Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.

Anime & Japani

Viimeisin vastaus
Viimeisin vastaus
Viimeisin lanka
Lista
Lista
Katalogi
AP Kömpelö Filosofi 3 kk
message file JPG
Desucon 2024 Lahden Sibeliustalossa 14.-16.6.

Ohjelmakartta julkaistaan lauantaina 13.4. ja lipunmyynnin peruutuserä myydään sunnuntaina 21.4. klo 18.

https://desucon.fi/desucon2024/

Todennäköisesti liput myydään taas minuutissa, joten kannattaa olla hiirikäsi treenattuna, eikä unohtaa klikata sitä "hyväksyn ehdot" -ruutua, sillä muuten peli on menetetty.
30
Musta Ritari 19 pv
paskaa
AP Kömpelö Filosofi 19 pv
Vastenmielinen Simpukka Öm mistä näkee ensi kesän desun päivämäärät jo
Tuolta: https://con2.fi/concon/tapahtumakalenteri Eli seuraavan kesän Desucon on 13. - 15.6.2025
AP Kömpelö Filosofi 1 pv
Kuvat Frostin ja kesän burleskiesityksistä julkaistu:
https://conikuvat.fi/desucon-frostbite-2024/kuvia-ohjelmanumeroista/nordic-muse-nyymix
https://conikuvat.fi/desucon-2024/desulounge/nordic-cosplay-cabaret-nyymix
AP Sairas Tiffany 20 pv
message file JPG
Onko kukaan tulossa Kotae Expoon ensi viikonloppuna?
43
Tärkeä Trubaduuri 8 pv
attachment Vaikea Muurahainen onpa söpöt kisut.. mut juu pohjanmaalta päin. matka ei oikeasti olis kamalan pitkä edes mutta julkisten reititykset on nii että bussilla matka tuplaantuu ja kestää semmoset 9 tuntia ja junallaki joku 5 ja monta vaihtoa ja osassa vuoroja vielä korvattu junaa bussilla mihin hirveä kiire sieltä junasta sit. voisin kai mä siellä lattiamajoituksessaki pötkötellä mutta ei oikein oo varusteita nii ois aika hölmön näköistä. ehkä pitäs suosiolla jättää ens kertaan niin ehtii varautua kunnolla... nii ja sekin jäi vähän epäselväksi että pitääkö tuonne ottaa rahasäkki mukaan vai käykö jossain sähköiset maksuvälineet.. luin tost kissaconist että kirpparilla pitää olla rahaa mutta muissa jutuissa ei ollut mainintaa
>sekin jäi vähän epäselväksi että pitääkö tuonne ottaa rahasäkki mukaan vai käykö jossain sähköiset maksuvälineet
Myyntipöydillä ja kahvilassa käy yleensä ainakin lähimaksu. Taidekujalla hieman vaihtelee, kun useimmille se on pelkkä harrastus, joten kaikki kujalaiset eivät ole hankkineet maksupäätettä.
Siisti Filosofi 7 pv
Tärkeä Trubaduuri >sekin jäi vähän epäselväksi että pitääkö tuonne ottaa rahasäkki mukaan vai käykö jossain sähköiset maksuvälineet Myyntipöydillä ja kahvilassa käy yleensä ainakin lähimaksu. Taidekujalla hieman vaihtelee, kun useimmille se on pelkkä harrastus, joten kaikki kujalaiset eivät ole hankkineet maksupäätettä.
message file JPG
Yleensä silti taidekujilla mobilepay käy kaikille. Kirpparit taitaa olla ainoa missä käteiselle on käyttöä.
Tärkeä Trubaduuri 1 pv
message file JPG
Nekoconille tulossa aikalailla murskavoitto ensimmäisessä Nekocon vs. Animecon World -matsissa. Ensi vuonna uusi ottelu!
AP Tulinen Puistotiainen 6 pv
message file JPG
Perkele kun tonne ie saa koskaan lippuja. Jo tokana vuonna peräjälkeen serveri kaatuu alta vaikka kahdella selaimella yritin. 500 erroria tai gatewayta vaan valittaa.

Kertokaa ees miks se on paska.
10
Kallis Suorohmu 4 pv
attachment Vanhanaikainen Lihaskimppu Tarjonta on aika pitkälle samaa kuin muissakin coneissa, mutta 放課後 RAVE CLUB kelpaa aina.
saako nois nauttia musiikista vai onko pääpointti ryypätä ja apinoida
Tulinen Öykkäri 3 pv
attachment Vanhanaikainen Lihaskimppu Tarjonta on aika pitkälle samaa kuin muissakin coneissa, mutta 放課後 RAVE CLUB kelpaa aina.
Ennen iltabileet kuuluvat tapahtuman pääsylipun hintaan. Sitten 10€ lisämaksua perusteltiin sillä, että sillä rahalla pystytään kutsumaan parempia artisteja.
Lopputuloksena tapahtuman pääsylipun hinta nousi 35€:sta 50€:oon. iltabileiden pääsylippu 10€:sta 20€:sta ja saamme nauttia samoista artisteista kuin kaikissa muissakin coneissa.

Kuulostaa vedätykseltä...
Tulinen Öykkäri 3 pv
attachment Vanhanaikainen Lihaskimppu Tarjonta on aika pitkälle samaa kuin muissakin coneissa, mutta 放課後 RAVE CLUB kelpaa aina.
message file JPG
Mitä parempaa noissa on verrattuna vaikka ilmaisiin Kotae Expo iltabileisiin?
AP Fiksu Juntti 7 pv
message file JPG
Kemonomimi lanka.
0
AP Avuton Kissakala 3 kk
message file JPG
/ostohomo/ lanka Japani/anime-aiheisille ostoksille ja keräilylle.
14
Lahjakas Lemmenlintu 1 kk
Avuton Kissakala Noh voihan sitä joku normo järkyttyä, mutta itse ainakin innostuin figukeräilystä kumppanini kokoelman myötä.
En normona voi uskoa sanaakaan tuosta.
AP Avuton Kissakala 1 kk
attachment Avuton Kissakala Oma harrastukseni on consoomata figuja. Viimeisimpänä lähti tilaukseen tämä kemistikojootti, vaikka en totta puhuen ole niin paljon Koyorin striimejä seurannut. Mutta tosi söpö nendo ja onhan tuo nyt 6 genin paras holo.
Tämän peruutin jossain rahansäästöpsykooseissa ja nyt vituttaa, varmaan tilaan uudestaan kun tulee in stock. Inb4 bännit amiamiin
Seikkailunhaluinen Samojedi 14 pv
message file JPG
Pakko jatkaa Kangel-pakotusta, nyt ois tulossa näinkin söpö Pop up parade koossa L (eli vastaisi noin 1/7 skaalaa?), jota harkitsen. Goodsmilestä tilatessa saisi jälleen kissafigun kaupanpäällisenä, posteineen 10800 yeniä eli noin 62 euroa + alvit.
AP Taisteleva Seppä 18 pv
message file JPG
Se on täällä koska /animerakkaat/ eivät lue mangaa, eli Vastalaudan virallinen mangalanka. Tänne voi postaa kaikki mangat ihan mitä tahansa tulee mieleen aiheesta. Suositukset, mitä luet nyt jne
2
Hämmentynyt Biisoni 18 pv
Jossain vaiheessa luin gleipniriä netistä mutta meni sekavaksi ja lopetin. Animu oli ihan jeba
Ärsyyntynyt Ninja 14 pv
message file JPG
Aika vähä luen mut Spy x Family on hyvä, muistaispa missä chapterissa meen kun sitä on taas tullut lisää

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää