Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.

Apokalypsi

Viimeisin vastaus
Viimeisin vastaus
Viimeisin lanka
Lista
Lista
Katalogi
NSFW
AP Unelias Hörhö 9 kk
message file JPG
Tällä laudalla keskustelua sodista, konflikteista, kriiseistä, katastrofeista, kulkutaudeista ja kaikesta muuhun happenings-lifestyleen liittyvästä. Laudalla on NSFW-tagi mahdollisten gorea sisältävien medioiden vuoksi, mutta älkää postatko tänne pornoa.
30
Tuomittu Laiskottelija 19 pv
Ihanaa, rakas
Miellyttävä Heimopäällikkö 7 pv
message file JPG
Tässä vastaus kaikkeen
Reilu Pitkäkurppa 4 pv
attachment Hymyilevä Kommunisti Itse pidän salaliitoista ja kaikista sellasesta toiminnasta ja häppeningeistä, mutta nuo sotasekopäät on ihan tosissaan tän kaiken kanssa ja jokaiseen viestiin tulee sama vastaus "dada ryssä/pjotr" ja salaliittohörhöä käytetään uutena natsikorttina. Ei ole oikein mielekästä muiden keskustella näiden kanssa mistään. Mihin tällainen kehitysehdotus pitää ilmaista?
kannattaa ilmiantaa ryssittelijät jos kielenkäyttö menee selvästi epäasialliseksi. Itse ilmiannan täällä kaikki epäasiallisuudet, ja välillä /satunnaisen/ puolelle ilmestyy ihmettelyä miksi nyymi sai bannit. Mahdollisesti öykkäröivät asiallisilla alalaudoilla eivätkä tajua tämän olevan kiellettyä
AP Vaikea Näätä 1 pv
message file JPG
Iltapaskan mukaan Venäjän rauhanehdot. Minusta kuulostaa yllättävän kohtuullisilta:

1. Krim
Väitetysti Venäjä olisi valmis siihen, että Krimin niemimaasta tehtäisiin ”erityinen demilitarisoitu alue”, jonka hallinto jaettaisiin Venäjän ja Ukrainan kesken. Tätä kohtaa ei ole täsmennetty julkisuudessa mitenkään siltä osin, kuinka mahdollinen ”kaksoishallinto” toteutettaisiin ja mitä tapahtuisi esimerkiksi Venäjän laivastotukikohdalle Krimin Sevastopolissa. Venäjä oli Sevastopolin tukikohdassa vuokralaisena 2014, kun Venäjä käynnisti koko niemimaan valloitusoperaation.

Ukrainan olisi tehtävä myös kansainvälisoikeudellisesti sitova lupaus olla katkaisematta Krimin vesihuoltoa.

Joidenkin väitteiden mukaan Venäjä vaatisi kuitenkin yhä edelleen tässä uudessakin ehdotuksessa, että Krim jää yksin Venäjän haltuun. Ukraina on puolestaan vaatinut kaikkien omien alueidensa palauttamista itselleen.


Venäjällä oli jo ennen sotaa vuokralla laivastotukikohta Sevastopolissa.
Venäjällä oli jo ennen sotaa vuokralla laivastotukikohta Sevastopolissa. KUVA: ALEXEY PAVLISHAK / REUTERS

2. Donetsk ja Luhansk
Venäjän ehtona olisi väitetysti, että Ukrainan olisi vetäydyttävä kokonaan pois Donetskin ja Luhanskin alueilta ja annettava ne Venäjän haltuun.


Poliisi kehotti ihmisiä lähtemään turvaan Toretskin kaupungissa Dontetskin alueella, lähellä sodan etulinjaa 3. heinäkuuta.
Poliisi kehotti ihmisiä lähtemään turvaan Toretskin kaupungissa Dontetskin alueella, lähellä sodan etulinjaa 3. heinäkuuta. KUVA: ALINA SMUTKO / REUTERS

3. Herson ja Zaporizzja
Venäjä olisi väitetysti valmis luovuttamaan Zaporizzjan ydinvoimalan ja Enerhodarin kaupungin takaisin Ukraina haltuun. Lisäksi väitetään, että Venäjä olisi ”valmis keskustelemaan” sekä Hersonin että Zaporizzjan alueiden palauttamisesta kokonaisuudessaan Ukrainan kontrolliin. Nykyisin Venäjä väittää näitäkin alueita jo kokonaan omikseen, vaikka se ei kontrolloi niitä kuin osittain.


Zaporizzjan ydinvoimala on sähköteholtaan Euroopan suurin. Se on tällä hetkellä Venäjän hallussa.
Zaporizzjan ydinvoimala on sähköteholtaan Euroopan suurin. Se on tällä hetkellä Venäjän hallussa. KUVA: ALEXANDER ERMOCHENKO / REUTERS

4. Dneprjoki
Venäjän mukaan Dneprin varrelle olisi perustettava lisäksi 100 kilometrin levyinen demilitarisoitu alue, joka kulkisi Ukrainan puolella jokea. Tätäkään vaatimusta ei ole selvennetty siltä osin, vaatisiko Venäjä demilitarisoitua aluetta ulotettavaksi Mustaltamereltä aina Kiovan korkeudelle asti.5. Nato
Ukrain
65
Tämä lanka on siirretty kanavasta satunnainen
AP Vaikea Näätä 8 t
attachment Satutettu Hiiri >Vittu mikä romahdus. :D Kun talouskasvusi häviää inflaatiolle, muttet ymmärrä sitä, en voi valitettavasti auttaa. Tilasto samasta lähteestä. https://tradingeconomics.com/russia/inflation-cpi Muuten tuosta kasvusta se sanoi sivulla muutenkin: <Still, markets have placed doubts on the sustainability of such a rebound, as the expansion has largely relied on state-funded investment in arms and ammunition for its war effort, which are due to bring little return and hamper Russians’ living standards. Jos niiden tuotanto olisi noussut tuotteina, niin miksi b-luokan a-tarvikkeita ostetaan Paremmasta-Koreasta, autoja Kiinasta ja lennokkeja Iranista? Missä se tuotanto varsinaisesti piilottelee? Se on noussut vain ruplamääräisesti, mutta maa ei taida tuottaa edes kaalia enempää kuin ennen. Noista saa väärinkäytettynä aina jonkun puujalkaväitteen, mutta ei niistä pitäväksi pohjaksi ole. Miksi edes näet tuon vaivan?
>Kun talouskasvusi häviää inflaatiolle
<Kasvuluvut on dollarimääräisiä tai ostovoimakorjattuja. Inflaatio, eli ruplan arvon heikkeneminen ei vaikuta dollarimääräiseen tuotantoon.

>bring little return and hamper Russians’ living standards.
<Puhuttiin talouskasvusta, resilienssistä jne. Ei kansalaisen elintasosta. Venäläisten ostovoima on työllisuuden ja kohonneiden palkkojen myötä kasvanut, muuten.

>Missä se tuotanto varsinaisesti piilottelee?
<Ei se missään piilottele. Teollisuustuotanto taitaa olla kaivosteollisuutta lukuun ottamatta kaikilla sektoreilla kasvanut vuodesta 2021

>mutta maa ei taida tuottaa edes kaalia enempää kuin ennen.
<No nyt päästiin asiaan! Venäjä tuottaa sitä perkeleen kaaliakin entistä enemmän. Katso tuolta:

https://www.osw.waw.pl/en/publikacje/analyses/2024-03-01/increase-russias-agri-food-exports

>Noista saa väärinkäytettynä aina jonkun puujalkaväitteen, mutta ei niistä pitäväksi pohjaksi ole. Miksi edes näet tuon vaivan?
<Kerron vain miten asiat ovat. Olen ollut pakotteita vastaan alusta saakka ja olen sitä edelleen. Suomi on pakotepolitiikan suurimpia häviäjiä ja kaikki väitteet siitä että Venäjällä menee päin persettä, on todella kaukana todellisuudesta. Pakotteet on tietenkin haitanneet montaa asiaa, mutta Venäjän tapauksessa myös korjanneet talouden ongelmia johon Venäjän korruptoitunut johto ei olisi koskaan muuten kyennyt. Pakotteet on epäonnistunut karmealla tavalla ja lopputulos on lähes kaikilta osin heikentynyt läntinen sopimusjärjestelmä ja lama Suomessa. Venäjän talouskasvu on täysi tosiasia ja romahdusta ennustaneet ovat olleet täysin väärässä.
Satutettu Hiiri 5 t
Vaikea Näätä >Kun talouskasvusi häviää inflaatiolle <Kasvuluvut on dollarimääräisiä tai ostovoimakorjattuja. Inflaatio, eli ruplan arvon heikkeneminen ei vaikuta dollarimääräiseen tuotantoon. >bring little return and hamper Russians’ living standards. <Puhuttiin talouskasvusta, resilienssistä jne. Ei kansalaisen elintasosta. Venäläisten ostovoima on työllisuuden ja kohonneiden palkkojen myötä kasvanut, muuten. >Missä se tuotanto varsinaisesti piilottelee? <Ei se missään piilottele. Teollisuustuotanto taitaa olla kaivosteollisuutta lukuun ottamatta kaikilla sektoreilla kasvanut vuodesta 2021 >mutta maa ei taida tuottaa edes kaalia enempää kuin ennen. <No nyt päästiin asiaan! Venäjä tuottaa sitä perkeleen kaaliakin entistä enemmän. Katso tuolta: https://www.osw.waw.pl/en/publikacje/analyses/2024-03-01/increase-russias-agri-food-exports >Noista saa väärinkäytettynä aina jonkun puujalkaväitteen, mutta ei niistä pitäväksi pohjaksi ole. Miksi edes näet tuon vaivan? <Kerron vain miten asiat ovat. Olen ollut pakotteita vastaan alusta saakka ja olen sitä edelleen. Suomi on pakotepolitiikan suurimpia häviäjiä ja kaikki väitteet siitä että Venäjällä menee päin persettä, on todella kaukana todellisuudesta. Pakotteet on tietenkin haitanneet montaa asiaa, mutta Venäjän tapauksessa myös korjanneet talouden ongelmia johon Venäjän korruptoitunut johto ei olisi koskaan muuten kyennyt. Pakotteet on epäonnistunut karmealla tavalla ja lopputulos on lähes kaikilta osin heikentynyt läntinen sopimusjärjestelmä ja lama Suomessa. Venäjän talouskasvu on täysi tosiasia ja romahdusta ennustaneet ovat olleet täysin väärässä.
Eipä taida merkitä, onko kasvu dollareissa, kun dollarikurssi on keinotekoinen ja vaihto käydään Yuaneissa. Tuotanto merkitsee. Missä on autotuotanto? Kasvanut? Missä ne autot ovat?

Työllisyys on todellakin kasvanut, koska tekijät on laitettu juoksuhautaan, hautaan tai he ovat muuttaneet ulkomaille. Tuo ei kuitenkaan nosta eläkeläisten ostovoimaa. Mikä on kansan ostovoiman tila?

Kranaatteja menee ja sehän jos mikä on teollista tuotantoa. Samoin kuin panssarivaunujen korjaus- ja modernisointitoiminta. Se ei kuitenkaan nosta kansalaisten elintasoa. Hetkellisesti menee lukujen perusteella kohtalaisesti, mutta kun kassa hupenee, hiljenee tuokin toiminta.

Jos rahaa ja tekijää olisi, tulipalot saataisiin sammutettua, eivätkä joet tulvisi keväisin kaupunkeihin. Jos tuotantoa todellakin olisi, kranaatteja ei tarvitsisi ostaa Paremmasta-Koreasta ja autoja Kiinasta.

Pakotteet todellakin falskaavat vähän joka puolelta. Tavaraa valuu edelleen rajojen yli. Kyllä ne nykypakotteetkin ovat vaikuttavia, mutta vaikuttavat suunnilleen yhtä hitaasti kuin lännen sotateollisen tuotannon käynnistys. Tällä hetkellä ollaan oikeastaan edelleen suunnitteluvaiheessa. Leirejä määritellään vieläkin. On vielä paljon työtä tehtävänä, eikä tuo Kiinan kanssa heräteltävä kauppasota ole täysin irti Venäjän tilanteesta. Siinä on vain se hankaluus, että lekottelu loppuu länsimaissa, koska joudumme kohta tekemään sen työn, jonka ennen teetimme Aasiassa halvalla. Kun Apple poistui Kiinasta, se siirtyi Intiaan. Se ei ole vielä ratkaisu vaan vain pitkittää ongelmaa, samalla tavalla kuin aselepo nyt tekisi.
AP Vaikea Näätä 7 min
Satutettu Hiiri Eipä taida merkitä, onko kasvu dollareissa, kun dollarikurssi on keinotekoinen ja vaihto käydään Yuaneissa. Tuotanto merkitsee. Missä on autotuotanto? Kasvanut? Missä ne autot ovat? Työllisyys on todellakin kasvanut, koska tekijät on laitettu juoksuhautaan, hautaan tai he ovat muuttaneet ulkomaille. Tuo ei kuitenkaan nosta eläkeläisten ostovoimaa. Mikä on kansan ostovoiman tila? Kranaatteja menee ja sehän jos mikä on teollista tuotantoa. Samoin kuin panssarivaunujen korjaus- ja modernisointitoiminta. Se ei kuitenkaan nosta kansalaisten elintasoa. Hetkellisesti menee lukujen perusteella kohtalaisesti, mutta kun kassa hupenee, hiljenee tuokin toiminta. Jos rahaa ja tekijää olisi, tulipalot saataisiin sammutettua, eivätkä joet tulvisi keväisin kaupunkeihin. Jos tuotantoa todellakin olisi, kranaatteja ei tarvitsisi ostaa Paremmasta-Koreasta ja autoja Kiinasta. Pakotteet todellakin falskaavat vähän joka puolelta. Tavaraa valuu edelleen rajojen yli. Kyllä ne nykypakotteetkin ovat vaikuttavia, mutta vaikuttavat suunnilleen yhtä hitaasti kuin lännen sotateollisen tuotannon käynnistys. Tällä hetkellä ollaan oikeastaan edelleen suunnitteluvaiheessa. Leirejä määritellään vieläkin. On vielä paljon työtä tehtävänä, eikä tuo Kiinan kanssa heräteltävä kauppasota ole täysin irti Venäjän tilanteesta. Siinä on vain se hankaluus, että lekottelu loppuu länsimaissa, koska joudumme kohta tekemään sen työn, jonka ennen teetimme Aasiassa halvalla. Kun Apple poistui Kiinasta, se siirtyi Intiaan. Se ei ole vielä ratkaisu vaan vain pitkittää ongelmaa, samalla tavalla kuin aselepo nyt tekisi.
Tuotanto on lisääntynyt myös ns. tonneissa. Teollisuustuotanto, maataloustuotanto jne. on lisääntynyt. Ladoja jne. viime kerralla kun katsoin, valmistuu puolet sotaa edeltävästä tasosta tänä vuonna. Kaksi vuotta sitten autoja ei käytännössä valmistunut yhtään. Ja tämä ei ole mitään Venäjän ihailua. Pikemminkin katkeraa tilitystä Suomen paskasta osasta tässä leikissä.

Venäjällä reaalipalkat on noussu työvoimapulan ja valtion rahoituksen takia. Palkkojen nousutahti ylittää inflaation. Suomessa reaalipalkat on laskenut parissa vuodessa viidenneksen.
AP Fiksu Ragdoll 1 kk
message file JPG
⚠️1. WW3-SEURANNAN VIRALLINEN VÄISTÖALUE!⚠️ (Uudet asemat -edition)

Tässä langassa jatketaan mikä ylilaudalla jäi kesken kultatilipakotuksen takia. Tervetuloa kaikki Ukrainan sodan ja siihen liittyvien konfliktien seurannasta kiinnostuneet WW3-veteraanit ja muut sivistysmaiden ritarit! Muistakaa kutsua loputkin aktiivit ja lurkkaajat uuteen asemaan. Slava Ukraini, eläköön Suomi, kiitos EU ja Nato! 🇺🇦🇫🇮🇪🇺⚔️

Tärkeimpiä tubekanavia:
https://www.youtube.com/@DenysDavydov
https://www.youtube.com/@RFU
https://www.youtube.com/@EnforcerOfficial
https://www.youtube.com/@AgendaFreeTV
https://www.youtube.com/@JoeBlogs
https://www.youtube.com/@icarusproject
https://www.youtube.com/@militaryandhistory
https://www.youtube.com/@INSIDERUSSIA
https://www.youtube.com/@ChinaUncensored

Karttoja ja seurantaa:
https://liveuamap.com
https://deepstatemap.live/en
https://www.scribblemaps.com/maps/view/The-War-in-Ukraine/091194
https://www.reddit.com/live/18hnzysb1elcs

Kremlin kätyreitä
https://vatniksoup.com/

Livekameroita Ukrainan kaupungeista:
https://www.youtube.com/watch?v=e2gC37ILQmk
youtube thumbnail

Ryssäbottien, ryssäfiilien, ja sadististen baittaajien valheille taas tervemenoa! 🇷🇺💩 Mikään ei ole oikeampi ja isänmaallisempi teko kuin askeleet pois päin Venäjästä sekä jalojen arvojen puolustaminen.

Tästä yksi muistutus, että todistustaakka on Moskovan vaikutuskoneiston vähättelijöillä. Videon esimerkissä takavarikoitiin pari (noin 150000) "harmittomasti baittaavaa" SIM-korttia, joita ohjattiin 250 GSM-laitteella. Mitähän kaikkea on jäänyt ratsaamatta ympäri maailmaa?

https://youtu.be/rg6C4aACo5U?si=TPa1F6_puErKlzXG
youtube thumbnail

1) Tämä ei siis ole pelkkää comfya sotaseurantaa ⚠️ Meidät on vedetty sotaan mukaan jo vuosikymmeniä sitten, halusit tai et.
2) Postaa siksi vastainformaatiosi ryssäbottien myrkkyihin ja saastuta Moskovan narratiivit! Relevantin tiedon on oltava ihmisten saatavilla mielipiteiden muodostuksen alussa. Ei vasta vuosien päästä, kun vahinko on ehtinyt jo tapahtumaan ja asioista on tullut sukupolvien kokoisia kunniakysymyksiä!
3) Vihertekstaa mihin vastaat (rybot saattavat poistaa viestinsä)
4) Ei ole väliä ketä vastaan toimit tismalleen: rybojen, ryssäfiilien, ja baittaajien tekninen vaikutus on lopulta sama. Me kyllä näemme metsän puilta, ja tulipalon liekeiltä, eikä nettihäiriköiden saivartelut meitä hämmennä ⚔️🛡️🔥

Lankojen ylläpito: jos tämä tulee täyteen tai poistetaan, joku sivistysvaltalainen aloittaa uuden seuraavalla numerolla ja yrittää haalia muut mukaan.
1655
Hohtava Kultisti 2 t
attachment Fiksu Ragdoll >Sä tietysti uskot, että kauppasodalla on vain yksi uhri? Että siitä ei sulle koidu kustannuksia, joten on varaa lällätellä Kiinalle? Joka kerta, mä en pysty käsittämään miten tyhmiä imbesillejä te Moskovan kätyrit olette. Tää on varmasti ollut tehokas tekniikka heikkolahjaisiin ryssälampaisiin, että jos joku on vihamielinen sinulle niin kannattaa vaan ottaa apaattisena iskuja lisää vastaan. Saanen kuitenkin muistuttaa, että te vuorovaikutatte nyt sivistysvaltalaisten kanssa niin kannattaisi vähän hioa noita viisi vuotiaalle optimoituja taktiikoita paremmiksi. Onkohan keskiverto vatnikin näkökulmasta länsimaalaisilla jumalaan verrattavat henkiset kyvyt, miten ihmeessä ne voi aina tajuta Moskovan pravdat? 🤔 Sellainen johto kuin on kansakin. Moskovan suuri strateginen linja on orjamenttaliteetti, kun he alistuvat oikean slaavilaisen karhun riepotteluun 🐻🇺🇦 Ja hyvä niin, vaikka se olisikin minun verorahoistani pois, parempi se kuin tuhottu huominen. >Ukrainian Drone Attack Ignites Fire at Oil Depot in Rostov Region >Early in the morning on July 13, an oil depot in the Rostov region of Russia caught fire following a Ukrainian drone attack overnight, according to regional governor Vasily Golubev. >The fire, classified as three alarm fire, has mobilized 49 firefighters and 14 pieces of equipment to the scene. https://x.com/AggregateOsint/status/1811968282502565931
Koko sivullinen jotain lässytystä sanomatta mitään itse aiheesta :D
Värikäs Koralli 30 min
attachment Fiksu Ragdoll ⚠️WW3 SEURANNASTA KIINNOSTUNEET HUOMIO⚠️ Nyt olisi sananvapautta parhaillaan, ei anneta vaikutuskoneiston hukuttaa aitoa nettiaktiivisuutta narratiiveihinsa! Tällä koodilla voit siistiä langasta USEAMMAN HÄIRIKKÖBOTIN "itsenäiset ajattelut" kerralla! Kopioi seuraava komento selaimesi URL-kenttään: document.querySelectorAll('div[data-name="Pitkä Jättiläinen"],div[data-name="Värikäs Koralli"],div[data-name="Hohtava Kultisti"],div[data-name="Lahjakas Nahkiainen"],div[data-name="Hienosteleva Neurovelho"],div[data-name="Houkutteleva Oselotti"],div[data-name="Hienosteleva Susi"],div[data-name="Avuton Härkäsammakko"], div[data-name="Elegantti Hihhuli"],div[data-name="Liikkumaton Karhukainen"],div[data-name="Elegantti Rekkakuski"],div[data-name="Innokas Harakka"],div[data-name="Kallis Melontakala"],div[data-name="Sulokas Juntti"],div[data-name="Kiiltävä Hovimestari"],div[data-name="Kipeä Strutsi"],div[data-name="Tasapainoinen Myyrä"]').forEach(div => div.remove()); Sitten kirjoita eteen vielä "javascript:" (ilman lainausmerkkejä) ja paina Enter. Pam! 🌈🐻🔫💩🇷🇺 Lanka pysyy niin kauan siistinä, kun välilehteä ei suljeta. Jos ei toimi, voit syöttää komennon Inspect-työkalun kautta Consoleen, tai Googlata ohjeita bookmarkletin tekoa varten (tää vois olla kätevin, mutta voi tuottaa ääkkösten kanssa ongelmia). Kehitysideat otetaan vastaan, ja häiriköiden ilmiannot ylläpidolle suositeltavaa. Käytä koodia omalla vastuullasi.
mukava nähdä millaista kiukkua faktat aiheuttavat boteissa :D Faktoja vastaan tietysti hankala väitellä pelkkien tunteiden avulla niin silmien sulkeminen on tietysti ihan looginen reaktio teidänkaltaisilta ihmisiltä
Värikäs Koralli 28 min
Hohtava Kultisti Koko sivullinen jotain lässytystä sanomatta mitään itse aiheesta :D
Hybridikeskuksella opetettu väistämään aihe kun joku kysyy ikäviä kysymyksiä tai kertoo ikäviä faktoja. Pitää kuitenkin muistaa että kyseessä on sama henkilö joka väittää että paikallisten tekemä isku ranskan lähetystöön nigerissä on venäjän tekemä sotatoimi suomea vastaan :D
AP Iloinen Varpunen 10 pv
message file JPG
Kun nykymuotoisen sodan (=ryssä kaivautunut ja n. 35% sotataloudessa) Ukrainan kovimman puskun (=kesän 2023 vastahyökkäys) lopputulos on tämä, niin milloin ryssä häviää tämän sodan?

Jo 2022 keväällä aloitin yliksellä vakuuttelun, että Ukraina tarvitsee apua HETI ja PALJON kääntääkseen sodan itselleen. Minulle tehtiin selväksi, että olen väärässä (ja ryssä). Kertokaa nyt milloin.

Huomattavaa tuossa 2023 vastahyökkäyksessä on, ettei se oikeastaan milloinkaan saavuttanut ryssän puolustuslinjoja, vaan kohtasi lähinnä peltoa ja etuvartiota. Varsinaiset panssariesteet, juoksuhaudat, miinoitteet ja bunkkerit jäivät saavuttamatta kokonaan.

t.nahkuri
46
Päättäväinen Pyöräkuormaaja 21 t
attachment Iloinen Varpunen Mihin viittaat? Miltä tuolla rintamalla näyttää? Milloin Bakhmutin vastapusku tapahtuu? Miltä Avdiivkan vastapusku näyttää? Milloin se tapahtuu ja millä lihaksilla? Ei tapahdu, vaan kylä/kaupunki kerrallaan rintama siirtyy länteenpäin. Kerron pienen salaisuuden. Siinä vaiheessa kun ryssä lopettaa "lihahyökkäykset", niin niiden kalustotarve lähenee nollaa. Ei ryssä vahingossa, tai tyhmyyttään tuhoa kylmänsodan aikaista kalustoa, vaan sillä edetään kunnes sitä ei enää ole. Ukrainan kyvykkyys on tuhota erilaisia ajoneuvoja keskelle peltoa ja droneilla kurittaa paskasti ja kiireellä kyhättyjä yksittäisiä poteroita ryssän hyökkäyksen kärjestä. Mitä Ukraina meinaa tehdä, jotta vallattuja alueita saadaan takaisin? Ei mitään. Ei ainakaan rintamalla. Aseilla Ukraina ei tätä sota voita ja ryssä "johtaa" tällä hetkellä 120 000km² vs. 0km² (ryssähän tunnetusti sotii geopoliittisin, eikä talouspoliittisin perustein. Pääasia, että eliitillä riittää rahat ja se on lopulta sama onko rahaa tilillä 1000 miljardia, vai 100 miljardia.)
message file JPG
juuh, okei. kaks päivää viel.
AP Iloinen Varpunen 17 t
attachment Päättäväinen Pyöräkuormaaja juuh, okei. kaks päivää viel.
message file MP4
Niin, minä 2022 keväällä ennustin sodan kestävän, "katotaan nyt ensin 3 vuotta" kun sinä ja kaltaisesi oli työntämässä ryssää uralin taakse jo samana vuonna.
Noh, minä olin oikeassa. Ja jos paine minunkaltaisilra olisi se mitä päättäjät kuuntelee, olisi Ukrainan apu ollut aivan toisella tasolla. Nyt päättäjät tuudittautuvat F-16 wunderwaffeen, koska te enemmistönä/äänestäjinä ette luo painetta muuhun. Sun kaltaisten, Jone Nikula maisten, paskahousujen takia Ukrainalaisia kuolee ihan vitusti. Ryssä häviää ihan just, kaikki loppuu ihan just, yhteiskunta romahtaa ihan just. Ei, ei, ei.

Te olette ne kuuluisat ryssän hyödylliset idiootit. Te ette luo painetta päättäjille. Vitun ryssät!

t.nahkuri
AP Iloinen Varpunen 16 t
Rohkea Nahkiainen >Ukraina tarvitsee apua HETI ja PALJON kääntääkseen sodan itselleen Miksi suomen pitäisi auttaa tässä? Suomen etu ei ole se että sota kääntyy ukrainalle vaan se että sota pysyy nykyisenlaisena
Koska nyt on se hetki lyödä ryssä polvilleen ja kuohita koko kansa.ö niinkuin Saksalle tehtiin ww2. Oppiipahan
AP Viaton Karkulainen 4 pv
message file JPG
Vittu mikä sketsi tässä on käynnissä.
>Kaikista maailman johtajista Viktor Orban kiertää maailmaa rauhanlähettiläänä.
>Suomalaisten poliitikkojen perseet valuu kivuliaasti verta
>Elina Valtonen itkee ettei EU:n puheenjohtajamaan pressa ja ministerineuvoston pj muka edusta unionia
>Luotettava media ulvoo sooloilusta ja tuomitsee
>Siis kaikki tämä perskipu siksi, että joku uskaltaa puhua rauhasta
>Vittu mitä komediaa :D
26
Tylsä Alkuhärkä 1 pv
message file JPG
>Vittu mitä komediaa :D
Tää. Popparit on olleet esillä jo koronasta asti, meno vaan paranee :D Seuraavan kuukauden sisään toivon tapahtuvan erityisen paljon hupaisia tapahtumia, kun minulla on kesäloma ja aikaa seurata kisakatsomossa :D
Mätä Lemmenlintu 1 pv
Viaton Karkulainen Mä mielummin antaisin Putinin itsensä kertoa miksi ae hyökkäsi. Pari vuotta sitten Yle ei vielä ollut valjastettu täysin suoltamaan propgandaa ja ne julkaisi mm. Putinin puheen suomennoksia: Putinin puhe 21.2.2022 https://yle.fi/a/3-12388039 >Vuodesta 2014 lähtien yksin USA on käyttänyt miljardeja dollareita ase- ja laitetoimituksiin ja asiantuntijoiden koulutukseen. Viime aikoina länsimaista on mennyt Ukrainaan aseita jatkuvana virtana ja uhmakkaasti koko maailman silmien edessä. Ulkomaiset neuvonantajat johtavat Ukrainan armeijaa ja turvallisuuspalvelua.Naton joukot ovat viime vuosina olleet harjoitusten varjolla lähes jatkuvasti Ukrainassa.Sen joukkojen johtamisjärjestelmä on jo integroitu Naton joukkoihin. Naton päämajasta voidaan johtaa Ukrainan asevoimia, jopa sen erillisiä yksiköitä ja ryhmiä.USA ja Nato kehittävät häpeämättä Ukrainan aluetta mahdollisten sotilaallisten operaatioiden näyttämöksi. Yhteisharjoitukset on selkeästi suunnattu Venäjää vastaan.Pelkästään viime vuonna niihin osallistui yli 23 000 sotilasta ja yli tuhat sotateknistä laitetta.Jo hyväksytyn lain mukaan ulkomaiset joukot saavat tulla vuonna 2022 Ukrainaan osallistuakseen monikansallisiin harjoituksiin.Kyse on selvästi ennen kaikkea Naton joukoista. Täksi vuodeksi on suunniteltu vähintään kymmenen vastaavaa yhteisharjoitusta. Niiden avulla on selvästi tarkoitus peittää Ukrainassa olevien Nato-joukkojen määrän nopea kasvu.Amerikkalaisten avulla modernisoitu lentokenttien verkosto, Borisbol, Ivano-Frankovsk, Tšugujev, Odessa ja niin edelleen, pystyy varmistamaan sotilasyksiköiden nopean siirron.Ukrainan ilmatila on avoin USA:n strategisille ja tiedustelukoneille sekä miehittämättömille lentokoneille, joita käytetään Venäjän alueen valvontaan. >USA:n rakentama Otšakovon merivoimien operaatiokeskus pystyy tukemaan Naton sotalaivojen toimintaa ja niiden tarkkuusaseiden käyttöä Venäjän Mustanmeren-laivastoa ja infrastruktuuriamme vastaan koko Mustanmeren rannikolla.Aikoinaan USA aikoi rakentaa vastaavia kohteita myös Krimille. Krimin ja Sevastopolin asukkaat estivät nämä suunnitelmat. Muistamme tämän aina. Nämä väitteet onkin sittemmin osoittautuneet melko oikeesti.
message file MP4
Osa totta ja sekoitit siihen paskaa, jolloin siitä tulee vain paskaa.

Venäjä on jo rakentamassa uutta rautatietä "sisällissodan takia" omalta alueeltaan Mariupolin kautta Krimille.

En edes tiedä enkä jaksa keksiä mitä kaikkea Venäjä on jo rakentanut ja rakentamassa/suunnittelemassa valtaamilleen "Ukrainan sisällissodan" alueille. :D

Todennäköisesti sinun kirjoittamat jutut ovat ne mitä venäjä on tehnyt ja kääntää niitä vain päälaelleen.
AP Viaton Karkulainen 18 t
attachment Mätä Lemmenlintu Osa totta ja sekoitit siihen paskaa, jolloin siitä tulee vain paskaa. Venäjä on jo rakentamassa uutta rautatietä "sisällissodan takia" omalta alueeltaan Mariupolin kautta Krimille. En edes tiedä enkä jaksa keksiä mitä kaikkea Venäjä on jo rakentanut ja rakentamassa/suunnittelemassa valtaamilleen "Ukrainan sisällissodan" alueille. :D Todennäköisesti sinun kirjoittamat jutut ovat ne mitä venäjä on tehnyt ja kääntää niitä vain päälaelleen.
Ei mua ennen Putiniksi ole luultu. Kai tuokin jonkin sortin kohteliaisuus on.
AP Parempi Punkki 18 t
message file MP4
Tuliko sinullakin kakka housuun, kun Ryssä hyökkäsi Ukroppilaan ja tästä syystä aloit kannattamaan NATO:a?
6
Tämä lanka on siirretty kanavasta satunnainen
Vaarallinen Yöperho 18 t
message file JPG
Hurja pelko iski päälle ihanku koronassa
Myrskyävä Taimen 18 t
tuli ryssälle vitutus kun ei ole enää ukrainan jälkeen valtioita mitä vallata ilman isompia seuraamuksia?
Puhdas Buffalo 18 t
Touhutippahan siinä tuli, kun tajusi kansamme viimeinkin siirtyvän itsenäisyyden puolelle.

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää