpeä Raivohärkä 4 pv
message file JPG
>On sitten perseestä asua vuokralla homo-city alueella.

muutappa pois no-go zonelta
Hohtava Seepra 4 pv
On se perseestä tää asumisoikeuskin. Korot, sähkö ja lämmityskustannukset ylös niin vastike 1050 e/kk -> 1280 e/kk. Ens vuonna menee varmana 1300 e/kk rikki ja samalla valtio leikkaa asumistuet. Hyvä edullinen asumisoikeusasunto vittu. Kaks neliötä vähemmän kuin sulla, maksaa korotusten jälkeen enemmän kuin vuokra-asunto.

Johonkin Vantaan perukoille 70-luvun remontoimattomaan kämppään pitäis ilmeisesti muuttaa tai ahtaa kaikki lapset yhteen huoneeseen ja nukkua itse olkkarissa.
AP Ihana Virtahepo 3 kk
message file JPG
Mitä tehä kun ei oo hyviä vaihtoehtoja
>30v
>datanomi eli pitkäaikaistyötön
>köyhästä perheestä, ei perintöä tulossa vaikka jokainen sukulainen kupsahtaisi samaan aikaan
>ei mitään kavereita tai yhteyksiä
>ei säästöjä mutta ei velkaakaan
>tuilla kädestä suuhun ja jos kituuttelen että saan säästettyä niin vitutus aivan liian suuri että saisin mitään suurempaa summaa säästettyä

Vaihtoehdot
>hae opiskelemaan ja saa jollain ihmeellä paikka ja valmistu jollain ihmeellä ajoissa = 30k€ opintolainat yli 5% koroilla ilman 100% varmaa työpaikkaa koska talous ja työmarkkinat on mitä on
tai
>hae töitä x9001 kertaa uudestaan = ei töitä 99.9999% mahdollisuudella koska pitkäaikaistyötön ja paska talous ja työmarkkinat
tai
>hae töitä mutta valehtele CV:ssä = jää kiinni heti kättelyssä koska valehtelu on väärin ja sattuu sialuun valehdella mistään mitään kun tulee jo kylmänhiki painajaiset pelkästään "neljännestä kalapuikosta"-tason "valheista/laittomuuksista"
tai
>säästä rahaa että voin muuttaa ulkomaille töihin esim saksaan = masennus koska siellä on neekereitä ja en halua sinne jos työpaikka ei ole täysin varma ennen edes sinne menemistä ja palkka minimissään 3-4k€ nettona kuussa = masennus koska ei tommosiin pääse minun korteilla
61
AP Ihana Virtahepo 13 pv
Nolostunut Pöhisijä ei ny yhtään millään pahalla mutta kyllä sä ihan itse valitset mitä teet elämässäs niin sillon se tarkottaa myös sitä että sulla on valta muuttaa sun elämää. mä ymmärrän et voi tuntua hankalalta hakee töitä ku tilanne on toi, mutta jostain on alotettava ja se vois olla vaikkapa se että hyväksyt että sä oot ite valinnut mitä teet oman työllistymisen eteen, mitä opiskelet tai muuta, annat sen itelles anteeksi ja lähet tarpoo toiseen suuntaan. sentään heräät nyt etkä 50 vuotiaana et elämä on menos hukkaan. tuo työllistymiskoulutus mitä muut ehdottaa kuulostaa parhaalta tähän alkuun. Suomi on myös täynnä spesifejä työpaikkoja joissa opetetaan siihen mitä tehdään. esim erikoistuotteiden tarkistus ja pakkaaminen tai kokoonpanohommat eri tasosissa valmistavissa yrityksissä. Jos taas ettii aivotyötä, niin eikö sun papereilla pääsis it tukeen töihin ja lähtis sieltä vaikka liikkeelle? täällä maassa tuntuu olevan joku kuvitelma että kun yhden työpaikan valitsee niin sen jälkeen ei voi kokeilla muuta. ite oon repiny juuret ja lähteny vittuun alueelta missä ei ollu duunia ei tulevaisuutta ja etsiny ja saanu aktiivisuudella (ei hakemuksia lähettämällä) aina töitä jostain. sit onki helppoa ku tekee vaan parhaansa ja yrittää onnistua työssä eikä lusmua. työnhaku on kaupantekoa. jos osaat myydä kaverille sun vanhan koneen, osaat myydä ittes firmaan sisään.
koska niitä IT tuki paikkoja ei ole niin montaa ja jokaiseen on satoja jos ei tuhansia hakemuksia, ja tottakai ne palkkaa ammattikorkean käyneen, datanomin sijasta.
Ongelma myöskin tässä on että ainut työ mistä nautin oli juurikin se IT tuessa oleminen, toisen alan töihin olen valmis menemään mutta palkka pitää olla korkeampi koska siitä työstä en tule nauttimaan läheskään yhtä paljon.
Elegantti Marjastaja 10 pv
Rikas Messias No mitä menetettävää sinulla on? Opintolainaa jos ei pankille maksa, niin se menee kelalle takaisin ja Kelan perintäkeskus sopii sitten osamaksusuunnitelman kanssasi. Sitten käytännössä "maksat kelalle" ja haet harkinnanvaraisena tukena sen maksusi takaisin kunnalta. Mutta hei, ei kannata edes yrittää jos asenne on noin helvetin negatiivinen ja pelokas. Asennevammalla ei töihin pääse koskaan.
En kyllä usko että saa harkinnanvaraista tukea opintolainan takaisin maksuun Kelalle, vaan se menee yksinkertaisesti ulosottoon ja menetät luottotietosi. Ja sen jälkeen et saa edes vuokrakämppää tai vakuutusta niin todellakin on menetettävää.

Mutta jos sulla on jotain lähdettä tälle väitteellesi niin mielelläni näkisin. Mutta kuulostaa perus lampaiden harhoilta että Kelasta saa rahaa vaikka mihin kunhan vaan kysyy. Ei saa.
Itsekäs Zorro 9 pv
Laiska Vaeltaja Nii no onneksi ei olekaan kyse SINUSTA. 🤡 Millä maitojunalla? Siksi lähdetään että voi palata. Ei se tarkoita ett muttaa ulkomaille, että tyyppi saavuttaa hienoja asioita ja saamme myöhemmin lukea hänestä lehdestä. Lol mitä ihmettä. Tuommoisen reissun idea on nähdä muutakin kun lähisale, esim.rimi market. Ei mitään sen kummempaa. Ehkä kokea kivoja asioita jotka nykyisessä pysähtyneessä tilanteessa ei tapahdu.
Tämä postaaja on nainen

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää