Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.

Asiallinen

Viimeisin vastaus
Viimeisin vastaus
Viimeisin lanka
Lista
Lista
Katalogi
AP Komea Kissakala 3 kk
message file JPG
Mitä kivoja harrastuksia on?
Plussaa jos a) se on liikunnallista b) ei ole yksitoikkoista
41
Onnekas Flamingo 12 pv
Sängyssä istuminen ja kuoleman odottelu
Ylenpalttinen Puuma 7 pv
>Laskuvarjohyppy
Ylimielinen Katulapsi 1 pv
Tylsistynyt Leppäkerttu >jousiammunta Jousimetsästys on hyvää puuhaa tauluammunnan ja/tai kilpailun ohella, monesti menee ihan retkeilynä. Aika helppo aloittaa, etsii paikallisen seuran ja kysyy onko kokeiluammuntoja. Varusteet eivät mahdottomia maksa, voi ostaa käytettynä. Perusteet oppii nopeasti mutta tekniikan hiominen vie loppuelämän. Voi vaikuttaa yksitoikkoiselta mutta itse en koe sellaiseksi. >miekkailu Kendo on sosiaalinen laji ja kilpailuihin voi osallistua vanhempikin henkilö kuten jousiammunnassakin, Iaidoa voi harrastaa itsekseen kun on oppinut perusteet. Sitten keskiaikaismiekkailut ym. riippuen mikä kiinnostaa. Kaveri on enemmän tuohon kallellaan ja tykkää kun on oikeaa haarniskaa ja muuta vermettä.
Jousiammunta on kyllä mua kiinnostanut todella pitkään. Koen sen olevan halvempi vaihtoehto verrattuna muihin ampumaharrastuksiin joihin tarvitsee kaiken maailman lupia ja koulutuksia (varmaan ihan hyvä näin että kukaan ei ihan huvikseen pääse ostamaan rynkkyjä).
AP Liikkumaton Perhonen 10 pv
message file JPG
>ovulaatiosta viikko
>alavatsaa juilii kohdun kohdalta
>kohtu tuntuu pinkeältä


Tässä langassa jännätään alkavatko menkat 9.7.2024 aamupäivällä vai eivät (raskaus), ja sen jälkeen seurataan nyymin vollottamista lapsettomuudesta.
40
Pimeä Fregattilintu 2 pv
Ootko kikityty
AP Liikkumaton Perhonen 1 pv
Pimeä Fregattilintu Ootko kikityty
Tottakai
Rohkea Ihmissusi 1 pv
Liikkumaton Perhonen Nonnii, ei sieltä mitään vauvaa tule. Mutta ei munasarjakystaakaan.
Joko pitää tulla sijaissiittäjäksi?
AP Typerä Öljylintu 3 pv
message file JPG
Onko taiteilijoita paikalla? Kirjoittajia, kuvataiteilijoita jne? Mulla olisi yksi kysymys:

Oliskohan kukaan mahdollisesti kiinnostunut keksimään sellaista lyhyttä ytimekästä kirjoitusideaa, perustuen muutamaan paskaan vesivärimaalaukseeni? En ole siis mikään ammattitaiteilija enkä koskaan tule olemaan.
24
Likainen Tonttu 3 pv
message file JPG
Häiriintynyt Komissaari 2 pv
Typerä Öljylintu Kiitos tästä. Rupesin nyt vain miettiään, että voisikohan näitä ideoita jotenkin miksailla keskenään, koska näyttää siltä, että materiaalia tulee. Tosin se on kyllä ainoastaan hyvä asia. En tosiaan ajatellut, että saisin näin rutkasti ideoita, vaan odotin lähinnä haukkumista.
Kyllä yhdistele ihmeessä, tai voit kirjoittaa niin että sama hahmo käy nuo seikkailut läpi tai sen veli/sisko tms. Sekin on jännä vaikutelma jos vaikka sisarukset tai rakastavaiset seikkailee ja tarina kertoo toisen tai molempien näkökulmasta.
Kirjoittelemision.
Miellyttävä Pyöriäinen 2 pv
Häiriintynyt Komissaari Mikä on sun suosikki no? Ite teettäisin noista osasta varmaan postimerkkejä. Mun suosikit on nuo punaisella taustalla olevat kuvat. Ja jos ikean mainoskilpailuun osallistuisi ni tuo greippi aurinko sopis hyvin👍
Tuo purppurainen kuva keskellä alarivissä on suosikkini.
AP Koditon Pääministeri 5 pv
message file JPG
Kuinka paljon uskot Jungin ajatuksiin?
14
Lumoava Pauhaaja 3 pv
Jungia juurikaan lukematta olen eri mieltä pääasiassa noista mystisemmistä jutuista/tulkinnoista. Oon tämmönen materialistipaska vaikka inhoan ihmiskokemuksen typistämistä materialistisiin kehyksiin.
Listaappa ap omasta mielestäsi vaikka 5 jungin tärkeintä ajatusta.
Masentunut Silakka 2 pv
attachment Viaton Toukka Kaikki jotka sanoo näin yleensä vaan absorboi filosofiaa ja ideologiaa, mediasta, leffoista, kirjoista jne. elämänsä varrella sitä tietämättä ja elävät harhassa että ajattelevat niin kuin ajattelevat, vain oman harkintansa ja ajattelunsa takia. Silti se "oma ajattelu" kuitenkin poikkeuksetta päätyy olemaan juuri yhteiskunnan vallitsevaa filosofiaa ja ideologiaa ns. normaaliutta, tai jotain perversiota niistä, jotka kuitenkin pohjaa aina samoille yhteiskunnassa vallitseville ennakko-oletuksille ja meemeille. Filosofiassa on sisällön lisäksi melkein tärkeämpää se että oppii ajattelemaan. Filosofiaa ei maallikkona edes lueta sen takia että omaksuu jonkun muka niin paljon viisaamman kirjoittajan ajatukset sanasta sanaa ja sitten on sen jälkeen edes vähän parempi ja sivistyneempi. Todellisuudessa mitä enemmän löydät filosofien ja ennenkaikkea omasta ajattelusta epäkohtia ja mitä vähemmän nielet purematta tekstiä, niin sen parempi. Näin on hyvä että oppii olemaan kriittinen ja rakentamaan verkkoa eri käsitteistä ja ajatuksista ja ymmärtää mitä ihmiset ja minä itse uskon, tai uskoin ja mille se ajattelu pohjaa. Lopulta pystyt edes jotenkin selittämään itsellesi, ehkä muille missä sinä seisot filosofisesti ja ideologisesti ja miksi. Se luo eräänlaista vapautta.
message file JPG
Erinomainen postaus.
Luotaantyöntävä Vesinokkaeläin 2 pv
Koditon Pääministeri Pidätkö niitä jotenkin toisiaan poissulkevina vaihtoehtoina? Huvittavaa ajatus että joku kuvittelee keksivänsä täysin muista vaikutteista vapaan oman elämänkatsomuksen.
Oot vaan filosofian uushomo. Vastiksen korpifilosofit on itsenäisesti paukuttanu sellaista settiä että jää jungit kakkoseks. Ovat vain siirtyneet niin kauas sun kaltaisista posereista etteivät vain viitsi avata sulle todellisuuden avaimia.
AP Hohtava Kakapo 2 kk
message file JPG
Pitäisikö kannabis laillistaa vai ei ?
Argumentteja puolesta ja vastaan kiitos!
Huomaathan, että tämä on asiallisessa. Laitoin tuohon raflaavan kuvan keskustelua herättääkseni.
24
Tasapainoinen Haukka 1 kk
attachment Kutiava Barbaari Tietenkin, mutta tavasta ja käytännön asioista en ole niin varma. Kieltojärjestelmä on käytännössä aukottomasti se pahempi asia kun katsoo verotuloja, sosiaalisia haittoja ja porttiteoirioiden kannalta(todennäköisesti), mutta miten laillistus tapahtuu on isompi kysymys. Jenkeissä esimerkiksi kannabiksen haitalliset käyttömäärät ovat lisääntyneet reippaasti monissa osavaltioissa joissa laillistettu(cannabis hyperemesis-tapaukset moninkertaistuneet monin paikoin). Käyttäjämäärätkin ovat kasvussa, mutta korrelaatiota ei tietääkseni ihan hirveän vahvasti ole laillistamisen kanssa. Ideaalitilanne olisi että kotikasvatus saataisiin minimiin ja kannabiksen käyttökulttuuri viihteelliseksi, sillä ei se päivittäinen lussuttaminen aitoja lääkepotilaita lukuunottamatta tee kenellekkään mitään hirveän hyvää. Alkojen tapaisiin myymälöihin mielellään ja jopa jotain kasvatuksen täyskieltoja(jonka valvomiseen ei käytetä resursseja käytännössä ollenkaan ja tuomitaan ainoastaan reippaisiin sakkoihin) voisi harkita. Kun kasvatus on niin helppoa ja halpaa niin koko tuotantoketjun voisi samantien kansallistaa ettei pajarirahat valu jonnekkin atlantin toiselle puolen. Ei siinä kukaan hirveästi menetä vaikkei saakkaa girl scout zamnezia thunderfuck hazea brändättynä vaan tarjolla on pelkkää Suomikukka Oy:n norttia. Lisäksi tietenkin rajoitteita pajautteluun ja suitsitaan pahimpia haittoja sillä että laitetaan pönttöilyt rikesakkojen alle eikä rikoksiksi. T. Päivi Marley.
Tää. Lailliseksi, mutta säädeltynä, kuten alkoholinkin kohdalla on tehty. Kannabis on alkoholia vähemmän vaarallinen päihde, mutta päihde kuitenkin; se ei ole mikään riskitön aine.
Huono Raiskiainen 19 pv
Savuinen Pyöriäinen Ei. Valtion säännöstely ja puuttuminen pilaa toimivat markkinat.
Mutta jos kuvittelee polttavansa kerran pari vuodessa, niin aina on perseestä lähteä ostoksille. Jos ei ole kontakteja niin aina joutuu miettimään miltä mannelta saa turpaan, kun pitää lähteä hakemaan jostain paskalähiöstä tuotetta. Ihan sama maksaakoot vaikka 50 € grammalta, jos sais alkosta hakea
Kiltti Lammas 2 pv
Huono Raiskiainen Mutta jos kuvittelee polttavansa kerran pari vuodessa, niin aina on perseestä lähteä ostoksille. Jos ei ole kontakteja niin aina joutuu miettimään miltä mannelta saa turpaan, kun pitää lähteä hakemaan jostain paskalähiöstä tuotetta. Ihan sama maksaakoot vaikka 50 € grammalta, jos sais alkosta hakea
Kasvattaa ite. Tosin laitonta.
AP Iloinen Avosetti 4 kk
message file JPG
Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa kymmenen miljoonaa euroa?
91
Tylsistynyt Leija 3 pv
message file JPG
Ostaisin talon jostain keskisuurelta paikkakunnalta, ehkä matkustelisin vähän, ostaisin muille kaikkae kivaa. Laittaisin loput sitten sijoitusrahastoon ja eläisin normaalisiti ja kohtuullisesti sen koroilla ja tekisin mitä lystää, ehkä jopa edelleen palkkatöitä, tai yrittäjyyttä jos se käy harrastuksesta.
Julma Hihhuli 3 pv
message file JPG
Varmaan silleen ihan epäironisesti narkkaisin kaiken pois muutamassa vuodessa ja sitten vetäisin itteni jojoon
Koditon Koira 3 pv
Maksaisin veljien velat 2milj.
Maksaisin siskon ja äidin velat 600k
Remontoisin lapsuudenkodin 1milj.
Maksaisin omat velat 200k
Lopettaisin työt, ostaisin talon, menisin naimisiin ja alkaisin tekemään lapsia.

Loppurahalla ostaisin metsää isoäidin kuolinpesästä, kunhan ensin kuolisi.

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää