Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Pilvinen Mopsi 6 kk
message file JPG
Minkälaista käydä thaikuissa? Vois täs säästää duunarihommista 650e/kk ja lähteä 2025 thaikkuihin lämpöön tammi- helmikuu
28
Myrskyävä Sammakkosuu 6 kk
message file JPG
oletko valmis vastaanottamaan vastauksien kuninkaan:
EN TIEDÄ
Huono Mäyrä 6 kk
No eipä tuo sen ihmeellisempää ole kun yli viikon ollut mestoilla. Joka päivä sama homma, nussit, käyt sukeltaa, jumppaamassa, ryyppäät ja sit syöt hyvin.

Aika nopeesti puuroutuu ja haluaa takas omaan paskaduuniin
Edullinen Heimopäällikkö 6 kk
Miks se on aina se vitun mielikuvitukseton thaikku?
Huono Mäyrä 6 kk
Edullinen Heimopäällikkö Miks se on aina se vitun mielikuvitukseton thaikku?
Mielikuvitusta ois enemmän ku menis esim somaliaan, sudaniin, israeliin, ukrainaan tai pohjoiskoreaan
Vaikea Sudenkorento 6 kk
Huono Mäyrä Mielikuvitusta ois enemmän ku menis esim somaliaan, sudaniin, israeliin, ukrainaan tai pohjoiskoreaan
Mistä duunari hommista saa noin paskaa palkkaa, joku satku enemmä kui rotalla. Vai onko 650€/kk aijot laittaa säästöö?
Hienosteleva Harakka 6 kk
message file JPG
Ei ole kokemusta, mutta ymmärtääkseni tolla budjetilla saa melkein jo lentoliput, niin voit nälissäsi hakata hanskaan siellä sitten ja tulla takas.
Loistava Alkusammuttaja 6 kk
attachment Hienosteleva Harakka Ei ole kokemusta, mutta ymmärtääkseni tolla budjetilla saa melkein jo lentoliput, niin voit nälissäsi hakata hanskaan siellä sitten ja tulla takas.
Onpa kyl kalliit lennot jos ne maksaa jonku kaheksan tonnia.
Hienosteleva Harakka 6 kk
Vaikea Sudenkorento Mistä duunari hommista saa noin paskaa palkkaa, joku satku enemmä kui rotalla. Vai onko 650€/kk aijot laittaa säästöö?
message file JPG
Suurimmalla osalla ihmisistä on ihan vitun paskat palkat. Joskus tekee hankaluuksia uskoa edes noita mediaanipalkkaväitteitä, mutta kai se sentään on uskottava kuitenkin. Ei perus paskaduunista kuitenkaan jää useinkaan käteen menojen jälkeen kun se 100-200€/kk enemmän kun työttömällä. Tämän lisäksi suurin osa on ajettu velkoihin ja päihdeongelmiin, eikä niillä ole rahaa säästössä tai oikeastaan edes kykyä hoitaa taloutta tasapainoisesti tai järkevästi. No ei tunnu olevan hallituksellakaan, joten ehkä tämä olisi sitten liikaa vaadittu.
Hienosteleva Harakka 6 kk
Loistava Alkusammuttaja Onpa kyl kalliit lennot jos ne maksaa jonku kaheksan tonnia.
message file JPG
Niinpä. No selvästikään en lukenut kovin huolellisesti, mutta jotain 650e luokkaa ne ymmärtääkseni on. Jos useamman kk:n säästää, niin sitten voi jäädä kikitytyihin ja viranomaisten lahjontaan rahaa vielä.
Säkenöivä Velho 6 kk
Edullinen Heimopäällikkö Miks se on aina se vitun mielikuvitukseton thaikku?
No siellä pärjää perusturistikin ilman mitään truu trävellerin "juon omaa kustani" -skillsejä, ja on kuitenkin halpaa, lämmintä ja eksoottista.
Fiksu Resupekka 6 kk
message file MP4
Itselläni on kokemusta vain Bangkokista ja meno voi olla toisenlainen jossain Phuketissa tai Pattayalla
Ilma on kuumaa ja hiostavaa, vähän kuin jossain saunan jälkilöylyissä.
Ruoka ja juoma on halpaa ja hyvää, katuruoka on jotain kahden -kolmen euron luokkaa. Kookoset mistä juodaan pillillä mehu on 5/5.
Tuputtajia on aivan perkeleesti. Lähes joka tuktuk ja taksitkin on tyrkyttämässä huoriin ja katsomaan ping pong showta. kadullakin joissain paikoissa tullaan tarjoamaan lapulla seksi menua.
Tuktukeilla on nopeaa ja halpaa liikkua, mutta jotkut sellaiset on kusettajia mitkä ottaa liikaa rahaa. Monet haluavat että niille annetaan kaljaa tippinä.
Liikenne on aika maanista ja meno on muutenkin aika rähjäistä. Aika hauska paikka vierailla muttei siellä varmaan jaksaisi asua.
Vaikea Sudenkorento 6 kk
attachment Hienosteleva Harakka Suurimmalla osalla ihmisistä on ihan vitun paskat palkat. Joskus tekee hankaluuksia uskoa edes noita mediaanipalkkaväitteitä, mutta kai se sentään on uskottava kuitenkin. Ei perus paskaduunista kuitenkaan jää useinkaan käteen menojen jälkeen kun se 100-200€/kk enemmän kun työttömällä. Tämän lisäksi suurin osa on ajettu velkoihin ja päihdeongelmiin, eikä niillä ole rahaa säästössä tai oikeastaan edes kykyä hoitaa taloutta tasapainoisesti tai järkevästi. No ei tunnu olevan hallituksellakaan, joten ehkä tämä olisi sitten liikaa vaadittu.
Mutta missä jotai 650€/kk orjatöitä mula edes suonessa on? Itse sain kk kesätyöstä 1600€/kk. Sekä itse tuolla kuudella ja puolella sataa ilma kela almuja maksaisin vain vaivoin vuokra
Päättäväinen Hakkapeliitta 6 kk
message file JPG
Muuten ihan jees, mutta 2025 on matkustuskielto.
Innokas Kuningaskalastaja 4 kk
Ihan jees, mutta olet jo myöhässä. Tää paikka oli paratiisi vuosina 2008-2014. Kylhän tää nyt vielkin menettelee, mutta erityisesti huorissa maksat 2-10x ja saat 1/10 vs mennyt aika.
Kutiava Dalmatialainen 4 kk
Mene mielummin Vietnamiin
Paljon halvempi maa, ei pilattu turismilla niinkuin thaimaa

Vietnamin sisäiset lennot erittäin halpoja.
Helppo Jumal-Keisari 4 kk
Omasta mielestä mukavaa.

Hyvä sää yleensä, jopa kuuma suomalaiselle.

Useamman kerran olen kuukauden ollut. Persaukiselle hyvä paikka, ruoka ja majoitus halpaa. Pienellä budjetilla pärjää, kunhan pysyy poissa walking streetin tms tyttö baareista.

Maan sisäiset lennot edullisia, muutamia kymppejä.

Kansainvälinen ajokortti kannattaa olla jos skootteria tai autoa vuokraa. Poliisit tykkää sakottaa turisteja. Ei sinänsä muuta seuraamusta, kuin menee aikaa tuhottomasti aina jonotella ajokorttia laitokselta takaisin ja maksella sakkoja (n.15e kpl).
Helppo Jumal-Keisari 4 kk
Kutiava Dalmatialainen Mene mielummin Vietnamiin Paljon halvempi maa, ei pilattu turismilla niinkuin thaimaa Vietnamin sisäiset lennot erittäin halpoja.
Tämä kyllä myös. Lento Bangkokista joitain kymppejä. Saa olla 14vrk ilman viisumia muistaakseni. Da Nang oli kiva kylä ja Hoi An. Ho Chi Minh aivan liian raju mun makuun. Pohjoiseen ei keretty
Kutiava Dalmatialainen 4 kk
Helppo Jumal-Keisari Tämä kyllä myös. Lento Bangkokista joitain kymppejä. Saa olla 14vrk ilman viisumia muistaakseni. Da Nang oli kiva kylä ja Hoi An. Ho Chi Minh aivan liian raju mun makuun. Pohjoiseen ei keretty
Hanoi ja pohjoinen erittäin halpa. Saigon ja etelä Thaimaan hintatasoa.
Ite asunu kaks vuotta Vietnamissa aikanaan. Reissannu siellä muuten yleensä joka vuosi.
Helppo Jumal-Keisari 4 kk
Kutiava Dalmatialainen Hanoi ja pohjoinen erittäin halpa. Saigon ja etelä Thaimaan hintatasoa. Ite asunu kaks vuotta Vietnamissa aikanaan. Reissannu siellä muuten yleensä joka vuosi.
Hanoi jäi harmittamaan, kun ei kerennyt käydä. Ensi kerralla sinne suoraan. Ihmiset ei niin kyrpiintyneitä turisteihin vielä ja rannat ainakin tuossa puolessa välin tosi puhtaat
Kutiava Dalmatialainen 4 kk
Helppo Jumal-Keisari Hanoi jäi harmittamaan, kun ei kerennyt käydä. Ensi kerralla sinne suoraan. Ihmiset ei niin kyrpiintyneitä turisteihin vielä ja rannat ainakin tuossa puolessa välin tosi puhtaat
Hanoi halpa ja löytyy myös baari elämää kulttuurin lisäksi. Liikenne kaaos koska kapea kadut.

Kaljatölkki kioskissa sai 10,000 paikallisella.
Tuomittu Isäukko 3 kk
attachment Myrskyävä Sammakkosuu oletko valmis vastaanottamaan vastauksien kuninkaan: EN TIEDÄ
message file JPG
Rikkinäinen Influensseri 13 pv
Edullinen Heimopäällikkö Miks se on aina se vitun mielikuvitukseton thaikku?
Ite oon sortunu tähän liian usein. Miettiny mihin menis ja sit päätyny taas tuttuun ja turvalliseen Thaimaahan.

Lokakuun lopussa ois sauma lähteä kolmeks viikoks johonkin ja meinaa taas kallistua tutuille nurkille. Ideoita otetaan vastaan!

Meksiko noussut hyväks vaihtoehdoks kyllä. Kerran poikennu kännissä San Diegosta Tijuanaan eli käytännössä ei voi sanoa käyneensä.
Rikkinäinen Influensseri 13 pv
Kutiava Dalmatialainen Mene mielummin Vietnamiin Paljon halvempi maa, ei pilattu turismilla niinkuin thaimaa Vietnamin sisäiset lennot erittäin halpoja.
Onko heittää Vietnamiin mitään hyviä tipsejä? Thaimaassa oon viihtyny saarilla (Phayam, Chang) vähän sesongin ulkopuolella ja samanhenkistä menoa kaipailis.
Kiva Tonnikala 13 pv
Rikkinäinen Influensseri Onko heittää Vietnamiin mitään hyviä tipsejä? Thaimaassa oon viihtyny saarilla (Phayam, Chang) vähän sesongin ulkopuolella ja samanhenkistä menoa kaipailis.
Vietnam ei oikein ole saaridiggarin mesta. Toki niitäkin on ihan ok tasoisia on mutta pääpointti on sitten muussa luonnossa. IMO Vietnam se maa jossa kannattaa lähteä tutkimaan ihan vain avoimesti eri semi-tai-kokonaan-tuntemattomia-paikkoja ilman ennakko-odotuksia. Lennä joko Hanoi tai HCMC ja iske johonkin suuntaan. Hyvä siitä joka tapauksessa kuitenkin tulee. Halpaa on kuin vittu (n. 2/3 Thaimaan hinnoista) ja taitaa olla 90 päivää viisumi lentäessä, ainakin viimevuonna vielä oli, en tiedä onko muuttunut.

T. Eri
Laiska Kutittaja 12 pv
Kannattaako thaimaaseen mennä heinäkuussa
Rikkinäinen Influensseri 11 pv
Kiva Tonnikala Vietnam ei oikein ole saaridiggarin mesta. Toki niitäkin on ihan ok tasoisia on mutta pääpointti on sitten muussa luonnossa. IMO Vietnam se maa jossa kannattaa lähteä tutkimaan ihan vain avoimesti eri semi-tai-kokonaan-tuntemattomia-paikkoja ilman ennakko-odotuksia. Lennä joko Hanoi tai HCMC ja iske johonkin suuntaan. Hyvä siitä joka tapauksessa kuitenkin tulee. Halpaa on kuin vittu (n. 2/3 Thaimaan hinnoista) ja taitaa olla 90 päivää viisumi lentäessä, ainakin viimevuonna vielä oli, en tiedä onko muuttunut. T. Eri
Kiitän vastauksesta!
Varovainen Pukumies 7 pv
Kiva Tonnikala Vietnam ei oikein ole saaridiggarin mesta. Toki niitäkin on ihan ok tasoisia on mutta pääpointti on sitten muussa luonnossa. IMO Vietnam se maa jossa kannattaa lähteä tutkimaan ihan vain avoimesti eri semi-tai-kokonaan-tuntemattomia-paikkoja ilman ennakko-odotuksia. Lennä joko Hanoi tai HCMC ja iske johonkin suuntaan. Hyvä siitä joka tapauksessa kuitenkin tulee. Halpaa on kuin vittu (n. 2/3 Thaimaan hinnoista) ja taitaa olla 90 päivää viisumi lentäessä, ainakin viimevuonna vielä oli, en tiedä onko muuttunut. T. Eri
Sapa ja lao cai ainakin pohjosessa käymisen arvoisia
Seikkailunhaluinen Chinook 4 pv
Kurt Caz käynyt Vietnamissa ja hyvää kontsaa tehnyt. Kannattaa youtubesta katsoa

Vastalauta 0.6.24 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää