Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Erilainen Influensseri 11 pv
message file MP4
On sitten perseestä asua vuokralla homo-city alueella. Ollaan kaupungin vuokra-asunnossa jossa vuokra n. 1100e / 76m2. Vastaava tai vähäsen isompi asunto on yksityisellä 2-300e/kk enemmän. Perheen kasvaessa tarvittaisiin isompi asunto ja mieluusti pysyisi näissä kaupungin asunnoissa hintatason vuoksi. Ongelmana on että kaupungin asunnot jaetaan mallia 1. kaupunkiin muuttavat, yhdistyvät perheet, yksinhuoltajat jne. "kiireelliset" 2. muut. Ollaan oltu asuntojonossa varmaan jo 5 vuotta laitellen aina hyviin paikkoihin hakemusta, mutta kun olemme kategoriassa 2. niin ei ole mitään saumaa vaihtaa asuntoa. Ei mitään painoarvoa siis sillä kauanko on asuntoa halunnut vaihtaa. Pitäisi varmaan kusettaa systeemiä ja "erota" perheestä, ottaa joku 300e/kk yksiö jonne vaihtaa kirjat hetkeksi. Emännällä nousisi asumistuet pilviin ja käytännössä kattaisi tuon yksiön sillä. Sitten voisikin taas "muuttaa yhteen" ja saada kaupungilta asunnon kiireellisenä. Vittu mitä paskaa byrokratiaa.
4
Elegantti Avosetti 4 pv
>Pitäisi varmaan kusettaa systeemiä
Systeemi on tehty sinua varten! Otat siitä kaiken hyödyn irti !!

Ps. Muuta homocitystä pois
Lempeä Peura 4 pv
Jahas, siellä asuinalueshoppaillaan vain hyviä paikkoja.
Hilpeä Raivohärkä 4 pv
message file JPG
>On sitten perseestä asua vuokralla homo-city alueella.

muutappa pois no-go zonelta
Hohtava Seepra 4 pv
On se perseestä tää asumisoikeuskin. Korot, sähkö ja lämmityskustannukset ylös niin vastike 1050 e/kk -> 1280 e/kk. Ens vuonna menee varmana 1300 e/kk rikki ja samalla valtio leikkaa asumistuet. Hyvä edullinen asumisoikeusasunto vittu. Kaks neliötä vähemmän kuin sulla, maksaa korotusten jälkeen enemmän kuin vuokra-asunto.

Johonkin Vantaan perukoille 70-luvun remontoimattomaan kämppään pitäis ilmeisesti muuttaa tai ahtaa kaikki lapset yhteen huoneeseen ja nukkua itse olkkarissa.

Vastalauta 0.6.24 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää