Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Fiksu Ragdoll 1 kk
message file JPG
⚠️1. WW3-SEURANNAN VIRALLINEN VÄISTÖALUE!⚠️ (Uudet asemat -edition)

Tässä langassa jatketaan mikä ylilaudalla jäi kesken kultatilipakotuksen takia. Tervetuloa kaikki Ukrainan sodan ja siihen liittyvien konfliktien seurannasta kiinnostuneet WW3-veteraanit ja muut sivistysmaiden ritarit! Muistakaa kutsua loputkin aktiivit ja lurkkaajat uuteen asemaan. Slava Ukraini, eläköön Suomi, kiitos EU ja Nato! 🇺🇦🇫🇮🇪🇺⚔️

Tärkeimpiä tubekanavia:
https://www.youtube.com/@DenysDavydov
https://www.youtube.com/@RFU
https://www.youtube.com/@EnforcerOfficial
https://www.youtube.com/@AgendaFreeTV
https://www.youtube.com/@JoeBlogs
https://www.youtube.com/@icarusproject
https://www.youtube.com/@militaryandhistory
https://www.youtube.com/@INSIDERUSSIA
https://www.youtube.com/@ChinaUncensored

Karttoja ja seurantaa:
https://liveuamap.com
https://deepstatemap.live/en
https://www.scribblemaps.com/maps/view/The-War-in-Ukraine/091194
https://www.reddit.com/live/18hnzysb1elcs

Kremlin kätyreitä
https://vatniksoup.com/

Livekameroita Ukrainan kaupungeista:
https://www.youtube.com/watch?v=e2gC37ILQmk
youtube thumbnail

Ryssäbottien, ryssäfiilien, ja sadististen baittaajien valheille taas tervemenoa! 🇷🇺💩 Mikään ei ole oikeampi ja isänmaallisempi teko kuin askeleet pois päin Venäjästä sekä jalojen arvojen puolustaminen.

Tästä yksi muistutus, että todistustaakka on Moskovan vaikutuskoneiston vähättelijöillä. Videon esimerkissä takavarikoitiin pari (noin 150000) "harmittomasti baittaavaa" SIM-korttia, joita ohjattiin 250 GSM-laitteella. Mitähän kaikkea on jäänyt ratsaamatta ympäri maailmaa?

https://youtu.be/rg6C4aACo5U?si=TPa1F6_puErKlzXG
youtube thumbnail

1) Tämä ei siis ole pelkkää comfya sotaseurantaa ⚠️ Meidät on vedetty sotaan mukaan jo vuosikymmeniä sitten, halusit tai et.
2) Postaa siksi vastainformaatiosi ryssäbottien myrkkyihin ja saastuta Moskovan narratiivit! Relevantin tiedon on oltava ihmisten saatavilla mielipiteiden muodostuksen alussa. Ei vasta vuosien päästä, kun vahinko on ehtinyt jo tapahtumaan ja asioista on tullut sukupolvien kokoisia kunniakysymyksiä!
3) Vihertekstaa mihin vastaat (rybot saattavat poistaa viestinsä)
4) Ei ole väliä ketä vastaan toimit tismalleen: rybojen, ryssäfiilien, ja baittaajien tekninen vaikutus on lopulta sama. Me kyllä näemme metsän puilta, ja tulipalon liekeiltä, eikä nettihäiriköiden saivartelut meitä hämmennä ⚔️🛡️🔥

Lankojen ylläpito: jos tämä tulee täyteen tai poistetaan, joku sivistysvaltalainen aloittaa uuden seuraavalla numerolla ja yrittää haalia muut mukaan.
1655
Yhteensä 1405 vastausta piilotettu
Vanhanaikainen Härkä 4 pv
Pitkä Jättiläinen Mitä sä neekeri nyt vingut siinä
>Mitä sä neekeri nyt vingut siinä
Ootko 15 vai vaan jäänyt semmoisen tasolle? Sen verran lapsellista "servausta", että pärskähti myötätuntohuutikset
AP Fiksu Ragdoll 4 pv
attachment Hienosteleva Susi >⚡️I'm still shocked everyone is arguing over the *shape* of the missile--which from certain angles can look relatively similar to both a Kh-101 and NASAMS AIM-120--rather than the clear effect of its explosion, which points indisputably to the AIM-120. >Look closely and see how, as soon as the missile impacts, a multitude of tiny "flashes" can be seen hitting the outer face of the hospital wall. These are fragments from a fragmentation warhead missile that explodes with small shrapnel pellets, which the AIM-120 does. >Further proof is established in the closeup photos of the hospital outer facade which show many tiny perforations and chipped outer brick from the fragments. >This beyond a shadow of a doubt favors the AIM-120 explanation over the Kh-101. Niin... NASAMIN rypälekärkihän se siellä. Lisää IT:tä pitäis kuulemma Ukrainaan saadaan ja sitten sitä kuitenkin säilytetään kaupungeissa joissa ne riskeeraavat siivilien henkiä pelkällä läsnäolollaan, kun venäjä joko yrittää tuhota ne. Vaikka ei niin suoraaaan yrittäisikään niin ohjusten hutilaukausia putoaa väistämättä siviilien niskaan. AFU ei toisaalta tee virallisen totuuden mukaan virheitä ja se on aina Venäläisten vika ja venäläisten ohjukset jotka tappaa ei AFU:n IT.
message file JPG
>Venäjän drooni ja ohjuspilviä torjunut IT on uhka ukrainalaisille

Meneekö tää samaan kategoriaan kuinka Venäjä haluaa vaan vapauttaa ja halia naapureitaan? Kenenkään osapuolen ohjusten ja luotien ei tarvisi lennellä ollenkaan, jos me eurooppalaiset emme eläisi verenhimoisen tyrannian naapurissa.

>Ukraine war briefing: day of mourning in Kyiv after missile strike on children’s hospital

https://www.theguardian.com/world/article/2024/jul/09/ukraine-war-briefing-day-of-mourning-in-kyiv-after-missile-strike-on-childrens-hospital
Hauska Samurai 4 pv
message file JPG
9.7 luvut
Hienosteleva Susi 4 pv
attachment Fiksu Ragdoll >Venäjän drooni ja ohjuspilviä torjunut IT on uhka ukrainalaisille Meneekö tää samaan kategoriaan kuinka Venäjä haluaa vaan vapauttaa ja halia naapureitaan? Kenenkään osapuolen ohjusten ja luotien ei tarvisi lennellä ollenkaan, jos me eurooppalaiset emme eläisi verenhimoisen tyrannian naapurissa. >Ukraine war briefing: day of mourning in Kyiv after missile strike on children’s hospital https://www.theguardian.com/world/article/2024/jul/09/ukraine-war-briefing-day-of-mourning-in-kyiv-after-missile-strike-on-childrens-hospital
message file JPG
AP Fiksu Ragdoll 4 pv
attachment Hienosteleva Susi Klikkaa tästä avataksesi viestin
Ei helvetti näitä piirrustuksia, oliko ohjusisku koordinoitu yhteistyössä bottikonttorin kanssa? 🤦🏻‍♂️ Sitä on vieläkin vaikea käsittää kuinka vaikeasti vammaisen yhteiskunnan naapurissa me asutaan. Venäjä pitäisi laittaa ulkopuolisten holhottavaksi eikä antaa riehua aseiden ja tietokoneiden kanssa! No onneksi te asutte jo valmiiksi maan päällisessä helvetissänne, minkä olette itse itsellenne järjestäneet. Ootte kaiken paskanne ansainnu, senhän te tiedättekin naamioidenne takana.

>Suomi tuomitsee Venäjän laajan ohjusiskun voimakkaasti – lähes 30 kuollutta

https://www.ksml.fi/uutissuomalainen/6909200
Liiskautunut Kenguru 4 pv
Värikäs Koralli vihertekstaappa se kohta jonka ymmärsin väärin ja kerro sen alle se perustelu miksi ymmärsin sen väärin
>öööö siis mitä en ymmärtäny??? Häääääh???
Vaikea Katulapsi 4 pv
Hienosteleva Neurovelho Ei suunitelmien olemassaolo mitään tarkoita. Eiköhän yhdysvalloillakin ole sotasuunitelmat valmiina lähes kaikille maailman maille, mutta eivät he silti ole niitä kaikkia toteuttamassa
message file JPG
Olettaisin Kiinankin visioineen muutamia skenaarioita, joissa sen pohjoisraja siirtyy. Mihin liittyy se oletus, että _mikään_ niistä ei olisi toteutumassa?

Maa on kovasti hamuamassa merialuetta keinolla millä hyvänsä ja olisi sen mahdollisesti jo ottanutkin, ellei Yhdysvallat pistäisi sille hanttiin. Taiwanillekin se kävelisi omistajan elkein heti kun vain pystyisi, mutta voima on sielläkin vastassa. Miksi se tuhlaisi resurssejaan tuollaiseen pörhistelyyn, jollei sillä olisi tavoitteita? Pohjoisrajan vastapaine heikkenee koko ajan ja sen reitistä on sanottu aikanaan kovastikin. Kuulisin erittäin mieluusti perusteita sille näkemykselle, että juuri tuolla ei tapahtuisi lähivuosina mitään erityistä, kun se on nyt dynaamisin muutos alueella, jonne on jo majoittunut melko laaja kiinalaisväestökin.

Ainakin jotain muita perusteita kuin "eihän noikaan" ja "ei kaikki". Ne ovat jo vähän passé.

Alue on ollut kiinnostava ja potentiaalinen jo pitkään, esimerkiksi tässä Ukrainan sodan alun jälkeen (2015) kirjoitettu näkemys, jossa rajalinjaa on vedetty reteästi:
https://www.nytimes.com/roomfordebate/2014/07/03/where-do-borders-need-to-be-redrawn/why-china-will-reclaim-siberia

Tämä BBC:n artikkeli on tuoreempi, vuodelta 2019, käsitellen paikallisia oloja ja maanviljelystä alueella. Siis kiinalaisten maanviljelystä.
https://www.bbc.com/news/world-europe-50185006

Nykytilanne on tietysti erilainen ainakin taloudellisten realiteettien osalta, mutta siellä on kaksi pitkän aikavälin näkemyksen omaavaa suurvaltaa vastakkain ja kumpikin tietää, että puukko voi tilaisuuden tullen olla omassa selässä. On ollut ennenkin, eikä noista valtioista kumpikaan ole unohtanut historiaansa.
Hienosteleva Neurovelho 4 pv
attachment Vaikea Katulapsi Olettaisin Kiinankin visioineen muutamia skenaarioita, joissa sen pohjoisraja siirtyy. Mihin liittyy se oletus, että _mikään_ niistä ei olisi toteutumassa? Maa on kovasti hamuamassa merialuetta keinolla millä hyvänsä ja olisi sen mahdollisesti jo ottanutkin, ellei Yhdysvallat pistäisi sille hanttiin. Taiwanillekin se kävelisi omistajan elkein heti kun vain pystyisi, mutta voima on sielläkin vastassa. Miksi se tuhlaisi resurssejaan tuollaiseen pörhistelyyn, jollei sillä olisi tavoitteita? Pohjoisrajan vastapaine heikkenee koko ajan ja sen reitistä on sanottu aikanaan kovastikin. Kuulisin erittäin mieluusti perusteita sille näkemykselle, että juuri tuolla ei tapahtuisi lähivuosina mitään erityistä, kun se on nyt dynaamisin muutos alueella, jonne on jo majoittunut melko laaja kiinalaisväestökin. Ainakin jotain muita perusteita kuin "eihän noikaan" ja "ei kaikki". Ne ovat jo vähän passé. Alue on ollut kiinnostava ja potentiaalinen jo pitkään, esimerkiksi tässä Ukrainan sodan alun jälkeen (2015) kirjoitettu näkemys, jossa rajalinjaa on vedetty reteästi: https://www.nytimes.com/roomfordebate/2014/07/03/where-do-borders-need-to-be-redrawn/why-china-will-reclaim-siberia Tämä BBC:n artikkeli on tuoreempi, vuodelta 2019, käsitellen paikallisia oloja ja maanviljelystä alueella. Siis kiinalaisten maanviljelystä. https://www.bbc.com/news/world-europe-50185006 Nykytilanne on tietysti erilainen ainakin taloudellisten realiteettien osalta, mutta siellä on kaksi pitkän aikavälin näkemyksen omaavaa suurvaltaa vastakkain ja kumpikin tietää, että puukko voi tilaisuuden tullen olla omassa selässä. On ollut ennenkin, eikä noista valtioista kumpikaan ole unohtanut historiaansa.
>Kuulisin erittäin mieluusti perusteita sille näkemykselle, että juuri tuolla ei tapahtuisi lähivuosina mitään erityistä
Sellaisia et tule saamaan koska kukaan meistä ei tuollaisia asioita tiedä. Kaikki aihetta käsittelevät mielipiteet ovat pelkkää mutuilua, jopa tuo sinun viestisi
Pitkä Jättiläinen 4 pv
attachment Vaikea Katulapsi Olettaisin Kiinankin visioineen muutamia skenaarioita, joissa sen pohjoisraja siirtyy. Mihin liittyy se oletus, että _mikään_ niistä ei olisi toteutumassa? Maa on kovasti hamuamassa merialuetta keinolla millä hyvänsä ja olisi sen mahdollisesti jo ottanutkin, ellei Yhdysvallat pistäisi sille hanttiin. Taiwanillekin se kävelisi omistajan elkein heti kun vain pystyisi, mutta voima on sielläkin vastassa. Miksi se tuhlaisi resurssejaan tuollaiseen pörhistelyyn, jollei sillä olisi tavoitteita? Pohjoisrajan vastapaine heikkenee koko ajan ja sen reitistä on sanottu aikanaan kovastikin. Kuulisin erittäin mieluusti perusteita sille näkemykselle, että juuri tuolla ei tapahtuisi lähivuosina mitään erityistä, kun se on nyt dynaamisin muutos alueella, jonne on jo majoittunut melko laaja kiinalaisväestökin. Ainakin jotain muita perusteita kuin "eihän noikaan" ja "ei kaikki". Ne ovat jo vähän passé. Alue on ollut kiinnostava ja potentiaalinen jo pitkään, esimerkiksi tässä Ukrainan sodan alun jälkeen (2015) kirjoitettu näkemys, jossa rajalinjaa on vedetty reteästi: https://www.nytimes.com/roomfordebate/2014/07/03/where-do-borders-need-to-be-redrawn/why-china-will-reclaim-siberia Tämä BBC:n artikkeli on tuoreempi, vuodelta 2019, käsitellen paikallisia oloja ja maanviljelystä alueella. Siis kiinalaisten maanviljelystä. https://www.bbc.com/news/world-europe-50185006 Nykytilanne on tietysti erilainen ainakin taloudellisten realiteettien osalta, mutta siellä on kaksi pitkän aikavälin näkemyksen omaavaa suurvaltaa vastakkain ja kumpikin tietää, että puukko voi tilaisuuden tullen olla omassa selässä. On ollut ennenkin, eikä noista valtioista kumpikaan ole unohtanut historiaansa.
No johan on taas pienistä palasista tehty iso kuva mielessä. Ei siinä. Sä saat pitää nää mielisairaat teoriasi
Vaikea Katulapsi 4 pv
attachment Fiksu Ragdoll Itkistä kun ryssäbotti riensi heti korjailemaan sun spekulaatioita Moskovan agendan mukaiseksi 😂 Vastalaudalla on niin avuliasta väkeä, kerrotaan mitä ja miten saa ajatella. Se on absoluuttisen varmaa, että Kiinalla on menossa pienempiä ja isompia suunnitelmia taustalla. Selvin merkki asiasta on Kiinan päivitetyt kartat kiinalaisilla paikannimillä Venäjän puolella, ja toiseksi Kiinan suuri tarve luonnonvaroille kuten puhtaalle vedelle. Niin ja pitkän jättiläisen hätäiset korjaukset kielii siitä, että sisäpiiriläisille on annettu ohjeet näidenkin realiteettien tukahduttamiseksi.
Tuommoisia spekulaatioita on pakkokin ampua alas, koska ne ovat ihan jumalattoman vaarallisia. Jos tuolla alkaisi rytistä, Ukrainasta olisi pakko vetäytyä ihan hetimiten ja toivoa sekä rukoilla, etteivät seuraa rajan yli perässä. Joitain alueita menetettäisiin kyllä väkisinkin idässä, sen puolustuksen ollessa sinne jääneen ja varikoilla vielä lojuvan jämäkaluston varassa, ellei sitten atomiase ala puhumaan. Sitten olisikin kyllä varsinainen piru merrassa.

Kiina voisi silti olla voitokas, ottaen huomioon Venäjän koko ajan kurjistuvan tilanteen, sekä sen, että lisäkurjistumisen ja siitä seuraavan kaaoksen odottelu on tällä hetkellä Kiinalle paras strategia. Kuinka nopeasti joukot pystyttäisiin kasaamaan rajalle? Minulla ei ole tuohon kunnon näkemystä, mutta olen melko vakuuttunut, että ainakin Venäjä seuraa aluetta ja Kiinan puolella tapahtuvia muutoksia kohtalaisen tarkasti. Todennäköisesti tilanne kiinnostaa Japania ja Koreaakin, mutta kaikki alueen kielet ovat lukukynnyksen yläpuolella.

Onhan tuossa vielä sekin lisäspekulaatio, että dominojen kaatuessa Japanikin sieppaa takaisin saaren tai pari. Mutta katsotaan nyt Ukraina tietysti ensin.
Värikäs Koralli 4 pv
Liiskautunut Kenguru >öööö siis mitä en ymmärtäny??? Häääääh???
message file MP4
hymyilin ääneen :D Hienoa kun te nollapostaajat nöyryytätte itseänne tuolla tavalla
Vaikea Katulapsi 4 pv
Hienosteleva Neurovelho >Kuulisin erittäin mieluusti perusteita sille näkemykselle, että juuri tuolla ei tapahtuisi lähivuosina mitään erityistä Sellaisia et tule saamaan koska kukaan meistä ei tuollaisia asioita tiedä. Kaikki aihetta käsittelevät mielipiteet ovat pelkkää mutuilua, jopa tuo sinun viestisi
Perusteluhan itse asiassa onkin aika lailla mielipide. Se on eri asia kuin syy.
Vaikea Katulapsi 4 pv
Pitkä Jättiläinen No johan on taas pienistä palasista tehty iso kuva mielessä. Ei siinä. Sä saat pitää nää mielisairaat teoriasi
Niin, jos The New York Times (ja moni muukin) suostuu julkaisemaan tuollaisia spekulaatioita, en nyt ihan heti itse julistaisi niitä mielisairaiksi. Mutta kukin tietysti katselee maailmaa omasta vinkkelistään. Jos on kunnolla vinossa, hyvin harva vatupassi tuntuu kertovan vaakasuoran oikein.

Siinä tulee vähän sellainen olo, että julistaudut yksin totuuden haltijaksi kaikkien muiden ollessa väärässä, mutta kuten sanoin, kukin vinkkelistään. Näemme kyllä.
Pitkä Jättiläinen 4 pv
Vaikea Katulapsi Niin, jos The New York Times (ja moni muukin) suostuu julkaisemaan tuollaisia spekulaatioita, en nyt ihan heti itse julistaisi niitä mielisairaiksi. Mutta kukin tietysti katselee maailmaa omasta vinkkelistään. Jos on kunnolla vinossa, hyvin harva vatupassi tuntuu kertovan vaakasuoran oikein. Siinä tulee vähän sellainen olo, että julistaudut yksin totuuden haltijaksi kaikkien muiden ollessa väärässä, mutta kuten sanoin, kukin vinkkelistään. Näemme kyllä.
message file MP4
Tää uutislehdistön päätoimittajien kaikkivoipaisen viisauden palvominenkaan ei välttämättä oo mikään älykkyyden merkki sinulta. Ylehän teki jo hienon oman tutkimuksensa aiheesta. Postaan sen seuraavaan kuvaan.
Pitkä Jättiläinen 4 pv
attachment Pitkä Jättiläinen Tää uutislehdistön päätoimittajien kaikkivoipaisen viisauden palvominenkaan ei välttämättä oo mikään älykkyyden merkki sinulta. Ylehän teki jo hienon oman tutkimuksensa aiheesta. Postaan sen seuraavaan kuvaan.
message file JPG
Pitkä Jättiläinen 4 pv
attachment Pitkä Jättiläinen Klikkaa tästä avataksesi viestin
70% suomalaisista uskoo mitä tahansa paskaa jos aiheesta kirjoittaa "asiantuntija" esim kastelhelmi, hybridi keskuksen venäjä asiantuntija tai pekka toveri. Kumpis tässä tilanteessa on ryssä, toveri vai stubb. Stubb sanoo että suomi ei ole sodassa venäjän kanssa, mutta asiantuntija toveri sanoo että suomi on sodassa venäjän kanssa.

Välillä lammas npceiden ois iha hyvä ajatella myös omilla aivoilla että nää ristiriitaiset julkaisut eivät voi olla mahdollisia. Esim toi sun kiina voimafantasia. Kiina on venäjän puolella yhdysvaltojen hegemoniaa vastaan eikä ne ole nöyristelemässä ja pelaamassa yhdysvaltojen pussiin. Kiina hyökkää venäjälle vasta sen jälkeen kun yhdysvallat on menettänyt asemansa.
Pimeä Kimaira 4 pv
attachment Hienosteleva Susi >⚡️I'm still shocked everyone is arguing over the *shape* of the missile--which from certain angles can look relatively similar to both a Kh-101 and NASAMS AIM-120--rather than the clear effect of its explosion, which points indisputably to the AIM-120. >Look closely and see how, as soon as the missile impacts, a multitude of tiny "flashes" can be seen hitting the outer face of the hospital wall. These are fragments from a fragmentation warhead missile that explodes with small shrapnel pellets, which the AIM-120 does. >Further proof is established in the closeup photos of the hospital outer facade which show many tiny perforations and chipped outer brick from the fragments. >This beyond a shadow of a doubt favors the AIM-120 explanation over the Kh-101. Niin... NASAMIN rypälekärkihän se siellä. Lisää IT:tä pitäis kuulemma Ukrainaan saadaan ja sitten sitä kuitenkin säilytetään kaupungeissa joissa ne riskeeraavat siivilien henkiä pelkällä läsnäolollaan, kun venäjä joko yrittää tuhota ne. Vaikka ei niin suoraaaan yrittäisikään niin ohjusten hutilaukausia putoaa väistämättä siviilien niskaan. AFU ei toisaalta tee virallisen totuuden mukaan virheitä ja se on aina Venäläisten vika ja venäläisten ohjukset jotka tappaa ei AFU:n IT.
Lähteet on kai tapana laittaa? Tämän vihertekstin meille tarjosi x:n syvän päädyn italian vahvistys @simpatico771 aka Giuseppe Germinario, italian oma wannabe dosentti backman. Kannattaa tutustua tämän nettijuornalistin tuotoksiin jos haluaa vodkan sijasta grappassa marinoitua ryssänarratiivia. Jos sinulla on taipumusta reagoida myötistier foliojuttuihin spontaanilla naurulla, ei kannata juoda kahvia näppiksen ääressä.
Pitkä Jättiläinen 4 pv
attachment Hienosteleva Susi >While @BBC and @rtenews intentionally lie about a "Russian strike on a children's hospital" >Irrefutable evidence that this was caused by Ukrainian air defence mounts >A bystander filmed the moment of impact in Kiev clearly showing a NATO supplied NASAMS missile striking. Miksi AFU vihaa Ukrainalaisia lapsia niin paljon että iskevät lastensairaaloita päin?
Ja täs tilanteessa että vaikka toi oliski ollu venäjän ohjus nii minkä takia ukraina torjuu 100% venäjän ohjuksista, ellei ne osu päiväkotiin, leikkikenttään tai lasten syöpäsairaalaan. Eikö ukrainalaiset koe että noitakin kohteita pitäis välillä torjua.
Vaikea Katulapsi 4 pv
Pitkä Jättiläinen 70% suomalaisista uskoo mitä tahansa paskaa jos aiheesta kirjoittaa "asiantuntija" esim kastelhelmi, hybridi keskuksen venäjä asiantuntija tai pekka toveri. Kumpis tässä tilanteessa on ryssä, toveri vai stubb. Stubb sanoo että suomi ei ole sodassa venäjän kanssa, mutta asiantuntija toveri sanoo että suomi on sodassa venäjän kanssa. Välillä lammas npceiden ois iha hyvä ajatella myös omilla aivoilla että nää ristiriitaiset julkaisut eivät voi olla mahdollisia. Esim toi sun kiina voimafantasia. Kiina on venäjän puolella yhdysvaltojen hegemoniaa vastaan eikä ne ole nöyristelemässä ja pelaamassa yhdysvaltojen pussiin. Kiina hyökkää venäjälle vasta sen jälkeen kun yhdysvallat on menettänyt asemansa.
Joka kerta näillä median käyttämillä asiantuntijoilla on kuitenkin jonkinlaisia perusteita ja niitä peräänkuuluttamiasi ajatuksia esittää, ei pelkästään vihaa, katkeruutta ja pelkoa, joita enimmäkseen itse näköjään käytät.

En pidätä hengitystäni odotellessani, että kontribuutiosi arvo tuosta huomiosta varsinaisesti nousisi, mutta tarratessasi apinan raivolla doktriiniin tuo ajattelulle jäävä tila kutistuu sangen suppeaksi.
Täydellinen Supermies 4 pv
Pitkä Jättiläinen 70% suomalaisista uskoo mitä tahansa paskaa jos aiheesta kirjoittaa "asiantuntija" esim kastelhelmi, hybridi keskuksen venäjä asiantuntija tai pekka toveri. Kumpis tässä tilanteessa on ryssä, toveri vai stubb. Stubb sanoo että suomi ei ole sodassa venäjän kanssa, mutta asiantuntija toveri sanoo että suomi on sodassa venäjän kanssa. Välillä lammas npceiden ois iha hyvä ajatella myös omilla aivoilla että nää ristiriitaiset julkaisut eivät voi olla mahdollisia. Esim toi sun kiina voimafantasia. Kiina on venäjän puolella yhdysvaltojen hegemoniaa vastaan eikä ne ole nöyristelemässä ja pelaamassa yhdysvaltojen pussiin. Kiina hyökkää venäjälle vasta sen jälkeen kun yhdysvallat on menettänyt asemansa.
>länsi paha
>ruskeat ihmiset hyvä
>oikeisto paha
>vasemmisto hyvä
>vasemmistolainen joka ei 100% jaa valtavirran vasemmisto mielipiteitä paha
tähän kiteytyy käytännössä 90% kaikesta poliittisesta keskustelusta. Jos tulee ristiriita, pomitaan ne asiat joista tykätään ja sitten haukutaan ryssäboteiksi kaikkia jotka eivöt ole 100% samaa mieltä
AP Fiksu Ragdoll 4 pv
Pitkä Jättiläinen 70% suomalaisista uskoo mitä tahansa paskaa jos aiheesta kirjoittaa "asiantuntija" esim kastelhelmi, hybridi keskuksen venäjä asiantuntija tai pekka toveri. Kumpis tässä tilanteessa on ryssä, toveri vai stubb. Stubb sanoo että suomi ei ole sodassa venäjän kanssa, mutta asiantuntija toveri sanoo että suomi on sodassa venäjän kanssa. Välillä lammas npceiden ois iha hyvä ajatella myös omilla aivoilla että nää ristiriitaiset julkaisut eivät voi olla mahdollisia. Esim toi sun kiina voimafantasia. Kiina on venäjän puolella yhdysvaltojen hegemoniaa vastaan eikä ne ole nöyristelemässä ja pelaamassa yhdysvaltojen pussiin. Kiina hyökkää venäjälle vasta sen jälkeen kun yhdysvallat on menettänyt asemansa.
message file JPG
>uskokaa Putinia
>uskokaa Neuvostoliittoa
>se on sitä oikeaa NPC lampailua vailla järkeä
>T Schrödingerin teoriat hallitseva pitkä ryssiläinen

>08 Jul: Ukrainian Bradley Units HUNT DOWN AND ERASE BROKEN RUSSIAN FORCES AMIDST DEADLY MINEFIELDS

https://www.youtube.com/watch?v=NHISF60slwg
youtube thumbnail
Pitkä Jättiläinen 4 pv
Täydellinen Supermies >länsi paha >ruskeat ihmiset hyvä >oikeisto paha >vasemmisto hyvä >vasemmistolainen joka ei 100% jaa valtavirran vasemmisto mielipiteitä paha tähän kiteytyy käytännössä 90% kaikesta poliittisesta keskustelusta. Jos tulee ristiriita, pomitaan ne asiat joista tykätään ja sitten haukutaan ryssäboteiksi kaikkia jotka eivöt ole 100% samaa mieltä
Mistä keksit että länsi paha. Tohon lammas npc narratiiviin kuuluu että länsi hyvä
Täydellinen Supermies 4 pv
Pitkä Jättiläinen Mistä keksit että länsi paha. Tohon lammas npc narratiiviin kuuluu että länsi hyvä
Eipä ole. Jos on vastassa länsi ja joku ruskeiden ihmisten valtio, länsi paha
Pitkä Jättiläinen 4 pv
Vaikea Katulapsi Joka kerta näillä median käyttämillä asiantuntijoilla on kuitenkin jonkinlaisia perusteita ja niitä peräänkuuluttamiasi ajatuksia esittää, ei pelkästään vihaa, katkeruutta ja pelkoa, joita enimmäkseen itse näköjään käytät. En pidätä hengitystäni odotellessani, että kontribuutiosi arvo tuosta huomiosta varsinaisesti nousisi, mutta tarratessasi apinan raivolla doktriiniin tuo ajattelulle jäävä tila kutistuu sangen suppeaksi.
>pelkästään vihaa, katkeruutta ja pelkoa.
Tää on just se mitä pekka toveri, mika aaltola, eemil kastelhelmi, hanna smith ynnä muut tekee.
Vaikea Katulapsi 4 pv
Pitkä Jättiläinen >pelkästään vihaa, katkeruutta ja pelkoa. Tää on just se mitä pekka toveri, mika aaltola, eemil kastelhelmi, hanna smith ynnä muut tekee.
Jälleen saamme vihaa, katkeruutta, pelkoa ja syytöksen taholtasi. Tekstisi ovat kyllä muutenkin tylsää luettavaa, ilman sisältöä ja siten vaikutusta.

Tyhjät tynnyrit kumisevat eniten, kuten tavataan sanoa.
Pitkä Jättiläinen 4 pv
Vaikea Katulapsi Jälleen saamme vihaa, katkeruutta, pelkoa ja syytöksen taholtasi. Tekstisi ovat kyllä muutenkin tylsää luettavaa, ilman sisältöä ja siten vaikutusta. Tyhjät tynnyrit kumisevat eniten, kuten tavataan sanoa.
message file JPG
Asiantuntijasi ovat luoneet schrödinger venäjän.
Vaikea Katulapsi 4 pv
attachment Pitkä Jättiläinen Asiantuntijasi ovat luoneet schrödinger venäjän.
Hieno meemikuva perusteena. Tuskin itse osasit tuota luoda. Kumpi Venäjä muuten omasta mielestäsi on totta?
Pitkä Jättiläinen 4 pv
Vaikea Katulapsi Hieno meemikuva perusteena. Tuskin itse osasit tuota luoda. Kumpi Venäjä muuten omasta mielestäsi on totta?
message file JPG
Ei kumpikaan. En ees vaivaudu kysymään sulta että kumpi on totta.
AP Fiksu Ragdoll 4 pv
attachment Fiksu Ragdoll Korjataans taas näitä sarjaväärinymmärtäjän sekopäisyyksiä neljävuotiaalle optimoidun vertauskuvan avulla (en silti vihjaa, että elättelisin toiveita!). Jos mun kimppuun hyökkää pieniä ampiaisia, mutta niitä on miljoonia, täytyyhän näidenkin alkukantaisten myrkkypistijöiden kanssa olla tarkkana. Torjunta vaatii valppauden lisäksi myös asiamukaisia varusteita, todennäköisesi talkooapua, ja työ voi kestää kauan. Mitään Schrödingerin Venäjää ei siis ole, kyse on vain yhdestä harhautusnarratiivista muiden kusetusten joukossa. Ps: älä esitä internetkulttuurin uniikkia ja herkkää lumihiutaletta. Se(kin) on surkuhupaisaa, eikä varmaankaan palvele tavoitteitasi.
Nostan vastaamalla esiin taas tän debunkkauksen, kun pitkä jättiläinen sekoilee Schrödingerin Venäjästä. Ja se missä ihan oikeasti olisi outoa kvanttilomittumista on Putinin höpinöiden ja Neuvostoliiton allekirjoitusten välillä, jonka postasin taas äskettäin. Menin jo laskuissa sekaisin, olen monta kertaa pyytänyt pitkää jättiläistä kertomaan tästä aidosta ristiriitaisuudesta, mutta hän on toistuvasti uuvahtanut lukemaan viestejäni juuri kyseisen asian kohdalla. Edelliseen kuvakaappaukseen Neuvostoliiton allekirjoittamasta natojoukkojen laajentumissopimuksesta ei ainakaan vielä ole tullut mitään vastausta, väsähtiköhän nyt lopullisesti? 🤔 Hyvin erikoista käytöstä Kekkosta kannattavalta syomilaizelta.

>Why The Curse Of Russian Passport Is Getting Stronger By The Day?

https://www.youtube.com/watch?v=O8v0WJ7-rMA
youtube thumbnail
Vaikea Katulapsi 4 pv
attachment Pitkä Jättiläinen Ei kumpikaan. En ees vaivaudu kysymään sulta että kumpi on totta.
Vaivaudut kuitenkin rakentamaan sen olkiukon, että pidän tuollaista yksioikoistavaa venäjäkuvaa erityisen merkittävänä aiheen käsittelyn kannalta?

Etkä silti suostu kertomaan omasta venäjäkuvastasi oikeastaan mitään. Etkä tietysti voikaan, koska et voi kertoa minkäänlaisia faktoja, sillä niistä tekstisi voitaisiin joko kyseenalaistaa tai osoittaa vääriksi faktaperusteisesti. Siksi sinun pakko toimia mielikuvatasolla, jolla taas ainakaan minä, eikä taida kovin moni muukaan varsinaisesti ajatteleva ei näe suurtakaan arvoa.

Koetat luoda. Me koetamme havainnoida. Siinä on varsin olennainen ero.
Pitkä Jättiläinen 4 pv
Vaikea Katulapsi Vaivaudut kuitenkin rakentamaan sen olkiukon, että pidän tuollaista yksioikoistavaa venäjäkuvaa erityisen merkittävänä aiheen käsittelyn kannalta? Etkä silti suostu kertomaan omasta venäjäkuvastasi oikeastaan mitään. Etkä tietysti voikaan, koska et voi kertoa minkäänlaisia faktoja, sillä niistä tekstisi voitaisiin joko kyseenalaistaa tai osoittaa vääriksi faktaperusteisesti. Siksi sinun pakko toimia mielikuvatasolla, jolla taas ainakaan minä, eikä taida kovin moni muukaan varsinaisesti ajatteleva ei näe suurtakaan arvoa. Koetat luoda. Me koetamme havainnoida. Siinä on varsin olennainen ero.
Venäjä on samanlainen paskamaa kuin yhdysvallat.

>Me koetamme havainnoida
Ettehän te lammas npct tee muuta kuin fanita yhtä osapuolta. Te ette kykene objektiivisesti tarkastelemaan koko tilannetta vaan kannustatte yhtä osapuolta kuin mitkäkin fanipojat katsomossa.

Minä ja monet muut tämän langan oikeat nyymit katsotaan koko tilannetta objektiivisesti ja ymmärretään asia laajemmin kuin te lammas npc natobotit jotka kiellätte totuuden jos se ei ole yhteneväinen teidän harhaisen sotapropagandan kanssa.
Pitkä Jättiläinen 4 pv
Fiksu Ragdoll Nostan vastaamalla esiin taas tän debunkkauksen, kun pitkä jättiläinen sekoilee Schrödingerin Venäjästä. Ja se missä ihan oikeasti olisi outoa kvanttilomittumista on Putinin höpinöiden ja Neuvostoliiton allekirjoitusten välillä, jonka postasin taas äskettäin. Menin jo laskuissa sekaisin, olen monta kertaa pyytänyt pitkää jättiläistä kertomaan tästä aidosta ristiriitaisuudesta, mutta hän on toistuvasti uuvahtanut lukemaan viestejäni juuri kyseisen asian kohdalla. Edelliseen kuvakaappaukseen Neuvostoliiton allekirjoittamasta natojoukkojen laajentumissopimuksesta ei ainakaan vielä ole tullut mitään vastausta, väsähtiköhän nyt lopullisesti? 🤔 Hyvin erikoista käytöstä Kekkosta kannattavalta syomilaizelta. >Why The Curse Of Russian Passport Is Getting Stronger By The Day? https://www.youtube.com/watch?v=O8v0WJ7-rMA
Sä postaat yhtä kuvaa jossa on jotain tekstiä ja ajattelet että jaksan lukea sen ja että ylipäätänsä uskoisin sen olevan totta. Laitappa Putinin tilaisuudesta videoklippi missä se myöntää tämmöset asiat kuin sinä väität.
Liiskautunut Kenguru 4 pv
attachment Värikäs Koralli hymyilin ääneen :D Hienoa kun te nollapostaajat nöyryytätte itseänne tuolla tavalla
Samalla tavalla kuin ryssä 'nöyryyttää' Ukrainaa? Nollalle nollapostia
Vaikea Katulapsi 4 pv
Pitkä Jättiläinen Venäjä on samanlainen paskamaa kuin yhdysvallat. >Me koetamme havainnoida Ettehän te lammas npct tee muuta kuin fanita yhtä osapuolta. Te ette kykene objektiivisesti tarkastelemaan koko tilannetta vaan kannustatte yhtä osapuolta kuin mitkäkin fanipojat katsomossa. Minä ja monet muut tämän langan oikeat nyymit katsotaan koko tilannetta objektiivisesti ja ymmärretään asia laajemmin kuin te lammas npc natobotit jotka kiellätte totuuden jos se ei ole yhteneväinen teidän harhaisen sotapropagandan kanssa.
>katsotaan koko tilannetta objektiivisesti ja ymmärretään

Kuulostaa kyllä aivan samalta, kuin sokea väittäisi katselevansa ja ymmärtävänsä näkemänsä. Ainakaan mitään tulosta ei tunnu tulevan, mutta väitettä ja riekkumista kuuluu kyllä. Vähän niin kuin känniläinen vänkäisi. Tai pikkupoika. Tai oikeastaan juuri niin.

Nytkin on kirjoitettu jo vaikka kuinka monta viestiä, mutta silti ainoat toimitetut luvut ja lähtötiedot ovat toimittamissani artikkelilinkeissä, joiden perusteella tilannetta katselen. Sinulla sen sijaan ei ole mitään, edelleenkään. Ei edes vastaperustetta tai perusteltua vastaväitettä. Täysin tyhjää ja löysää puhetta, jota tulee ja tulee. Olet kyllä jo muutenkin todistanut itsesi, ei meillä ole siitä ollut epäilystä ensimmäisten viestien jälkeen.

>Venäjä on samanlainen paskamaa kuin yhdysvallat.

Arvostat Venäjän kyllä arvottoman korkealle tuolla vertauksella, mutta niin olet päättänyt.
Värikäs Koralli 4 pv
Liiskautunut Kenguru Samalla tavalla kuin ryssä 'nöyryyttää' Ukrainaa? Nollalle nollapostia
>Samalla tavalla kuin ryssä 'nöyryyttää' Ukrainaa?
aikalailla kyllä. Ryssä nöyryyttää itseään samalla tavalla kuin sinä itseäsi
Liiskautunut Kenguru 4 pv
Värikäs Koralli >Samalla tavalla kuin ryssä 'nöyryyttää' Ukrainaa? aikalailla kyllä. Ryssä nöyryyttää itseään samalla tavalla kuin sinä itseäsi
>ryssä haukkuu ryssiä
No honor amongst thieves. Tarvitko suomennoksen?
Värikäs Koralli 4 pv
Liiskautunut Kenguru >ryssä haukkuu ryssiä No honor amongst thieves. Tarvitko suomennoksen?
message file MP4
>ton on pakko olla ryssä jos se ei ole kanssani samaa mieltä kaikista maailman asioista
hyvät psykoosit :D
AP Fiksu Ragdoll 4 pv
Pitkä Jättiläinen Sä postaat yhtä kuvaa jossa on jotain tekstiä ja ajattelet että jaksan lukea sen ja että ylipäätänsä uskoisin sen olevan totta. Laitappa Putinin tilaisuudesta videoklippi missä se myöntää tämmöset asiat kuin sinä väität.
>ja ajattelet että jaksan lukea sen

Pitkä jättiläinen uuvahti saman asian ääreen neljännen, vai peräti viidennen kerran :D kun mielipiteet on Moskovan vaikutuskoneiston taktiikkaoppaasta on ne myös ennakoitavissa kuin lukisi avoimesta kirjasta, tietenkin. Se niistä itsenäisistä mielipiteistä ja sielusta, eikä Tuckerin haastatteluakaan osattu hakea Yandexilla.

Pitkän jättiläisen tyrannitoverit myrkyttelee nyt lasten sairaalan pelastajia, jos tämä pitää paikkansa (älkää huoliko, ryssäbottien lähteet ovat kuulemma aina totta jos haluaa elää satumaassa). Väitteiden mukaan nähty oikein vaivaa vesipulloväärennysten kanssa. Uskomatonta jopa vastalaudan boteilta tehdä tietoinen valinta ja olla pahuuden puolella. Ja vaikka olisi kuinka itsekäs hälläväliä ryssä, niin miksi antaa Moskovan panna perseeseen. Säälittävät villaperseet.

>Unknown persons poisoned water brought to "Okhmatdyt" children’s hospital during rescue operations, resulting in chemical burns and poisoning for volunteers and policemen who drank it. The water resembled supermarket water but had a different label. Law enforcement is investigating the case.

https://x.com/noelreports/status/1810549642393792723
Pitkä Jättiläinen 4 pv
Vaikea Katulapsi >katsotaan koko tilannetta objektiivisesti ja ymmärretään Kuulostaa kyllä aivan samalta, kuin sokea väittäisi katselevansa ja ymmärtävänsä näkemänsä. Ainakaan mitään tulosta ei tunnu tulevan, mutta väitettä ja riekkumista kuuluu kyllä. Vähän niin kuin känniläinen vänkäisi. Tai pikkupoika. Tai oikeastaan juuri niin. Nytkin on kirjoitettu jo vaikka kuinka monta viestiä, mutta silti ainoat toimitetut luvut ja lähtötiedot ovat toimittamissani artikkelilinkeissä, joiden perusteella tilannetta katselen. Sinulla sen sijaan ei ole mitään, edelleenkään. Ei edes vastaperustetta tai perusteltua vastaväitettä. Täysin tyhjää ja löysää puhetta, jota tulee ja tulee. Olet kyllä jo muutenkin todistanut itsesi, ei meillä ole siitä ollut epäilystä ensimmäisten viestien jälkeen. >Venäjä on samanlainen paskamaa kuin yhdysvallat. Arvostat Venäjän kyllä arvottoman korkealle tuolla vertauksella, mutta niin olet päättänyt.
Tietysti se kuullostaa vähän monimutkaiselta sulle koska et ymmärrä sitä. Samalla tavalla kun ekaluokkalainen ei ymmärrä yhtälöitä. Sun ymmärrys on vaikean katulapsen tasolla ja se on ihan ok, se että vaikka sä et ymmärtäis jotain asiaa ei tarkoita etteikö sitä olis olemassa.
Vaikea Katulapsi 4 pv
Pitkä Jättiläinen Tietysti se kuullostaa vähän monimutkaiselta sulle koska et ymmärrä sitä. Samalla tavalla kun ekaluokkalainen ei ymmärrä yhtälöitä. Sun ymmärrys on vaikean katulapsen tasolla ja se on ihan ok, se että vaikka sä et ymmärtäis jotain asiaa ei tarkoita etteikö sitä olis olemassa.
Tasosi on kyllä niin selkeästi esillä, ettei se enempää alleviivausta tarvitse, joten se siitä. Hyvää päivänjatkoa!
Pitkä Jättiläinen 4 pv
Fiksu Ragdoll >ja ajattelet että jaksan lukea sen Pitkä jättiläinen uuvahti saman asian ääreen neljännen, vai peräti viidennen kerran :D kun mielipiteet on Moskovan vaikutuskoneiston taktiikkaoppaasta on ne myös ennakoitavissa kuin lukisi avoimesta kirjasta, tietenkin. Se niistä itsenäisistä mielipiteistä ja sielusta, eikä Tuckerin haastatteluakaan osattu hakea Yandexilla. Pitkän jättiläisen tyrannitoverit myrkyttelee nyt lasten sairaalan pelastajia, jos tämä pitää paikkansa (älkää huoliko, ryssäbottien lähteet ovat kuulemma aina totta jos haluaa elää satumaassa). Väitteiden mukaan nähty oikein vaivaa vesipulloväärennysten kanssa. Uskomatonta jopa vastalaudan boteilta tehdä tietoinen valinta ja olla pahuuden puolella. Ja vaikka olisi kuinka itsekäs hälläväliä ryssä, niin miksi antaa Moskovan panna perseeseen. Säälittävät villaperseet. >Unknown persons poisoned water brought to "Okhmatdyt" children’s hospital during rescue operations, resulting in chemical burns and poisoning for volunteers and policemen who drank it. The water resembled supermarket water but had a different label. Law enforcement is investigating the case. https://x.com/noelreports/status/1810549642393792723
message file MP4
Fiksu ragdoll :-D
Pitkä Jättiläinen 4 pv
Vaikea Katulapsi Tasosi on kyllä niin selkeästi esillä, ettei se enempää alleviivausta tarvitse, joten se siitä. Hyvää päivänjatkoa!
message file MP4
AP Fiksu Ragdoll 3 pv
>Did Russia Strike Ukraine's Children Hospital on Purpose? Ukraine Sitrep

https://www.youtube.com/watch?v=gNeXzP5Dx9s
youtube thumbnail
Elegantti Rekkakuski 3 pv
HUOM! Tää lanka ei toimi seurantalankana jos tänne ei postaa uutisia tapahtumista
Elegantti Rekkakuski 3 pv
attachment Hienosteleva Susi >⚡️I'm still shocked everyone is arguing over the *shape* of the missile--which from certain angles can look relatively similar to both a Kh-101 and NASAMS AIM-120--rather than the clear effect of its explosion, which points indisputably to the AIM-120. >Look closely and see how, as soon as the missile impacts, a multitude of tiny "flashes" can be seen hitting the outer face of the hospital wall. These are fragments from a fragmentation warhead missile that explodes with small shrapnel pellets, which the AIM-120 does. >Further proof is established in the closeup photos of the hospital outer facade which show many tiny perforations and chipped outer brick from the fragments. >This beyond a shadow of a doubt favors the AIM-120 explanation over the Kh-101. Niin... NASAMIN rypälekärkihän se siellä. Lisää IT:tä pitäis kuulemma Ukrainaan saadaan ja sitten sitä kuitenkin säilytetään kaupungeissa joissa ne riskeeraavat siivilien henkiä pelkällä läsnäolollaan, kun venäjä joko yrittää tuhota ne. Vaikka ei niin suoraaaan yrittäisikään niin ohjusten hutilaukausia putoaa väistämättä siviilien niskaan. AFU ei toisaalta tee virallisen totuuden mukaan virheitä ja se on aina Venäläisten vika ja venäläisten ohjukset jotka tappaa ei AFU:n IT.
Venäjällä ei ole ainoatakaan laillista kohdetta iskuille Ukrainassa eikä Israelilla Palestiinassa.
AP Fiksu Ragdoll 3 pv
Hyvä striimi tulossa parin tunnin päästä. Ryssillä varmaan aika cyka blyat harasoo talvi edessä.

https://www.youtube.com/watch?v=rLgXOokqJ9U
youtube thumbnail
Vaikea Katulapsi 3 pv
message file JPG
Tässä on ilmeisesti eilisen iskun ohjusten lentoradat. Puolahan tässä juuri ilmoitti, että he alkavat tiputtelemaan heitä kohti tulevia ohjuksia jo Ukrainan ilmatilassa, joten nuo kiertävät ja takaapäin iskevät ohjusreitit ovat tuossa suhteessa melko mielenkiintoisia.
AP Fiksu Ragdoll 3 pv
>No, miksei sitä pohjaa jo näy! T vastalaudan botit

Koska tässä vapaapudotuksessa ei ole pohjaa 😉

>RUSSIAN Economy Starts to Break as Inflation Soars & Shortage of Workers Damages Future Growth

https://www.youtube.com/watch?v=uKKoA8rqGUc
youtube thumbnail
Sulokas Juntti 3 pv
Fiksu Ragdoll >Did Russia Strike Ukraine's Children Hospital on Purpose? Ukraine Sitrep https://www.youtube.com/watch?v=gNeXzP5Dx9s
Eiköhän tuolla lastensairaalassa ollu joku natoneekerien tukikohta
AP Fiksu Ragdoll 3 pv
Onkoha mettistä. Intia ei ole kauhean kovasanaisesti tuominnu ryssien touhuja, oliko kulisseissa annettu kovempaa palautetta?

>“Putin and Modi unexpectedly cancel final round of talks in Moscow”

https://x.com/Prune602/status/1810693631373680644
Hienosteleva Susi 3 pv
message file JPG
Ukrainan possujuna tuhottu matkalla Sumyyn! Tältä Ukraina voitto näyttää!

>Russians discovered a convoi of armed forces of Ukraine in Sumy region... around 20 Ukrainan armored vehicles were destroyed.

https://www.youtube.com/watch?v=1PlKzXNGiI4
youtube thumbnail
Hienosteleva Susi 3 pv
Pimeä Kimaira Lähteet on kai tapana laittaa? Tämän vihertekstin meille tarjosi x:n syvän päädyn italian vahvistys @simpatico771 aka Giuseppe Germinario, italian oma wannabe dosentti backman. Kannattaa tutustua tämän nettijuornalistin tuotoksiin jos haluaa vodkan sijasta grappassa marinoitua ryssänarratiivia. Jos sinulla on taipumusta reagoida myötistier foliojuttuihin spontaanilla naurulla, ei kannata juoda kahvia näppiksen ääressä.
Tarteeko sua kiinnostaa kuka sanoi? Päätelmät on tehty tuosta samasta Ukrainalaisten julkaisemasta videosta, joka leviää internetissä? Sua pitäisi kiinnostaa vaan onko nuo päätelmät valideja.
AP Fiksu Ragdoll 3 pv
>Hänen mukaansa Venäjä tulee jatkamaan epäsymmetristen keinojensa käyttöä sekä moniulotteista taktiikkaa, jossa tekoja tehdään niin sanotusti ”kynnyksen alapuolella”. Venäjä ei siis ylitä kynnystä, jossa lännessä ryhdyttäisiin selkeisiin vastatoimiin.

>– Näitä keinoja ei enää tule arvioida jonkin ”harmaan alueen” osana tai hybridivaikuttamisen keinoina, jotka hämärtävät sodan ja rauhan rajaa. Ne ovat pohjimmiltaan osa Venäjän jatkamaa matalan intensiteetin sodankäyntiä lännen intressejä vastaan, painottaa Boulégue.

Täähän se. Osa agressioiden arsenaalia ovat vastalaudan taktiset dementikot ja krooniset väärinymmärtäjät. Ei tulisi ikävä, jos näihinkin uhkiin vastattaisiin asiaan kuuluvalla tavalla eikä annettaisi ryssien levittää mielenterveysongelmia.

https://www.verkkouutiset.fi/a/venajan-operaatiot-lannessa-ovat-pohjimmiltaan-sotatoimi-sanoo-huippututkija/
Vaikea Katulapsi 3 pv
attachment Vaikea Katulapsi Tässä on ilmeisesti eilisen iskun ohjusten lentoradat. Puolahan tässä juuri ilmoitti, että he alkavat tiputtelemaan heitä kohti tulevia ohjuksia jo Ukrainan ilmatilassa, joten nuo kiertävät ja takaapäin iskevät ohjusreitit ovat tuossa suhteessa melko mielenkiintoisia.
message file JPG
Tässä puolestaan on kartta iskukohdista Kiovassa. Tuo on interaktiivisesti saatavilla linkissä
https://map.ukrdailyupdate.com/?lat=50.439851&lng=30.517445&z=13&d=19912&c=1&l=0
jos uskaltaa surffailla kaiken maailman kummallisille sivustoille.
AP Fiksu Ragdoll 3 pv
message file MP4
Huutonaurua hyvän ja reilun Venäjän ikuisille etsijöille. Pitäisi jo osata erottaa mytologia todellisuudesta.

>Pettyneitä hyökkääjän sotilaita ryöpytetään – ”Lukekaa sopimusteksti”

>Moni venäläinen sopimussotilas kokee ikävän yllätyksen rintamalla, kun sopimusta jatketaan automaattisesti.

https://www.verkkouutiset.fi/a/pettyneita-hyokkaajan-sotilaita-ryopytetaan-lukekaa-sopimusteksti/
AP Fiksu Ragdoll 3 pv
message file JPG
>Rajalain vastustajat käynnistivät some-kampanjan

Ja koko some nousi taputtamaan.

https://www.verkkouutiset.fi/a/rajalain-vastustajat-kaynnistivat-some-kampanjan/
Liiskautunut Kenguru 3 pv
attachment Värikäs Koralli >ton on pakko olla ryssä jos se ei ole kanssani samaa mieltä kaikista maailman asioista hyvät psykoosit :D
>e-en oo ryssä en oo
Hienosteleva Susi 3 pv
message file JPG
Värikäs Koralli 3 pv
Liiskautunut Kenguru >e-en oo ryssä en oo
message file JPG
Saa olla melkoinen rotutohtori jos tunnistaa toisen etnisyyden pelkästään viestien perusteella
Vaikea Katulapsi 3 pv
attachment Hienosteleva Susi Klikkaa tästä avataksesi viestin
message file JPG
Bellincat totesi jo noista kuvista, että ryssän risteilyohjushan se. Huomatkaa mm. sen moottori. Debriskin täsmää edellisten kh-101-iskujen jälkiin.
https://www.bellingcat.com/news/2024/07/09/russian-missile-identified-in-kyiv-childrens-hospital-attack/

Tunnistus on selkeä. Ei kannata laittaa painoarvoa niille kanaville (tai kirjoittajille), joilla on joko optinen tai ideologinen puusilmä.
Vaikea Katulapsi 3 pv
Fiksu Ragdoll Hyvä striimi tulossa parin tunnin päästä. Ryssillä varmaan aika cyka blyat harasoo talvi edessä. https://www.youtube.com/watch?v=rLgXOokqJ9U
message file MP4
Ukraina on tehnyt tänään aika aktiivisesti iskuja niin öljy- kuin sähkökohteisiinkin. Tässä palaa muuntajia Rostovin alueella noin esimakuna energiaongelmien käsittelylle. Pitääkin muistaa seurata heti alusta tuo live. Jätkällä on hyviä klippejä, ajantasainen ote ja homma hallussa.
AP Fiksu Ragdoll 3 pv
attachment Värikäs Koralli Saa olla melkoinen rotutohtori jos tunnistaa toisen etnisyyden pelkästään viestien perusteella
message file JPG
Ryssyys on myös mielentila

>Russia lacks munitions, troops for big Ukraine offensive, says NATO official

https://www.reuters.com/world/europe/russia-lacks-munitions-troops-big-ukraine-offensive-says-nato-official-2024-07-09/
Värikäs Koralli 3 pv
attachment Fiksu Ragdoll Ryssyys on myös mielentila >Russia lacks munitions, troops for big Ukraine offensive, says NATO official https://www.reuters.com/world/europe/russia-lacks-munitions-troops-big-ukraine-offensive-says-nato-official-2024-07-09/
Eipä ollut vaan etnisyys. Etnisyydet eivät ole mitään mielentiloja. Jos somali on hiljainen, tinkimätön ja viinaantaipuvainen niin onko hän sinun mielestäsi yhtäkkiä suomalainen? Ei ole
AP Fiksu Ragdoll 3 pv
message file JPG
>Eipä ollut vaan etnisyys. Etnisyydet eivät ole mitään mielentiloja. Jos somali on hiljainen, tinkimätön ja viinaantaipuvainen niin onko hän sinun mielestäsi yhtäkkiä suomalainen? Ei ole

Ei luoja.

>Ukraine launches devastating drone strikes on Russia after Putin's attack on children’s hospital

https://www.youtube.com/watch?v=1flHzg4VrX0
youtube thumbnail
Pitkä Jättiläinen 3 pv
attachment Vaikea Katulapsi Tässä on ilmeisesti eilisen iskun ohjusten lentoradat. Puolahan tässä juuri ilmoitti, että he alkavat tiputtelemaan heitä kohti tulevia ohjuksia jo Ukrainan ilmatilassa, joten nuo kiertävät ja takaapäin iskevät ohjusreitit ovat tuossa suhteessa melko mielenkiintoisia.
Se on yllättävää että puola ilmoittaa alkavansa ilmatorjua sillä verukkeella ettei yksikään ohjus vahingossa lennän puolan puolelle vaikka kertaakaan yksikään venäläinen ohjus ei ole ollut puolan puolella. Ukrainalaiset sen sijaan ovat tappaneet jo 2 ihmistä puolasta omalla ohjuksellaan. Eikä edes artikla 5 lähtenyt käyntiin.
Pitkä Jättiläinen 3 pv
Fiksu Ragdoll Onkoha mettistä. Intia ei ole kauhean kovasanaisesti tuominnu ryssien touhuja, oliko kulisseissa annettu kovempaa palautetta? >“Putin and Modi unexpectedly cancel final round of talks in Moscow” https://x.com/Prune602/status/1810693631373680644
message file JPG
>ve-ve-venäjällä ei ole ystäviä
Pitkä Jättiläinen 3 pv
attachment Pitkä Jättiläinen >ve-ve-venäjällä ei ole ystäviä
message file JPG
>va-va-varmastikaan venäjällä ei ole yhtään ystävää!
Vaikea Katulapsi 3 pv
Pitkä Jättiläinen Se on yllättävää että puola ilmoittaa alkavansa ilmatorjua sillä verukkeella ettei yksikään ohjus vahingossa lennän puolan puolelle vaikka kertaakaan yksikään venäläinen ohjus ei ole ollut puolan puolella. Ukrainalaiset sen sijaan ovat tappaneet jo 2 ihmistä puolasta omalla ohjuksellaan. Eikä edes artikla 5 lähtenyt käyntiin.
Ei aiheuta mitään ongelmaa, kunhan ei ammu ohjuksia Puolan suuntaan sen ulottuville, eikä sellaiseen ole minkäänlaista pakkoa tai edes syytä.

Itse asiassa on paljon syitä olla erityisesti noin tekemättä.
Värikäs Koralli 3 pv
attachment Fiksu Ragdoll >Eipä ollut vaan etnisyys. Etnisyydet eivät ole mitään mielentiloja. Jos somali on hiljainen, tinkimätön ja viinaantaipuvainen niin onko hän sinun mielestäsi yhtäkkiä suomalainen? Ei ole Ei luoja. >Ukraine launches devastating drone strikes on Russia after Putin's attack on children’s hospital https://www.youtube.com/watch?v=1flHzg4VrX0
>luulee etnisyyksien olevan vain mielentiloja
myötistä suvakkihipille. Olet varmaan niitä avoimeen suomalaisuuteen uskovia mädättäjiä
Pitkä Jättiläinen 3 pv
attachment Vaikea Katulapsi Bellincat totesi jo noista kuvista, että ryssän risteilyohjushan se. Huomatkaa mm. sen moottori. Debriskin täsmää edellisten kh-101-iskujen jälkiin. https://www.bellingcat.com/news/2024/07/09/russian-missile-identified-in-kyiv-childrens-hospital-attack/ Tunnistus on selkeä. Ei kannata laittaa painoarvoa niille kanaville (tai kirjoittajille), joilla on joko optinen tai ideologinen puusilmä.
Huutista katulapselle joka postaa editoituja kuvia :--Ddd on siinäki lähdekriittinen vammanen taas mestoilla.
Hienosteleva Susi 3 pv
attachment Vaikea Katulapsi Bellincat totesi jo noista kuvista, että ryssän risteilyohjushan se. Huomatkaa mm. sen moottori. Debriskin täsmää edellisten kh-101-iskujen jälkiin. https://www.bellingcat.com/news/2024/07/09/russian-missile-identified-in-kyiv-childrens-hospital-attack/ Tunnistus on selkeä. Ei kannata laittaa painoarvoa niille kanaville (tai kirjoittajille), joilla on joko optinen tai ideologinen puusilmä.
message file JPG
Ohjuksen profiili ei vastaa Kh-101:stä. Se on liian pitkä eikä tarpeeksi paksu. Lisäksi noi siivekkeet on ihan liian lyhyet. Se on NASAM:ista tuo. Ei edes kyseenalaista. bellingcat taas on pelkkiä hohtoneekereitä ja joka niitä pitää luotettavina yhtään missään on joko idiootti tai itse hohtoneekeri.
Pitkä Jättiläinen 3 pv
Vaikea Katulapsi Ei aiheuta mitään ongelmaa, kunhan ei ammu ohjuksia Puolan suuntaan sen ulottuville, eikä sellaiseen ole minkäänlaista pakkoa tai edes syytä. Itse asiassa on paljon syitä olla erityisesti noin tekemättä.
Kyllä puola sanoi ihan selkeästi että aikovat ampua ukrainan ilmatilassa niitä alas sillä verukkeella että sanovat niiden muuten lentävän puolaan.
Liiskautunut Kenguru 3 pv
attachment Värikäs Koralli Saa olla melkoinen rotutohtori jos tunnistaa toisen etnisyyden pelkästään viestien perusteella
Kyllä
Liiskautunut Kenguru 3 pv
attachment Hienosteleva Susi Ohjuksen profiili ei vastaa Kh-101:stä. Se on liian pitkä eikä tarpeeksi paksu. Lisäksi noi siivekkeet on ihan liian lyhyet. Se on NASAM:ista tuo. Ei edes kyseenalaista. bellingcat taas on pelkkiä hohtoneekereitä ja joka niitä pitää luotettavina yhtään missään on joko idiootti tai itse hohtoneekeri.
Äijä suutuntumalla arvosteleebpituudet ja paksuudet
AP Fiksu Ragdoll 3 pv
attachment Hienosteleva Susi Ohjuksen profiili ei vastaa Kh-101:stä. Se on liian pitkä eikä tarpeeksi paksu. Lisäksi noi siivekkeet on ihan liian lyhyet. Se on NASAM:ista tuo. Ei edes kyseenalaista. bellingcat taas on pelkkiä hohtoneekereitä ja joka niitä pitää luotettavina yhtään missään on joko idiootti tai itse hohtoneekeri.
message file JPG
⚠️WW3 SEURANNASTA KIINNOSTUNEET HUOMIO!⚠️

Tällä koodilla voit siistiä langasta USEAMMAN HÄIRIKKÖBOTIN "itsenäiset ajattelut" kerralla! Kopioi seuraava komento selaimesi URL-kenttään:

document.querySelectorAll('div[data-name="Pitkä Jättiläinen"],div[data-name="Värikäs Koralli"],div[data-name="Hohtava Kultisti"],div[data-name="Lahjakas Nahkiainen"],div[data-name="Hienosteleva Neurovelho"],div[data-name="Houkutteleva Oselotti"],div[data-name="Hienosteleva Susi"],div[data-name="Avuton Härkäsammakko"], div[data-name="Elegantti Hihhuli"],div[data-name="Liikkumaton Karhukainen"],div[data-name="Elegantti Rekkakuski"],div[data-name="Kiiltävä Hovimestari"],div[data-name="Tasapainoinen Myyrä"]').forEach(div => div.remove());

Sitten kirjoita eteen vielä "javascript:" (ilman lainausmerkkejä) ja paina Enter.
Pam! 🌈🐻🔫💩🇷🇺

Jos ei toimi, voit syöttää komennon Inspect-työkalun kautta Consoleen, tai Googlata ohjeita bookmarkletin tekoa varten (tää vois olla kätevin, mutta voi tuottaa ääkkösten kanssa ongelmia). Käytä koodia omalla vastuullasi.
Pitkä Jättiläinen 3 pv
attachment Fiksu Ragdoll ⚠️WW3 SEURANNASTA KIINNOSTUNEET HUOMIO!⚠️ Tällä koodilla voit siistiä langasta USEAMMAN HÄIRIKKÖBOTIN "itsenäiset ajattelut" kerralla! Kopioi seuraava komento selaimesi URL-kenttään: document.querySelectorAll('div[data-name="Pitkä Jättiläinen"],div[data-name="Värikäs Koralli"],div[data-name="Hohtava Kultisti"],div[data-name="Lahjakas Nahkiainen"],div[data-name="Hienosteleva Neurovelho"],div[data-name="Houkutteleva Oselotti"],div[data-name="Hienosteleva Susi"],div[data-name="Avuton Härkäsammakko"], div[data-name="Elegantti Hihhuli"],div[data-name="Liikkumaton Karhukainen"],div[data-name="Elegantti Rekkakuski"],div[data-name="Kiiltävä Hovimestari"],div[data-name="Tasapainoinen Myyrä"]').forEach(div => div.remove()); Sitten kirjoita eteen vielä "javascript:" (ilman lainausmerkkejä) ja paina Enter. Pam! 🌈🐻🔫💩🇷🇺 Jos ei toimi, voit syöttää komennon Inspect-työkalun kautta Consoleen, tai Googlata ohjeita bookmarkletin tekoa varten (tää vois olla kätevin, mutta voi tuottaa ääkkösten kanssa ongelmia). Käytä koodia omalla vastuullasi.
Mitä jos tekisit sellasen pluginin että ainaki selaat vastalautaa niin se automaagisesti siivoaa noi pois?
Hienosteleva Susi 3 pv
attachment Fiksu Ragdoll ⚠️WW3 SEURANNASTA KIINNOSTUNEET HUOMIO!⚠️ Tällä koodilla voit siistiä langasta USEAMMAN HÄIRIKKÖBOTIN "itsenäiset ajattelut" kerralla! Kopioi seuraava komento selaimesi URL-kenttään: document.querySelectorAll('div[data-name="Pitkä Jättiläinen"],div[data-name="Värikäs Koralli"],div[data-name="Hohtava Kultisti"],div[data-name="Lahjakas Nahkiainen"],div[data-name="Hienosteleva Neurovelho"],div[data-name="Houkutteleva Oselotti"],div[data-name="Hienosteleva Susi"],div[data-name="Avuton Härkäsammakko"], div[data-name="Elegantti Hihhuli"],div[data-name="Liikkumaton Karhukainen"],div[data-name="Elegantti Rekkakuski"],div[data-name="Kiiltävä Hovimestari"],div[data-name="Tasapainoinen Myyrä"]').forEach(div => div.remove()); Sitten kirjoita eteen vielä "javascript:" (ilman lainausmerkkejä) ja paina Enter. Pam! 🌈🐻🔫💩🇷🇺 Jos ei toimi, voit syöttää komennon Inspect-työkalun kautta Consoleen, tai Googlata ohjeita bookmarkletin tekoa varten (tää vois olla kätevin, mutta voi tuottaa ääkkösten kanssa ongelmia). Käytä koodia omalla vastuullasi.
message file JPG
Oot vittu oikeasti se sama hybridikeskuksen botti joka pyörittää WW3:sen seurantalankaa :D
Värikäs Koralli 3 pv
attachment Fiksu Ragdoll ⚠️WW3 SEURANNASTA KIINNOSTUNEET HUOMIO!⚠️ Tällä koodilla voit siistiä langasta USEAMMAN HÄIRIKKÖBOTIN "itsenäiset ajattelut" kerralla! Kopioi seuraava komento selaimesi URL-kenttään: document.querySelectorAll('div[data-name="Pitkä Jättiläinen"],div[data-name="Värikäs Koralli"],div[data-name="Hohtava Kultisti"],div[data-name="Lahjakas Nahkiainen"],div[data-name="Hienosteleva Neurovelho"],div[data-name="Houkutteleva Oselotti"],div[data-name="Hienosteleva Susi"],div[data-name="Avuton Härkäsammakko"], div[data-name="Elegantti Hihhuli"],div[data-name="Liikkumaton Karhukainen"],div[data-name="Elegantti Rekkakuski"],div[data-name="Kiiltävä Hovimestari"],div[data-name="Tasapainoinen Myyrä"]').forEach(div => div.remove()); Sitten kirjoita eteen vielä "javascript:" (ilman lainausmerkkejä) ja paina Enter. Pam! 🌈🐻🔫💩🇷🇺 Jos ei toimi, voit syöttää komennon Inspect-työkalun kautta Consoleen, tai Googlata ohjeita bookmarkletin tekoa varten (tää vois olla kätevin, mutta voi tuottaa ääkkösten kanssa ongelmia). Käytä koodia omalla vastuullasi.
message file JPG
ap tullut taas niin lujaa servatuksi että täytyy kitkeä väärät mielipiteet pois ettei samanhenkisten bottien pierujen haistelu häiriinny
Vaikea Katulapsi 3 pv
Pitkä Jättiläinen Kyllä puola sanoi ihan selkeästi että aikovat ampua ukrainan ilmatilassa niitä alas sillä verukkeella että sanovat niiden muuten lentävän puolaan.
Kyllä.
Pitkä Jättiläinen 3 pv
Vaikea Katulapsi Kyllä.
message file JPG
Joten tämä ryssäkuva on taas yhden askeleen lähempänä toteutumista

Seuraavat askeleet
>puola alkaa ampumaan ukrainaan it ohjuksia
>puola lähettää joukkoja vain länsi-ukrainaan tekemään "koulutuksia"
>puola on nyt kärrännyt miehistön ukrainaan
>puola ja ukraina sopii että puola ottaa länsi-ukrainasta palan itselleen jotta se olisi "nato sateenvarjon" alla.
<ennustus tapahtunut puolan osalta.
Hienosteleva Susi 3 pv
attachment Pitkä Jättiläinen Joten tämä ryssäkuva on taas yhden askeleen lähempänä toteutumista Seuraavat askeleet >puola alkaa ampumaan ukrainaan it ohjuksia >puola lähettää joukkoja vain länsi-ukrainaan tekemään "koulutuksia" >puola on nyt kärrännyt miehistön ukrainaan >puola ja ukraina sopii että puola ottaa länsi-ukrainasta palan itselleen jotta se olisi "nato sateenvarjon" alla. <ennustus tapahtunut puolan osalta.
message file MP4
Lviv on osa Puolaa, muu on Venäjää. Unkari voi vaikka ottaa ne transkarpatiansa sieltä pois kanssa.
AP Fiksu Ragdoll 3 pv
message file JPG
Kannattaa ihan oikeasti käyttää tota siivouskoodia, se sattuu niin kuin näkyy 🤭 lähtee mukavasti pois noi häiriköintirypäykset, joilla yritetään haudata päivityksiä. Lanka pysyy niin kauan siistinä kun ei välilehteä päivitä.

Live ⚠️ (yllättäen The Enforcer chatissakin on samaa ryssäbottien paskatulvaa mitä täällä, englanniksi vaan tietenkin).

>MASSIVE EXPLOSIONS IN RUSSIA; AIR RAID SIRENS! Breaking Ukraine War News With The Enforcer (867)

https://www.youtube.com/watch?v=y5E13M28V1s
youtube thumbnail
AP Fiksu Ragdoll 3 pv
Ryssät meinasi vetää itseltään elämää ylläpitävän letkun irti, mutta meni pupu pöksyyn. Sabotoinnista puheenollen, murrot vesihuoltoon ym voisi myös katsoa artikla 5 hommiksi, mitä tässä kapisen hiiren kanssa ujostelemaan.

>Intelligence on Russian sabotage threat prompted increase in security at US military bases in Europe

https://edition.cnn.com/2024/07/09/politics/intelligence-russian-sabotage-threat-us-bases-europe/index.html
AP Fiksu Ragdoll 3 pv
Hienosteleva susi on niin epäpätevä botti, että siltä on jo pariin kertaan lipsahtanu meemiä kyrillisillä kirjaimilla 😂🇷🇺👊🏻

Ryssäbottien äidinmaito on ollu vissiin pikkuisen myrkyllistä, kun miettii millaisten asioiden kanssa ne on ihan sujut.

>Nykyvauhdilla Ukraina raivataan miinoista 757 vuodessa

https://www.verkkouutiset.fi/a/nykyvauhdilla-ukraina-raivataan-miinoista-757-vuodessa/
Vaikea Katulapsi 3 pv
attachment Pitkä Jättiläinen Joten tämä ryssäkuva on taas yhden askeleen lähempänä toteutumista Seuraavat askeleet >puola alkaa ampumaan ukrainaan it ohjuksia >puola lähettää joukkoja vain länsi-ukrainaan tekemään "koulutuksia" >puola on nyt kärrännyt miehistön ukrainaan >puola ja ukraina sopii että puola ottaa länsi-ukrainasta palan itselleen jotta se olisi "nato sateenvarjon" alla. <ennustus tapahtunut puolan osalta.
Lainaan jälleen viestiäsi:
https://vastalauta.org/happenings/54566#827232
>Ja voimafantasioissa on hyvä elää!

Sillä sinähän elät kuten opetat.
Törkeä Kilpikonna 3 pv
attachment Hienosteleva Susi Tähän syyllinen kaikki jatkuva tykistöllä mässäily erityisesti termobaariset aseet jotka polttaa kasvillisuuden paskaksi.
TOSseja on melko vähän ja ne tuhoaa vain hehtaarin pari kerralla
Hienosteleva Susi 3 pv
Törkeä Kilpikonna TOSseja on melko vähän ja ne tuhoaa vain hehtaarin pari kerralla
unohdat nyt ne tulipalot mitä nuo sytyttää näin kesäkuumalla. Muutkin aseet toki tekee sitä, mutta erityisesti nuo joiden pointti on polttaa asioita paskaksi räjähtävällä voimalla.
Itsekäs Varpunen 3 pv
message file JPG
10.7 luvut
Itsekäs Varpunen 3 pv
Venäjä pommitti Venäjää

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/80aa4981-e401-46e7-9ae2-5c3da99f0fef

"...Tutkivaan journalismiin keskittyvä venäläismedia Insider kertoi toukokuussa, että vuoden neljän ensimmäisen kuukauden aikana Venäjä pommitti Venäjää ainakin 39 kertaa."
Vaikea Katulapsi 3 pv
message file MP4
Jossakin määrin olen tässä samaa mieltä venäläisten kanssa. Varsinkin, jos tulee siirtolaisena uuteen maahan, on oltava valmis asettumaan alttiiksi maan puolesta, ellei nyt ihan vain turistina seikkaile.

Tuo kanta olisi nyt syytä saada voimaan ja tiedotettua Venäjälle hamuaville matuille mahdollisimman tehokkaasti.
Kiltti Nautiloidi 3 pv
attachment Fiksu Ragdoll ⚠️WW3 SEURANNASTA KIINNOSTUNEET HUOMIO!⚠️ Tällä koodilla voit siistiä langasta USEAMMAN HÄIRIKKÖBOTIN "itsenäiset ajattelut" kerralla! Kopioi seuraava komento selaimesi URL-kenttään: document.querySelectorAll('div[data-name="Pitkä Jättiläinen"],div[data-name="Värikäs Koralli"],div[data-name="Hohtava Kultisti"],div[data-name="Lahjakas Nahkiainen"],div[data-name="Hienosteleva Neurovelho"],div[data-name="Houkutteleva Oselotti"],div[data-name="Hienosteleva Susi"],div[data-name="Avuton Härkäsammakko"], div[data-name="Elegantti Hihhuli"],div[data-name="Liikkumaton Karhukainen"],div[data-name="Elegantti Rekkakuski"],div[data-name="Kiiltävä Hovimestari"],div[data-name="Tasapainoinen Myyrä"]').forEach(div => div.remove()); Sitten kirjoita eteen vielä "javascript:" (ilman lainausmerkkejä) ja paina Enter. Pam! 🌈🐻🔫💩🇷🇺 Jos ei toimi, voit syöttää komennon Inspect-työkalun kautta Consoleen, tai Googlata ohjeita bookmarkletin tekoa varten (tää vois olla kätevin, mutta voi tuottaa ääkkösten kanssa ongelmia). Käytä koodia omalla vastuullasi.
Loistava scripti! Pääsee tuosta Kremlin ripulipakotuksesta eroon💪🏻
Vaikea Katulapsi 3 pv
message file JPG
Uusi pääministeri, uudet kujeet!

<UK Prime Minister Keir Starmer indicated that Ukraine may use Storm Shadow missiles to target military objectives within Russia

https://newsukraine.rbc.ua/news/britain-allows-ukraine-to-fire-its-missiles-1720595329.html
https://censor.net/en/news/3498977/starmer_ukraine_can_hit_russia_with_storm_shadow_missiles
https://x.com/alexwickham/status/1810938309230690790

Taisi lastensairaalaan osunut ohjus iskeä laajemminkin. Kova hinta, mutta maksettu kokonaan.
Pimeä Kimaira 3 pv
Hienosteleva Susi Tarteeko sua kiinnostaa kuka sanoi? Päätelmät on tehty tuosta samasta Ukrainalaisten julkaisemasta videosta, joka leviää internetissä? Sua pitäisi kiinnostaa vaan onko nuo päätelmät valideja.
Nää teidän ryssäbottien argumentit saattaa tuntua hämmentäviltä, mutta siinä on järki, kun muistaa miten totuus käsitetään neuvostovenäjällä. Venäjällä ei ole oikeassa se joka todistaa maan kiertävän aurinkoa, vaan se joka on valtakoneiston uskollinen palvelija ja vallassa olevien suosiossa. Tyypillisesti uskollisuus todistetaan toistamalla maanisesti virallista narratiivia, sillä joskus suosion saavuttaminen (tai pysyminen) voi olla vain vielä yhden toiston päässä. Ryssä (botti) on pohjimmiltaan peliriippuvainen, joka sisimmässään ymmärtää olevansa vain hyödyllinen idiootti, mutta pelaa peliä, koska pelkää muuttuvansa hyödyttömäksi idiootiksi.
Ps. Neuvostoliiton ja venäjän masinoimien ulkomaisten propagandajulkaisujen nimessä on hämmentävän usein sana "maailma". Esimerkiksi Suomessa oli Maailma ja me. Tämän italialaisen kuuhullun tuottaman nettijulkaisun nimi on Italia ja maailma.
Pitkä Jättiläinen 3 pv
Pimeä Kimaira Nää teidän ryssäbottien argumentit saattaa tuntua hämmentäviltä, mutta siinä on järki, kun muistaa miten totuus käsitetään neuvostovenäjällä. Venäjällä ei ole oikeassa se joka todistaa maan kiertävän aurinkoa, vaan se joka on valtakoneiston uskollinen palvelija ja vallassa olevien suosiossa. Tyypillisesti uskollisuus todistetaan toistamalla maanisesti virallista narratiivia, sillä joskus suosion saavuttaminen (tai pysyminen) voi olla vain vielä yhden toiston päässä. Ryssä (botti) on pohjimmiltaan peliriippuvainen, joka sisimmässään ymmärtää olevansa vain hyödyllinen idiootti, mutta pelaa peliä, koska pelkää muuttuvansa hyödyttömäksi idiootiksi. Ps. Neuvostoliiton ja venäjän masinoimien ulkomaisten propagandajulkaisujen nimessä on hämmentävän usein sana "maailma". Esimerkiksi Suomessa oli Maailma ja me. Tämän italialaisen kuuhullun tuottaman nettijulkaisun nimi on Italia ja maailma.
Just näin bbc world news on entiatä neuvostoliittolaista ryssä propagandaa, samoin kuin ylen maailmanuutiset.
Pitkä Jättiläinen 3 pv
Kiltti Nautiloidi Loistava scripti! Pääsee tuosta Kremlin ripulipakotuksesta eroon💪🏻
message file MP4
Huitista ku AP käy samahomoilemassa että sais mielipidevaikutukselleen enemmän ääntä. AP on langan pahin botti :-D
Pitkä Jättiläinen 3 pv
message file MP4
AP Fiksu Ragdoll 3 pv
Kiltti Nautiloidi Loistava scripti! Pääsee tuosta Kremlin ripulipakotuksesta eroon💪🏻
Noni, asiaa! Tää motivoi mua täydentämään listaa parilla botilla jossain vaiheessa. Vaikka Pitkän Jätilläisen ja Värikkään Korallin moraalittomuudet onkin niitä tungettelevimpia, eli on se tuollaisenaankin tehokas ⚔️ mukava nähdä vamppyyrien sähinää ja ihon kuplimista, kun heiluttelee valkosipuleja niiden edessä 🧄🧛🏻‍♂️
Pimeä Kimaira 3 pv
Pitkä Jättiläinen Just näin bbc world news on entiatä neuvostoliittolaista ryssä propagandaa, samoin kuin ylen maailmanuutiset.
Puhuin paikallisista neuvostovenäjän ohjaamista julkaisuista, en yleisradioyhtiöistä, joilla on aina ollut myös ulkomailla oleskelevia kansalaisia palveleva tehtävä.
Tuossa aikaisemmin spekuloitiin useissa jenkkilehdissä julkaistuista jutuista ja tulit debunkkaamaan aiheen postaamalla kuvakaappauksen jostain ylen gallupin kysymyksestä ja höpisemällä päätoimittajien salaliitosta.
Tämä on sun ja bottitovereides ongelma. Viskot paskaa joka ei osu edes samalle pallonpuoliskolle aiheen kanssa ja sitten väännät keskustelua muihin aiheisiin vetoamalla juuri esittämiisi faktoihin.
Jos olet oikeasti joku koodinpätkä, niin sun tekijä on varmaan jo pudonnut ikkunasta.
Pitkä Jättiläinen 3 pv
Pimeä Kimaira Puhuin paikallisista neuvostovenäjän ohjaamista julkaisuista, en yleisradioyhtiöistä, joilla on aina ollut myös ulkomailla oleskelevia kansalaisia palveleva tehtävä. Tuossa aikaisemmin spekuloitiin useissa jenkkilehdissä julkaistuista jutuista ja tulit debunkkaamaan aiheen postaamalla kuvakaappauksen jostain ylen gallupin kysymyksestä ja höpisemällä päätoimittajien salaliitosta. Tämä on sun ja bottitovereides ongelma. Viskot paskaa joka ei osu edes samalle pallonpuoliskolle aiheen kanssa ja sitten väännät keskustelua muihin aiheisiin vetoamalla juuri esittämiisi faktoihin. Jos olet oikeasti joku koodinpätkä, niin sun tekijä on varmaan jo pudonnut ikkunasta.
>kaikessa missä lukee maailma nii ompa ryssä propagandaa!
<entäs tää ja tää
>no nyt sä oot ryssä ku noin sanot!
Huomaatko sä ukrainalainen ryssä kuinka vammanen oot
Pimeä Kimaira 3 pv
Pitkä Jättiläinen >kaikessa missä lukee maailma nii ompa ryssä propagandaa! <entäs tää ja tää >no nyt sä oot ryssä ku noin sanot! Huomaatko sä ukrainalainen ryssä kuinka vammanen oot
>Neuvostoliiton ja venäjän masinoimien ulkomaisten propagandajulkaisujen nimessä on hämmentävän usein sana "maailma".
>kaikessa missä lukee maailma nii ompa ryssä propagandaa!
Sano se. Sano kumpi on alkuperäinen ja kumpi sinun tulkintasi.
Vai onko koodissasi ollenkaan sen mahdollistavaa ehtolausetta?
Pimeä Kimaira 3 pv
Itsekäs Varpunen Venäjä pommitti Venäjää https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/80aa4981-e401-46e7-9ae2-5c3da99f0fef "...Tutkivaan journalismiin keskittyvä venäläismedia Insider kertoi toukokuussa, että vuoden neljän ensimmäisen kuukauden aikana Venäjä pommitti Venäjää ainakin 39 kertaa."
In soviet russian, soviet russian bombs you.
Pitkä Jättiläinen 3 pv
Pimeä Kimaira >Neuvostoliiton ja venäjän masinoimien ulkomaisten propagandajulkaisujen nimessä on hämmentävän usein sana "maailma". >kaikessa missä lukee maailma nii ompa ryssä propagandaa! Sano se. Sano kumpi on alkuperäinen ja kumpi sinun tulkintasi. Vai onko koodissasi ollenkaan sen mahdollistavaa ehtolausetta?
message file MP4
Mvlehdessä ei ole sanaa maailma. Nää teidän ukrainalaisten ryssien mutuiluheitot ei kestä päivänvaloa. Se on helppo käyttää ryssien "firehose" taktiikkaa ja suoltaa paskaa paskan jälkeen ja perustella mitä vammasempia juttuja sillä. Niinhän te ryssät ootte toimineet aina ja tulette toimimaan. Teitä ukrainalaisia ryssiä ei erota venäläisistä ryssistä muusta kuin hihamerkin väristä.

Video joka todistaa väitteeni. Arvaappa minkä maan asukkaat ampuu videon supertykillä.
Värikäs Koralli 3 pv
Fiksu Ragdoll Noni, asiaa! Tää motivoi mua täydentämään listaa parilla botilla jossain vaiheessa. Vaikka Pitkän Jätilläisen ja Värikkään Korallin moraalittomuudet onkin niitä tungettelevimpia, eli on se tuollaisenaankin tehokas ⚔️ mukava nähdä vamppyyrien sähinää ja ihon kuplimista, kun heiluttelee valkosipuleja niiden edessä 🧄🧛🏻‍♂️
>jaa ulkomaalaista propagandaa levittäviä propagandisteja
>syytä silti muita moraalittomiksi
no nyt :D
Innokas Harakka 2 pv
Fiksu Ragdoll Noni, asiaa! Tää motivoi mua täydentämään listaa parilla botilla jossain vaiheessa. Vaikka Pitkän Jätilläisen ja Värikkään Korallin moraalittomuudet onkin niitä tungettelevimpia, eli on se tuollaisenaankin tehokas ⚔️ mukava nähdä vamppyyrien sähinää ja ihon kuplimista, kun heiluttelee valkosipuleja niiden edessä 🧄🧛🏻‍♂️
>mukava nähdä vamppyyrien sähinää ja ihon kuplimista, kun heiluttelee valkosipuleja niiden edessä 🧄🧛🏻‍♂️
Taidat sekoittaa hilpeyden ja myötähäpeän "sähinään ja ihonkuplimiseen"
AP Fiksu Ragdoll 2 pv
>09 Jul: Ukrainians UNLEASH DESTRUCTIVE POWER OF AMERICAN BOMBS | War in Ukraine Explained

https://www.youtube.com/watch?v=mz43kxURnGo
youtube thumbnail
Pitkä Jättiläinen 2 pv
message file JPG
Pimeä Kimaira 2 pv
attachment Pitkä Jättiläinen Mvlehdessä ei ole sanaa maailma. Nää teidän ukrainalaisten ryssien mutuiluheitot ei kestä päivänvaloa. Se on helppo käyttää ryssien "firehose" taktiikkaa ja suoltaa paskaa paskan jälkeen ja perustella mitä vammasempia juttuja sillä. Niinhän te ryssät ootte toimineet aina ja tulette toimimaan. Teitä ukrainalaisia ryssiä ei erota venäläisistä ryssistä muusta kuin hihamerkin väristä. Video joka todistaa väitteeni. Arvaappa minkä maan asukkaat ampuu videon supertykillä.
>Video joka todistaa väitteeni.
Tulikohan sulla nyt oikea video?
>Arvaappa minkä maan asukkaat ampuu videon supertykillä.
No, Hollannissa ainakin harrastavat noita nestekaasukanuunoita. Mutta vastasitkohan sä oikeaan lankaan?
AP Fiksu Ragdoll 2 pv
message file JPG
>Pekka Haaviston ympärillä velloo mysteeri – vaikenee täysin yhdestä asiasta

>ILTA-SANOMAT on yrittänyt toistuvasti tavoitella presidentinvaaliehdokkaana kovia otteita itärajalla kannattanutta Pekka Haavistoa (vihr) kommentoimaan, miten hän aikoo äänestää niin sanotusta käännytyslaista.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000010554594.html
Pitkä Jättiläinen 2 pv
message file MP4
Pitkä Jättiläinen 2 pv
message file JPG
Nato ottaa ilmaherruuden ukrainassa. Näyttää konflikti eskaloituvan. Kohta suomituraania mobilisoidaan bakmuttiin puolustamaan demokratiaa :-D
Pitkä Jättiläinen 2 pv
Poistettu viesti Tämä viesti on poistettu
message file JPG
Itkupieristä huumorimiehille :-D
AP Fiksu Ragdoll 2 pv
Joko nyt se tapahtuu? Ikävää kuinka ryssien IT on cyka blyat ja taivasta ei voi miinoittaa. Olikohan sairaaloiden pommitukset liikaa ja asia nytkähti eteenpäin.

>Ukraine FINALLY Receives F16 Fighter Jets; Poland PREPARES For War | Breaking News With The Enforcer

https://www.youtube.com/watch?v=ZlRwaaDXYIo
youtube thumbnail
AP Fiksu Ragdoll 2 pv
Bideniä vaaditaan väistymään niin kovaa, että Agenda Free TVkin heräsi. Biden on tehnyt oikein, mutta tilalle saisi tulla skarpimpi samanmielinen ukko, kuitenkin oikean supervallan pressasta kyse.

>Calls Grow for Biden to Drop Out - LIVE Breaking News Coverage

https://www.youtube.com/watch?v=ZlF93kOiHgI
youtube thumbnail
AP Fiksu Ragdoll 2 pv
Mitä yhteistä on kommarimailla? Ne suututtaa kaikki perseilyillään ja kusee omiin muroihin.

>China Enrages the World! Taiwan, Philippines, Japan, Australia, Korea, Vietnam Unite Against It

https://www.youtube.com/watch?v=dvTYn3eyllI
youtube thumbnail
AP Fiksu Ragdoll 2 pv
message file JPG
>Update from Ukraine | Revenge ! Ukraine Hit Hard the Ruzzian Army facilities with long range drones

https://www.youtube.com/watch?v=NmHP3f5fHVs
youtube thumbnail
AP Fiksu Ragdoll 2 pv
message file JPG
Dokumenttipläjäys. Ryssät on aina keppostellu maailman kustannuksella, ja tulee keppostelemaan jatkossakin. Pro tip: älä luota ryssiin. Ainoita venäläisiä kansallissankareita ovat ne venäläiset, jotka uskaltavat nousta näitä juoppoja kleptokraatteja vastaan.

>Nikita Khrushchev - The Man Behind the Cold War

https://www.youtube.com/watch?v=e2z0MRDe1eY
youtube thumbnail
AP Fiksu Ragdoll 2 pv
>Strike Back: Ukraine hopes for Permission to Strike Airfields!

https://www.youtube.com/watch?v=BA88WSGDjvQ
youtube thumbnail
Pitkä Jättiläinen 2 pv
attachment Pitkä Jättiläinen Joten tämä ryssäkuva on taas yhden askeleen lähempänä toteutumista Seuraavat askeleet >puola alkaa ampumaan ukrainaan it ohjuksia >puola lähettää joukkoja vain länsi-ukrainaan tekemään "koulutuksia" >puola on nyt kärrännyt miehistön ukrainaan >puola ja ukraina sopii että puola ottaa länsi-ukrainasta palan itselleen jotta se olisi "nato sateenvarjon" alla. <ennustus tapahtunut puolan osalta.
message file JPG
Pitkä jättiläinen taas oikeassa samalla kun natobotit piipittää
Pitkä Jättiläinen 2 pv
attachment Pitkä Jättiläinen Joten tämä ryssäkuva on taas yhden askeleen lähempänä toteutumista Seuraavat askeleet >puola alkaa ampumaan ukrainaan it ohjuksia >puola lähettää joukkoja vain länsi-ukrainaan tekemään "koulutuksia" >puola on nyt kärrännyt miehistön ukrainaan >puola ja ukraina sopii että puola ottaa länsi-ukrainasta palan itselleen jotta se olisi "nato sateenvarjon" alla. <ennustus tapahtunut puolan osalta.
message file JPG
Pitkä jättiläinen taas oikeassa samalla kun natobotit piipittää
Hienosteleva Susi 2 pv
attachment Pitkä Jättiläinen Pitkä jättiläinen taas oikeassa samalla kun natobotit piipittää
Jenkit tais ampua tämänkin idean jo alas. Mitään Puolan IT kuplaa ei ole tulossa, koska se vaatisi kuulemma kaikkien jäsenmaiden hyväksynnän ja sitä ei olla antamassa.
Pitkä Jättiläinen 2 pv
Hienosteleva Susi Jenkit tais ampua tämänkin idean jo alas. Mitään Puolan IT kuplaa ei ole tulossa, koska se vaatisi kuulemma kaikkien jäsenmaiden hyväksynnän ja sitä ei olla antamassa.
Tässä ihmisiä ollaan jo pari vuotta valmisteltu sotaan ja nyt alkaa pikkuhiljaa joukkoja menemään ukrainaan mukamas kouluttamaan tai tekemään ilmatorjuntaa.

Boiling frog theory

>The boiling frog is an apologue describing a frog being slowly boiled alive. The premise is that if a frog is put suddenly into boiling water, it will jump out, but if the frog is put in tepid water which is then brought to a boil slowly, it will not perceive the danger and will be cooked to death. The story is often used as a metaphor for the inability or unwillingness of people to react to or be aware of sinister threats that arise gradually rather than suddenly.
Hienosteleva Susi 2 pv
Pitkä Jättiläinen Tässä ihmisiä ollaan jo pari vuotta valmisteltu sotaan ja nyt alkaa pikkuhiljaa joukkoja menemään ukrainaan mukamas kouluttamaan tai tekemään ilmatorjuntaa. Boiling frog theory >The boiling frog is an apologue describing a frog being slowly boiled alive. The premise is that if a frog is put suddenly into boiling water, it will jump out, but if the frog is put in tepid water which is then brought to a boil slowly, it will not perceive the danger and will be cooked to death. The story is often used as a metaphor for the inability or unwillingness of people to react to or be aware of sinister threats that arise gradually rather than suddenly.
Naton joukkoja on ollut Ukrainassa jo 2014 asti, ei vaan avoimesti tunnuksilla ja sodanjulistuksen kanssa. Siitäkään ei vaan saa puhu koska se paskoisi narratiivin siitä että Ukrainan nykyinen sota oli provoimaton ja länsi dundu nuffin ennen kuin 2022 tapahtumia. 2022 asti niitä on ollut enemmän tai vähemmän avoimesti neuvonantaja roolissa (eli käyttämässä IT:tä ja tykistöjärjestelmiä ja tiedustelua) ja ihan kentällä sitten palkkasotilainen jotka ovat ottaneet käskynsä ja palkkansa suoraan lännestä, mutta käskyt ja raha vaan pestiin Kiovan kautta. Seuraava mahdollinen eskalaatio ei ole joukot Ukrainaan, vaan ihan sodanjulistus.
Pitkä Jättiläinen 2 pv
Hienosteleva Susi Naton joukkoja on ollut Ukrainassa jo 2014 asti, ei vaan avoimesti tunnuksilla ja sodanjulistuksen kanssa. Siitäkään ei vaan saa puhu koska se paskoisi narratiivin siitä että Ukrainan nykyinen sota oli provoimaton ja länsi dundu nuffin ennen kuin 2022 tapahtumia. 2022 asti niitä on ollut enemmän tai vähemmän avoimesti neuvonantaja roolissa (eli käyttämässä IT:tä ja tykistöjärjestelmiä ja tiedustelua) ja ihan kentällä sitten palkkasotilainen jotka ovat ottaneet käskynsä ja palkkansa suoraan lännestä, mutta käskyt ja raha vaan pestiin Kiovan kautta. Seuraava mahdollinen eskalaatio ei ole joukot Ukrainaan, vaan ihan sodanjulistus.
En usko että sodanjulistus tapahtuu seuraavaksi vaan punaisten linjojen ylitys jatkuu edelleen. Noitten uusien lentsikoiden jälkeen nato lähettää joukkoja ukrainaan.
AP Fiksu Ragdoll 2 pv
Pitkä Jättiläinen Tässä ihmisiä ollaan jo pari vuotta valmisteltu sotaan ja nyt alkaa pikkuhiljaa joukkoja menemään ukrainaan mukamas kouluttamaan tai tekemään ilmatorjuntaa. Boiling frog theory >The boiling frog is an apologue describing a frog being slowly boiled alive. The premise is that if a frog is put suddenly into boiling water, it will jump out, but if the frog is put in tepid water which is then brought to a boil slowly, it will not perceive the danger and will be cooked to death. The story is often used as a metaphor for the inability or unwillingness of people to react to or be aware of sinister threats that arise gradually rather than suddenly.
message file JPG
>Tässä ihmisiä ollaan jo pari vuotta valmisteltu sotaan

Live ⚠️

>POLAND READY FOR WAR, RUSSIAN OFFICERS PURGED! Breaking Ukraine War News With The Enforcer (868)

https://www.youtube.com/watch?v=Sn1OTkhxgGw
youtube thumbnail

Kaikkien täytyy olla varuillaan ja valmiina kirurgiseen operaatioon, jos ihmiskunnan syöpä meinaa levitä yli mätäpaiseestaan ☠️🇷🇺
Hienosteleva Susi 2 pv
attachment Fiksu Ragdoll >Tässä ihmisiä ollaan jo pari vuotta valmisteltu sotaan Live ⚠️ >POLAND READY FOR WAR, RUSSIAN OFFICERS PURGED! Breaking Ukraine War News With The Enforcer (868) https://www.youtube.com/watch?v=Sn1OTkhxgGw Kaikkien täytyy olla varuillaan ja valmiina kirurgiseen operaatioon, jos ihmiskunnan syöpä meinaa levitä yli mätäpaiseestaan ☠️🇷🇺
message file JPG
Maailma on valmiina kyllä jos nato yrittää aloittaa paskaansa 💪🇷🇺
Itsekäs Varpunen 2 pv
message file JPG
11.7 luvut
Vaikea Katulapsi 2 pv
Pitkä Jättiläinen En usko että sodanjulistus tapahtuu seuraavaksi vaan punaisten linjojen ylitys jatkuu edelleen. Noitten uusien lentsikoiden jälkeen nato lähettää joukkoja ukrainaan.
>Noitten uusien lentsikoiden jälkeen nato lähettää joukkoja ukrainaan.

Ukrainaan? Viestihistoriastasi saa kuvan, että niitä oltaisiin tuossa marssittamassa Neuvostoliittoon.
Hohtava Kultisti 2 pv
Fiksu Ragdoll Ryssät meinasi vetää itseltään elämää ylläpitävän letkun irti, mutta meni pupu pöksyyn. Sabotoinnista puheenollen, murrot vesihuoltoon ym voisi myös katsoa artikla 5 hommiksi, mitä tässä kapisen hiiren kanssa ujostelemaan. >Intelligence on Russian sabotage threat prompted increase in security at US military bases in Europe https://edition.cnn.com/2024/07/09/politics/intelligence-russian-sabotage-threat-us-bases-europe/index.html
Mitkä iskut vesihuoltoon?
Entä se isku kaasuputkeen, milloin Nato iskee Kieviin?
Hohtava Kultisti 2 pv
attachment Hienosteleva Susi Ohjuksen profiili ei vastaa Kh-101:stä. Se on liian pitkä eikä tarpeeksi paksu. Lisäksi noi siivekkeet on ihan liian lyhyet. Se on NASAM:ista tuo. Ei edes kyseenalaista. bellingcat taas on pelkkiä hohtoneekereitä ja joka niitä pitää luotettavina yhtään missään on joko idiootti tai itse hohtoneekeri.
Nasameissa ei ole tuota pullistumaa perässä. Siivet voivat näyttää lyhyiltä oikeassa kuvakulmassa.
AP Fiksu Ragdoll 2 pv
attachment Hienosteleva Susi Maailma on valmiina kyllä jos nato yrittää aloittaa paskaansa 💪🇷🇺
>Maailma on valmiina kyllä jos nato yrittää aloittaa paskaansa 💪🇷🇺

Sanoo kyrillisillä kirjaimilla meemejä postaileva ja hävyttömästi Venäjän lippua liehuttava "vilpitön anonyymi" moderoimattomalla kuvalaudalla. Da da, harasoo.

Mitäs mitäs, venäläiset taas valmiita taistelemaan globaalia pahaa eliittiä vastaan (joka asustaa tietysti Moskovassa).

>10 Jul: BACKFIRED! Russian Soldiers TURN AGAINST THEIR COMMANDERS | War in Ukraine Explained

https://www.youtube.com/watch?v=mMdQuDpquH8
youtube thumbnail

>Update from Ukraine | Ukraine Clears the Sky | Ruzzian Aviation is Doomed

https://www.youtube.com/watch?v=t7OMxbAT0JA
youtube thumbnail
Hohtava Kultisti 2 pv
attachment Pitkä Jättiläinen >va-va-varmastikaan venäjällä ei ole yhtään ystävää!
Tämän ei tarvitse liittyä ystävyyteen, vaan puhtaasti riskienhallintaan. Jos omistukset lännessä eivät ole 100% turvattuja, vaan voidaan ottaa politiikanteon välineiksi, niin itsestäänselvästi intressi sijoittaa niihin laskee. Sitä enemmän, mitä todennäköisemmin sijoittaja pitää mahdollisena joutua joskus riitoihin lännen kanssa. Islamistinen diktatuuri on suuressa riskissä joutua joskus eripuraan lännen kanssa, vaikka islamisaatio yhdistääkin tällä hetkellä Natoa ja saudeja.
Hohtava Kultisti 2 pv
attachment Vaikea Katulapsi Bellincat totesi jo noista kuvista, että ryssän risteilyohjushan se. Huomatkaa mm. sen moottori. Debriskin täsmää edellisten kh-101-iskujen jälkiin. https://www.bellingcat.com/news/2024/07/09/russian-missile-identified-in-kyiv-childrens-hospital-attack/ Tunnistus on selkeä. Ei kannata laittaa painoarvoa niille kanaville (tai kirjoittajille), joilla on joko optinen tai ideologinen puusilmä.
Onko Bellingcat joskus todennut jonkun asian Kievin kantaa vastaan? Kun niistä ideologisista puusilmistä puhut. Oletko itse? Kuka ne jäänteet (debris ylioppilaille) tutki? SBU?
Hohtava Kultisti 2 pv
Pimeä Kimaira Nää teidän ryssäbottien argumentit saattaa tuntua hämmentäviltä, mutta siinä on järki, kun muistaa miten totuus käsitetään neuvostovenäjällä. Venäjällä ei ole oikeassa se joka todistaa maan kiertävän aurinkoa, vaan se joka on valtakoneiston uskollinen palvelija ja vallassa olevien suosiossa. Tyypillisesti uskollisuus todistetaan toistamalla maanisesti virallista narratiivia, sillä joskus suosion saavuttaminen (tai pysyminen) voi olla vain vielä yhden toiston päässä. Ryssä (botti) on pohjimmiltaan peliriippuvainen, joka sisimmässään ymmärtää olevansa vain hyödyllinen idiootti, mutta pelaa peliä, koska pelkää muuttuvansa hyödyttömäksi idiootiksi. Ps. Neuvostoliiton ja venäjän masinoimien ulkomaisten propagandajulkaisujen nimessä on hämmentävän usein sana "maailma". Esimerkiksi Suomessa oli Maailma ja me. Tämän italialaisen kuuhullun tuottaman nettijulkaisun nimi on Italia ja maailma.
Outoa, kun käänsit asian päälaelleen. Edellinen juuri kertoi, ettei ole väliä kuka todisti maan kiertävän aurinkoa, vaan että onko todistus pätevä? Sinä itse olet siis se uskollisuutta osoittava lahkolainen, joka ei itse todistusta edes yritä arvioida, vaan siirtyy suoraan arvioimaan todistajan oikeauskoisuutta.
Hohtava Kultisti 2 pv
Fiksu Ragdoll Onkoha mettistä. Intia ei ole kauhean kovasanaisesti tuominnu ryssien touhuja, oliko kulisseissa annettu kovempaa palautetta? >“Putin and Modi unexpectedly cancel final round of talks in Moscow” https://x.com/Prune602/status/1810693631373680644
Mikä mettistä? Ai mettis mettistä? Miksi sitä pitää edes postata?
Vaikea Katulapsi 2 pv
Hohtava Kultisti Onko Bellingcat joskus todennut jonkun asian Kievin kantaa vastaan? Kun niistä ideologisista puusilmistä puhut. Oletko itse? Kuka ne jäänteet (debris ylioppilaille) tutki? SBU?
Totta kai on. Joka kerta, kun Venäjä on ollut oikeassa. Sillon ihan joka kerta.
Hohtava Kultisti 2 pv
attachment Vaikea Katulapsi Olettaisin Kiinankin visioineen muutamia skenaarioita, joissa sen pohjoisraja siirtyy. Mihin liittyy se oletus, että _mikään_ niistä ei olisi toteutumassa? Maa on kovasti hamuamassa merialuetta keinolla millä hyvänsä ja olisi sen mahdollisesti jo ottanutkin, ellei Yhdysvallat pistäisi sille hanttiin. Taiwanillekin se kävelisi omistajan elkein heti kun vain pystyisi, mutta voima on sielläkin vastassa. Miksi se tuhlaisi resurssejaan tuollaiseen pörhistelyyn, jollei sillä olisi tavoitteita? Pohjoisrajan vastapaine heikkenee koko ajan ja sen reitistä on sanottu aikanaan kovastikin. Kuulisin erittäin mieluusti perusteita sille näkemykselle, että juuri tuolla ei tapahtuisi lähivuosina mitään erityistä, kun se on nyt dynaamisin muutos alueella, jonne on jo majoittunut melko laaja kiinalaisväestökin. Ainakin jotain muita perusteita kuin "eihän noikaan" ja "ei kaikki". Ne ovat jo vähän passé. Alue on ollut kiinnostava ja potentiaalinen jo pitkään, esimerkiksi tässä Ukrainan sodan alun jälkeen (2015) kirjoitettu näkemys, jossa rajalinjaa on vedetty reteästi: https://www.nytimes.com/roomfordebate/2014/07/03/where-do-borders-need-to-be-redrawn/why-china-will-reclaim-siberia Tämä BBC:n artikkeli on tuoreempi, vuodelta 2019, käsitellen paikallisia oloja ja maanviljelystä alueella. Siis kiinalaisten maanviljelystä. https://www.bbc.com/news/world-europe-50185006 Nykytilanne on tietysti erilainen ainakin taloudellisten realiteettien osalta, mutta siellä on kaksi pitkän aikavälin näkemyksen omaavaa suurvaltaa vastakkain ja kumpikin tietää, että puukko voi tilaisuuden tullen olla omassa selässä. On ollut ennenkin, eikä noista valtioista kumpikaan ole unohtanut historiaansa.
> Olettaisin Kiinankin visioineen muutamia skenaarioita, joissa sen pohjoisraja siirtyy. Mihin liittyy se oletus, että _mikään_ niistä ei olisi toteutumassa?
Esimerkiksi siihen, että ne olivat vain sun toiveajatteluasi alunperinkin.
AP Fiksu Ragdoll 2 pv
message file JPG
Muistutuksena muuten sekin, että johan (Johan?) pitkä jättiläinenkin postasi kartan Ukrainan palastelemisesta naapurimaiden kesken kyrillisellä tekstillä. TAAS KERRAN SANGEN OUTOA KÄYTÖSTÄ KEKKOSTA KANNATTAVALTA SYOMILAIZELTA, JOKA TOISTUVASTI VÄSÄHTÄÄ, KUN HÄNELTÄ KYSYTÄÄN NEUVOSTOLIITON ALLEKIRJOITTAMISTA NATOSOPIMUKSISTA?! 🤔 Miltähän se vaikuttaisi jos mä normaalina suomalaisena profiloituvana henkilönä postaisin kuvia kielellä, jota ei oletusarvoisesti mun ja tämän yhteisön voida olettaa ymmärtävän. Vaikka japaninkielinen meemi ilman käännöksiä itseäni ja muita varten. Eikö se olisi vähän erikoista ja vaikuttaisi japanittamiselta? 😉

>Patrian tilauskirja jatkaa paisumistaan – 6x6- ja 8x8-ajoneuvoille avataan uusia tehtaita kovaa vauhtia

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/patrian-tilauskirja-jatkaa-paisumistaan-6x6-ja-8x8-ajoneuvoille-avataan-uusia-tehtaita-kovaa-vauhtia/dc3560c4-7eea-4e70-ac80-bfed880bcfcf
Hohtava Kultisti 2 pv
Vaikea Katulapsi Totta kai on. Joka kerta, kun Venäjä on ollut oikeassa. Sillon ihan joka kerta.
Milloin oli sellainen kerta, kun V oli mielestäsi oikeassa ja Kievi väärässä? Tai Bellingcatin mielestä?
Onko Bellingcatilla tai sinulla muuten hallussasi täydellinen tieto ja viisaus, kun osaatte aina olla totuuden puolella?
Vaikea Katulapsi 2 pv
Hohtava Kultisti Milloin oli sellainen kerta, kun V oli mielestäsi oikeassa ja Kievi väärässä? Tai Bellingcatin mielestä? Onko Bellingcatilla tai sinulla muuten hallussasi täydellinen tieto ja viisaus, kun osaatte aina olla totuuden puolella?
Ei tuossa ole mielipiteistä vaan todisteista kyse. Kumoat todisteet uskottavasti, niin homma on selvä.
Hohtava Kultisti 2 pv
Vaikea Katulapsi Ei tuossa ole mielipiteistä vaan todisteista kyse. Kumoat todisteet uskottavasti, niin homma on selvä.
Eli ei koskaan. Olipa yllätys.
Hohtava Kultisti 2 pv
attachment Fiksu Ragdoll Muistutuksena muuten sekin, että johan (Johan?) pitkä jättiläinenkin postasi kartan Ukrainan palastelemisesta naapurimaiden kesken kyrillisellä tekstillä. TAAS KERRAN SANGEN OUTOA KÄYTÖSTÄ KEKKOSTA KANNATTAVALTA SYOMILAIZELTA, JOKA TOISTUVASTI VÄSÄHTÄÄ, KUN HÄNELTÄ KYSYTÄÄN NEUVOSTOLIITON ALLEKIRJOITTAMISTA NATOSOPIMUKSISTA?! 🤔 Miltähän se vaikuttaisi jos mä normaalina suomalaisena profiloituvana henkilönä postaisin kuvia kielellä, jota ei oletusarvoisesti mun ja tämän yhteisön voida olettaa ymmärtävän. Vaikka japaninkielinen meemi ilman käännöksiä itseäni ja muita varten. Eikö se olisi vähän erikoista ja vaikuttaisi japanittamiselta? 😉 >Patrian tilauskirja jatkaa paisumistaan – 6x6- ja 8x8-ajoneuvoille avataan uusia tehtaita kovaa vauhtia https://www.kauppalehti.fi/uutiset/patrian-tilauskirja-jatkaa-paisumistaan-6x6-ja-8x8-ajoneuvoille-avataan-uusia-tehtaita-kovaa-vauhtia/dc3560c4-7eea-4e70-ac80-bfed880bcfcf
Onko Johan paljastettu tekstianalyysilla? :D
Vaikea Katulapsi 2 pv
Hohtava Kultisti Eli ei koskaan. Olipa yllätys.
>Kumoat todisteet
<Eli ei koskaan

Niin. Niinhän se on. Joka. Ikinen. Kerta.

Minulle tuo ei muuten ole yllätys.
Hienosteleva Susi 2 pv
Hohtava Kultisti Nasameissa ei ole tuota pullistumaa perässä. Siivet voivat näyttää lyhyiltä oikeassa kuvakulmassa.
message file JPG
Ja se "pullistuma" kuva ohjuksesta oli nabojen ediitti.
Hohtava Kultisti 2 pv
Vaikea Katulapsi >Kumoat todisteet <Eli ei koskaan Niin. Niinhän se on. Joka. Ikinen. Kerta. Minulle tuo ei muuten ole yllätys.
Et sä mitään kumonnut. Jos olisit kyennyt edes sen yhden ainoan esimerkin antamaan, kun sinä tai BC olitte Kievin kantaa vastaan, niin et näyttäisi silkalta parodiahahmolta puhuessasi ideologisista puusilmistä. Mutta sen yhden ilmeisesti olemattoman esimerkin sijaan yrität peittää argumentin paskatulvan alle, kuten firehose of falsehood-taktiikkanne opettaa.
Hohtava Kultisti 2 pv
attachment Hienosteleva Susi Ja se "pullistuma" kuva ohjuksesta oli nabojen ediitti.
No sekin on mahdollista, mutta sit pitäisi olla näyttöä siitäkin, että aidolla videolla pullistumaa ei näy.
Vaikea Katulapsi 2 pv
Hohtava Kultisti Et sä mitään kumonnut. Jos olisit kyennyt edes sen yhden ainoan esimerkin antamaan, kun sinä tai BC olitte Kievin kantaa vastaan, niin et näyttäisi silkalta parodiahahmolta puhuessasi ideologisista puusilmistä. Mutta sen yhden ilmeisesti olemattoman esimerkin sijaan yrität peittää argumentin paskatulvan alle, kuten firehose of falsehood-taktiikkanne opettaa.
Sulla on nyt logiikka 180 astetta vastavaiheessa. Sunhan se pitäisi ne todisteet joskus kumota, mutta tuossakin ryhdyit hyökkäykseen vain siksi, että se oli Bellincat, ei siksi, että todistemateriaali olisi ollut enää järkevästi kumottavissa.

Koetahan keskittyä!
Hohtava Kultisti 2 pv
Vaikea Katulapsi Sulla on nyt logiikka 180 astetta vastavaiheessa. Sunhan se pitäisi ne todisteet joskus kumota, mutta tuossakin ryhdyit hyökkäykseen vain siksi, että se oli Bellincat, ei siksi, että todistemateriaali olisi ollut enää järkevästi kumottavissa. Koetahan keskittyä!
En minä ole kyseisestä tapauksesta juuri mitään puhunut, vaan puutuin siihen väitteeseesi ”ideologisista puusilmistä”.
Vai onko mielestäsi siis suurikin todennäköisyys sille, että Bellingcat on aina oikeassa ja aina Kievin kannalla? Näin ollen siis pyhä Kievi ei ole ikinä valehdellut tai ollut väärässä? T. Noi muut on ideologisia puusilmiä, nih!

Sen kyseisen tapauksen kohdalla olen lähinnä kyseenalaistanut materiaalin dokumentoimista, sillä jos sen tehnyt sodan toinen osapuoli on luotettavuus tietenkin hyvin kyseenalaista.
Hienosteleva Susi 2 pv
message file JPG
joku oli copeissaan mennyt piirelemään AIM-120 pyrstöstä Kh-101:sen moottoria. Sit vaan unohtu se että ohjus on liian pitkä eikä tarpeeksi paksu ollakseen Kh-101. Unohtui myös että Kh-101:ssä on litteähkö kalan päätä muistuttava nokka, eikä tuollaista kartiota. Ai niin ja sen pitkät siivekkeet puuttuu. Kaikki kyllä sopii AIM-120:seen vallan hyvin, se mihin se ei sovin on NAFO:jen narratiivi, kun se on vaan liian hankalaa tosiuskojille myöntää, että AFU olis töpännyt edes kerran, tai saati valehdellut töppäämisestään.
Vaikea Katulapsi 2 pv
Hohtava Kultisti En minä ole kyseisestä tapauksesta juuri mitään puhunut, vaan puutuin siihen väitteeseesi ”ideologisista puusilmistä”. Vai onko mielestäsi siis suurikin todennäköisyys sille, että Bellingcat on aina oikeassa ja aina Kievin kannalla? Näin ollen siis pyhä Kievi ei ole ikinä valehdellut tai ollut väärässä? T. Noi muut on ideologisia puusilmiä, nih! Sen kyseisen tapauksen kohdalla olen lähinnä kyseenalaistanut materiaalin dokumentoimista, sillä jos sen tehnyt sodan toinen osapuoli on luotettavuus tietenkin hyvin kyseenalaista.
Bellingcat ei ole lähtökohtaisesti oikeassa vaan looginen. Kun se kerta toisensa jälkeen päätyy osoittamaan Venäjän valehtelevan, mitä voin päätellä tästä? Varsinkin, kun eri lähteistä kerätty materiaali on massiivista ja totta.

Sinulle on olemassa joku "pyhä Kievi", mutta minä olen kiinnostunut vain havainnoista.

Tämä on varmasti sanottu jo montakin kertaa, joten olet puolesi valinnut, etkä edelleenkään halua puhua varsinaisesti aiheesta, vaan vain kyseenalaistaa ilman todisteita. Niin että mene puolestani Herran rauhaan tästä!
Hohtava Kultisti 2 pv
Vaikea Katulapsi Bellingcat ei ole lähtökohtaisesti oikeassa vaan looginen. Kun se kerta toisensa jälkeen päätyy osoittamaan Venäjän valehtelevan, mitä voin päätellä tästä? Varsinkin, kun eri lähteistä kerätty materiaali on massiivista ja totta. Sinulle on olemassa joku "pyhä Kievi", mutta minä olen kiinnostunut vain havainnoista. Tämä on varmasti sanottu jo montakin kertaa, joten olet puolesi valinnut, etkä edelleenkään halua puhua varsinaisesti aiheesta, vaan vain kyseenalaistaa ilman todisteita. Niin että mene puolestani Herran rauhaan tästä!
Siitä voi päätellä, että Venäjä on aina väärässä, Pyhä Kievi ja sinä olette aina oikeassa :)
Nyt ymmärrän olleeni ideologinen puusilmä, kun en tajunnut kyseessä olevan puhtaan hyvän ja totuuden taistelun täyttä pahuutta ja valhetta vastaan :)

Infosotimisesi ei ole mennyt hukkaan, sait pelastettua sieluni, kiitos!

Niitä todisteita on esitetty kyllä eri yhteyksissä, eri tapauksiin liittyen. Yhden todisteen esitin tässäkin, sillä ei nyt ihan oikeasti kukaan voi uskoa sotaa käyvän maan hallinnon olevan niin pyhän, ettei sen teoissa tai väitteissä olisi kertaakaan ollut mitään kritisoitavaa. Et sinäkään oikeasti niin idiootti ole, joudut vaan rahaa vastaan esittämään.
Hohtava Kultisti 2 pv
attachment Hienosteleva Susi joku oli copeissaan mennyt piirelemään AIM-120 pyrstöstä Kh-101:sen moottoria. Sit vaan unohtu se että ohjus on liian pitkä eikä tarpeeksi paksu ollakseen Kh-101. Unohtui myös että Kh-101:ssä on litteähkö kalan päätä muistuttava nokka, eikä tuollaista kartiota. Ai niin ja sen pitkät siivekkeet puuttuu. Kaikki kyllä sopii AIM-120:seen vallan hyvin, se mihin se ei sovin on NAFO:jen narratiivi, kun se on vaan liian hankalaa tosiuskojille myöntää, että AFU olis töpännyt edes kerran, tai saati valehdellut töppäämisestään.
Minusta noin suttuisesta kuvasta mittasuhteiden erottaminen on kyseenalaista. Pituuden ehkä voisi erottaa, mutta se vaatisi mittapuuksi jotain muuta videolla. En ole vielä sellaista laskelmaa nähnyt.
Hienosteleva Susi 2 pv
Hohtava Kultisti Minusta noin suttuisesta kuvasta mittasuhteiden erottaminen on kyseenalaista. Pituuden ehkä voisi erottaa, mutta se vaatisi mittapuuksi jotain muuta videolla. En ole vielä sellaista laskelmaa nähnyt.
message file JPG
Alkuperäisen kuvan suttuisuudesta ja tulkinnavaraisuudesta voidaan olla tietyyn pisteeseen samaa mieltä. Tämä kuva ei kuitenkaan vaan ole todellisuutta, vaan ediitti.
Hohtava Kultisti 2 pv
Vaikea Katulapsi Mihin liittyy se oletus, ettei Kiinalla olisi Mantšurian suhteen mitään suunnitelmia?
Mihin liittyy se oletus, ettei USA missään tilanteessa aikoisi tapattaa suomalaisia viimeiseen asti sodassa ryssää vastaan?
Hohtava Kultisti 2 pv
attachment Pitkä Jättiläinen Mihin tää lampaiden toiveajattelu liittyy että kiina hyökkäisi venäjälle?
Se vaan tuntuisi niin kivalta, joten se on totta lampaan mielessä :)
Pitkä Jättiläinen 2 pv
Vaikea Katulapsi >Noitten uusien lentsikoiden jälkeen nato lähettää joukkoja ukrainaan. Ukrainaan? Viestihistoriastasi saa kuvan, että niitä oltaisiin tuossa marssittamassa Neuvostoliittoon.
Neuvostoliittoa ei ole enää olemassa hölmö. Jäljellä on hajonnut neuvostoliitto ja ryssien sisällissota. Ukraina oli merkittävä osa neuvostoliittoa.
Pitkä Jättiläinen 2 pv
attachment Fiksu Ragdoll >Tässä ihmisiä ollaan jo pari vuotta valmisteltu sotaan Live ⚠️ >POLAND READY FOR WAR, RUSSIAN OFFICERS PURGED! Breaking Ukraine War News With The Enforcer (868) https://www.youtube.com/watch?v=Sn1OTkhxgGw Kaikkien täytyy olla varuillaan ja valmiina kirurgiseen operaatioon, jos ihmiskunnan syöpä meinaa levitä yli mätäpaiseestaan ☠️🇷🇺
Listaappa tähän yksikin asia jossa venäjä olisi yrittänyt eskaloida sotaa ukrainan ulkopuolelle. Ei löydy mitään. Sitten ku listaat asiat kun ukraina ja nato on koittanut eskaloida sodan ukrainan ulkopuolelle niin tulee pitkä lista. Alkaa vähän näyttää siltä että Nato on kohta vyörymässä venäjän rajan yli eikä toistepäin.
AP Fiksu Ragdoll 2 pv
Pitkä Jättiläinen Listaappa tähän yksikin asia jossa venäjä olisi yrittänyt eskaloida sotaa ukrainan ulkopuolelle. Ei löydy mitään. Sitten ku listaat asiat kun ukraina ja nato on koittanut eskaloida sodan ukrainan ulkopuolelle niin tulee pitkä lista. Alkaa vähän näyttää siltä että Nato on kohta vyörymässä venäjän rajan yli eikä toistepäin.
message file JPG
>Listaappa tähän yksikin asia jossa venäjä olisi yrittänyt eskaloida sotaa ukrainan ulkopuolelle.
>Terveisin eskalaatiokoneiston yksi ratas vastalaudalta

Onneksi tulevat eksalaatiot jää vain ulinan tasolle niin kuin Suomen kiristys energialla ja uhkailu sotilaallisilla toimilla. Tosin Palestiinan kriisin tahallinen levittäminen Pohjoismaihin asti on jo realisoitunut agressio, ja nyt meidän vesijärjestelmääkin vastaan on ilmennyt sabotointiyrityksiä. Eräs merkittävä uhka tässä taustalla on tietysti myös pitkän jättiläisen ja muiden toverien harjoittama geostrateginen manipulaatio, jolla on on ollut vakavia seurauksia vuosikymmenten ajalta kuten kansallisvaltion edennyt alasajo.

Tässä ihan tuoretta häiriköintiä ja """"hyvien"""" naapuruussuhteiden aktiivista eskalointia.

>GPS-häirintä on nyt massiivista, lentojakin reititetty uudelleen

https://www.verkkouutiset.fi/a/gps-hairinta-on-nyt-massiivista-lentoja-reititetty-uudelleen/
Pitkä Jättiläinen 2 pv
attachment Fiksu Ragdoll >Listaappa tähän yksikin asia jossa venäjä olisi yrittänyt eskaloida sotaa ukrainan ulkopuolelle. >Terveisin eskalaatiokoneiston yksi ratas vastalaudalta Onneksi tulevat eksalaatiot jää vain ulinan tasolle niin kuin Suomen kiristys energialla ja uhkailu sotilaallisilla toimilla. Tosin Palestiinan kriisin tahallinen levittäminen Pohjoismaihin asti on jo realisoitunut agressio, ja nyt meidän vesijärjestelmääkin vastaan on ilmennyt sabotointiyrityksiä. Eräs merkittävä uhka tässä taustalla on tietysti myös pitkän jättiläisen ja muiden toverien harjoittama geostrateginen manipulaatio, jolla on on ollut vakavia seurauksia vuosikymmenten ajalta kuten kansallisvaltion edennyt alasajo. Tässä ihan tuoretta häiriköintiä ja """"hyvien"""" naapuruussuhteiden aktiivista eskalointia. >GPS-häirintä on nyt massiivista, lentojakin reititetty uudelleen https://www.verkkouutiset.fi/a/gps-hairinta-on-nyt-massiivista-lentoja-reititetty-uudelleen/
Eli kaikki perustui vain sun mielikuvitukseen. Rajatkin laitettiin kiinni vaikka viimeset 20 vuotta sieltä on tullu sama määrä matuja rajanyli. Gps häirintä on sen takia ettei ukrainalaiset ampuis länsimaisia droneja pietariin. Vesitorneista taas ei ole mitään muuta todisteita kuin "ne puhu vähä huonoo suomee ja etti ismoa". Kaikki noi sensaatiomaiset uutisartikkelit on kaukana siitä että venäjä olis tehnyt mitään eskaloidaksensa sotaa ukrainan ulkopuolelle. Tosin sä olitki se kaveri joka ajatteli että ku nigerissä on vallankaappaus niin sekin on ryssien operaatio suomea vastaan. Joten eiköhän toi Putin tänä iltanakin myy punalaputettuja tuotteita paikallisessa s marketissa ja koita sillä tavalla kaataa suomen talouden!
Hohtava Kultisti 2 pv
Ranskassa vaalit voitti Putinin kritiikitön tukija.
> Putinia tuetaan kritiikittä Euroopassa – Tästä äärilaitojen ihannoinnissa on kyse
> ja vuonna 2014 Mélenchon kirjoitti blogissaan Krimin olevan ’’Naton osalta hävitty’’ viitaten Krimin valtaamiseen hyvänä uutisena.

Kirjoituksessaan Mélenchon syyttää Naton laajenemisyrityksiä konfliktin eskaloimisesta ja toteaa, ettei Putinilla ollut Krimin valtaamisen suhteen vaihtoehtoja.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/0d9b79db-b6d4-4e24-87cb-2421e83fd2bf
AP Fiksu Ragdoll 2 pv
Pitkä Jättiläinen Eli kaikki perustui vain sun mielikuvitukseen. Rajatkin laitettiin kiinni vaikka viimeset 20 vuotta sieltä on tullu sama määrä matuja rajanyli. Gps häirintä on sen takia ettei ukrainalaiset ampuis länsimaisia droneja pietariin. Vesitorneista taas ei ole mitään muuta todisteita kuin "ne puhu vähä huonoo suomee ja etti ismoa". Kaikki noi sensaatiomaiset uutisartikkelit on kaukana siitä että venäjä olis tehnyt mitään eskaloidaksensa sotaa ukrainan ulkopuolelle. Tosin sä olitki se kaveri joka ajatteli että ku nigerissä on vallankaappaus niin sekin on ryssien operaatio suomea vastaan. Joten eiköhän toi Putin tänä iltanakin myy punalaputettuja tuotteita paikallisessa s marketissa ja koita sillä tavalla kaataa suomen talouden!
message file MP4
>Rajatkin laitettiin kiinni vaikka viimeset 20 vuotta sieltä on tullu sama määrä matuja rajanyli.

Kaikki on hyvin (epä)normaalisti. Mikään ei kerta kaikkiaan liity mihinkään, harasoo.

>Hallituksen poikkeuksellisella kannanotolla haluttiin antaa signaali Neuvostoliitolle siitä, miten vakavasti hallitus suhtautui Neuvostoliiton kautta tapahtuvaan järjestettyyn pakolaisvirtaan, lukee ulkoministeriön oikeudellisen osaston salaisessa muistiossa 15. helmikuuta 1991.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008454941.html

>Putin yllyttää nyt ääriliikkeitä ”pyhään sotaan” länttä vastaan – sotilasprofessorin mukaan puheenparressa tapahtui täydellinen muutos

https://yle.fi/a/74-20015764

>Siirtolaiskriisi kuumenee Puolassa – Valko-Venäjä puskee tuhansien ihmisten joukkoa kohti rajaa

https://yle.fi/a/3-12178523

>Valko-Venäjä avasi taas siirtolais­käytävän EU:hun – nyt yritetään Latvian kautta

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009613276.html

Jos joku ei vielä ole nähnyt niin tää kannattaa katsoa. Pääsee hieman kurkistamaan mahdollisiin syihin koneiston entisen rattaan ja hänen tuntojen tuskiensa kautta. Taistolaiset olivat kirjaimellisesti Moskovan reservi Suomessa vailla mitään käsitystä vallankumouksen jälkeisistä asioista, valta vain piti luovuttaa Neuvostoliitolle. Yleensähän näissä vedotaan tunnesyihin, tuokin ukko lähti mukaan auttamisen halusta, ja hyväntahtoisuuttaan sitten erosi hommasta lopulta. Ja periaatteeltaan sama tunnemanipulaatio jatkuu edelleen, eri etiketeillä vaan. Kansallisvaltiot pitäisi pikaisesti pyyhkiä pois ja antaa Palestiinan kriisin levitä Pohjoismaihin asti. Mitä niistä käytännön sivuseikoista kuten siitä, että poliisi ratsaa hamasin terroristeja jo Saksassakin.(Keskusjohtoiset) tunteet ovat prioriteetti yksi ja toisinajattelijat ovat fasisteja, sillä vakaita kansallisvaltoja on vaikea suomettaa tai miehittää Venäjän voimapolitiikalla.

https://www.youtube.com/watch?v=WI7PKWc0EEc
youtube thumbnail
Hohtava Kultisti 2 pv
attachment Fiksu Ragdoll >Listaappa tähän yksikin asia jossa venäjä olisi yrittänyt eskaloida sotaa ukrainan ulkopuolelle. >Terveisin eskalaatiokoneiston yksi ratas vastalaudalta Onneksi tulevat eksalaatiot jää vain ulinan tasolle niin kuin Suomen kiristys energialla ja uhkailu sotilaallisilla toimilla. Tosin Palestiinan kriisin tahallinen levittäminen Pohjoismaihin asti on jo realisoitunut agressio, ja nyt meidän vesijärjestelmääkin vastaan on ilmennyt sabotointiyrityksiä. Eräs merkittävä uhka tässä taustalla on tietysti myös pitkän jättiläisen ja muiden toverien harjoittama geostrateginen manipulaatio, jolla on on ollut vakavia seurauksia vuosikymmenten ajalta kuten kansallisvaltion edennyt alasajo. Tässä ihan tuoretta häiriköintiä ja """"hyvien"""" naapuruussuhteiden aktiivista eskalointia. >GPS-häirintä on nyt massiivista, lentojakin reititetty uudelleen https://www.verkkouutiset.fi/a/gps-hairinta-on-nyt-massiivista-lentoja-reititetty-uudelleen/
Suomihan ihan itse kiristi itseään energialla ja lopetti ryssäenergian käytön.

Vesilaitoksia vastaan ei ole ilmennyt mitään. Millainen pöpi kuvittelee, että jos valtiollinen toimija yrittää sabotoida vesilaitoksia, niin ei pysty muuhun kuin murtamaan jonkun lukon?
Hohtava Kultisti 2 pv
attachment Fiksu Ragdoll >Rajatkin laitettiin kiinni vaikka viimeset 20 vuotta sieltä on tullu sama määrä matuja rajanyli. Kaikki on hyvin (epä)normaalisti. Mikään ei kerta kaikkiaan liity mihinkään, harasoo. >Hallituksen poikkeuksellisella kannanotolla haluttiin antaa signaali Neuvostoliitolle siitä, miten vakavasti hallitus suhtautui Neuvostoliiton kautta tapahtuvaan järjestettyyn pakolaisvirtaan, lukee ulkoministeriön oikeudellisen osaston salaisessa muistiossa 15. helmikuuta 1991. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008454941.html >Putin yllyttää nyt ääriliikkeitä ”pyhään sotaan” länttä vastaan – sotilasprofessorin mukaan puheenparressa tapahtui täydellinen muutos https://yle.fi/a/74-20015764 >Siirtolaiskriisi kuumenee Puolassa – Valko-Venäjä puskee tuhansien ihmisten joukkoa kohti rajaa https://yle.fi/a/3-12178523 >Valko-Venäjä avasi taas siirtolais­käytävän EU:hun – nyt yritetään Latvian kautta https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009613276.html Jos joku ei vielä ole nähnyt niin tää kannattaa katsoa. Pääsee hieman kurkistamaan mahdollisiin syihin koneiston entisen rattaan ja hänen tuntojen tuskiensa kautta. Taistolaiset olivat kirjaimellisesti Moskovan reservi Suomessa vailla mitään käsitystä vallankumouksen jälkeisistä asioista, valta vain piti luovuttaa Neuvostoliitolle. Yleensähän näissä vedotaan tunnesyihin, tuokin ukko lähti mukaan auttamisen halusta, ja hyväntahtoisuuttaan sitten erosi hommasta lopulta. Ja periaatteeltaan sama tunnemanipulaatio jatkuu edelleen, eri etiketeillä vaan. Kansallisvaltiot pitäisi pikaisesti pyyhkiä pois ja antaa Palestiinan kriisin levitä Pohjoismaihin asti. Mitä niistä käytännön sivuseikoista kuten siitä, että poliisi ratsaa hamasin terroristeja jo Saksassakin.(Keskusjohtoiset) tunteet ovat prioriteetti yksi ja toisinajattelijat ovat fasisteja, sillä vakaita kansallisvaltoja on vaikea suomettaa tai miehittää Venäjän voimapolitiikalla. https://www.youtube.com/watch?v=WI7PKWc0EEc
> periaatteeltaan sama tunnemanipulaatio jatkuu edelleen, eri etiketeillä vaan. Kansallisvaltiot pitäisi pikaisesti pyyhkiä pois ja antaa Palestiinan kriisin levitä Pohjoismaihin asti.

Jaaha, ap paljastui Hesaria, virkamiehiä ja poliittista johtoa persuja lukuunottamatta vastustavaksi yhtenäisyyden hajottajaksi ja ryssäksi!
Pitkä Jättiläinen 2 pv
attachment Fiksu Ragdoll >Rajatkin laitettiin kiinni vaikka viimeset 20 vuotta sieltä on tullu sama määrä matuja rajanyli. Kaikki on hyvin (epä)normaalisti. Mikään ei kerta kaikkiaan liity mihinkään, harasoo. >Hallituksen poikkeuksellisella kannanotolla haluttiin antaa signaali Neuvostoliitolle siitä, miten vakavasti hallitus suhtautui Neuvostoliiton kautta tapahtuvaan järjestettyyn pakolaisvirtaan, lukee ulkoministeriön oikeudellisen osaston salaisessa muistiossa 15. helmikuuta 1991. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008454941.html >Putin yllyttää nyt ääriliikkeitä ”pyhään sotaan” länttä vastaan – sotilasprofessorin mukaan puheenparressa tapahtui täydellinen muutos https://yle.fi/a/74-20015764 >Siirtolaiskriisi kuumenee Puolassa – Valko-Venäjä puskee tuhansien ihmisten joukkoa kohti rajaa https://yle.fi/a/3-12178523 >Valko-Venäjä avasi taas siirtolais­käytävän EU:hun – nyt yritetään Latvian kautta https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009613276.html Jos joku ei vielä ole nähnyt niin tää kannattaa katsoa. Pääsee hieman kurkistamaan mahdollisiin syihin koneiston entisen rattaan ja hänen tuntojen tuskiensa kautta. Taistolaiset olivat kirjaimellisesti Moskovan reservi Suomessa vailla mitään käsitystä vallankumouksen jälkeisistä asioista, valta vain piti luovuttaa Neuvostoliitolle. Yleensähän näissä vedotaan tunnesyihin, tuokin ukko lähti mukaan auttamisen halusta, ja hyväntahtoisuuttaan sitten erosi hommasta lopulta. Ja periaatteeltaan sama tunnemanipulaatio jatkuu edelleen, eri etiketeillä vaan. Kansallisvaltiot pitäisi pikaisesti pyyhkiä pois ja antaa Palestiinan kriisin levitä Pohjoismaihin asti. Mitä niistä käytännön sivuseikoista kuten siitä, että poliisi ratsaa hamasin terroristeja jo Saksassakin.(Keskusjohtoiset) tunteet ovat prioriteetti yksi ja toisinajattelijat ovat fasisteja, sillä vakaita kansallisvaltoja on vaikea suomettaa tai miehittää Venäjän voimapolitiikalla. https://www.youtube.com/watch?v=WI7PKWc0EEc
Enemmän suomeen on matuja tullut ruotsista kuin venäjältä ja miten valkovenäjä nyt tähän kaikkeen liittyy? Se ei ole edes meidän naapuri.
AP Fiksu Ragdoll 2 pv
Pitkä Jättiläinen Enemmän suomeen on matuja tullut ruotsista kuin venäjältä ja miten valkovenäjä nyt tähän kaikkeen liittyy? Se ei ole edes meidän naapuri.
message file JPG
>Enemmän suomeen on matuja tullut ruotsista kuin venäjältä

Da da. Yksi varma merkki esittämäni geostrategian todellisuudesta on toisinajattelijoiden pikainen tukahduttaminen ja keskustelun hämmentäminen useamman nettitilin voimin. Globaali vaikutuskoneisto pyörii jo vuodesta ties mikä alkaen, väsymättä ja kaikkialla 24/7. Ottakaa tästä koppi ja levittäkää tietoisuutta, se on paras keino iskeä Venäjää comfysti täältä netin äärestä 💣

No nyt, koska samat vastaoperaatiot Suomen foorumeille?? Oikea suurvalta pistää pataan talossa ja puutarhassa, hyvä jenkit! 🇺🇲⚔️

>USA kaatoi Moskovan trolliverkoston

>Tekoälyä hyödyntäneellä verkostolla oli tuhansia tilejä viestipalvelu X:ssä.

https://www.verkkouutiset.fi/a/usa-kaatoi-venajan-trolliverkoston/
Pitkä Jättiläinen 2 pv
attachment Fiksu Ragdoll >Enemmän suomeen on matuja tullut ruotsista kuin venäjältä Da da. Yksi varma merkki esittämäni geostrategian todellisuudesta on toisinajattelijoiden pikainen tukahduttaminen ja keskustelun hämmentäminen useamman nettitilin voimin. Globaali vaikutuskoneisto pyörii jo vuodesta ties mikä alkaen, väsymättä ja kaikkialla 24/7. Ottakaa tästä koppi ja levittäkää tietoisuutta, se on paras keino iskeä Venäjää comfysti täältä netin äärestä 💣 No nyt, koska samat vastaoperaatiot Suomen foorumeille?? Oikea suurvalta pistää pataan talossa ja puutarhassa, hyvä jenkit! 🇺🇲⚔️ >USA kaatoi Moskovan trolliverkoston >Tekoälyä hyödyntäneellä verkostolla oli tuhansia tilejä viestipalvelu X:ssä. https://www.verkkouutiset.fi/a/usa-kaatoi-venajan-trolliverkoston/
Ahaa eli et osannut vastata niin alat taas repiä olkiukkoja. Tyypillistä ryssää taas.
Hohtava Kultisti 2 pv
Muistatte varmasti slava ukraini-vangin eli Oleksander Matsisukin tms.?
Teloituspaikkaansa ei ole taidettu koskaan julkaista? Nythän alue on ollut jo pitkään Ukrainan hallussa, joten se olisi valmennettavissa. Ei kai vaan tämä johdu siitä, että oikeasti mies ammuttiin Ukrainan hallitsemalla alueella eli ampujat olivat ukrooppeja?
Hohtava Kultisti 2 pv
attachment Fiksu Ragdoll >Enemmän suomeen on matuja tullut ruotsista kuin venäjältä Da da. Yksi varma merkki esittämäni geostrategian todellisuudesta on toisinajattelijoiden pikainen tukahduttaminen ja keskustelun hämmentäminen useamman nettitilin voimin. Globaali vaikutuskoneisto pyörii jo vuodesta ties mikä alkaen, väsymättä ja kaikkialla 24/7. Ottakaa tästä koppi ja levittäkää tietoisuutta, se on paras keino iskeä Venäjää comfysti täältä netin äärestä 💣 No nyt, koska samat vastaoperaatiot Suomen foorumeille?? Oikea suurvalta pistää pataan talossa ja puutarhassa, hyvä jenkit! 🇺🇲⚔️ >USA kaatoi Moskovan trolliverkoston >Tekoälyä hyödyntäneellä verkostolla oli tuhansia tilejä viestipalvelu X:ssä. https://www.verkkouutiset.fi/a/usa-kaatoi-venajan-trolliverkoston/
Toisinajattelijoita on muunmuassa Hesari tukahduttanut jo vuosikymmenien ajan kommenttiketjuissaan ja muussa toiminnassaan. Vain ryssä voisi haukkua tästä Hesaria.
Hohtava Kultisti 2 pv
Nyt alkoi viljalaivojen pysäyttäminen Mustallamerellä ensimmäistä kertaa kaksi ja puoli vuotta kestäneen sodan aikana.

> Ukraina kertoo takavarikoineensa laittomasti viljaa kuljettaneen ulkomaisen laivan
-IS

Matkalla Afrikkaan. Nyt Nato on vastuussa nälänhädästä.
Hohtava Kultisti 2 pv
> Ekmanin mukaan Kiina lähestyy Venäjää ja muuttuu yhä vihamielisemmäksi Natoa kohtaan.

STT-AFP

Ina Kauppinen
-IS

Wööwöttäjät ovat läpi sodan fantasioineet siitä kuinka Kiina ihan kohta hylkää Venäjän. Ihan viime päivinä tässäkin langassa näkyy tuota runkkufantasiointia. Totuus vaan näyttää olevan taas kerran päinvastainen kuin pienen lapsen toiveet.
Vaikea Katulapsi 1 pv
Pitkä Jättiläinen Neuvostoliittoa ei ole enää olemassa hölmö. Jäljellä on hajonnut neuvostoliitto ja ryssien sisällissota. Ukraina oli merkittävä osa neuvostoliittoa.
>ryssien sisällissota

Sisällissotaa on hankala käydä ulkomailla ja kahden valtion välillä, joten kyllä se olet sinä, jolle Neuvostoliitto on vielä selvästi olemassa.

Se selittää kyllä senkin, miksi venäläisjoukkojen marssi Ukrainaan sopii pirtaasi vallan mainiosti, mutta ulkomainen apu suvereenille valtiolle nostaa karvasi pystyyn. Mielestäsi tuo kaikki tapahtuu edelleen Neuvostoliitossa.
Pitkä Jättiläinen 1 pv
Vaikea Katulapsi >ryssien sisällissota Sisällissotaa on hankala käydä ulkomailla ja kahden valtion välillä, joten kyllä se olet sinä, jolle Neuvostoliitto on vielä selvästi olemassa. Se selittää kyllä senkin, miksi venäläisjoukkojen marssi Ukrainaan sopii pirtaasi vallan mainiosti, mutta ulkomainen apu suvereenille valtiolle nostaa karvasi pystyyn. Mielestäsi tuo kaikki tapahtuu edelleen Neuvostoliitossa.
Ihan vaan tiedoksi sulle että amerikan sisällissodassa soti kaksi yhdysvaltaa keskenään, kunnes toinen voitti. Suosittelen että tutustut aiheeseen mikä on sisällissota ennenkuin alat pätemään mutuiluja. Annat itsestäsi entistä tyhmemmän kuvan.
Vaikea Katulapsi 1 pv
Pitkä Jättiläinen Ihan vaan tiedoksi sulle että amerikan sisällissodassa soti kaksi yhdysvaltaa keskenään, kunnes toinen voitti. Suosittelen että tutustut aiheeseen mikä on sisällissota ennenkuin alat pätemään mutuiluja. Annat itsestäsi entistä tyhmemmän kuvan.
Tuolla whataboutismilla alleviivaat sen, että sinulle Neuvostoliitto on pysyvä, eli oletat sen vielä palaavan Venäjän voittaessa ja valloittaessa Ukrainan. Eli et pidä Ukrainaa tulevanakaan itsenäisenä valtiona.

Itse taas en usko Venäjän sulautuvan Ukrainan tulevassa voitossa, vaikka se olisikin huvittavaa historian toisintoa.
Hohtava Kultisti 1 pv
Vaikea Katulapsi Tuolla whataboutismilla alleviivaat sen, että sinulle Neuvostoliitto on pysyvä, eli oletat sen vielä palaavan Venäjän voittaessa ja valloittaessa Ukrainan. Eli et pidä Ukrainaa tulevanakaan itsenäisenä valtiona. Itse taas en usko Venäjän sulautuvan Ukrainan tulevassa voitossa, vaikka se olisikin huvittavaa historian toisintoa.
Neuvostoliittoonhan kuului / oli alistettuina vaikka mitä kansallisuuksia suomalaisista azeritorakoihin, mutta nyt on meneillään ryssien sisällissota, missä isot ja vähäiset ryssät ottavat selvää asioistaan. Ei tuosta siis mitään Neuvostoliittoa sentään synny, Iso-Venäjä ehkä.
Pitkä Jättiläinen 1 pv
Vaikea Katulapsi Tuolla whataboutismilla alleviivaat sen, että sinulle Neuvostoliitto on pysyvä, eli oletat sen vielä palaavan Venäjän voittaessa ja valloittaessa Ukrainan. Eli et pidä Ukrainaa tulevanakaan itsenäisenä valtiona. Itse taas en usko Venäjän sulautuvan Ukrainan tulevassa voitossa, vaikka se olisikin huvittavaa historian toisintoa.
>whataboutismia
Ei ole mitään whataboutismia jos puhuu sisällissodista. Nyt hybridineekeri terminologia kuntoon.
Hohtava Kultisti 1 pv
On nämä hölmöjä, ei jumalauta!

> Presidentin analyysin mukaan Kiina istui Venäjän hyökkäyssodan alussa aidalla ja mietti, kumpaan suuntaan se kallistuu.

– Kyllä uskallan tässä vaiheessa sanoa sen, että Kiina mahdollistaa Venäjän sodankäynnin omalla toiminnallaan.

– Kyse on siitä, että Kiina käy kauppaa edelleen Venäjän kanssa.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/204b148e-26e6-4707-89f5-9e15043705ae

Onhan selvää, että Kiina oli Venäjän puolella samalla tavalla salakavalasti alusta alkaen. Esimerkiksi Kiina osti valtavasti fossiilisia Venäjältä juuri ennen sotaa ja taisi myös myydä tavaraa ennätysmäisesti. Homma oli siis selvästi sovittu nallukoiden kesken. Voi toki olla, että kun Venäjän menestys paljastui surkeaksi, harkittiin Kiinassa Venäjän hylkäämistä. Ja saatetaan harkita edelleen tilanteen mukaan. Silti Kiinalla on alusta asti ollut selvä motiivi tukea Venäjää ja tulee olemaan. Nähtäväksi vaan jää, että voiko lännen paine muodostua lopulta vielä suuremmaksi motivaattoriksi toiseen suuntaan? Sanoisin, että tuskinpa vaan, koska ei Kiina tässä Ukrainasta tai Venäjästä pelaa, vaan omasta asemastaan ykkösmahtina. Ei se voi perääntyä Venäjän tukemisesta säilyttäen kasvojaan sekä geopoliittista asemaansa.
AP Fiksu Ragdoll 1 pv
Hohtava Kultisti Toisinajattelijoita on muunmuassa Hesari tukahduttanut jo vuosikymmenien ajan kommenttiketjuissaan ja muussa toiminnassaan. Vain ryssä voisi haukkua tästä Hesaria.
Minkä ChatGPT version saa noin sekaisin? Sano operaattorillesi, että te munaatte nää vaikutusoperaationne totaalisesti, ja että siitä on haittaa federaatiolle. Ainoa mikä meihin tekee vaikutuksen on kysymys, onko botit henkisiltä kyvyiltään heikkolahjaisempia vain niiden taktiikat suunnitelleet idiootit?

Bidenin puhe 5h päästä livenä.

https://www.youtube.com/watch?v=ShxEyQyMXFE
youtube thumbnail

3h päästä Inside Russia kertoo Moskovan uusista jäynistä ainoille inhimillisille venäläisille.

https://www.youtube.com/watch?v=-84LyeMEtho
youtube thumbnail

Palestiinan talous romahtamassa: oliko niillä sellainenkin? No mut sivistysvaltojen terrorisointi menee kaiken muun edelle. Siinäpähän kituvat, Israelilla on velvollisuus puolustaa asukkaitaan, mukaan lukien niitä vähän rauhallisempia palestiinalaisia. Hamas on palestiinalaisten pahin vihollinen, kuten tästäkin taas nähdään ja pitkä jättiläinen ristiriitaisen agendansa pakotuksella tulee vahvistamaan.

>Palestinian economy on verge of collapse, according to World Bank | DW News

https://www.youtube.com/watch?v=hWf6kD_5ncw
youtube thumbnail

Ryssät alkaa pöliseen vissiin astetta kauempana taas rintamasta, siis uusin asein.

>Ukraine allowed to use Western weapons in striking targets within 100km inside Russia | DW News

https://www.youtube.com/watch?v=4MAZmAtwndk
youtube thumbnail

>Finnish Foreign Affairs Minister: ‘Best way to tackle Russian threat is to keep aiding Ukraine’

Näinhän se menee. Hoitakaa te isot kuviot siellä ylhäällä, me rääkätään moraalittomia ryssäbotteja ja ryssäfiilejä täällä ruohonjuuritasolla. Ja kaikki ihmisten sekä instituutioiden vapaiden valintojen johdosta, asia mistä julmat tyranniat voi vain haaveilla 💪🏻🇫🇮

https://www.youtube.com/watch?v=JdWPl4vQjuo
youtube thumbnail

Häppenings?

>China is Seizing Taiwanese Ships

https://www.youtube.com/watch?v=JbkpU2WvtUc
youtube thumbnail
Pitkä Jättiläinen 1 pv
Fiksu Ragdoll Minkä ChatGPT version saa noin sekaisin? Sano operaattorillesi, että te munaatte nää vaikutusoperaationne totaalisesti, ja että siitä on haittaa federaatiolle. Ainoa mikä meihin tekee vaikutuksen on kysymys, onko botit henkisiltä kyvyiltään heikkolahjaisempia vain niiden taktiikat suunnitelleet idiootit? Bidenin puhe 5h päästä livenä. https://www.youtube.com/watch?v=ShxEyQyMXFE 3h päästä Inside Russia kertoo Moskovan uusista jäynistä ainoille inhimillisille venäläisille. https://www.youtube.com/watch?v=-84LyeMEtho Palestiinan talous romahtamassa: oliko niillä sellainenkin? No mut sivistysvaltojen terrorisointi menee kaiken muun edelle. Siinäpähän kituvat, Israelilla on velvollisuus puolustaa asukkaitaan, mukaan lukien niitä vähän rauhallisempia palestiinalaisia. Hamas on palestiinalaisten pahin vihollinen, kuten tästäkin taas nähdään ja pitkä jättiläinen ristiriitaisen agendansa pakotuksella tulee vahvistamaan. >Palestinian economy on verge of collapse, according to World Bank | DW News https://www.youtube.com/watch?v=hWf6kD_5ncw Ryssät alkaa pöliseen vissiin astetta kauempana taas rintamasta, siis uusin asein. >Ukraine allowed to use Western weapons in striking targets within 100km inside Russia | DW News https://www.youtube.com/watch?v=4MAZmAtwndk >Finnish Foreign Affairs Minister: ‘Best way to tackle Russian threat is to keep aiding Ukraine’ Näinhän se menee. Hoitakaa te isot kuviot siellä ylhäällä, me rääkätään moraalittomia ryssäbotteja ja ryssäfiilejä täällä ruohonjuuritasolla. Ja kaikki ihmisten sekä instituutioiden vapaiden valintojen johdosta, asia mistä julmat tyranniat voi vain haaveilla 💪🏻🇫🇮 https://www.youtube.com/watch?v=JdWPl4vQjuo Häppenings? >China is Seizing Taiwanese Ships https://www.youtube.com/watch?v=JbkpU2WvtUc
>Bidenin puhe 5h päästä livenä.
Paskoo housuunsa ja ilmoittaa irakin hyökänneen unkariin. Huutusta mikä temppu ryssiltä asettaa kilpailevan suurvallan johtajaksi joku alzheimer potilas.
Hohtava Kultisti 1 pv
Fiksu Ragdoll Minkä ChatGPT version saa noin sekaisin? Sano operaattorillesi, että te munaatte nää vaikutusoperaationne totaalisesti, ja että siitä on haittaa federaatiolle. Ainoa mikä meihin tekee vaikutuksen on kysymys, onko botit henkisiltä kyvyiltään heikkolahjaisempia vain niiden taktiikat suunnitelleet idiootit? Bidenin puhe 5h päästä livenä. https://www.youtube.com/watch?v=ShxEyQyMXFE 3h päästä Inside Russia kertoo Moskovan uusista jäynistä ainoille inhimillisille venäläisille. https://www.youtube.com/watch?v=-84LyeMEtho Palestiinan talous romahtamassa: oliko niillä sellainenkin? No mut sivistysvaltojen terrorisointi menee kaiken muun edelle. Siinäpähän kituvat, Israelilla on velvollisuus puolustaa asukkaitaan, mukaan lukien niitä vähän rauhallisempia palestiinalaisia. Hamas on palestiinalaisten pahin vihollinen, kuten tästäkin taas nähdään ja pitkä jättiläinen ristiriitaisen agendansa pakotuksella tulee vahvistamaan. >Palestinian economy on verge of collapse, according to World Bank | DW News https://www.youtube.com/watch?v=hWf6kD_5ncw Ryssät alkaa pöliseen vissiin astetta kauempana taas rintamasta, siis uusin asein. >Ukraine allowed to use Western weapons in striking targets within 100km inside Russia | DW News https://www.youtube.com/watch?v=4MAZmAtwndk >Finnish Foreign Affairs Minister: ‘Best way to tackle Russian threat is to keep aiding Ukraine’ Näinhän se menee. Hoitakaa te isot kuviot siellä ylhäällä, me rääkätään moraalittomia ryssäbotteja ja ryssäfiilejä täällä ruohonjuuritasolla. Ja kaikki ihmisten sekä instituutioiden vapaiden valintojen johdosta, asia mistä julmat tyranniat voi vain haaveilla 💪🏻🇫🇮 https://www.youtube.com/watch?v=JdWPl4vQjuo Häppenings? >China is Seizing Taiwanese Ships https://www.youtube.com/watch?v=JbkpU2WvtUc
Yliksellä selitys vahvalle uskolle kaikkialle vaaniville ryboteille oli se, että se oli muka Suomen suosituin keskustelusivusto. No tällä kakkalaudalla on joku 20 käyttäjää ja tässä langassa 4, mutta silti ryboja pyörii joka puolella :D

EU-Espanja muuten juuri Nato-kokouksessa rinnasti Gazan Ukrainaan eli Israelin Venäjään. Vaati siis Hamasille samaa tukea kuin Kievin juntta on saanut. Etkö sinä jaa EU-arvopohjaa, kun noin kovasti puolustat islamisteja tappavia jutkuja?
Liiskautunut Kenguru 1 pv
Hohtava Kultisti Yliksellä selitys vahvalle uskolle kaikkialle vaaniville ryboteille oli se, että se oli muka Suomen suosituin keskustelusivusto. No tällä kakkalaudalla on joku 20 käyttäjää ja tässä langassa 4, mutta silti ryboja pyörii joka puolella :D EU-Espanja muuten juuri Nato-kokouksessa rinnasti Gazan Ukrainaan eli Israelin Venäjään. Vaati siis Hamasille samaa tukea kuin Kievin juntta on saanut. Etkö sinä jaa EU-arvopohjaa, kun noin kovasti puolustat islamisteja tappavia jutkuja?
Tähän lankaan postaa enemmän ryssäbotteja kuin suomalaisia. Olette liian ilmiselviä, koska teidän älykkyys ei vedä vertoja meidän arjalaisten älykkyydelle
Pimeä Kimaira 1 pv
Hohtava Kultisti Outoa, kun käänsit asian päälaelleen. Edellinen juuri kertoi, ettei ole väliä kuka todisti maan kiertävän aurinkoa, vaan että onko todistus pätevä? Sinä itse olet siis se uskollisuutta osoittava lahkolainen, joka ei itse todistusta edes yritä arvioida, vaan siirtyy suoraan arvioimaan todistajan oikeauskoisuutta.
Sulla meni nyt roolit sekaisin. Sinä itse yrität kääntää aihetta päälaelleen ja niin yrittää pitkä jättiläinenkin. Te suollatte toisesta suupielestä ryssämedian päättömyyksiä biolabroista, natokenraalitukikohdista ja natseista piileskelemässä donbassilaisen eläkeläisen sängyn alla ja ainoat argumentit näiden "faktojen" todenperäisyyden puolesta ovat ryssämielinen sivusto ja ihan hyvin voisi olla totta joten miksi ei...
Toisesta suupielestä kumoatte jokaisen lähteistetyn vasta-argumentin natobotteiluna, ukrooppibotteiluna, ryssäpaskana, puuttinin saappaan nuolemisena ja ihan minä tahansa millä keskustelu saadaan väännettyä sivuraiteelle. Teidän toimintanne on niin läpinäkyvää ja kaavamaista, etten oikeastaan edes käy keskustelua kanssasi, vaan heittelen vastapalloja sen mukaan miten nämä keskustelut aina menee.
Hohtava Kultisti 1 pv
Pimeä Kimaira Sulla meni nyt roolit sekaisin. Sinä itse yrität kääntää aihetta päälaelleen ja niin yrittää pitkä jättiläinenkin. Te suollatte toisesta suupielestä ryssämedian päättömyyksiä biolabroista, natokenraalitukikohdista ja natseista piileskelemässä donbassilaisen eläkeläisen sängyn alla ja ainoat argumentit näiden "faktojen" todenperäisyyden puolesta ovat ryssämielinen sivusto ja ihan hyvin voisi olla totta joten miksi ei... Toisesta suupielestä kumoatte jokaisen lähteistetyn vasta-argumentin natobotteiluna, ukrooppibotteiluna, ryssäpaskana, puuttinin saappaan nuolemisena ja ihan minä tahansa millä keskustelu saadaan väännettyä sivuraiteelle. Teidän toimintanne on niin läpinäkyvää ja kaavamaista, etten oikeastaan edes käy keskustelua kanssasi, vaan heittelen vastapalloja sen mukaan miten nämä keskustelut aina menee.
Jenkkien tiedustelutukikohdat Ukrainassa on muuten varmistettu sittemmin. Venäjän rajalla niitä oli. Vaikka yritätkin olkiukkoillen ohittaa kaiken oikeasti langassa sanotun, niin ei onnistunut sekään :D
Natsit myös uutisoitu kymmenen vuoden aikana moneen kertaan länsimediassakin.

Tokassa kappaleessa kerrot omasta pelikirjastasi. Itse argumenttiin kun sulla ei ollut taaskaan muuta sanottavaa kuin:
>piolapra ryssäm potti!
Pimeä Kimaira 1 pv
Pitkä Jättiläinen Tässä ihmisiä ollaan jo pari vuotta valmisteltu sotaan ja nyt alkaa pikkuhiljaa joukkoja menemään ukrainaan mukamas kouluttamaan tai tekemään ilmatorjuntaa. Boiling frog theory >The boiling frog is an apologue describing a frog being slowly boiled alive. The premise is that if a frog is put suddenly into boiling water, it will jump out, but if the frog is put in tepid water which is then brought to a boil slowly, it will not perceive the danger and will be cooked to death. The story is often used as a metaphor for the inability or unwillingness of people to react to or be aware of sinister threats that arise gradually rather than suddenly.
Ja sitten meillä on
<Boiling frog theory, russian edition
Juota sammakolle vodkaa, niin voit dumpata sen suoraan kiehuvaan veteen
Pitkä Jättiläinen 1 pv
Liiskautunut Kenguru Tähän lankaan postaa enemmän ryssäbotteja kuin suomalaisia. Olette liian ilmiselviä, koska teidän älykkyys ei vedä vertoja meidän arjalaisten älykkyydelle
message file JPG
Pitkä Jättiläinen 1 pv
Pimeä Kimaira Sulla meni nyt roolit sekaisin. Sinä itse yrität kääntää aihetta päälaelleen ja niin yrittää pitkä jättiläinenkin. Te suollatte toisesta suupielestä ryssämedian päättömyyksiä biolabroista, natokenraalitukikohdista ja natseista piileskelemässä donbassilaisen eläkeläisen sängyn alla ja ainoat argumentit näiden "faktojen" todenperäisyyden puolesta ovat ryssämielinen sivusto ja ihan hyvin voisi olla totta joten miksi ei... Toisesta suupielestä kumoatte jokaisen lähteistetyn vasta-argumentin natobotteiluna, ukrooppibotteiluna, ryssäpaskana, puuttinin saappaan nuolemisena ja ihan minä tahansa millä keskustelu saadaan väännettyä sivuraiteelle. Teidän toimintanne on niin läpinäkyvää ja kaavamaista, etten oikeastaan edes käy keskustelua kanssasi, vaan heittelen vastapalloja sen mukaan miten nämä keskustelut aina menee.
message file MP4
Pitkä Jättiläinen 1 pv
Pimeä Kimaira Sulla meni nyt roolit sekaisin. Sinä itse yrität kääntää aihetta päälaelleen ja niin yrittää pitkä jättiläinenkin. Te suollatte toisesta suupielestä ryssämedian päättömyyksiä biolabroista, natokenraalitukikohdista ja natseista piileskelemässä donbassilaisen eläkeläisen sängyn alla ja ainoat argumentit näiden "faktojen" todenperäisyyden puolesta ovat ryssämielinen sivusto ja ihan hyvin voisi olla totta joten miksi ei... Toisesta suupielestä kumoatte jokaisen lähteistetyn vasta-argumentin natobotteiluna, ukrooppibotteiluna, ryssäpaskana, puuttinin saappaan nuolemisena ja ihan minä tahansa millä keskustelu saadaan väännettyä sivuraiteelle. Teidän toimintanne on niin läpinäkyvää ja kaavamaista, etten oikeastaan edes käy keskustelua kanssasi, vaan heittelen vastapalloja sen mukaan miten nämä keskustelut aina menee.
message file MP4
Vaikea Katulapsi 1 pv
message file MP4
Konstantin on aloittelemassa liveä, mutta otetaanpa tännekin vähän lämmikettä. Miten venäläisten BMP-3 ajaa miinaan.
AP Fiksu Ragdoll 1 pv
Nyt on iso juttu ⚠️ Koska länsi lopettaa raivotautisen hiiren kauhistelun ja suuttuu tosissaan?

>CNN: Venäjä suunnitteli asejätti Rheinmetallin toimitusjohtajan salamurhaa – Yhdysvallat varoitti Saksaa

https://www.ksml.fi/uutissuomalainen/7017254
AP Fiksu Ragdoll 1 pv
message file JPG
Vastalaudan bottien kodista saatu valokuva!

>Venäläislähtöisellä Yandexilla on Mäntsälässä Euroopan tehokkain kaupallinen supertietokone – mitä datakeskukselle lopulta tapahtui?

https://www.mikrobitti.fi/uutiset/venalaislahtoisella-yandexilla-on-mantsalassa-euroopan-tehokkain-kaupallinen-supertietokone-mita-datakeskukselle-lopulta-tapahtui/1c38f884-d08f-4d4c-b8d8-7a7737aa109e
AP Fiksu Ragdoll 1 pv
message file JPG
>Partisaaniryhmä sanoo iskeneensä rautateihin Venäjällä

https://www.verkkouutiset.fi/a/partisaaniryhma-sanoo-iskeneensa-rautateihin-venajalla/
AP Fiksu Ragdoll 1 pv
>How the NATO Summit has addressed and influenced Ukraine's situation | DW News

https://www.youtube.com/watch?v=rtjUwZvK-B4
youtube thumbnail
Arvokas Kakapo 1 pv
message file JPG
https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_invasion_of_Ukraine#Casualties
AP Fiksu Ragdoll 1 pv
Länsi on lähinnä seurannut sivusta ryssien pelleilyä, ja Venäjä on silti ihan kusessa. Mitenköhän sitten käy kun alkaa mitta tulemaan täyteen 🔥

>NATO Secretary General Jens Stoltenberg stated that Russia's attempts to intimidate NATO by planning the assassination of the Rheinmetall CEO are not isolated incidents. Instead of deterring aid to Ukraine, these actions will prompt NATO allies to increase their support.

https://x.com/noelreports/status/1811465541086847470
AP Fiksu Ragdoll 1 pv
>Chinese yuan takes over Moscow Exchange after US sanctions. Russia’s Central Bank reported that the yuan makes up 99.6% of the Moscow Exchange’s currency market, with the remaining 0.4% constituting “friendly” currencies like the Belarusian rouble and Kazakh tenge. The yuan accounted for only 3.5% of currency transactions on the Moscow Exchange before the start of the full-scale war, but its share has skyrocketed since the imposition of sanctions.

https://www.pravda.com.ua/eng/news/2024/07/11/7465169/
AP Fiksu Ragdoll 1 pv
Kiinnostava tarina venäläisestä kansallissankarista jos totta. Jos ei juuri tämä ole totta, niin kyllä siellä jossain ja monessakin paikkaa kuplii pinnan alla. Toivottavasti on hyvät juonet tulilla.

>Reports appeared in Ukrainian media that after the attack on Okhmatdyt children's hospital, a Russian army pilot of the 22nd Heavy Bomber Aviation Division (military unit 06987, Engels air base) contacted the Defense Intelligence of Ukraine. It is this division that is constantly striking Ukrainian cities with Kh-101 cruise missiles.

>He wrote to the chatbot that he was shocked by the strike of the children's hospital and did not understand why they were forced to hit the civilian infrastructure of Ukraine.

>Therefore, he decided to hand over to the Ukrainian side documents related to the activities of his military unit, as well as private photos of the commanders of the 22nd Heavy Bomber Aviation Division of the Russian Federation.

>This information hasn't been confirmed officially.

https://x.com/Gerashchenko_en/status/1811413742531547155
AP Fiksu Ragdoll 1 pv
message file JPG
>Russian Missile Identified in Kyiv Children’s Hospital Attack

https://www.bellingcat.com/news/2024/07/09/russian-missile-identified-in-kyiv-childrens-hospital-attack/
Pimeä Kimaira 1 pv
Hohtava Kultisti Jenkkien tiedustelutukikohdat Ukrainassa on muuten varmistettu sittemmin. Venäjän rajalla niitä oli. Vaikka yritätkin olkiukkoillen ohittaa kaiken oikeasti langassa sanotun, niin ei onnistunut sekään :D Natsit myös uutisoitu kymmenen vuoden aikana moneen kertaan länsimediassakin. Tokassa kappaleessa kerrot omasta pelikirjastasi. Itse argumenttiin kun sulla ei ollut taaskaan muuta sanottavaa kuin: >piolapra ryssäm potti!
>Jenkkien tiedustelutukikohdat Ukrainassa on muuten varmistettu sittemmin. Venäjän rajalla niitä oli.
<Ei nyt ole mitään linkkiä tai faktaa tähän heittää, mutta ihan varmasti niitä oli, ei niistä muuten olis niin paljon postattu venäläisillä telegramkanavilla.
>yritätkin olkiukkoillen ohittaa kaiken oikeasti langassa sanotun, niin ei onnistunut sekään :D
<heitän tähän väliin väitteen olkiukkoilusta kaikesta sanotusta yli tuhannen postauksen langassa. Eihän siinä mitään järkeä ole ja siksi juuri.
>Itse argumenttiin kun sulla ei ollut taaskaan muuta sanottavaa kuin: piolapra ryssäm potti!
Niin? Sinun argumenttisi on haukkua ryssäksi sellaista joka sanoo sinun levittävän kritiikittä ja perustelematta vain ryssän mediassa levitettyä narratiivia ja heittää sitten jotain biolabroista tai natseista tai natokenraalitukikohdista
Hohtava Kultisti 1 pv
Pimeä Kimaira >Jenkkien tiedustelutukikohdat Ukrainassa on muuten varmistettu sittemmin. Venäjän rajalla niitä oli. <Ei nyt ole mitään linkkiä tai faktaa tähän heittää, mutta ihan varmasti niitä oli, ei niistä muuten olis niin paljon postattu venäläisillä telegramkanavilla. >yritätkin olkiukkoillen ohittaa kaiken oikeasti langassa sanotun, niin ei onnistunut sekään :D <heitän tähän väliin väitteen olkiukkoilusta kaikesta sanotusta yli tuhannen postauksen langassa. Eihän siinä mitään järkeä ole ja siksi juuri. >Itse argumenttiin kun sulla ei ollut taaskaan muuta sanottavaa kuin: piolapra ryssäm potti! Niin? Sinun argumenttisi on haukkua ryssäksi sellaista joka sanoo sinun levittävän kritiikittä ja perustelematta vain ryssän mediassa levitettyä narratiivia ja heittää sitten jotain biolabroista tai natseista tai natokenraalitukikohdista
Joo, ei ole tapana aina laittaa linkkiä jokaisesta yleisesti tunnetusta asiasta. Ei niitä näy sullakaan olevan. Lisäksi tiedetään, ettei suhun mitkään linkit vaikuta, kysyt niitä vain taktisena keinona ja samoin syytät linkittömyydestä vain taktisesti, siinä toivossa, etten jaksaisi laittaa. No nyt olin hakenut omasta mielenkiinnosta valmiiksi artikkelin.
https://www.nytimes.com/2024/02/25/world/europe/cia-ukraine-intelligence-russia-war.html

Jos en ole langassa kertaakaan piolaprojasi väittänyt missään olleen, niin silloinhan kyseessä oli nimenomaan olkiukko. Tuskin on jättiläinenkään maininnut. Tosin jenkkien rahoittamia labroja Ukrainassa on paljon ollut, mutta niistä ei ole mitään kattavaa selvitystä suhteessa muutun maailmaan esitetty. Tuskin siellä juuri ryssiin kohdistettuja aseita on kehitetty.

Viimeinen lauseesi on taas todella psykoottista tajunnanvirtaa. Yritän nyt kuitenkin selvittää, että mitä vittua yrität ulista. Noi sekopäiset olkiukkosi jätän oman onnensa nojaan nyt, mutta katsotaan, josko osaan avata miksi tipuit kärryiltä ryssyytesi kanssa? No ei, kelasin läpi. En ole sua ryssitellyt, olen vain puuttunut typerään argumentaatioosi, missä syyllistyt samantien siihen samaan, mistä toista syytät.

Miksi te muuten ette yhtään edes yritä katsoa, että mistä erimielisten argumentit kumpuavat? Itse esimerkiksi en ryssälähteitä käytä juuri lainkaan. Päinvastoin olen langassakin kritisoinut joitain ryssälähteistä revittyjä väitteitä. Mutta sua ja kaltaisiasi vaahtosuita tämä ei kiinnosta, kun on älyllisesti helpompaa ja kait propagandamielessä tehokkaampaa julistaa ikäviä vastaväitteitä esittävä geneeriseksi ryssäksi, joka nielee kaiket päivät ryssämediaa kritiikittä. Vaikka tuo voi olla ihan koordinoitu taktiikka, niin onhan se huvittavaa, kun ette muuhun pysty tai muuta edes yritä. Voitatte varmaan midwitit puolellenne noin. Jaksaisinpa itsekin taistella sieluistaan, mutta kun ei kiinnosta.
Hohtava Kultisti 1 pv
Fiksu Ragdoll Kiinnostava tarina venäläisestä kansallissankarista jos totta. Jos ei juuri tämä ole totta, niin kyllä siellä jossain ja monessakin paikkaa kuplii pinnan alla. Toivottavasti on hyvät juonet tulilla. >Reports appeared in Ukrainian media that after the attack on Okhmatdyt children's hospital, a Russian army pilot of the 22nd Heavy Bomber Aviation Division (military unit 06987, Engels air base) contacted the Defense Intelligence of Ukraine. It is this division that is constantly striking Ukrainian cities with Kh-101 cruise missiles. >He wrote to the chatbot that he was shocked by the strike of the children's hospital and did not understand why they were forced to hit the civilian infrastructure of Ukraine. >Therefore, he decided to hand over to the Ukrainian side documents related to the activities of his military unit, as well as private photos of the commanders of the 22nd Heavy Bomber Aviation Division of the Russian Federation. >This information hasn't been confirmed officially. https://x.com/Gerashchenko_en/status/1811413742531547155
Niin kuplii Ukrainankin joukoissa.
Hohtava Kultisti 1 pv
Fiksu Ragdoll Länsi on lähinnä seurannut sivusta ryssien pelleilyä, ja Venäjä on silti ihan kusessa. Mitenköhän sitten käy kun alkaa mitta tulemaan täyteen 🔥 >NATO Secretary General Jens Stoltenberg stated that Russia's attempts to intimidate NATO by planning the assassination of the Rheinmetall CEO are not isolated incidents. Instead of deterring aid to Ukraine, these actions will prompt NATO allies to increase their support. https://x.com/noelreports/status/1811465541086847470
Paitsi että länneltä alkaa olla aseet lopussa ja ryssä se vaan marssii kohti länttä joka päivä. Tänään taas uutisoitu kylän tai parin valtaus. Lisäksi on uutisoitu, ettei Himarseilla enää osu mihinkään, kun ryssä oppinut torjumaan niitä. Edelleen on todettu tänään, että F-16 ei tee merkittävää muutosta sotaan. Zelenskyn epätoivosta uutisoitu, että kutsuu Venäjän mukaan toiseen rauhankonferenssiin, mikä pidettäisiin ennen kuin Trump katkaisee Kievin kanan kaulan vuodenvaihteen jälkeen.
Vaikea Katulapsi 1 pv
Hohtava Kultisti Paitsi että länneltä alkaa olla aseet lopussa ja ryssä se vaan marssii kohti länttä joka päivä. Tänään taas uutisoitu kylän tai parin valtaus. Lisäksi on uutisoitu, ettei Himarseilla enää osu mihinkään, kun ryssä oppinut torjumaan niitä. Edelleen on todettu tänään, että F-16 ei tee merkittävää muutosta sotaan. Zelenskyn epätoivosta uutisoitu, että kutsuu Venäjän mukaan toiseen rauhankonferenssiin, mikä pidettäisiin ennen kuin Trump katkaisee Kievin kanan kaulan vuodenvaihteen jälkeen.
>ryssä se vaan marssii kohti länttä joka päivä

Kauan kestää, että ollaan Kiovassa? Menee pari viikkoa vielä?
Pitkä Jättiläinen 1 pv
Vaikea Katulapsi >ryssä se vaan marssii kohti länttä joka päivä Kauan kestää, että ollaan Kiovassa? Menee pari viikkoa vielä?
message file JPG
Pitkä Jättiläinen 1 pv
message file JPG
Pitkä Jättiläinen 1 pv
attachment Pitkä Jättiläinen Klikkaa tästä avataksesi viestin
Pärskikset tälle :-D
Hohtava Kultisti 1 pv
Vaikea Katulapsi >ryssä se vaan marssii kohti länttä joka päivä Kauan kestää, että ollaan Kiovassa? Menee pari viikkoa vielä?
No kestäähän siihen tuolla tahdilla, mutta suunta on oikea. Joka päivä etenemistä saman verran kuin Ukrainan suuressa läpimurrossa vuosi sitten :D

Tässä vielä suomeksi ne CIA-tukikohdat:
https://www.verkkouutiset.fi/a/new-york-times-cialla-on-kaksitoista-tukikohtaa-ukrainassa/#37f9b39c

Mitä tulee kahteen viikkoon, niin lopulta sota ratkeaa tähän:
https://www.cbc.ca/news/world/ukraine-russia-war-end-1.7234833
> As Zelenskyy rallies more soldiers, some Ukrainians now think talks, not troops, will end the war

In 3rd year of war, Ukrainians are weary and there aren't enough soldiers to let volunteers stand down

Eli Ukrainalta loppuu miehet, loppuu taistelutahto. Kun veri on vuotanut kuiviin voi rintama romahtaa nopeastikin.
Vaikea Katulapsi 1 pv
Hohtava Kultisti No kestäähän siihen tuolla tahdilla, mutta suunta on oikea. Joka päivä etenemistä saman verran kuin Ukrainan suuressa läpimurrossa vuosi sitten :D Tässä vielä suomeksi ne CIA-tukikohdat: https://www.verkkouutiset.fi/a/new-york-times-cialla-on-kaksitoista-tukikohtaa-ukrainassa/#37f9b39c Mitä tulee kahteen viikkoon, niin lopulta sota ratkeaa tähän: https://www.cbc.ca/news/world/ukraine-russia-war-end-1.7234833 > As Zelenskyy rallies more soldiers, some Ukrainians now think talks, not troops, will end the war In 3rd year of war, Ukrainians are weary and there aren't enough soldiers to let volunteers stand down Eli Ukrainalta loppuu miehet, loppuu taistelutahto. Kun veri on vuotanut kuiviin voi rintama romahtaa nopeastikin.
Mutta mitähän Venäjä lopulta kuvittelee tuossa tilanteessa voittavansa? Se on ainakin itselleni täydellinen arvoitus. Jos noin kävisi, tulee eteen kysymys: mitä sitten? Kaikki tuskin palaavat kotiin juomaan Kaakaota ja syömään pullaa.
Hohtava Kultisti 1 pv
Vaikea Katulapsi Mutta mitähän Venäjä lopulta kuvittelee tuossa tilanteessa voittavansa? Se on ainakin itselleni täydellinen arvoitus. Jos noin kävisi, tulee eteen kysymys: mitä sitten? Kaikki tuskin palaavat kotiin juomaan Kaakaota ja syömään pullaa.
Ai meinaatko, että sitten kyllä varpisti hirlmuinen Hato löytää pallinsa ja liittyy sotaan, ja kolme vuotta kotisohvillaan wööwöttäneet kalevitkin lähtevät rintamalle?

Oikeasti siinä kohtaa Kievin juntta tajuaa alkaa neuvottelemaan rauhasta. Ehdot tulevat tietysti olemaan ankarammat kuin mitä nyt tarjottu, mutta ihan hyvät mahdollisuudet juntalla on Kievi pitää hallinnassaan, jos vaan länsimaat samalla suostuvat tunnustamaan laajentuneen Venäjän uudet rajat. Jos taas lännen takia rauhaa ei saada solmittua, niin sit saattaa koko Ukraina kadota.
Vaikea Katulapsi 1 pv
Hohtava Kultisti Ai meinaatko, että sitten kyllä varpisti hirlmuinen Hato löytää pallinsa ja liittyy sotaan, ja kolme vuotta kotisohvillaan wööwöttäneet kalevitkin lähtevät rintamalle? Oikeasti siinä kohtaa Kievin juntta tajuaa alkaa neuvottelemaan rauhasta. Ehdot tulevat tietysti olemaan ankarammat kuin mitä nyt tarjottu, mutta ihan hyvät mahdollisuudet juntalla on Kievi pitää hallinnassaan, jos vaan länsimaat samalla suostuvat tunnustamaan laajentuneen Venäjän uudet rajat. Jos taas lännen takia rauhaa ei saada solmittua, niin sit saattaa koko Ukraina kadota.
Oikeasti kuvittelet, että tuommoisessa tilanteessa jonkinlainen pysyvä rauhantila saattaisi alkaa vallita?

Mikä mahti maailmassa saisi Venäjän juuri tuossa tilanteessa yhtäkkiä tyytymään tilanteeseen, kun se ei ikinä tähänkään mennessä ole milloinkaan tehnyt?
Hohtava Kultisti 1 pv
Vaikea Katulapsi Oikeasti kuvittelet, että tuommoisessa tilanteessa jonkinlainen pysyvä rauhantila saattaisi alkaa vallita? Mikä mahti maailmassa saisi Venäjän juuri tuossa tilanteessa yhtäkkiä tyytymään tilanteeseen, kun se ei ikinä tähänkään mennessä ole milloinkaan tehnyt?
Ei Venäjä ole maailmanhistoriassa mikään erityinen poikkeus. Satoihin sotiin on saatu aikaan enemmän tai vähemmän pysyviä rauhoja ennenkin. Ikuista rauhaa ei ole millään rajalla nähty, joten varmaan joskus tuollakin taas soditaan, mutta niin sodittaisiin, vaikka Ukrainan maksimalistiset tavoitteet toteutuisivat. Saksakin aloitti ekan maailmansodan jälkeen toisen, kun piti hakea revanssia, joten ei se maan kärsimä tappio sodassa ole mikään rauhan tae.

Tässä sodassa Venäjä on jo joutunut kohtamaan sen todellisuuden, ettei se olekaan ylivertainen sotilasmahti, vaan vaikeuksissa pelkästään lännen tukemaa Ukrainaa vastaan. Tämä kokemus pidättelee Venäjää aloittamasta uusia sotia ainakaan Euroopassa pitkiin aikoihin. Venäjällä tajutaan, että voittaakseen tulevaisuuden sotia järjellisellä kustannuksella heidän täytyy kehittää teknologiaansa samalle tasolle lännen kanssa ja se taas ei pieneltä taloudelta onnistu. Täten tulevaisuudessa Venäjä sotii vain Kiinan tuella ja luvalla.
Vaikea Katulapsi 1 pv
message file MP4
Jaahas, militaarimateriaaliakin tuottava tehdas taas tulessa Moskovassa. Kappas.

Puljun nimi on Termokeramika. Ne on nuo venäläisten sotatehtaat helposti leimahtavaa sorttia.
Pitkä Jättiläinen 1 pv
message file JPG
Pieristä :--D ei ollu kaukana se ku heitin että kohta toi julistaa sodan unkariin ku irak hyökkäs venäjälle
Pitkä Jättiläinen 1 pv
attachment Pitkä Jättiläinen Pieristä :--D ei ollu kaukana se ku heitin että kohta toi julistaa sodan unkariin ku irak hyökkäs venäjälle
message file MP4
Näköjään yhdysvallatkin myöntää että Putin on Ukrainan presidentti :-D
AP Fiksu Ragdoll 1 pv
Hohtava Kultisti Paitsi että länneltä alkaa olla aseet lopussa ja ryssä se vaan marssii kohti länttä joka päivä. Tänään taas uutisoitu kylän tai parin valtaus. Lisäksi on uutisoitu, ettei Himarseilla enää osu mihinkään, kun ryssä oppinut torjumaan niitä. Edelleen on todettu tänään, että F-16 ei tee merkittävää muutosta sotaan. Zelenskyn epätoivosta uutisoitu, että kutsuu Venäjän mukaan toiseen rauhankonferenssiin, mikä pidettäisiin ennen kuin Trump katkaisee Kievin kanan kaulan vuodenvaihteen jälkeen.
message file JPG
No hyvä, sittenhän ei ole syytä olla surullinen, Putinia myöten.

Live ⚠️

>MAJOR RUSSIAN SPY PLOT EXPOSED, NATO DEPLOYS HYPERSONICS! Breaking Ukraine War News W/ The Enforcer

https://www.youtube.com/watch?v=mmHngtmNDBI
youtube thumbnail
AP Fiksu Ragdoll 1 pv
attachment Pitkä Jättiläinen Pieristä :--D ei ollu kaukana se ku heitin että kohta toi julistaa sodan unkariin ku irak hyökkäs venäjälle
message file JPG
On harvoja asioita, joista olen ryssäbottien kanssa samaa mieltä. Jenkkien pressa vaihtoon eikä mitään paikallista Orbania tilalle. Ryssille ei saisi antaa kättä pidempää omaehtoisesti, vaikka nämä oikeat asiat hukkuukin ryssien kehittelemiin illuusioihin.

>EU study found Jews facing 'wave of antisemitism' in Europe | DW News

https://www.youtube.com/watch?v=ABXeOJPP5I8
youtube thumbnail

Ompa kerta kaikkiaan erikoinen uutinen! En olisi ikinä uskonut, ihan kuin tyhjästä tulee tämmöisiä vihan aaltoja länteen mobilisoitujen ja kotimaisten kallujen keskuudessa. Niiden välillä ei ole varmastikaan mitään yhteyttä, sattumaa vaan 🤔
Verinen Simpanssi 1 pv
message file JPG
12.7. luvut
Hienosteleva Susi 1 pv
attachment Pitkä Jättiläinen Pieristä :--D ei ollu kaukana se ku heitin että kohta toi julistaa sodan unkariin ku irak hyökkäs venäjälle
message file JPG
Kamala on myös nyt Bidenin mukaan "Vice-president Trump" :D
Liiskautunut Kenguru 1 pv
attachment Pitkä Jättiläinen Näköjään yhdysvallatkin myöntää että Putin on Ukrainan presidentti :-D
Jos me uskottais kaikkien seniilien vanhusten puheita niin erikoisoperaationkin pitäisi olla ollut ohi jo kolmessa päivässä
Liiskautunut Kenguru 1 pv
attachment Pitkä Jättiläinen Klikkaa tästä avataksesi viestin
Huutista ryssäbottien tieteelle :D
Postaas joku tieteellinen artikkeli
Pitkä Jättiläinen 1 pv
Liiskautunut Kenguru Huutista ryssäbottien tieteelle :D Postaas joku tieteellinen artikkeli
message file JPG
Hohtava Kultisti 1 pv
Liiskautunut Kenguru Huutista ryssäbottien tieteelle :D Postaas joku tieteellinen artikkeli
Tosa2.

> The analysis shows that armed groups of concealed Maidan shooters first killed and wounded policemen on the Maidan and then protesters. Armed groups of “snipers” and parts of leadership of the far right organizations, such as the Right Sector and Svoboda, and oligarchic parties, such as Fatherland, were involved in various capacities in the massacre. This mass killing was misrepresented by the media and the governments in Ukraine and the West.
https://www.researchgate.net/publication/280134889_The_Maidan_Massacre_in_Ukraine_A_Summary_of_Analysis_Evidence_and_Findings
Hohtava Kultisti 1 pv
Krynkyn verihana suljettu vähin äänin ilmeisesti.

> As of June 2024, the bridgehead probably ceased to exist and there is likely no longer any permanent Ukrainian presence in Krynky.[19]
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Krynky

https://www.understandingwar.org/backgrounder/russian-offensive-campaign-assessment-june-7-2024
Vaikea Katulapsi 1 pv
message file MP4
Venäläiset alkavat kuulostaa huolestuneilta ja Skabeyevakin tulee jo maininneeksi, ettei Putin mihinkään Ukrainaan aio rajoittua, kommentoimalla Stoltenbergia.
Hohtava Kultisti 1 pv
attachment Vaikea Katulapsi Venäläiset alkavat kuulostaa huolestuneilta ja Skabeyevakin tulee jo maininneeksi, ettei Putin mihinkään Ukrainaan aio rajoittua, kommentoimalla Stoltenbergia.
Onkohan tuon vääntämisen tarkoitus vain suututtaa kalluina pitämäsi rybot vai oletko todella niin avun ulottumattomissa, ettet ymmärrä tuon viestin todellista merkitystä eli sodanlietsontaa venäläiselle katsojakunnalle?
Jos ensimmäistä, niin tavallaan ymmärrän, kun harrastan itse samaa tahallista väärinymmärtämistä suututtaakseni wööwööt :D
Vaikea Katulapsi 1 pv
message file JPG
Kapustin Yar, tuo myyttinen ja historian patinoima, Neuvostoliiton ohjusteknologian ensimmäisiä ja joinakin aikoina ainoa ballististen ohjusten testikeskuksia, sai tuntea Ukrainan droneiskun sotilaallisen merkityksensä johdosta.

Saatavilla oleva kuvamateriaali on varsin huonolaatuista. Ilmeisesti paikalliset kuvaavat dokumenttinsa - ei perunalla vaan - kaalilla. Luonnollisesti.
Värikäs Koralli 1 pv
attachment Pitkä Jättiläinen Näköjään yhdysvallatkin myöntää että Putin on Ukrainan presidentti :-D
näemmä taustalla häärivät liskot ovat päättäneet jo sodan lopputuloksen kun johtajat jo julkisesti puhuvat putinista ukrainan johtajana
Vaikea Katulapsi 23 t
message file MP4
21. vuosisadan sodankäynnissä on se hieno puoli, että droneiskuista saa toisinaan materiaalia ottavaltakin osapuolelta.
Vaikea Katulapsi 23 t
message file MP4
Nyt on muuten niin vaativa suoritus, että minäkään en tuohon pystyisi!

(Tai erityisesti juuri minä en ainakaan tuohon pysty.)
Eloisa Kiusoittelija 14 t
attachment Vaikea Katulapsi 21. vuosisadan sodankäynnissä on se hieno puoli, että droneiskuista saa toisinaan materiaalia ottavaltakin osapuolelta.
message file MP4
Tässä vastaava video vuoden 2023 kesältä.
Eloisa Kiusoittelija 14 t
message file JPG
"Vanhan väen" mies, tarkk'ampuja Iisakki Numminen muisteloo 1937 vuoden haastattelussa palvelusvuosiaan 1880 -luvulta. Ryssä on ryssä, vaikka voissa paistais -päti silloin ja pätee tästä hamaan ikuisuuteen.
Eloisa Kiusoittelija 14 t
message file JPG
Tarkk'ampujan kuvaus ryssän olemuksesta. Kaalin haju assosioitunut ryssiin vahvasti jo 1800 luvulla.
Eloisa Kiusoittelija 14 t
attachment Vaikea Katulapsi Nyt on muuten niin vaativa suoritus, että minäkään en tuohon pystyisi! (Tai erityisesti juuri minä en ainakaan tuohon pysty.)
message file JPG
Tuosta tulee mieleen Volvon takavuosien mainos
Pitkä Jättiläinen 13 t
message file JPG
Ukraina väittää tappavansa 10k venäläistä viikossa. Todellisuus, 10k sotilasta puolessa vuodessa :-D
Vaikea Katulapsi 13 t
message file MP4
TOR koettaa ampua UAV:tä, mutta saa lopulta HIMARSista. Hieno ohjuksen ohilento.
Värikäs Koralli 11 t
attachment Eloisa Kiusoittelija "Vanhan väen" mies, tarkk'ampuja Iisakki Numminen muisteloo 1937 vuoden haastattelussa palvelusvuosiaan 1880 -luvulta. Ryssä on ryssä, vaikka voissa paistais -päti silloin ja pätee tästä hamaan ikuisuuteen.
täähän se. Tätä faktaa yrittävät tietysti iltapaskojen aivopesemät lampaat selitellä muuksi
>e-ei varmasti raatteentiellä taistelleet veteraanit sanoneet hyökkääviä ukrainalaisia ryssiksi r-ryssäbotti olet jos niin väität t. aivottomat lampaat
AP Fiksu Ragdoll 8 t
Live ⚠️

>RUSSIA PLANS FALSE FLAG, RUSSIAN SUPERJET CRASHES! Breaking Ukraine War News With The Enforcer (870)

https://www.youtube.com/watch?v=fvKhsn7E-7E
youtube thumbnail

Ryssien monikansallinen imperiumi otti pahan kolauksen, hyvä Suomi 🇫🇮 Kommenttikentässä onnitteluita, Eurooppa on heräämässä meitä vastaan ammuttuun ydinaseeseen. Ja ryssät yrittää tietenkin varjonyrkkeillä natsiongelman kanssa. Tunkekaa ne fasismipsykoosinne perseeseenne, kyse on maalaisjärjestä jos ryssien organisoimaa Ruotsin sisällissotaa ei haluta Suomeenkin.

>Finnish parliament approves law to block ayslum seekers at Russian border | DW News

https://www.youtube.com/watch?v=PfZ41UZec5Y
youtube thumbnail

Jos ei kansallisvaltojen miehitys onnistu hyvällä, nostetaan sitten panoksia ja pistetään siirtolaiset keppien kanssa kohti rintamaa 😂 tää on samaan aikaan humoristista ja tosi surullista, mutta onneksi vastalaudan botit keksii tällekin hyvän selityksen.

>11 Jul: REAL FOOTAGE: AFRICAN SOLDIER ATTACKS UKRAINIANS WITH A WOODEN STICK | War in Ukraine

https://www.youtube.com/watch?v=hR5qMKsrzL8
youtube thumbnail

>Update from Ukraine | Good News from Frontline, Ukraine wins in Vovchansk | NATO summit results

https://www.youtube.com/watch?v=gXfK2-pqJ88
youtube thumbnail

>Rheinmetall assassination plot: Is Russia targeting Ukraine's arms suppliers ? | DW News

https://www.youtube.com/watch?v=58D6IltqnO0
youtube thumbnail

>What is Hungary’s Orban trying to achieve with his 'peace missions' ? | DW News

https://www.youtube.com/watch?v=AYGccAz_DJE
youtube thumbnail

Kiina kikkailee...

>China's Military Deployed Right Next to NATO and EU Border

https://www.youtube.com/watch?v=7cqdOrrixpA
youtube thumbnail

Kiinaa sattuu leukaan. Ihan niin kuin niillä ei olisi ollut jo valmiiksi tarpeeksi montaa kriisiä päällekkäin. Mutta kuten todettu tässä langassa moneen kertaan, vapaan maailman kiusaaminen menee kaiken muun edelle. Erityisesti omien kansalaisten.

>CHINA - Trade War is Damaging Economy as USA & Europe Apply Increased Tariffs

https://www.youtube.com/watch?v=ZoTuiD_V3rE
youtube thumbnail
Pitkä Kuukupööpötin 7 t
message file JPG
13.7. luvut
AP Fiksu Ragdoll 7 t
message file JPG
⚠️WW3 SEURANNASTA KIINNOSTUNEET HUOMIO⚠️

Nyt olisi sananvapautta parhaillaan, ei anneta vaikutuskoneiston hukuttaa aitoa nettiaktiivisuutta narratiiveihinsa! Tällä koodilla voit siistiä langasta USEAMMAN HÄIRIKKÖBOTIN "itsenäiset ajattelut" kerralla! Kopioi seuraava komento selaimesi URL-kenttään:

document.querySelectorAll('div[data-name="Pitkä Jättiläinen"],div[data-name="Värikäs Koralli"],div[data-name="Hohtava Kultisti"],div[data-name="Lahjakas Nahkiainen"],div[data-name="Hienosteleva Neurovelho"],div[data-name="Houkutteleva Oselotti"],div[data-name="Hienosteleva Susi"],div[data-name="Avuton Härkäsammakko"], div[data-name="Elegantti Hihhuli"],div[data-name="Liikkumaton Karhukainen"],div[data-name="Elegantti Rekkakuski"],div[data-name="Innokas Harakka"],div[data-name="Kallis Melontakala"],div[data-name="Sulokas Juntti"],div[data-name="Kiiltävä Hovimestari"],div[data-name="Kipeä Strutsi"],div[data-name="Tasapainoinen Myyrä"]').forEach(div => div.remove());

Sitten kirjoita eteen vielä "javascript:" (ilman lainausmerkkejä) ja paina Enter.
Pam! 🌈🐻🔫💩🇷🇺

Lanka pysyy niin kauan siistinä, kun välilehteä ei suljeta. Jos ei toimi, voit syöttää komennon Inspect-työkalun kautta Consoleen, tai Googlata ohjeita bookmarkletin tekoa varten (tää vois olla kätevin, mutta voi tuottaa ääkkösten kanssa ongelmia). Kehitysideat otetaan vastaan, ja häiriköiden ilmiannot ylläpidolle suositeltavaa. Käytä koodia omalla vastuullasi.
Liiskautunut Kenguru 6 t
Hohtava Kultisti Tosa2. > The analysis shows that armed groups of concealed Maidan shooters first killed and wounded policemen on the Maidan and then protesters. Armed groups of “snipers” and parts of leadership of the far right organizations, such as the Right Sector and Svoboda, and oligarchic parties, such as Fatherland, were involved in various capacities in the massacre. This mass killing was misrepresented by the media and the governments in Ukraine and the West. https://www.researchgate.net/publication/280134889_The_Maidan_Massacre_in_Ukraine_A_Summary_of_Analysis_Evidence_and_Findings
Eli venäläiset ampuivat protestoijia. Tämähän tiedettiin jo.
Liiskautunut Kenguru 6 t
attachment Pitkä Jättiläinen Klikkaa tästä avataksesi viestin
Et tainnut lukea ensimmäistä lausetta?
Vaikea Katulapsi 6 t
message file MP4
Taannoin oli klippi, jossa iskevää dronea koetettiin vielä viime meterillä heittää kiväärillä. Tässä drone saa erilaisesta objektista. Sodassa voi tapahtua kaikenlaista.
Hohtava Kultisti 5 t
Fiksu Ragdoll Live ⚠️ >RUSSIA PLANS FALSE FLAG, RUSSIAN SUPERJET CRASHES! Breaking Ukraine War News With The Enforcer (870) https://www.youtube.com/watch?v=fvKhsn7E-7E Ryssien monikansallinen imperiumi otti pahan kolauksen, hyvä Suomi 🇫🇮 Kommenttikentässä onnitteluita, Eurooppa on heräämässä meitä vastaan ammuttuun ydinaseeseen. Ja ryssät yrittää tietenkin varjonyrkkeillä natsiongelman kanssa. Tunkekaa ne fasismipsykoosinne perseeseenne, kyse on maalaisjärjestä jos ryssien organisoimaa Ruotsin sisällissotaa ei haluta Suomeenkin. >Finnish parliament approves law to block ayslum seekers at Russian border | DW News https://www.youtube.com/watch?v=PfZ41UZec5Y Jos ei kansallisvaltojen miehitys onnistu hyvällä, nostetaan sitten panoksia ja pistetään siirtolaiset keppien kanssa kohti rintamaa 😂 tää on samaan aikaan humoristista ja tosi surullista, mutta onneksi vastalaudan botit keksii tällekin hyvän selityksen. >11 Jul: REAL FOOTAGE: AFRICAN SOLDIER ATTACKS UKRAINIANS WITH A WOODEN STICK | War in Ukraine https://www.youtube.com/watch?v=hR5qMKsrzL8 >Update from Ukraine | Good News from Frontline, Ukraine wins in Vovchansk | NATO summit results https://www.youtube.com/watch?v=gXfK2-pqJ88 >Rheinmetall assassination plot: Is Russia targeting Ukraine's arms suppliers ? | DW News https://www.youtube.com/watch?v=58D6IltqnO0 >What is Hungary’s Orban trying to achieve with his 'peace missions' ? | DW News https://www.youtube.com/watch?v=AYGccAz_DJE Kiina kikkailee... >China's Military Deployed Right Next to NATO and EU Border https://www.youtube.com/watch?v=7cqdOrrixpA Kiinaa sattuu leukaan. Ihan niin kuin niillä ei olisi ollut jo valmiiksi tarpeeksi montaa kriisiä päällekkäin. Mutta kuten todettu tässä langassa moneen kertaan, vapaan maailman kiusaaminen menee kaiken muun edelle. Erityisesti omien kansalaisten. >CHINA - Trade War is Damaging Economy as USA & Europe Apply Increased Tariffs https://www.youtube.com/watch?v=ZoTuiD_V3rE
Sä tietysti uskot, että kauppasodalla on vain yksi uhri? Että siitä ei sulle koidu kustannuksia, joten on varaa lällätellä Kiinalle? Kiina muuten teki juuri äsken kaikkien aikojen suurimman kauppataseen ylijäämän, joten ei näytä tariffit kovin pahasti iskeneen.
Pitkä Jättiläinen 5 t
Liiskautunut Kenguru Et tainnut lukea ensimmäistä lausetta?
Ai ku joku ryssä kyseenalalaisti tutkimusta.
Liiskautunut Kenguru 4 t
Pitkä Jättiläinen Ai ku joku ryssä kyseenalalaisti tutkimusta.
Sun isä kyseenalaisti sun äitin ansaintakeinon kadulla
Pitkä Jättiläinen 4 t
Liiskautunut Kenguru Sun isä kyseenalaisti sun äitin ansaintakeinon kadulla
Sun isä kyseenalaistaa että sä oot sen lapsi.
Liiskautunut Kenguru 4 t
Pitkä Jättiläinen Sun isä kyseenalaistaa että sä oot sen lapsi.
Hyvät projisoinnit 👍
AP Fiksu Ragdoll 4 t
Hohtava Kultisti Sä tietysti uskot, että kauppasodalla on vain yksi uhri? Että siitä ei sulle koidu kustannuksia, joten on varaa lällätellä Kiinalle? Kiina muuten teki juuri äsken kaikkien aikojen suurimman kauppataseen ylijäämän, joten ei näytä tariffit kovin pahasti iskeneen.
message file JPG
>Sä tietysti uskot, että kauppasodalla on vain yksi uhri? Että siitä ei sulle koidu kustannuksia, joten on varaa lällätellä Kiinalle?

Joka kerta, mä en pysty käsittämään miten tyhmiä imbesillejä te Moskovan kätyrit olette. Tää on varmasti ollut tehokas tekniikka heikkolahjaisiin ryssälampaisiin, että jos joku on vihamielinen sinulle niin kannattaa vaan ottaa apaattisena iskuja lisää vastaan. Saanen kuitenkin muistuttaa, että te vuorovaikutatte nyt sivistysvaltalaisten kanssa niin kannattaisi vähän hioa noita viisi vuotiaalle optimoituja taktiikoita paremmiksi. Onkohan keskiverto vatnikin näkökulmasta länsimaalaisilla jumalaan verrattavat henkiset kyvyt, miten ihmeessä ne voi aina tajuta Moskovan pravdat? 🤔

Sellainen johto kuin on kansakin. Moskovan suuri strateginen linja on orjamenttaliteetti, kun he alistuvat oikean slaavilaisen karhun riepotteluun 🐻🇺🇦 Ja hyvä niin, vaikka se olisikin minun verorahoistani pois, parempi se kuin tuhottu huominen.

>Ukrainian Drone Attack Ignites Fire at Oil Depot in Rostov Region

>Early in the morning on July 13, an oil depot in the Rostov region of Russia caught fire following a Ukrainian drone attack overnight, according to regional governor Vasily Golubev.

>The fire, classified as three alarm fire, has mobilized 49 firefighters and 14 pieces of equipment to the scene.

https://x.com/AggregateOsint/status/1811968282502565931
Pitkä Jättiläinen 4 t
attachment Fiksu Ragdoll >Sä tietysti uskot, että kauppasodalla on vain yksi uhri? Että siitä ei sulle koidu kustannuksia, joten on varaa lällätellä Kiinalle? Joka kerta, mä en pysty käsittämään miten tyhmiä imbesillejä te Moskovan kätyrit olette. Tää on varmasti ollut tehokas tekniikka heikkolahjaisiin ryssälampaisiin, että jos joku on vihamielinen sinulle niin kannattaa vaan ottaa apaattisena iskuja lisää vastaan. Saanen kuitenkin muistuttaa, että te vuorovaikutatte nyt sivistysvaltalaisten kanssa niin kannattaisi vähän hioa noita viisi vuotiaalle optimoituja taktiikoita paremmiksi. Onkohan keskiverto vatnikin näkökulmasta länsimaalaisilla jumalaan verrattavat henkiset kyvyt, miten ihmeessä ne voi aina tajuta Moskovan pravdat? 🤔 Sellainen johto kuin on kansakin. Moskovan suuri strateginen linja on orjamenttaliteetti, kun he alistuvat oikean slaavilaisen karhun riepotteluun 🐻🇺🇦 Ja hyvä niin, vaikka se olisikin minun verorahoistani pois, parempi se kuin tuhottu huominen. >Ukrainian Drone Attack Ignites Fire at Oil Depot in Rostov Region >Early in the morning on July 13, an oil depot in the Rostov region of Russia caught fire following a Ukrainian drone attack overnight, according to regional governor Vasily Golubev. >The fire, classified as three alarm fire, has mobilized 49 firefighters and 14 pieces of equipment to the scene. https://x.com/AggregateOsint/status/1811968282502565931
message file JPG
Fiksu ragdoll vetänyt suomalaisen esittämisen niin pitkälle että se meemuilee jopa vanhalla sanonnalla. Suomalainen maksaa 100 ettei naapuri saa 50.
AP Fiksu Ragdoll 4 t
attachment Pitkä Jättiläinen Fiksu ragdoll vetänyt suomalaisen esittämisen niin pitkälle että se meemuilee jopa vanhalla sanonnalla. Suomalainen maksaa 100 ettei naapuri saa 50.
message file JPG
>ne ovat samoja
>en näe tässä eroa

En rientäisi korostamaan heikkolahjaisuutta lisää, se tuskin edistää agendaanne.

Venäjän kannattaa esitellä kalustoaan siellä missä vielä uskaltaa. Ei ole rauhanajan korruptioammattilaisista johtajiksi modernissa sodassa.

>Itämerellä poikkeuksellisen paljon Venäjän sotalaivoja

>Viron tiedustelun mukaan pohjoisen laivaston alukset ovat matkalla Pietariin.

https://www.verkkouutiset.fi/a/itamerella-liikkuu-poikkeuksellisen-paljon-venajan-sotalaivoja/
Hohtava Kultisti 3 t
attachment Fiksu Ragdoll >Sä tietysti uskot, että kauppasodalla on vain yksi uhri? Että siitä ei sulle koidu kustannuksia, joten on varaa lällätellä Kiinalle? Joka kerta, mä en pysty käsittämään miten tyhmiä imbesillejä te Moskovan kätyrit olette. Tää on varmasti ollut tehokas tekniikka heikkolahjaisiin ryssälampaisiin, että jos joku on vihamielinen sinulle niin kannattaa vaan ottaa apaattisena iskuja lisää vastaan. Saanen kuitenkin muistuttaa, että te vuorovaikutatte nyt sivistysvaltalaisten kanssa niin kannattaisi vähän hioa noita viisi vuotiaalle optimoituja taktiikoita paremmiksi. Onkohan keskiverto vatnikin näkökulmasta länsimaalaisilla jumalaan verrattavat henkiset kyvyt, miten ihmeessä ne voi aina tajuta Moskovan pravdat? 🤔 Sellainen johto kuin on kansakin. Moskovan suuri strateginen linja on orjamenttaliteetti, kun he alistuvat oikean slaavilaisen karhun riepotteluun 🐻🇺🇦 Ja hyvä niin, vaikka se olisikin minun verorahoistani pois, parempi se kuin tuhottu huominen. >Ukrainian Drone Attack Ignites Fire at Oil Depot in Rostov Region >Early in the morning on July 13, an oil depot in the Rostov region of Russia caught fire following a Ukrainian drone attack overnight, according to regional governor Vasily Golubev. >The fire, classified as three alarm fire, has mobilized 49 firefighters and 14 pieces of equipment to the scene. https://x.com/AggregateOsint/status/1811968282502565931
Koko sivullinen jotain lässytystä sanomatta mitään itse aiheesta :D
Värikäs Koralli 1 t
attachment Fiksu Ragdoll ⚠️WW3 SEURANNASTA KIINNOSTUNEET HUOMIO⚠️ Nyt olisi sananvapautta parhaillaan, ei anneta vaikutuskoneiston hukuttaa aitoa nettiaktiivisuutta narratiiveihinsa! Tällä koodilla voit siistiä langasta USEAMMAN HÄIRIKKÖBOTIN "itsenäiset ajattelut" kerralla! Kopioi seuraava komento selaimesi URL-kenttään: document.querySelectorAll('div[data-name="Pitkä Jättiläinen"],div[data-name="Värikäs Koralli"],div[data-name="Hohtava Kultisti"],div[data-name="Lahjakas Nahkiainen"],div[data-name="Hienosteleva Neurovelho"],div[data-name="Houkutteleva Oselotti"],div[data-name="Hienosteleva Susi"],div[data-name="Avuton Härkäsammakko"], div[data-name="Elegantti Hihhuli"],div[data-name="Liikkumaton Karhukainen"],div[data-name="Elegantti Rekkakuski"],div[data-name="Innokas Harakka"],div[data-name="Kallis Melontakala"],div[data-name="Sulokas Juntti"],div[data-name="Kiiltävä Hovimestari"],div[data-name="Kipeä Strutsi"],div[data-name="Tasapainoinen Myyrä"]').forEach(div => div.remove()); Sitten kirjoita eteen vielä "javascript:" (ilman lainausmerkkejä) ja paina Enter. Pam! 🌈🐻🔫💩🇷🇺 Lanka pysyy niin kauan siistinä, kun välilehteä ei suljeta. Jos ei toimi, voit syöttää komennon Inspect-työkalun kautta Consoleen, tai Googlata ohjeita bookmarkletin tekoa varten (tää vois olla kätevin, mutta voi tuottaa ääkkösten kanssa ongelmia). Kehitysideat otetaan vastaan, ja häiriköiden ilmiannot ylläpidolle suositeltavaa. Käytä koodia omalla vastuullasi.
mukava nähdä millaista kiukkua faktat aiheuttavat boteissa :D Faktoja vastaan tietysti hankala väitellä pelkkien tunteiden avulla niin silmien sulkeminen on tietysti ihan looginen reaktio teidänkaltaisilta ihmisiltä
Värikäs Koralli 1 t
Hohtava Kultisti Koko sivullinen jotain lässytystä sanomatta mitään itse aiheesta :D
Hybridikeskuksella opetettu väistämään aihe kun joku kysyy ikäviä kysymyksiä tai kertoo ikäviä faktoja. Pitää kuitenkin muistaa että kyseessä on sama henkilö joka väittää että paikallisten tekemä isku ranskan lähetystöön nigerissä on venäjän tekemä sotatoimi suomea vastaan :D

Vastalauta 0.6.24 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää