Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Puhdas Alpakka 5 pv
message file JPG
Olen eräjormaillut ja puuhastellut metsässä kaikenlaista lapsuudesta lähtien. Retkeilyä, metsästystä, erilaisilla vehkeillä ajelua. Asehommia tullut paljon harrasteltua. Nyt on elämäntilanne selkainen, että eräjormailut täytyy lopettaa. Sairaus on vienyt pysyvästi kaikki mahdollisuudet. No, vaimo voi ehkä jossain vammaiskohteessa työnnellä pyörätuolilla pienen matkaa, mutta se varmasti lisää vitutusta. Aseet on laitettu myyntiin, myymättömät laitetaan sulattoon. Tänään aloin pakkaamaan patruunanlataustarvikkeita pois. Sitten pitäis keksiä, mitä tekee lopuille erätarvikkeille ja varusteille. Eipä käytetyillä varusteilla mitään arvoa ole, roskiin pitäisi pystyä laittamaan. Ajattelin vähän kirjoitella, kun ahdistaa ihan vitusti. Yleensä kirjoitellaan harrastuksen aloittamisesta, mutta loppukin joskus saattaa tulla hieman yllättäen. Kumpa pystyisi vielä nukkuun laavulla edes yhden yön, mutta se ei varmaankaan ole mahdollista edes avustettuna.
16
Hymyilevä Taimen 5 pv
Elät jatkossa kuin nyymi.
AP Puhdas Alpakka 5 pv
Ehkä eniten tyhjennyksessä kiepaisee, että rakas L1A1 menee sulatukseen, ei vissiin niin hirvittävän tulivoimaisille kivääreille saa kukaan enään lupia.
Hermostunut Piikkisika 5 pv
Paska homma. Otan kunniaksesi pikku hömpsyt jallua seuraavalla reissulla. Voimia!
AP Puhdas Alpakka 5 pv
Hermostunut Piikkisika Paska homma. Otan kunniaksesi pikku hömpsyt jallua seuraavalla reissulla. Voimia!
Kiitos, jallu oli joskus mielijuomani!
Avulias Batman 5 pv
message file JPG
Mitäs ryhdyit riippuvaiseksi hommasta. Ehkä seuraavassa elämässäs opit sitten olemaan. Rauhaa, nyt et voi kuin keskittyä irroittamaan otettasi. Ehdit vielä valaistua.
AP Puhdas Alpakka 5 pv
attachment Avulias Batman Mitäs ryhdyit riippuvaiseksi hommasta. Ehkä seuraavassa elämässäs opit sitten olemaan. Rauhaa, nyt et voi kuin keskittyä irroittamaan otettasi. Ehdit vielä valaistua.
Mielenkiintoinen kommentti, sait jotenkin kiinni ajatusmaailmastani. Olen tehnyt luopumisharjoituksia ja olen jo hyvällä matkalla kohti jonkinasteista mielenrauhaa. Olin jo saanut aseet mielestäni, mutta nyt kun pitää tehdä käytännön luopumiset, joku menneisyydestäni kinkesi pintaan. Jos saan edes osan aseistani luovutettua ystävilleni, pystyn elämään asian kanssa. En oikein ymmärrä, jos elämäni jatkuukin vielä useita vuosia, miten saa ajan kulumaan. Oljenkorteni on, että menehdyn ennen ensikesää seuraavaan tulehdustautiin.
Sininen Resupekka 5 pv
message file JPG
On kyllä perseestä terveyden ja rakkaan harrastuksen menettäminen siinä samalla. Hankala kuvitellakkaan miten paha paikka tuo sitten on kuin menee noin täysvaltaisesti. Itse sairastuin kuutisen vuotta sitten ja vaikka rajoitteeni onkin kevyempi niin on tässä ollut sopeutumista. Kyllä minä vielä kävelen mutten paria kilometriä enempää ja pyörääkin kuljettaa sähkö. Katkeruus menetettyjä tekemisiä kohtaan ei ainakaan itselle mennyt missään vaiheessa sen mukavuuden yli. En tiedä miten sulla menee, mutta ei sitä metsässä pyörätuolilla pyörähdystä kannata kokonaan hyljätä ajatuksena. Ehkä siellä on vitutuksesta huolimatta ihan mukavaakin jos logistiikka ja muut asiat on kunnossa. Ajan kuluksi suosittelen suosittelen käsitöitä jos vaan kädet vielä toimii. Ite vuoleskelen. Jos opit hyväksi niin jääpähän kivoja muistoesineitä.
Niin ja jos löytyy sukua niin lahjoita jollekkin pojan klopille noita sekalaisia varusteita, tai anna ilmoituksen kautta uudelle nuorelle harrastajalle.
Ei muuta kuin pärjäämisiä sulle ja vaimolle.
Erilainen Arvuuttelija 5 pv
Voimia. Onko mikä sairaus?

Oletko koittanut esim. lahjoittaa jollekin? Luulisi kelpaavan jollekin pikkujormalle käyttövehkeiksi?
Avulias Batman 5 pv
Puhdas Alpakka Mielenkiintoinen kommentti, sait jotenkin kiinni ajatusmaailmastani. Olen tehnyt luopumisharjoituksia ja olen jo hyvällä matkalla kohti jonkinasteista mielenrauhaa. Olin jo saanut aseet mielestäni, mutta nyt kun pitää tehdä käytännön luopumiset, joku menneisyydestäni kinkesi pintaan. Jos saan edes osan aseistani luovutettua ystävilleni, pystyn elämään asian kanssa. En oikein ymmärrä, jos elämäni jatkuukin vielä useita vuosia, miten saa ajan kulumaan. Oljenkorteni on, että menehdyn ennen ensikesää seuraavaan tulehdustautiin.
message file JPG
Liian karkeaa retoriikkaa käytin avauksessani, anteeksi. Mutta totuus todella on se, että kaikki ikävä on tietenkin a) vain meidän pään sisällä, ja olellisemmin vielä b) lähtöisin halusta säilyttää asioita ja takertua niihin sillätavoin kiinni.

Kun sitten kohtaat kuoleman, niin sanoisin sinulle nyt ainakin tämän asian; siitä selviää kyllä, se on täysin turvallinen tapahtuma. Ja rauhan tavoitteluasi edistääkseni muistuttaisin, että sun täytyy luopua kaikesta saadakses kaiken.

Sellaisia vain ovat universumin säännöt, tiedät itsekin kun olet täällä elänyt. Ja sieltähän sinä olet tullutkin, ja sinne sinä pian palaat. Ja kaikki on koko ajan hyvin.
Seikkailunhaluinen Buddha 5 pv
Karu on ihmisen kohtalo lopulta. Tämä on aina tragedia, hilpeimmilläänkin tragikomedia.

Vaan oletpahan tullut tehneeksi, nähneeksi ja kulkeneeksi. Se on enemmän kuin moni muu. Kirjoittelu vielä tuntuu sujuvan. Kynttilää ei kannata jättää vakan alle, elämänkokemusta voi hyvin jakaa, kun tämä lajimme on metodin keksinyt. Jollei muuta, niin elämän mittaisessa kokemuksessa on seassa varmasti sellaisia juttuja, joita moni kuulisi mielellään, ehkä saisi kipinän jopa kokeilla itsekin. Suomalaisia metsäläisiä kun lopulta olemme, tänne aikanaan vaeltaneiden jälkeläisiä.
Sairas Pesukarhu 5 pv
Puhdas Alpakka Ehkä eniten tyhjennyksessä kiepaisee, että rakas L1A1 menee sulatukseen, ei vissiin niin hirvittävän tulivoimaisille kivääreille saa kukaan enään lupia.
Etsi ostaja jostain missä on vapaammat lupakäytännöt. Jonkinlainen paperisotahan se on myydä ulkomaille mutta ei pitäisi olla mitään estettä jos ostajan maassa saa luvat tuollaiseen.
AP Puhdas Alpakka 5 pv
On ollut vähän rankempaakin sairastelua viitisen vuotta, mutta viimeimen tuhosi jalkojen ja käsien nivelet. En pysty tekemään ilman kipua käsilläni juuri mitään. Lonkat meni niin paskaksi, että sattuu yötä päivää. Jos olisin menettänyt jalat, mutta ei olisi näitä vitullisia kipuja, voisin selvittäkin sen puolesta. Nyt lähden ostamaan sähkökäyttöistä pyörätuolia, saa pihamaalla ja asiolla itsenäisesti liikuttua.
Onneksi tosiaan on muistoja menneistä seikkailuista, tulipahan kaikenmoista koettua.
AP Puhdas Alpakka 5 pv
attachment Avulias Batman Liian karkeaa retoriikkaa käytin avauksessani, anteeksi. Mutta totuus todella on se, että kaikki ikävä on tietenkin a) vain meidän pään sisällä, ja olellisemmin vielä b) lähtöisin halusta säilyttää asioita ja takertua niihin sillätavoin kiinni. Kun sitten kohtaat kuoleman, niin sanoisin sinulle nyt ainakin tämän asian; siitä selviää kyllä, se on täysin turvallinen tapahtuma. Ja rauhan tavoitteluasi edistääkseni muistuttaisin, että sun täytyy luopua kaikesta saadakses kaiken. Sellaisia vain ovat universumin säännöt, tiedät itsekin kun olet täällä elänyt. Ja sieltähän sinä olet tullutkin, ja sinne sinä pian palaat. Ja kaikki on koko ajan hyvin.
Tykkäsin kovasti mietteistäsi, niin asiat menee. Elämämme on yhtä sattumanvaraista, kuin pikkulinnulla, joka mätkähtää auton tuulilasiin.
Musta Kurttukala 5 pv
Puhdas Alpakka Tykkäsin kovasti mietteistäsi, niin asiat menee. Elämämme on yhtä sattumanvaraista, kuin pikkulinnulla, joka mätkähtää auton tuulilasiin.
Tää niin vitusti. Tuli sisäistettyä tää fakta 100% kun viruin vuoden sairaalassa vitun pahan syövän kanssa ja kärsin niistä hoidoista. Nuorena terveellisistä elämäntavoista huolimatta sairastuin ja syövän hoidon jälkeen parannuttuani kuntouduin jokusen vuoden että pääsin takaisin hyvään kuntoon. Ei jäänyt käytännössä muuta vaivaa kun että tuhkamuna olen kovien säteilyannosten seurauksesta ja luusto on sytostaattien johdosta marginaalisesti heikompi kun ikäiselläni pitäisi olla. Sinällään onnellinen olen että tuli siinä usean kerran erittäin potentiaalisella kuolinvuoteellaan asioita mietittyä ja sisäistettyä mikä elämässä on tärkeää ja mikä vitun turhaa paskaa. Elänpähän nyt sitten comfysti suojatyöpaikassa minimit suorittaen odotellen vaan seuraavaa kala tms eräilyreissua tai jännää ulkomaanmatkaa odottaen. Ei kiinnosta enää täysin turha suorittaminen elämässä paskaakaan. Yritän nauttia joka päivästä maksimit terveys edellä ja tiedostan että tää hupi saattaa loppua minä päivänä hyvänsä. Myöskin tulee enemmän otettua läheisiä huomioon kun tajusi sillon delaamisvaarassa miten toi tilanne oli kauheampi läheiselleni kin itselleni. Kauheimpiin aikoihin olisi ollut kuolema helpotus ja varmaan olisinkin losauttanut aivot pellolle, ellei olisi tuntunut pahalta läheisien puolesta.
AP Puhdas Alpakka 5 pv
Musta Kurttukala Tää niin vitusti. Tuli sisäistettyä tää fakta 100% kun viruin vuoden sairaalassa vitun pahan syövän kanssa ja kärsin niistä hoidoista. Nuorena terveellisistä elämäntavoista huolimatta sairastuin ja syövän hoidon jälkeen parannuttuani kuntouduin jokusen vuoden että pääsin takaisin hyvään kuntoon. Ei jäänyt käytännössä muuta vaivaa kun että tuhkamuna olen kovien säteilyannosten seurauksesta ja luusto on sytostaattien johdosta marginaalisesti heikompi kun ikäiselläni pitäisi olla. Sinällään onnellinen olen että tuli siinä usean kerran erittäin potentiaalisella kuolinvuoteellaan asioita mietittyä ja sisäistettyä mikä elämässä on tärkeää ja mikä vitun turhaa paskaa. Elänpähän nyt sitten comfysti suojatyöpaikassa minimit suorittaen odotellen vaan seuraavaa kala tms eräilyreissua tai jännää ulkomaanmatkaa odottaen. Ei kiinnosta enää täysin turha suorittaminen elämässä paskaakaan. Yritän nauttia joka päivästä maksimit terveys edellä ja tiedostan että tää hupi saattaa loppua minä päivänä hyvänsä. Myöskin tulee enemmän otettua läheisiä huomioon kun tajusi sillon delaamisvaarassa miten toi tilanne oli kauheampi läheiselleni kin itselleni. Kauheimpiin aikoihin olisi ollut kuolema helpotus ja varmaan olisinkin losauttanut aivot pellolle, ellei olisi tuntunut pahalta läheisien puolesta.
Tuon kokemuksen jälkeen varmasti ymmärtää, mikä elämässä on tärkeää. Olisin jo päättänyt päiväni, ellei se aiheuttaisi kovaa tuskaa lähimmäisilleni. Monesti olen toivonut, että muutama vuosi sitten saamani aivokuume olisi ollut tappava. Kävin vain muualla, mutta palasin sitten takaisin. Sen jälkeen on ollut mukavia pieniä retkiä ja seikkailuita, mutta hirvittävästi kuolettavaa väsymystä. Tuon kanssa pystyi elämään, nykytilanteen kanssa ei. Toivottavasti näistä keskusteluista voimaa saaneena, joku lähtee toteuttamaan omia unelmia, kun vielä on kunnossa. Ei kannata jättää sitä pohjoisen retkeä sitten joskus tapahtuvaksi.
AP Puhdas Alpakka 1 pv
message file JPG
Tänään aloin purkaan patruunanlatausvehkeitä. Hylsyjä, luoteja ja muuta tarviketta on kertynyt melko paljon. Latailin vain kiväärin patruunaa ja .357 maggeja, ykspesäinen oli passeli laite. Sellaista harrastin, että tein nallinpoistot ja supistukset . 308:hin nuotiolla istuskellessa vasaralatauslaitteilla. Luonnon helmassa tuli muutama tuhat hylsyä naputeltua.

Vastalauta 0.6.24 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää