Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Iloinen Varpunen 10 pv
message file JPG
Kun nykymuotoisen sodan (=ryssä kaivautunut ja n. 35% sotataloudessa) Ukrainan kovimman puskun (=kesän 2023 vastahyökkäys) lopputulos on tämä, niin milloin ryssä häviää tämän sodan?

Jo 2022 keväällä aloitin yliksellä vakuuttelun, että Ukraina tarvitsee apua HETI ja PALJON kääntääkseen sodan itselleen. Minulle tehtiin selväksi, että olen väärässä (ja ryssä). Kertokaa nyt milloin.

Huomattavaa tuossa 2023 vastahyökkäyksessä on, ettei se oikeastaan milloinkaan saavuttanut ryssän puolustuslinjoja, vaan kohtasi lähinnä peltoa ja etuvartiota. Varsinaiset panssariesteet, juoksuhaudat, miinoitteet ja bunkkerit jäivät saavuttamatta kokonaan.

t.nahkuri
46
AP Iloinen Varpunen 10 pv
message file JPG
Eli lähinnä täyttivät "sotilaalisen tyhjiön" ei kenenkään maalla kesä2023 puskun aikana. Kuvassa puskun päätepiste 2023 alkutalvesta.
Huono Hammaslääkäri 10 pv
Globoeliitti aiheutti vammaisella moraaliöyhötyksellään sen etteivät nyt voi myydä poliittisesti rauhanneuvotteluja mutta eivät kykene myöskään varustamaan ukrooppeja riittävästi. Venäjällä ei ole mitään ongelmia käydä sotaa vaikka loputtomiin nykyisillä spekseillä ja rintama hivuttautuu länteen joka päivä.
AP Iloinen Varpunen 10 pv
message file JPG
Tämän näköinen on nyt tämä vakiintunut tilanne. "Kesä2023 kärpäsenpaska" on ympyröity, jotta näkyy. Se oli Ukrainan lähes all-out pusku.
AP Iloinen Varpunen 10 pv
message file JPG
Kuvassa näkyvää puolustuslinjaa ei edes saavutettu (niitä on (0)1-3 kpl paikasta/maastosta riippuen). Siinä on siis lohikäärmeenhampaat, panssarivallihauta, juoksuhaudat ja kasematit/bunkkerit. Tuollaista on koko rintaman matkalla, niinkuin edellisessä kuvassa näkyy. KuvienLähde on Ukrainan puolustusvoimien tuottama sivusto.

Milloin ja miten noista painetaan läpi että heilahtaa ja työnnetään ryssä Mustaan mereen?

Mielenkiinnolla odotan vastauksia. Erityisesti kiinnostaa psykoosilautojen Manuli, Kilpi, sekä Lahtinen ja Teknohippi nimimerkkien lennokkaat kopetukset asiasta. Se, että em. psykoosipotilaat alkavat huutamaan tähän Ryboa ei vastaa em. kysymykseen milloin ja miten. Senhän he toki tietävätkin, mutta ei heissä ole miestä myöntää olleensa väärässä.

Niin ja manuli, meillä tämä on henkilökohtaista. Ilmoita itsestäsi, niin ylikompensoin vähän päätäsi vasaralla.
Vastenmielinen Beagle 10 pv
Huono Hammaslääkäri Globoeliitti aiheutti vammaisella moraaliöyhötyksellään sen etteivät nyt voi myydä poliittisesti rauhanneuvotteluja mutta eivät kykene myöskään varustamaan ukrooppeja riittävästi. Venäjällä ei ole mitään ongelmia käydä sotaa vaikka loputtomiin nykyisillä spekseillä ja rintama hivuttautuu länteen joka päivä.
>rintama hivuttautuu länteen joka päivä

Niin aina, niin aina. Koska ollaan Kiovassa? Menee pari viikkoa vielä?
AP Iloinen Varpunen 10 pv
Vastenmielinen Beagle >rintama hivuttautuu länteen joka päivä Niin aina, niin aina. Koska ollaan Kiovassa? Menee pari viikkoa vielä?
<Niin aina, niin aina. Koska ollaan Kiovassa? Menee pari viikkoa vielä?

Ei vaan:

<Milloin ja miten noista [ryssän linnotteista] painetaan läpi että heilahtaa ja työnnetään ryssä Mustaan mereen?

Te manulit kilvet ja muut psykoottiset olette juuttuneet öyhöttämään 3 päivän erikoisesta.

Miten sota päättyy, tai päätetään?

Minulla oli siihen ratkaisu 2022 kun ryssä ei ollut vielä kaivautunut, enää ei ole. Kerro nyt vaan milä se on, jis tiedät. Kuulemma kope-kuutiot vaan pusketaan pois ja Leopardilautat työntävät ryssät pois. Vastasin 2023 keväällä ettei enää onnistu, koska ovat kaivautuneet. Olin oikeassa.

Mikä on tämän sodan exitti?
Vastenmielinen Beagle 10 pv
Iloinen Varpunen <Niin aina, niin aina. Koska ollaan Kiovassa? Menee pari viikkoa vielä? Ei vaan: <Milloin ja miten noista [ryssän linnotteista] painetaan läpi että heilahtaa ja työnnetään ryssä Mustaan mereen? Te manulit kilvet ja muut psykoottiset olette juuttuneet öyhöttämään 3 päivän erikoisesta. Miten sota päättyy, tai päätetään? Minulla oli siihen ratkaisu 2022 kun ryssä ei ollut vielä kaivautunut, enää ei ole. Kerro nyt vaan milä se on, jis tiedät. Kuulemma kope-kuutiot vaan pusketaan pois ja Leopardilautat työntävät ryssät pois. Vastasin 2023 keväällä ettei enää onnistu, koska ovat kaivautuneet. Olin oikeassa. Mikä on tämän sodan exitti?
>Mikä on tämän sodan exitti?

Jumala tietää. Mutta minähän en kerro.

Tämä on ikuinen sota ryssää vastaan. Ei tämä oikeastaan pääty niin pitkään kuin Venäjä on jollakin tavalla olemassa. Tämäkin vaihe oli ensimmäisen kerran näkyvillä oikeastaan jo vuonna 2003 Tuzlan konfliktissa. Siitäkin tehtiin sopimus, jonka Venäjä rikkoi.

Venäjä ei noudata mitään sopimusta, jos se voi sen rikkomalla saada etua. Ainoa tapa varmistaa jonkinlainen loppurauha on sanella, alistaa ja pitää mattoa vasten. Jos noin ei tehdä, tilanne ei rauhoitu ja jos se ei rauhoitu, ollaan Venäjän kanssa lopulta rajalla vastakkain.

Tätä lännen munattomuuttahan tässä on kiroiltu jo kahden ja puolen vuoden ajan vähintään. Jos katsoisimme totuutta silmiin, joutuisimme tunnustamaan, että kulttuureilla ja kansoilla on eroja, eikä sellaista saa nykyisin edes ehdottaa. Paljon asioita on korjattava ennen kuin tuo puoli on mitenkään säällisessä kunnossa.

Saattaa hyvin olla, että tämä sotatila laukeaa ja helpottaa vasta, kun Joutsenlampi soi taas televisiossa, mutta voi se siitä kiihtyäkin. Pehmeät miehet tunnetusti tuottavat kovia aikoja. Saattaa olla, että Eurooppakin joutuu hetken aikaa harrastamaan sotataloutta.
Huono Hammaslääkäri 10 pv
Vastenmielinen Beagle >rintama hivuttautuu länteen joka päivä Niin aina, niin aina. Koska ollaan Kiovassa? Menee pari viikkoa vielä?
Eipä taas yllätä ettei hybridikeskuksessa ymmärretä suomea tai kyetä puhumaan tosiasioista eikä kehitysvammaisista meemifantasioista. Hivuttautuminen tarkoittaa hidasta etenemistä eikä sitä että ollaan Kiovassa kahdessa tunnissa. Se on objektiivinen tosiasia ja rintaman liikkumisen länteen joka päivä sitten ukrooppien täydellisesti epäonnistuneen offensiivin jälkeen vuosi sitten voit käydä tarkistamassa vaikka Kastelhelmen kartasta.
Vastenmielinen Beagle 9 pv
Huono Hammaslääkäri Eipä taas yllätä ettei hybridikeskuksessa ymmärretä suomea tai kyetä puhumaan tosiasioista eikä kehitysvammaisista meemifantasioista. Hivuttautuminen tarkoittaa hidasta etenemistä eikä sitä että ollaan Kiovassa kahdessa tunnissa. Se on objektiivinen tosiasia ja rintaman liikkumisen länteen joka päivä sitten ukrooppien täydellisesti epäonnistuneen offensiivin jälkeen vuosi sitten voit käydä tarkistamassa vaikka Kastelhelmen kartasta.
>Eipä taas yllätä ettei hybridikeskuksessa ymmärretä suomea tai kyetä puhumaan tosiasioista eikä kehitysvammaisista meemifantasioista.

Kirjoitin sen pohjalta mitä sanoit. Etenemisellä on joku nopeus ja etäisyys tiedetään, joten laskutoimitus on niiden pohjalta tehtävissä. Väite ilman lukuja on mielipide.

Toisekseen, emme siis ymmärrä suomea, emmekä kykene puhumaan tosiasioista, mutta jollemme kykene puhumaan "kehitysvammaisista meemifantasioistakaan", niin mistä katsot tässä puhuttavan?

Noinhan tuossa kirjoitat, muodossa "ei A eikä B", ainakin suomeksi luettuna.
AP Iloinen Varpunen 9 pv
Vastenmielinen Beagle >Mikä on tämän sodan exitti? Jumala tietää. Mutta minähän en kerro. Tämä on ikuinen sota ryssää vastaan. Ei tämä oikeastaan pääty niin pitkään kuin Venäjä on jollakin tavalla olemassa. Tämäkin vaihe oli ensimmäisen kerran näkyvillä oikeastaan jo vuonna 2003 Tuzlan konfliktissa. Siitäkin tehtiin sopimus, jonka Venäjä rikkoi. Venäjä ei noudata mitään sopimusta, jos se voi sen rikkomalla saada etua. Ainoa tapa varmistaa jonkinlainen loppurauha on sanella, alistaa ja pitää mattoa vasten. Jos noin ei tehdä, tilanne ei rauhoitu ja jos se ei rauhoitu, ollaan Venäjän kanssa lopulta rajalla vastakkain. Tätä lännen munattomuuttahan tässä on kiroiltu jo kahden ja puolen vuoden ajan vähintään. Jos katsoisimme totuutta silmiin, joutuisimme tunnustamaan, että kulttuureilla ja kansoilla on eroja, eikä sellaista saa nykyisin edes ehdottaa. Paljon asioita on korjattava ennen kuin tuo puoli on mitenkään säällisessä kunnossa. Saattaa hyvin olla, että tämä sotatila laukeaa ja helpottaa vasta, kun Joutsenlampi soi taas televisiossa, mutta voi se siitä kiihtyäkin. Pehmeät miehet tunnetusti tuottavat kovia aikoja. Saattaa olla, että Eurooppakin joutuu hetken aikaa harrastamaan sotataloutta.
> Jumala tietää. Mutta minähän en kerro. Tämä on ikuinen sota ryssää vastaan. Ei tämä oikeastaan pääty

Eli ryssä on sotilaallisessa mielessä tasavertainen, koska voi venyttää sodan "ikuiseksi" omilla säännöillään. Näinkö haluat sanoa?
Vastenmielinen Beagle 9 pv
Iloinen Varpunen > Jumala tietää. Mutta minähän en kerro. Tämä on ikuinen sota ryssää vastaan. Ei tämä oikeastaan pääty Eli ryssä on sotilaallisessa mielessä tasavertainen, koska voi venyttää sodan "ikuiseksi" omilla säännöillään. Näinkö haluat sanoa?
Noinhan se käytännössä tekee. Se joko valmistautuu sotaan tai sotii. Miksi se juuri nyt vaihtaisi suuntaa? Ei ole mitään tekijää, joka saisi sen muuttumaan. Kun se vielä mieltää itsensä suurvallaksi, se jatkaa linjalla, jota se on käyttänyt syntymästään asti. Vaikutuspiiriä laajennetaan niin pitkälle, kunnes tulee kova vastaan. Kari oli tuossa oikeassa.

Niin pitkään, kuin sitä ei fyysisesti estetä noin toimimasta se toimii kuten mielenvikainen psykopaatti, mistään suuremmin välittämättä. Venäjä ei ole valistunut sivistysvaltio, eikä siihen voi luottaa. Sitä vastaan voi vain varautua, koska se uskoo vain voimaa.
Miellyttävä Vaeltaja 9 pv
message file MP4
Piti kattoo kaks kertaa mitä täs tapahtuu ja sit iha hirheet röhönaurut
AP Iloinen Varpunen 9 pv
Huono Hammaslääkäri Globoeliitti aiheutti vammaisella moraaliöyhötyksellään sen etteivät nyt voi myydä poliittisesti rauhanneuvotteluja mutta eivät kykene myöskään varustamaan ukrooppeja riittävästi. Venäjällä ei ole mitään ongelmia käydä sotaa vaikka loputtomiin nykyisillä spekseillä ja rintama hivuttautuu länteen joka päivä.
Vitun rasittavaa lukea jostain saatanan globoeliitistä.

Jos et tiedä, niin meillä demokratiassa seuraava hallitus voi useimmissa tapauksissa sanoutua irti edellisen sitoumuksista.

Ikävää myös, ettei aloitus auennut sinulle muuten kuin öyhöttämisen lähteenä.
AP Iloinen Varpunen 9 pv
attachment Miellyttävä Vaeltaja Piti kattoo kaks kertaa mitä täs tapahtuu ja sit iha hirheet röhönaurut
Epäironisesti nää psykoosipotilaat rummutti tuota sodan ensimmäiset 2 vuotta.

Nyt kuulemma F-16 muuttaa kaiken.
Jää vaan kertomatta ne mekanismit miten. Tai sitten ne on videon kaltaista toiveajattelua ja samalla jarrua oikeaaikaiselle ja efektiiviselle tuelle.

Malliesimerkkejä hyödyllisistä idiooteista, jotka muokkasivat politikkojen ajattelua.

t.nahkuri
Ärsyyntynyt Niistäjä 8 pv
Puolustusvoitto, joku mädättää neuvostoliiton sisältäpäin.
AP Iloinen Varpunen 8 pv
Ärsyyntynyt Niistäjä Puolustusvoitto, joku mädättää neuvostoliiton sisältäpäin.
Puolustusvoitto = Ukraina häviää sodassa valtavat maa-alueet ja länsi mädättää pakotteilla ryssän (joka johtaa mihin?)

Voihan sen nimetä vaikka stabiliteettikuolioksi. Tyhjiä sanoja molemmat.
Ärsyyntynyt Niistäjä 7 pv
Iloinen Varpunen Puolustusvoitto = Ukraina häviää sodassa valtavat maa-alueet ja länsi mädättää pakotteilla ryssän (joka johtaa mihin?) Voihan sen nimetä vaikka stabiliteettikuolioksi. Tyhjiä sanoja molemmat.
Puolustusvoitto=neuvostoliitto kaatuu mahdottomuuteensa ja sotilaat poistuvat Ukrainan alueelta. Myös maakaasut kansallistetaan euroopan käyrröön.
AP Iloinen Varpunen 7 pv
Ärsyyntynyt Niistäjä Puolustusvoitto=neuvostoliitto kaatuu mahdottomuuteensa ja sotilaat poistuvat Ukrainan alueelta. Myös maakaasut kansallistetaan euroopan käyrröön.
No ei tule tapahtumaan. Se mihin kasakka tarttuu, kasakka pitää.
Ärsyyntynyt Niistäjä 7 pv
Iloinen Varpunen No ei tule tapahtumaan. Se mihin kasakka tarttuu, kasakka pitää.
Ukrainan kasakka
Ilkeä Mursu 5 pv
Jännästi mua ei ole kutsuttu ryssäksi, kun olen sanonut avun olevan riittämätöntä
AP Iloinen Varpunen 4 pv
Ilkeä Mursu Jännästi mua ei ole kutsuttu ryssäksi, kun olen sanonut avun olevan riittämätöntä
Joko et ollut siellä 2022 keväällä, TAI et kertonut riittämättömän avun seurauksista, arvaan.
AP Iloinen Varpunen 4 pv
Ilkeä Mursu Jännästi mua ei ole kutsuttu ryssäksi, kun olen sanonut avun olevan riittämätöntä
...tai et ole perustellut ja tehnyt analyysia tilanteesta.
Unelias Osterisieppo 4 pv
Mua on vituttanut koko.sodan ajan se, että a) ryssän eskalaatio vuonna 2022 olisi ollut muka joku yllätys ja b) Ukrainaa autetaan vain sen verran kuin ryssänpelko sallii.

Eihän Ukraina ole ollut missään vaiheessa lännen liittolainen, ja sikäli on ollut hyvä suomettuneimpienkin nähdä, mikä on liittoutumattoman kohtalo sodan iskiessä, mutta nyt on kuitenkin selvästi asetelma sellainen, jossa Ukrainaa auttamalla heikennetään sitä Euroopan turvallisuuden suurinta (ellei jopa ainoaa) uhkaa.

Voihan tämä olla jotain 4D-shakkia, jolla tuhotaan ryssän sotilaallinen kyvykkyys mahdollisimman totaalisesti pakottamalla se lähettämään aina vain lisää vahvistuksia, kun ei oikein voi vain vetäytyäkään, mutta olisi ihan vitun kyynistä ja riskialtista, kun virhemarginaalia jätetään paskalla avun määrällä niin vähän.
Tuomittu Minkki 4 pv
message file JPG
>Huomattavaa tuossa 2023 vastahyökkäyksessä on, ettei se oikeastaan milloinkaan saavuttanut ryssän puolustuslinjoja, vaan kohtasi lähinnä peltoa ja etuvartiota. Varsinaiset panssariesteet, juoksuhaudat, miinoitteet ja bunkkerit jäivät saavuttamatta kokonaan.
AP Iloinen Varpunen 4 pv
attachment Tuomittu Minkki >Huomattavaa tuossa 2023 vastahyökkäyksessä on, ettei se oikeastaan milloinkaan saavuttanut ryssän puolustuslinjoja, vaan kohtasi lähinnä peltoa ja etuvartiota. Varsinaiset panssariesteet, juoksuhaudat, miinoitteet ja bunkkerit jäivät saavuttamatta kokonaan.
Poimit oleellisimman. Johon:

Vaikka F-16 möyhentäisi pääpuolustuslinjoja kunnolla, pitää maajoukkojen ensin saavuttaa, ja sitten läpäistä ne. Ei tule onnistumaan nykyisillä näytöillä.

Vaatimus on möyhentää etuvartiot ja pääpuolustuslinja samanaikaisesti, sekä iskeä linjojen taakse erilaisiin solmukohtiin. Tämän jälkeen tulisi vielä kyetä sivuliikkeeseen ja laajentaa murtokohtaa, sekä organisoida puolustus. Tällaisella saavutettaisiin joidenkin kymmenien kilometrien etenemä, ei enempää. Syvyys ei voi olla leveyttä suurempi, noin nyrkkisääntönä. Ainakaan se ei ole kuin reikä vesiastiassa, jota pitkin sisältö korvautuu uudella.

Ongelma läpimurroissa on niiden nopeus suhteessa puolustajan nopeuteen syvyydessä. Puolustaja saa parissa tunnissa tasalle kaikki tarvittavat joukot 50km säteeltä kun hyökkääjälle tulee väkisin se viive kun hakataan ratkaisevat minuutit päätä seinään.
Ilkeä Mursu 3 pv
Iloinen Varpunen ...tai et ole perustellut ja tehnyt analyysia tilanteesta.
Tai sit tein kaikki noi. Keväällä 22 eurooppa ei tukenut ukrainaa juuri mitenkään. Ja ehkä juuri perustelujen vuoksi mua ei kutsuttu ryssäksi.
AP Iloinen Varpunen 3 pv
Ilkeä Mursu Tai sit tein kaikki noi. Keväällä 22 eurooppa ei tukenut ukrainaa juuri mitenkään. Ja ehkä juuri perustelujen vuoksi mua ei kutsuttu ryssäksi.
Eli kerroit, että ryssä voittaa niillä avuilla?

Itse seurasin ko. lankoja yliksellä täyspäiväisesti, enkä tunnista sinua sieltä. Väitän myös, että olisin poiminut sinut sieltä ja muistaisin sinut. Alkupään Ww3-seurantalanguista olen lukenut jokaisen.

Joko muuten ryssän logiikka on seis kun niiden teollisuus ei pysty valmistamaan laakereita?
>tuo ei ole edes haaste logistiikalle
<rybo! Ja paikka alapeukku ja hide osastolle.

Mutta nyt naurattaa kun ukroppeja kuolee ihan vitusti ja äänensävy alkaa olemaan "ky ky kyllä voitetaan. Jo jo joskus". Itseäni ei enää kiinnosta kun se ensimmäisen 6(12)kk aikaikkuna menetettiin ja päästettiin ryssä porautumaan mustaan multaan.
Ilkeä Mursu 3 pv
Iloinen Varpunen Eli kerroit, että ryssä voittaa niillä avuilla? Itse seurasin ko. lankoja yliksellä täyspäiväisesti, enkä tunnista sinua sieltä. Väitän myös, että olisin poiminut sinut sieltä ja muistaisin sinut. Alkupään Ww3-seurantalanguista olen lukenut jokaisen. Joko muuten ryssän logiikka on seis kun niiden teollisuus ei pysty valmistamaan laakereita? >tuo ei ole edes haaste logistiikalle <rybo! Ja paikka alapeukku ja hide osastolle. Mutta nyt naurattaa kun ukroppeja kuolee ihan vitusti ja äänensävy alkaa olemaan "ky ky kyllä voitetaan. Jo jo joskus". Itseäni ei enää kiinnosta kun se ensimmäisen 6(12)kk aikaikkuna menetettiin ja päästettiin ryssä porautumaan mustaan multaan.
No onko ryssä voittanut?:D mitään muutahan vaihtoehtoa ei ole sun musta alkoisessa maailmassa, kuin ryssän tai ukrainan voitto.
AP Iloinen Varpunen 3 pv
Ilkeä Mursu No onko ryssä voittanut?:D mitään muutahan vaihtoehtoa ei ole sun musta alkoisessa maailmassa, kuin ryssän tai ukrainan voitto.
Sun harmaassa, elämässä on kohta naama punainen verestä. Voisin ylokompensouda sun päätä vähän vasaralla.

Ryssä on selkeästi voittamassa tätä. 120 000km² vs 0km² ei selityksiä.
Savuinen Seppä 3 pv
Iloinen Varpunen Sun harmaassa, elämässä on kohta naama punainen verestä. Voisin ylokompensouda sun päätä vähän vasaralla. Ryssä on selkeästi voittamassa tätä. 120 000km² vs 0km² ei selityksiä.
message file MP4
Odotit että Ukraina valtaa ryssän maita? :D kun kirjoitit tuon 0 sqkm.

Miksi haluisit iskeä vasaralla toista, joka on vain eri mieltä ja näkee erilailla?
AP Iloinen Varpunen 3 pv
attachment Savuinen Seppä Odotit että Ukraina valtaa ryssän maita? :D kun kirjoitit tuon 0 sqkm. Miksi haluisit iskeä vasaralla toista, joka on vain eri mieltä ja näkee erilailla?
Miksi vääristelet, saatana panettelija? Toinen syy lyödä sinua vasaralla päähän.

Ensimmäinen syy on määrittely. Sinä julistat ja määrität maailmankuvani mustavalkoiseksi. Kun sanoisit tuon minulle f2f, niin sorvaisin sinulta nenän niskaan n. sekunnissa. Siksipä et niin sanoisi.

Miksi käyttäydyt nerissä epäkunnioittavasti muita kohtaan? Joo, koska sä voit ilman seuraamuksia. Se osoittaa mibulle millainen kasapaskaa olet. Epäihminen.
AP Iloinen Varpunen 3 pv
attachment Savuinen Seppä Odotit että Ukraina valtaa ryssän maita? :D kun kirjoitit tuon 0 sqkm. Miksi haluisit iskeä vasaralla toista, joka on vain eri mieltä ja näkee erilailla?
>Odotit
Mikä saa sinut tähänkin panettelemaan?

Paalutin vain yhden ottelun lopputuloksen laadun määritelmän. Jalkapallossa on sovittu, että maalit lasketaan. Sodassa voiton ja tappion määritelmä on joku muu. Putinille burjaattien pousto happea tuhlaamasta ei ole issue, niin otin tuohon esimerkiksi konkreettisen ja helpon todentaa myös suuhengittäjille. km²=km².
AP Iloinen Varpunen 3 pv
message file JPG
<ryssän öljyn ja jalosteiden vienti on sakannut pakotteiden takia.
<jalostuksessa massiivisesti ylikapasiteettia
<tuhotaan 17% (yli)kapasiteetista
>wööö! Ryssiltä loppuu polttoaine ihan just! Wööö!

Arvaatteko miksi saisin taas bannia tuonne?
Ilkeä Mursu 2 pv
Iloinen Varpunen Sun harmaassa, elämässä on kohta naama punainen verestä. Voisin ylokompensouda sun päätä vähän vasaralla. Ryssä on selkeästi voittamassa tätä. 120 000km² vs 0km² ei selityksiä.
>kohta naama punainen verestä. Voisin ylokompensouda sun päätä vähän vasaralla.
Et oo vieläkään tullu? Ihme väkivaltakallu
Savuinen Seppä 1 pv
Iloinen Varpunen >Odotit Mikä saa sinut tähänkin panettelemaan? Paalutin vain yhden ottelun lopputuloksen laadun määritelmän. Jalkapallossa on sovittu, että maalit lasketaan. Sodassa voiton ja tappion määritelmä on joku muu. Putinille burjaattien pousto happea tuhlaamasta ei ole issue, niin otin tuohon esimerkiksi konkreettisen ja helpon todentaa myös suuhengittäjille. km²=km².
message file MP4
Onpas paskasti kirjoitettu taas ryssältä. Turhat olivat korkeat odotukseni. Kaalineekerit=kaalineekereitä :D helppo todentaa.
Savuinen Seppä 1 pv
Iloinen Varpunen Miksi vääristelet, saatana panettelija? Toinen syy lyödä sinua vasaralla päähän. Ensimmäinen syy on määrittely. Sinä julistat ja määrität maailmankuvani mustavalkoiseksi. Kun sanoisit tuon minulle f2f, niin sorvaisin sinulta nenän niskaan n. sekunnissa. Siksipä et niin sanoisi. Miksi käyttäydyt nerissä epäkunnioittavasti muita kohtaan? Joo, koska sä voit ilman seuraamuksia. Se osoittaa mibulle millainen kasapaskaa olet. Epäihminen.
Kunnon psykoosisettiä. :D

Jos nyt lähtisit sinne paikalliseen Pietarin armeijan rekrytoimistoon sen vasarasi kanssa, niin pääset kokemaan vähän epäihmisyyttä :D
Outo Rottweiler 1 pv
Maihinnousu mustalta mereltä selustaan.

Normandian maihinnousu² get!
AP Iloinen Varpunen 1 pv
Savuinen Seppä Kunnon psykoosisettiä. :D Jos nyt lähtisit sinne paikalliseen Pietarin armeijan rekrytoimistoon sen vasarasi kanssa, niin pääset kokemaan vähän epäihmisyyttä :D
message file MP4
Sieltähän se tuli taas. Oikeesti saisit vasaraa päähän. Toki olet siellä netin takana turvassa, mutta tiedä se että saisit vitusti turpaan irl tuolla käytöksellä.

Sä et tiedä, kiska et tapaa ihmisiä, mutta voin kertoa, ettei äijät vittuile toisilleen irl, koska tulisi rumiita. Tää on meidän miesten koodissa. Neekerit vittuilee toisilleen ja sitten ne ampuu toisiaan, mut ne onkin neekereitä.
Savuinen Seppä 1 pv
attachment Iloinen Varpunen Sieltähän se tuli taas. Oikeesti saisit vasaraa päähän. Toki olet siellä netin takana turvassa, mutta tiedä se että saisit vitusti turpaan irl tuolla käytöksellä. Sä et tiedä, kiska et tapaa ihmisiä, mutta voin kertoa, ettei äijät vittuile toisilleen irl, koska tulisi rumiita. Tää on meidän miesten koodissa. Neekerit vittuilee toisilleen ja sitten ne ampuu toisiaan, mut ne onkin neekereitä.
message file MP4
Ok. :D

No hyvä etten tapaa ihmisiä. :DD ja hyvä ettet sinäkään, kun tap(p)aisit ihmisiä.

Jätän sinut tänne netin psykoosiin pyörimään, ainakin hetkeksi.
Päättäväinen Pyöräkuormaaja 23 t
message file JPG
ai taasko on se hetki päivästä ku ryssä on taas voittamassa? eiks se ala väsyttää toistaa joka päivä tota samaa
AP Iloinen Varpunen 23 t
attachment Savuinen Seppä Ok. :D No hyvä etten tapaa ihmisiä. :DD ja hyvä ettet sinäkään, kun tap(p)aisit ihmisiä. Jätän sinut tänne netin psykoosiin pyörimään, ainakin hetkeksi.
Voi voi, just oon lähdössä kavereiden kanssa rokkifestareille Nummelaan. Tiedätkö jos mä tai mun kaverit kohdataan sun kaltaisia "määrittelijöitä", jotka puolesta lauseesta aloittaa "sä oot sitä ja sä oot tätä", niin jokainen lopettais lässytksen kun olis nenä sorvattu niskaan. Teitähän ei näy baareissa, tai festareilla muuten kuin yksin nurkassa kyyhöttämässä hiljaa, koska ei oke kavereita, koska ei ole opittu miesten välistä sosiaalista koodia.

Maailma on vitusti parempi kun vittuilusta ja muusta perseilystä saa turpaansa. Siksi Enbuskellakaan ei oo kavereita, mutta se tietää olevansa vitun rasittava nillittävä autisti. Asian tajuaminen laukaisi massiiviset mt-ongelmat. Ehkä säkin vielä joskus opit.
AP Iloinen Varpunen 23 t
attachment Päättäväinen Pyöräkuormaaja ai taasko on se hetki päivästä ku ryssä on taas voittamassa? eiks se ala väsyttää toistaa joka päivä tota samaa
message file MP4
Mihin viittaat?

Miltä tuolla rintamalla näyttää? Milloin Bakhmutin vastapusku tapahtuu? Miltä Avdiivkan vastapusku näyttää? Milloin se tapahtuu ja millä lihaksilla? Ei tapahdu, vaan kylä/kaupunki kerrallaan rintama siirtyy länteenpäin.

Kerron pienen salaisuuden. Siinä vaiheessa kun ryssä lopettaa "lihahyökkäykset", niin niiden kalustotarve lähenee nollaa. Ei ryssä vahingossa, tai tyhmyyttään tuhoa kylmänsodan aikaista kalustoa, vaan sillä edetään kunnes sitä ei
enää ole. Ukrainan kyvykkyys on tuhota erilaisia ajoneuvoja keskelle peltoa ja droneilla kurittaa paskasti ja kiireellä kyhättyjä yksittäisiä poteroita ryssän hyökkäyksen kärjestä. Mitä Ukraina meinaa tehdä, jotta vallattuja alueita saadaan takaisin? Ei mitään. Ei ainakaan rintamalla. Aseilla Ukraina ei tätä sota voita ja ryssä "johtaa" tällä hetkellä 120 000km² vs. 0km² (ryssähän tunnetusti sotii geopoliittisin, eikä talouspoliittisin perustein. Pääasia, että eliitillä riittää rahat ja se on lopulta sama onko rahaa tilillä 1000 miljardia, vai 100 miljardia.)
Rohkea Nahkiainen 22 t
>Ukraina tarvitsee apua HETI ja PALJON kääntääkseen sodan itselleen
Miksi suomen pitäisi auttaa tässä? Suomen etu ei ole se että sota kääntyy ukrainalle vaan se että sota pysyy nykyisenlaisena
Päättäväinen Pyöräkuormaaja 22 t
attachment Iloinen Varpunen Mihin viittaat? Miltä tuolla rintamalla näyttää? Milloin Bakhmutin vastapusku tapahtuu? Miltä Avdiivkan vastapusku näyttää? Milloin se tapahtuu ja millä lihaksilla? Ei tapahdu, vaan kylä/kaupunki kerrallaan rintama siirtyy länteenpäin. Kerron pienen salaisuuden. Siinä vaiheessa kun ryssä lopettaa "lihahyökkäykset", niin niiden kalustotarve lähenee nollaa. Ei ryssä vahingossa, tai tyhmyyttään tuhoa kylmänsodan aikaista kalustoa, vaan sillä edetään kunnes sitä ei enää ole. Ukrainan kyvykkyys on tuhota erilaisia ajoneuvoja keskelle peltoa ja droneilla kurittaa paskasti ja kiireellä kyhättyjä yksittäisiä poteroita ryssän hyökkäyksen kärjestä. Mitä Ukraina meinaa tehdä, jotta vallattuja alueita saadaan takaisin? Ei mitään. Ei ainakaan rintamalla. Aseilla Ukraina ei tätä sota voita ja ryssä "johtaa" tällä hetkellä 120 000km² vs. 0km² (ryssähän tunnetusti sotii geopoliittisin, eikä talouspoliittisin perustein. Pääasia, että eliitillä riittää rahat ja se on lopulta sama onko rahaa tilillä 1000 miljardia, vai 100 miljardia.)
message file JPG
juuh, okei. kaks päivää viel.
AP Iloinen Varpunen 17 t
attachment Päättäväinen Pyöräkuormaaja juuh, okei. kaks päivää viel.
message file MP4
Niin, minä 2022 keväällä ennustin sodan kestävän, "katotaan nyt ensin 3 vuotta" kun sinä ja kaltaisesi oli työntämässä ryssää uralin taakse jo samana vuonna.
Noh, minä olin oikeassa. Ja jos paine minunkaltaisilra olisi se mitä päättäjät kuuntelee, olisi Ukrainan apu ollut aivan toisella tasolla. Nyt päättäjät tuudittautuvat F-16 wunderwaffeen, koska te enemmistönä/äänestäjinä ette luo painetta muuhun. Sun kaltaisten, Jone Nikula maisten, paskahousujen takia Ukrainalaisia kuolee ihan vitusti. Ryssä häviää ihan just, kaikki loppuu ihan just, yhteiskunta romahtaa ihan just. Ei, ei, ei.

Te olette ne kuuluisat ryssän hyödylliset idiootit. Te ette luo painetta päättäjille. Vitun ryssät!

t.nahkuri
AP Iloinen Varpunen 17 t
Rohkea Nahkiainen >Ukraina tarvitsee apua HETI ja PALJON kääntääkseen sodan itselleen Miksi suomen pitäisi auttaa tässä? Suomen etu ei ole se että sota kääntyy ukrainalle vaan se että sota pysyy nykyisenlaisena
Koska nyt on se hetki lyödä ryssä polvilleen ja kuohita koko kansa.ö niinkuin Saksalle tehtiin ww2. Oppiipahan

Vastalauta 0.6.24 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää