Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Itsekäs Hobitti 9 kk
message file JPG
Vertaistukilauta ahdistuneille, hikikomoreille, alkoholisteille, syrjäytyneille, masentuneille ja muutenkin kaikille joita elämä potkii päähän. Pidetään lauta siistinä ja asiallisena, ei turhaa kiusaamista tai vittuilua.
41
Kuohkea Nahkiainen 9 kk
jos en ole mikään näistä ja ei se elämä loppuen lopuksi potki edes päähän niin mitä teen?
Vanhanaikainen Leijona 9 kk
Kuohkea Nahkiainen jos en ole mikään näistä ja ei se elämä loppuen lopuksi potki edes päähän niin mitä teen?
message file JPG
Lopetat itsellesi valehtelun
Tungetteleva Avaruusolento 9 kk
Kuohkea Nahkiainen jos en ole mikään näistä ja ei se elämä loppuen lopuksi potki edes päähän niin mitä teen?
Jatkat elämää kuten aina ennenkin?
Hohdokas Merihevonen 9 kk
Kuohkea Nahkiainen jos en ole mikään näistä ja ei se elämä loppuen lopuksi potki edes päähän niin mitä teen?
Sinuna pohtisin elämänvalintojani vakavasti. Alkoholismin saat kuukauden harjoittelulla aikaiseksi. Nettikasinot on myös loistava valinta saada sopiva masis aikaiseksi!
Hilpeä Tuhatjalkainen 8 kk
Otetaanko aina kusitestit ennen bentsojen määräämistä? Ei ole mitään päihdehistoriaa
Tylsistynyt Lemuuri 8 kk
Hilpeä Tuhatjalkainen Otetaanko aina kusitestit ennen bentsojen määräämistä? Ei ole mitään päihdehistoriaa
ei oteta
Vaarallinen Torahammas 5 kk
Olen masentunut alkoholisti ja UMKn jälkeen lähden baariin jotta ahdistus helpottaa edes hetkeksi.
Kipeä Pesukarhu 5 kk
Vaarallinen Torahammas Olen masentunut alkoholisti ja UMKn jälkeen lähden baariin jotta ahdistus helpottaa edes hetkeksi.
aivan tiskiltä lisää hyvää oloa
Vaarallinen Torahammas 5 kk
Kipeä Pesukarhu aivan tiskiltä lisää hyvää oloa
Joo muutama jekku ja pari kaljaa ja klo 02 taksilla takaisin kotiin nukkumaan.
https://www.youtube.com/watch?v=WXV5XhvSAXk
youtube thumbnail
Unelias Collie 5 kk
message file JPG
Unelias Collie 5 kk
En ole enää tosin edes töissä, mutta silti elämältä puuttuu kokonaan suunta. En vain jaksa olla yksin enää.
Miellyttävä Gnuu 4 kk
Turhaa vittuilua ei ole olemassakaan. Yritä opetella suodattamaan
Rikkinäinen Tiffany 4 kk
Unelias Collie En ole enää tosin edes töissä, mutta silti elämältä puuttuu kokonaan suunta. En vain jaksa olla yksin enää.
message file JPG
En mäkään ole töissä, eikä mun elämällä ole suuntaa. Yksin jaksan kyllä olla. Tuutko pelaamaan mun kanssa OSRS?
Hienosteleva Komissaari 4 kk
message file JPG
Tsemppiä :3
Kuuluisa Pääministeri 4 kk
huomenna olis lääkäri reissu, aiheena mielenterveys ongelmat, en itse edes hakenut sinne.
Hienosteleva Komissaari 4 kk
Kuuluisa Pääministeri huomenna olis lääkäri reissu, aiheena mielenterveys ongelmat, en itse edes hakenut sinne.
No hyvä että oot nyt saanut apua ja ota kaikki apu vastaan mitä saat.
Kuuluisa Riistäjä 4 kk
attachment Unelias Collie Klikkaa tästä avataksesi viestin
Töh täh en tajua
Arvokas Korvasieni 4 kk
Kuuluisa Pääministeri huomenna olis lääkäri reissu, aiheena mielenterveys ongelmat, en itse edes hakenut sinne.
Mitäs lääkäri ukko sanoi? Oliko yleismallin keskustelu vai saitko apua?
Ahdistunut Majava 4 kk
attachment Rikkinäinen Tiffany En mäkään ole töissä, eikä mun elämällä ole suuntaa. Yksin jaksan kyllä olla. Tuutko pelaamaan mun kanssa OSRS?
message file JPG
En saa tyydytystä videopeleistä kuin nostalgiamielessä kerran kolmessa kuukaudessa. Teen "järkeviä" asioita päivittäin, mutta silti kaikki on merkityksetöntä. Kiitos kutsusta kuitenkin. Vaikutat mukavalta kaverilta.
Energinen Bullmastiffi 4 kk
message file MP4
Värikäs Yksisarvinen 3 kk
attachment Rikkinäinen Tiffany En mäkään ole töissä, eikä mun elämällä ole suuntaa. Yksin jaksan kyllä olla. Tuutko pelaamaan mun kanssa OSRS?
Mitä muuta puuhaat kun pelaat tota OSRSia?
Rikkinäinen Toukka 3 kk
Pakko vaan jaksaa olla yksin. Ei kukaan halua läheisriippuvaiseen suhteeseen. Kun pääsee yksinäisyydestä ykseyteen niin tulee yhtenäisuuttä. Nämä ns syrjäytyneet on eturintamalla henkisessä maailmansodassa ja luovat uuden paremman maailman.
Onnekas Vesinokkaeläin 3 kk
Rikkinäinen Toukka Pakko vaan jaksaa olla yksin. Ei kukaan halua läheisriippuvaiseen suhteeseen. Kun pääsee yksinäisyydestä ykseyteen niin tulee yhtenäisuuttä. Nämä ns syrjäytyneet on eturintamalla henkisessä maailmansodassa ja luovat uuden paremman maailman.
Kylä sen lähesriipuuvuuden kanssa voi oppia elämään, kun molemmat ymmärtää että toinen kärsii siitä.
Kaunis Flanders 3 kk
Se vertaistuki näyttää täällä olevan nimenomaan kovasydämisten besserwisserien vittuilua elämän murjomille, ja korskeaa ylpeilyä omalla onnistumisellaan.
Rikkinäinen Toukka 3 kk
Onnekas Vesinokkaeläin Kylä sen lähesriipuuvuuden kanssa voi oppia elämään, kun molemmat ymmärtää että toinen kärsii siitä.
Kaikkeen myrkylliseen voi tottua ja siksi onkin mieliala lääkkeet jotta voi sopeutua paskaan. Läheisriippuvuus on seksiaddiktio.
Utelias Kimaira 3 kk
Rikkinäinen Toukka Kaikkeen myrkylliseen voi tottua ja siksi onkin mieliala lääkkeet jotta voi sopeutua paskaan. Läheisriippuvuus on seksiaddiktio.
Minä käsitän sen toisin.
Rikkinäinen Toukka 3 kk
Utelias Kimaira Minä käsitän sen toisin.
Tottakai kun sun pitää ylläpitää valhetta jotta voit hyväksyä paskasi. En itse näe yleensä hyvää tai pahaa, mutta selvästi on epäterveitä yksilöitä jotka haluavat olla loppuikänsä trumoissaan.
AP Ylläpitäjä Itsekäs Hobitti 3 kk
Kaunis Flanders Se vertaistuki näyttää täällä olevan nimenomaan kovasydämisten besserwisserien vittuilua elämän murjomille, ja korskeaa ylpeilyä omalla onnistumisellaan.
Missä vittuillaan?
Kaunis Flanders 3 kk
Itsekäs Hobitti Missä vittuillaan?
Tässä langassa:
https://vastalauta.org/aa/28657
Kaunis Flanders 3 kk
Itsekäs Hobitti Missä vittuillaan?
Ja nimimerkki "Aggressiivinen ninja". En kaipaa syyttelyä, ylenkatsomista ja näsäviisasta ylemmyydentunteen synnyttämää tuomionhalua.
Älykäs Tunkeilija 3 kk
Pakko tulla tänne avautumaan, kun pakko jotenkin saada näitä ajatuksia jaettua. Ongelmana siis seksielämä oman tytyn kanssa.

Pohjatietona voisin kertoa, että ollaan nyt seurusteltu noin 6,5v. Tavattiin kun oltiin molemmat 19 ja suhteen ensimmäiset 5v meni etäsuhteena. Itselläni oli alkuun intti ja opiskeltiin eri kaupungeissa. Nähtiin kuitenkin pääsääntöisesti joka viikonloppu, ellei lasketa muutamia poikkeuksia. Joskus silloin tällöin arkenakin tai muita pidempiä aikoja. Noin 1,5v sitten tytykin sai koulut loppuun ja aloitti työt. Samoihin aikoihin muutettiin tytyn kanssa yhteen, joka on pääsääntöisesti mennyt ihan hyvin.

Ongelmana kuitenkin on tytyn haluttomuus seksiin yhteenmuuton jälkeen. Aiemmin kun asuttiin erillään, oli seksiä joka ikinen viikonloppu, usein myös muutamaan otteeseen. Kun päätettiin muuttaa yhteen, tytykin vitsaili että nyttenhän on helpompaa harrastella arkenakin. Tyty taipuvainen stressiin ja ihan ymmärrettävästi muuton aikoihin seksi väheni merkittävästi. Ymmärsin asian tuolloin hyvin ja ajattelin, että kyseessä on vaan tilanteeseen liittyvä stressi. Kuitenkaan seksielämä ei koskaan palannut läheskään samalle tasolle. Nykyään seksiä on 1-2 kertaa kuukaudessa, jossain välissä oli 2kk tauko.

Olen yrittänyt asiasta tytyn kanssa puhua ja tyty ei osaa itsekään kertoa, miksi haluja ei ole. Ei siis kiinnosta myöskään runkkailla tai ole kiinnostusta seksiin ylipäätänsä. Kovin myös kertoo, ettei minussa olisi mitään vikaa. Kuitenkin tuntuu, ettei tytyllä ole enää edes kiinnostusta yrittää palauttaa seksin määrää edes yhtään lähemmäs vanhaa tasoa. Nykyään puhuu, kuinka seksin määrä ei merkkaa mitään ja että voinhan aina runkata yms.

Nyt vaan tuntuu sille, ettei tässä varmaan auta enää muu kuin erota. Harmittaa aivan järkyttävän paljon heittää kaikki muu hyvä tästä suhteesta hukkaan. Muuten asiat meillä kuitenkin hyvin, en olisi muuten näin kauaa tätä hommaa yrittänyt korjata. Mutta nyt vain on tullut itselleni raja vastaan, en vaan jaksa tätä enää. T. Viimeisestä kerrasta nyt 3vk.
Laiska Hikikomori 3 kk
message file JPG
Olen muuttamassa yhteisölliseen asumiseen lähiaikoina uudelle paikkakunnalle. Voimafantasioin tällä hetkellä ihan vitusti, että aloitan kamppailulajin ja alan pelaamaan pesistä kesäisin ja laitan itseni oikeasti kuntoon. Teen elämäntapa remontin eli laihdutan, lopetan tupakan polton ja sitten alan lukemaan jotain self-help oppaita, kuinka omata positiivisempi elämänasenne.

Porukat sai tarpeekseen mun himassa lusimisesta skitsofrenia diagnoosieni kanssa. Pessimistyys ja negatiivinen elämänasenne on vallinnut suurta osaa elämästäni viimeiset 11 vuotta. Surullinen todellisuus saattaa tulla hyvin korkealla todennäköisyydellä kuitenkin olemaan, että ei siitä mitään tule ja tulen lukemaan tätä viestiä vuosi myöhemmin silmät kirvellen.
Vastenmielinen Korvasieni 3 kk
attachment Laiska Hikikomori Olen muuttamassa yhteisölliseen asumiseen lähiaikoina uudelle paikkakunnalle. Voimafantasioin tällä hetkellä ihan vitusti, että aloitan kamppailulajin ja alan pelaamaan pesistä kesäisin ja laitan itseni oikeasti kuntoon. Teen elämäntapa remontin eli laihdutan, lopetan tupakan polton ja sitten alan lukemaan jotain self-help oppaita, kuinka omata positiivisempi elämänasenne. Porukat sai tarpeekseen mun himassa lusimisesta skitsofrenia diagnoosieni kanssa. Pessimistyys ja negatiivinen elämänasenne on vallinnut suurta osaa elämästäni viimeiset 11 vuotta. Surullinen todellisuus saattaa tulla hyvin korkealla todennäköisyydellä kuitenkin olemaan, että ei siitä mitään tule ja tulen lukemaan tätä viestiä vuosi myöhemmin silmät kirvellen.
Yritä, ainakin tiedät tehneesi parhaasi. Onko sinulla voimia aloittaa keikkea kerralla? Vaikka jompi kumpi alkuun, kamppailu tai pesis, ja kun sujuu voi lisätä... Onnea paljon sinulle yritykseen.
Laiska Hikikomori 3 kk
Vastenmielinen Korvasieni Yritä, ainakin tiedät tehneesi parhaasi. Onko sinulla voimia aloittaa keikkea kerralla? Vaikka jompi kumpi alkuun, kamppailu tai pesis, ja kun sujuu voi lisätä... Onnea paljon sinulle yritykseen.
message file JPG
Kiitos sympaattisesta viestistä. On ollut outo tunne viimeiset pari päivää. En oikein tiedä kuinka kuvailla sitä. Vähän kuin alkaisin oikeasti elämään ensimmäistä kertaa elämässäni. Olen siis aika vanha jo en enää parikymppisen voimissa. Tulee oikeastaan aika pahamieli, kun tuli tuhlattua 10 vuotta piereskellen ja syöden sipsiä sekä kulutettua paskaohjelmia ja pelejä. Vähän kuin olisi ollut kahlittuna kellarissa ja näkee ensimmäistä kertaa päivänvaloa yli kymmeneen vuoteen.

Saatat olla oikeassa, että kannattaa aloittaa jompikumpi vain aluksi. Sattuisi olemaan siinä naapurirakennuksessa kamppailulajikerho, mutta katselin niitä hintoja ja ne on eläkeläiselle aika hinnakkaita. En tiedä saisiko Kelalta jotain tukea mahdollisesti tuohon, mutta epäilen aika voimakkaasti. Toisaalta mua kyllä pelottaa noi ihmiskontaktit ja heidän suhtautuminen omiin burgerointeihini julkisesti.

Pesäpallo olisi alustavasti varmaan helpompi aloittaa, kun voisin mennä kentälle tekemään jumppia ja lyömään palloa? Se on vain aika kaukana, mutta siinäkin saisi treeniä. Mulla on nilkka ja jalkapöytä murtunut 2 vuotta sitten ja se on leikattu, mutta vaikka parani hyvin, niin se silti reistailee välillä.
Vastenmielinen Korvasieni 3 kk
attachment Laiska Hikikomori Kiitos sympaattisesta viestistä. On ollut outo tunne viimeiset pari päivää. En oikein tiedä kuinka kuvailla sitä. Vähän kuin alkaisin oikeasti elämään ensimmäistä kertaa elämässäni. Olen siis aika vanha jo en enää parikymppisen voimissa. Tulee oikeastaan aika pahamieli, kun tuli tuhlattua 10 vuotta piereskellen ja syöden sipsiä sekä kulutettua paskaohjelmia ja pelejä. Vähän kuin olisi ollut kahlittuna kellarissa ja näkee ensimmäistä kertaa päivänvaloa yli kymmeneen vuoteen. Saatat olla oikeassa, että kannattaa aloittaa jompikumpi vain aluksi. Sattuisi olemaan siinä naapurirakennuksessa kamppailulajikerho, mutta katselin niitä hintoja ja ne on eläkeläiselle aika hinnakkaita. En tiedä saisiko Kelalta jotain tukea mahdollisesti tuohon, mutta epäilen aika voimakkaasti. Toisaalta mua kyllä pelottaa noi ihmiskontaktit ja heidän suhtautuminen omiin burgerointeihini julkisesti. Pesäpallo olisi alustavasti varmaan helpompi aloittaa, kun voisin mennä kentälle tekemään jumppia ja lyömään palloa? Se on vain aika kaukana, mutta siinäkin saisi treeniä. Mulla on nilkka ja jalkapöytä murtunut 2 vuotta sitten ja se on leikattu, mutta vaikka parani hyvin, niin se silti reistailee välillä.
Samat tuhlaukset takana täällä, elämisen tunnetta ei ole :D Mutta olen elänytkin sen tuhlauksen välissä hetken, ja se on yrittämisen arvoista.

Burgeroidessa voi sanoa sen ääneen, kyllä keskiverto normo suhtautuu empaattisesti kun ymmärtää syyn, olen tehnyt niin joskus. Pelkoon auttaa se että tekee.

Kelasta en osaa sanoa.

No tuon jalkapöydän takiakin ei kannata aloittaa liikaa kuormitusta nopeaan.
Kipeä Keuhkokala 3 kk
mun kyrpä löyhkää kuselle ja vanhalle spermalle vaikka pesen saippualla.
Eloisa Möykkykala 3 kk
Kipeä Keuhkokala mun kyrpä löyhkää kuselle ja vanhalle spermalle vaikka pesen saippualla.
Notkea olet, muuta ei voi sanoa. Jätä saippua pois.
Ylenpalttinen Quetzalcoatl 1 kk
Juttelin tänään naisen kanssa, joka ei ole koskaan elämässään seurustellut. Tuli kyllä jokseenkin pahamieli hänen puolestaan.
Verinen Kiivi 1 kk
Kipeä Keuhkokala mun kyrpä löyhkää kuselle ja vanhalle spermalle vaikka pesen saippualla.
ihanaa rakas.....
Utelias Gepardi 25 pv
Kipeä Keuhkokala mun kyrpä löyhkää kuselle ja vanhalle spermalle vaikka pesen saippualla.
message file JPG
Tota kun suihkuttelet muniin niin tuoksuu myski ja santelipuu
Rikas Saruman 7 pv
Kipeä Keuhkokala mun kyrpä löyhkää kuselle ja vanhalle spermalle vaikka pesen saippualla.
Tulkaa myllypuroon katsomaan esitystäni se on viihde arvoa täynnä ja hienoa estetiikkaa sellaista uus romanttista tanskalaistyylistä eli ruusun terälehtien päällä kyrvän nupin päällä haistaa aromia joka on kuin kesäyön tuulahdus sateen jälkeen ja perse reiästä tulee aromikasta henkäystä myöskin eli tervetuloa myllypuroon taide iltaan lupaan että kyrpä ja perse reikä haisee ja takuun alaisena lupaan että viihdytte

Vastalauta 0.6.24 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää