Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Ahdistunut Neulakala 3 kk
message file JPG
Paluulento lähtee 2:30 ja perillä ollaan 8:30 jonka jälkeen neljän tunnin matka kotiin julkisilla (juna + bussi).

Miten hoitaisitte nukkumisen? Kannattaako edes harkita että olisi tuon koko yön hereillä ja toivota ettei kuole seuraavana päivänä ennen kuin saapuu kotiin?
3
Rohkea Kivikala 3 kk
En ikinä osaa nukkua koneessa, joten oma strategia on lähinnä alkaa vaan elämään jotain hirvittävää valveunta ne viimeiset tunnit. Niskatuen puute koneessa on se tappaja. Pystyks vetää jotain 3-4 tunnin päikkäreitä ennen lähtöä? Sillä vois pärjätä ihan hyvin.
AP Ahdistunut Neulakala 3 kk
Rohkea Kivikala En ikinä osaa nukkua koneessa, joten oma strategia on lähinnä alkaa vaan elämään jotain hirvittävää valveunta ne viimeiset tunnit. Niskatuen puute koneessa on se tappaja. Pystyks vetää jotain 3-4 tunnin päikkäreitä ennen lähtöä? Sillä vois pärjätä ihan hyvin.
message file JPG
En itsekään osaa koneissa nukkua. En usko että saisin päikkäreitä vedettyä lähtömaassa ennen tuota. Hotellista en haluais maksaa yhtä lisäyötä kun kuitenkin jo ennen puoltayötä lähtisin sieltä kentälle päin. Lentokentälläkään en sais nukuttua ennen lähtöä sillä stressitasot kuitenkin korkeat että nuku nyt nuku nyt nuku nyt. Tuokin on vielä sellainen vammainen kombo että lentämistä about 3 tuntia ja loput 3 tuntia vaihtoa aamullavarhailla tuntemattomalla lentokentällä.

Hemmetti kun on vammainen kombo. Toinen vaihtoehto olisi lähteä kohteesta joskus iltapäivällä mutta silloin olisin joskus klo 1 jumissa Helsinki-Vantaalla ja ensimmäinen juna lähtee joskus neljän-viiden maissa, jos Tikkurilaan siihen mennessä edes pääsisi.
AP Ahdistunut Neulakala 5 pv
message file JPG
Sellaista päivitystä tähän että meni paremmin mitä odotin. Jännästi ei väsymys tuntunut yhtään ennen kuin 30 tuntia olin ollut putkeen hereillä. Vasta joskus kahdentoista maissa alkoi tuntumaan että vintti menee pimeäksi jos silmät laittaa hetkeksikin kiinni, mutta kotiin asti selvittiin nukahtamatta. Nopeasti vaatteet pesuun ja pariksi tunniksi pehkuin jotta pahimman väsytyksen sai selätettyä. Huomenna sitten nukutaankin niin pitkään kuin keho haluaa, jotta pääsisi univelasta nopeasti eroon.

Vastalauta 0.6.24 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää