Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Avuton Puhisija 3 pv
message file JPG
Kaipaisin "tosimaailman lukuja" eri näytönohjainten omistajilta 1080p resoluutiolla. Mulla on siis tällä hetkellä 1070 Ti ja se alkaa paikoittain näyttämään ikääntymisen merkkejä, Youtube on helvetin hyvä lähde kun laittaa "1070 Ti vs. XXXX" mutta siellä toki kaikki aina testataan Ultra-asetuksilla ja ei kai kukaan oikeasti pelaa niin, että kaikki on aina ihan täysillä kun lähes joka pelissä on tosi paljon turhia FPS: iä tappavia asetuksia mitkä ei oikeasti vaikuta mihinkään visuaalisesti.

Erityisesti kiinnostaa RTX 2080, 2080 Ti, 3070, 3070 Ti jne. näytönohjainten omistajat, minkälaisia framerateja te nyitte 1080p asetuksilla eri peleissä kun asetukset ei kaikki ole rassattu ihan täysille? Plussaa jos teillä on sama prossu kun mulla, Ryzen 7 5800X3D. En varsinaisesti pelaa ikinä mitään AAA-pelejä mutta jos jotain pelejä nyt on niin Quake Champions, CS2, WoW (retail ja classic), BG3, Doom Eternal ja toki sitten kohta tulee esim. Kingdom Come 2 minkä aion varmasti pelata mutta sitä tietysti ei kukaan oikein voi testata vielä :D TES 6 varmaan pelaan kanssa kun tulee ja tietysti modattuna. Ja pysyn 1080p resossa koska oon comp FPS autisti niin 1080p 240hz näyttö on vaan niin hyvä siihen.
2
Hullu Rotta 3 pv
Reso voi ja kannattaa ja pitää skaalata, varsinkin jos on fps autisti.
AP Avuton Puhisija 3 pv
Hullu Rotta Reso voi ja kannattaa ja pitää skaalata, varsinkin jos on fps autisti.
message file JPG
Joo, esim. BG3 kun laitto sen FidelityFX jutun päälle ja 95% Resolution Scaleksi niin about tuplaantu FPS: t, hyvä teknologia

Vastalauta 0.6.24 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää