Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Ilkeä Kirppu 1 kk
message file JPG
Keskustelua MG-merkin autoista. Harkinnut ID.3:sta, mutta tämä miellyttää ulkonäön ja hinnan puolesta enemmän.

Onko kokemuksia ja mitä pitäisi tietää kun tämmöstä hankkii?
14
Loistava Isäukko 1 kk
Omaan silmään nuo on nimenomaan helkkarin rumia. En niistä malleista tiedä mitään, mutta semmosia missä on se jaettu takaspoileri näkee usein liikenteessä ja on mielestäni ehkä tämän hetken rumin auto
AP Ilkeä Kirppu 1 kk
Loistava Isäukko Omaan silmään nuo on nimenomaan helkkarin rumia. En niistä malleista tiedä mitään, mutta semmosia missä on se jaettu takaspoileri näkee usein liikenteessä ja on mielestäni ehkä tämän hetken rumin auto
miellyttääkö sua id:n ulkonäkö? nää on mieltymyskysymyksiä, turha kinastella
Loistava Isäukko 1 kk
Ilkeä Kirppu miellyttääkö sua id:n ulkonäkö? nää on mieltymyskysymyksiä, turha kinastella
No on se parempi, ei millään tapaa hieno kyllä. Semmonen selvästi konservatiivisempi ote tyypilliseen sähköautojen muotoiluun. Sähköautoista aivan ehdoton suosikki on Ioniq 5. Ja joo ihan totta, jokaisella on oma makunsa ja hyvä niin.
Ilkeä Öljylintu 1 kk
noissa on kyllä ruma se epämääränen takauloke
Myrskyävä Kylähullu 2 pv
Englannissa tollanen lopetti reagoimasta polkimiin ja jatkoi vaan menoaan, jolloin poliisiauto ajettiin eteen jarruttamaan.
Kiinalaista latutyötä....
Myrskyävä Kylähullu 2 pv
https://www.bbc.com/news/uk-scotland-67005620
AP Ilkeä Kirppu 2 pv
Myrskyävä Kylähullu https://www.bbc.com/news/uk-scotland-67005620
Miksi ei jarrut toimineet? Eli kaveri ajellut ilman toimivia jarruja? Tuo artikkeli vaikuttaa ihmeelliseltä kun asiasta ei löydy mitään tietoa mistään muualta. Jarruthan ei ole sähköjärjestelmään yhteydessä. Mikä tahansa vika onkin, niin voi yhtä hyvin toistua kalliimmassakin sähköautossa.
Myrskyävä Kylähullu 1 pv
Ihan vaan sitä, että Kiinasta ei juuri hyvää tule ja kaikki on mahdollista. Kiinan paska politiikka jatkuu juur niin kauan kun sieltä ostetaan paskaa ja rahdataan ympäri maailmaa.
AP Ilkeä Kirppu 1 pv
Myrskyävä Kylähullu Ihan vaan sitä, että Kiinasta ei juuri hyvää tule ja kaikki on mahdollista. Kiinan paska politiikka jatkuu juur niin kauan kun sieltä ostetaan paskaa ja rahdataan ympäri maailmaa.
Todennäköisesti kaikki elektroniikkalaitteet joita käytät on jollain tavalla sidoksissa Kiinaan. Kuluttaja ei halua maksaa että asiat tehdään Euroopassa.
Kiireinen Fregattilintu 1 pv
message file JPG
>mitä pitäisi tietää kun tämmöstä hankkii?

No vittu sellanen pikkujuttu, että Kiinan kommunistihallinto saa suoran pääsyn sekä sun yksityiselämääs että kartoittamaan Suomen infran. Älä IKINÄ osta Kiinalaista ohjelmistoa, sulla ei ole mitään välineitä tietää niiden toiminnasta edes perusteita.

Ja ennen kuin hauku huuhaaksi, niin kiinalaisten autojen vakoilutoiminta on jo todistettu oikeaksi asiaksi.
Päättäväinen Kirahvi 1 pv
Kiinalaisten autojen kohdalla täytyy tietää että jos kiinalainen voi huijata missään kohti tuotantoa ja tienata sillä vähän enemmän niin se tekee sen poikkeuksetta. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä että käytetyt materiaalit ovat aina heikompaa laatua kuin olisi syytä olettaa.
Musta Mastiffi 1 pv
Myrskyävä Kylähullu Ihan vaan sitä, että Kiinasta ei juuri hyvää tule ja kaikki on mahdollista. Kiinan paska politiikka jatkuu juur niin kauan kun sieltä ostetaan paskaa ja rahdataan ympäri maailmaa.
Tää. En ostais etenkään kiina-autoa.
AP Ilkeä Kirppu 1 pv
Musta Mastiffi Tää. En ostais etenkään kiina-autoa.
No enpä oo itekkään enää ostamassa MG4 kun EU lätkäs 40 % tullit SAIC motorsille johon MG kuuluu, että hyvin toimi mun kohdalla
Lyötävä Härkäsammakko 1 pv
attachment Kiireinen Fregattilintu >mitä pitäisi tietää kun tämmöstä hankkii? No vittu sellanen pikkujuttu, että Kiinan kommunistihallinto saa suoran pääsyn sekä sun yksityiselämääs että kartoittamaan Suomen infran. Älä IKINÄ osta Kiinalaista ohjelmistoa, sulla ei ole mitään välineitä tietää niiden toiminnasta edes perusteita. Ja ennen kuin hauku huuhaaksi, niin kiinalaisten autojen vakoilutoiminta on jo todistettu oikeaksi asiaksi.
Mitä infraa se auto kartoittaa? Tieverkon, minkä Google on jo kuvannut? Ja minne kiinalaiset diplomaatit sun muut vakoilijat pääsee vapaasti muutenkin?
Tuskin on todistettu mitään.

Vastalauta 0.6.24 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää