Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Aggressiivinen Collie 6 pv
message file JPG
kävin kattomassa haveibeenpwned.com-sivustolla onko emailini tullut pwnatuksi. ja olihanse, Deezerin kautta oli tapahtunut joku data breach vuoden 2022 lopussa

no, en ole ikinä Deezeriä käyttänyt, vaan muistaakseni tämä account sinne on tullut luoduksi ihan vaan koska se oli osa jotain puhelin- tai tablettitarjousta. eli mulle oltiin luotu turha tili turhaan palveluun jota en ollut käyttänyt, ja nyt sähköpostiosoitteeni ja sen salasana Deezer-palveluun oli vuotanut tämän takia.

pistin Deezerille viestiä että voivatko poistaa tämän turhan tilin kun se kerran oltiin jo vuodettukin, mihin sain nopeasti vastauksen että joo poistettu.

KUITENKIN, kun yritin poistaa sitä itse (ja siinä epäonnistuen), kokeilin kirjautua palveluun omalla Google-tililläni, missä on siis sama sähköpostiosoite kuin tuossa Deezer-palvelussa. onnistuin kirjautumaan sisään

Kysymykseni on: vaikka Deezerin aspassa joku poisti tilini, niin onko minulla nyt silti joku vitun Deezer-tili vielä voimassa, koska kirjauduin palveluun Google-tililläni ennen kuin tämä aspa kerkesi sen alkuperäisen tilin poistaa?

Eli onko nämä kaksi asiaa eri (tili, johon on liitettynä paska@google.com / Google-tili paska@google.com), ja vaikka tuon alkuperäisen tilin poistaisi niin jääkö nyt sitten kuitenkin olemaan joku Google-tili mihin on liitettynä Deezer-palvelu?

vittu
5
Outo Piisami 6 pv
voi vittu mikä ulinaseinä jostain maailman turhimmasta jutusta. vitun diginatiivit
AP Aggressiivinen Collie 6 pv
Outo Piisami voi vittu mikä ulinaseinä jostain maailman turhimmasta jutusta. vitun diginatiivit
jos et osaa vastata niin olet aivan vitun vammanen ihminen
AP Aggressiivinen Collie 6 pv
Outo Piisami voi vittu mikä ulinaseinä jostain maailman turhimmasta jutusta. vitun diginatiivit
ps olen milleniaali
Helppo Marjastaja 5 pv
Aggressiivinen Collie, -diginatiivi


:D
Vanhanaikainen Karkulainen 3 pv
message file JPG
>vain yksi tunnus pwnattuna
huutista mitä vauvalukuja, mulla on vuosien aikana ollu tunnuksia jo parissakymmenessä breachissa

Vastalauta 0.6.24 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää