Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Siisti Pappi 3 pv
message file JPG
Mitä ylläpito ikinä teettekin niin älkää IKINÄ lisätkö lautaan mitään ylä tai ala-täitä, ei varsinkaan kommentteihin. Ylis kuoli näin. Oppikaamme siis siitä.

Lankojen tykkääminen on ihan ok, mutta sekin tarpeetonta. Tykkäykset ja ala-äänet vaan kannustaa kommenteissa, pierujen haistelua, rinkirunkkua, tappaa originaalisuuden ja kannustaa uushomoja olemaan keskinkertaisia ja yleisesti paskoo kokemuksen.
31
Ujo Runoilija 3 pv
Niinhän se on.
Ylpeä Viiriäinen 3 pv
Tää
Puhdas Avaruusolento 3 pv
Ylis kuoli johdettuun mielipidevaikuttamiseen, ei mihinkään tääihin.
Hermostunut Aladdin 3 pv
Tää.
Lyötävä Ollikainen 3 pv
Hermostunut Aladdin Tää.
Tää. Tolle vois kyllä olla joku oma nappi ettei tarvis jokaisen omaa viestiä postata
Komea Aavikkoilves 3 pv
Kaikki somet joissa ylä-jippii-wahuu-peukkuja täyttä paskaa. Ei niitä tänne
Hermostunut Aladdin 3 pv
Lyötävä Ollikainen Tää. Tolle vois kyllä olla joku oma nappi ettei tarvis jokaisen omaa viestiä postata
Ajatus kaunis, mutta langan täyttäminen lyhyillä viesteillä on mitä aidosti haluan sivustolta
AP Siisti Pappi 3 pv
Lyötävä Ollikainen Tää. Tolle vois kyllä olla joku oma nappi ettei tarvis jokaisen omaa viestiä postata
message file JPG
Parempi Maasääski 3 pv
Lyötävä Ollikainen Tää. Tolle vois kyllä olla joku oma nappi ettei tarvis jokaisen omaa viestiä postata
Tuota noin... sanot "tää" langalle, jossa on AP:nkin mainitsema tää-nappi, mutta harmittelet ettei sellaista ole.

Olen hämmästys. Oletteko te jostain ylikseltä tulleita? Olisiko syytä lurkata vielä hetki?
Lyötävä Ollikainen 3 pv
Parempi Maasääski Tuota noin... sanot "tää" langalle, jossa on AP:nkin mainitsema tää-nappi, mutta harmittelet ettei sellaista ole. Olen hämmästys. Oletteko te jostain ylikseltä tulleita? Olisiko syytä lurkata vielä hetki?
Tää
Pelottava Tiffany 3 pv
Hidetyksen vois lisätä. vammaista kun se puuttuu
Ylenpalttinen Hyörijä 3 pv
Pelottava Tiffany Hidetyksen vois lisätä. vammaista kun se puuttuu
Per viesti vai? Lankojen yhen painalluksen hide on jo asetuksista laitettavista. Jos meinaat sage niin se toki puuttuu.
Hymyilevä Kookaburra 3 pv
message file JPG
Tää "lauta" on lähtökohtaisestikin jo päin vittua kun ei ole viestinumeroita.
Ujo Koralli 2 pv
Hermostunut Aladdin Ajatus kaunis, mutta langan täyttäminen lyhyillä viesteillä on mitä aidosti haluan sivustolta
Ei oo kyllä tapahtunut täällä eikä muissakaan laudoilla, paitsi tietenkin näissä langoissa joissa muistuetaan ettei upvotet kuulu lautakulttuuriin niin porukka trollaa.

Ymmärrän että tavallaan se on palkitsevaa, mutta se myös muokkaa keskustelua liikaa. Semmoset spurdoiluviestit saa liikaa huomiota, kun kaikki kilpailee kuka kirjoittaa typerimmän "servauksen" ensimmäisenä lankaan.
Äreä Aasi 2 pv
Annoin ylätään.
Edullinen Alligaattori 2 pv
Lyötävä Ollikainen Tää. Tolle vois kyllä olla joku oma nappi ettei tarvis jokaisen omaa viestiä postata
Sanoin ylikselläkin aina tää ja annoin ylätää.
Edullinen Alligaattori 2 pv
message file JPG
Fiksu Merihevonen 2 pv
message file JPG
Tää-äänet olivat epäironisesti hyvä uudistus. Jos vaikkapa suositussa langassa Satunnaisessa on tuhat viestiä, niin oikeasti 90% viesteistä on aivan turhaa paskaa. Tää-äänien ansioista ne kunnolliset viestit, jossa on oikeasti jotain järkevää kantaa ottavaa tai hauskaa kommentia, saa haarukoitua helpommin sieltä paskan seasta. Alatää ei palvele mielestäni kuitenkaan mitään. Tää-äänillä saa myös vähennettyä niitä täysin turhia "täähän se olis"-tyyppisiä viestejä, jotka täyttävät lankaa aivan turhaan.

Ylilaudan ongelma Tää-äänissä oli se, että ne tilastoitiin käyttäjälle ja lisäksi niitä keräilemällä tai tägejä ja muuta "hienoa". Tämä taas kannusti äänien huoraamiseen "anna tää tai saat kiveskiertymän jne."-tyyppisellä paskalla.

t. vakavista keskusteluista nauttiva
Epäilyttävä Kiinanjokidelfiini 2 pv
Puhdas Avaruusolento Ylis kuoli johdettuun mielipidevaikuttamiseen, ei mihinkään tääihin.
Tää-äänet yksi tärkeimistä kanavista vaikuttaa yleiseen mielipiteeseen. Postauksilla on paljon vaikeampi antaa kuva jostain massiivisesta hyväksynnästä tai paheksunnasta.
Pimeä Maahinen 2 pv
Tää.
Pelottava Tiffany 2 pv
Ylenpalttinen Hyörijä Per viesti vai? Lankojen yhen painalluksen hide on jo asetuksista laitettavista. Jos meinaat sage niin se toki puuttuu.
Langasta käyttäjä
AP Siisti Pappi 2 pv
Epäilyttävä Kiinanjokidelfiini Tää-äänet yksi tärkeimistä kanavista vaikuttaa yleiseen mielipiteeseen. Postauksilla on paljon vaikeampi antaa kuva jostain massiivisesta hyväksynnästä tai paheksunnasta.
Täähän se
Ujo Koralli 2 pv
attachment Fiksu Merihevonen Tää-äänet olivat epäironisesti hyvä uudistus. Jos vaikkapa suositussa langassa Satunnaisessa on tuhat viestiä, niin oikeasti 90% viesteistä on aivan turhaa paskaa. Tää-äänien ansioista ne kunnolliset viestit, jossa on oikeasti jotain järkevää kantaa ottavaa tai hauskaa kommentia, saa haarukoitua helpommin sieltä paskan seasta. Alatää ei palvele mielestäni kuitenkaan mitään. Tää-äänillä saa myös vähennettyä niitä täysin turhia "täähän se olis"-tyyppisiä viestejä, jotka täyttävät lankaa aivan turhaan. Ylilaudan ongelma Tää-äänissä oli se, että ne tilastoitiin käyttäjälle ja lisäksi niitä keräilemällä tai tägejä ja muuta "hienoa". Tämä taas kannusti äänien huoraamiseen "anna tää tai saat kiveskiertymän jne."-tyyppisellä paskalla. t. vakavista keskusteluista nauttiva
Jännästi mitään tollasta ongelmaa muilla kuvalaudoilla ei ole. Ihan keksitty "ongelma".
Fiksu Merihevonen 2 pv
Ujo Koralli Jännästi mitään tollasta ongelmaa muilla kuvalaudoilla ei ole. Ihan keksitty "ongelma".
Jaksatko itse lukea tuhannen viestin lankaa, jossa lähes jokainen viesti on tasoa "no täähän se olis"? Ihan sama ongelma on kaikilla muillakin kuvalaudoilla. Käyn itse töissä ja minulla on muitakin mielenkiinnon kohteitakin kuin vain kuvalaudoilla istuminen.
Outo Nenä 2 pv
Ujo Koralli Ei oo kyllä tapahtunut täällä eikä muissakaan laudoilla, paitsi tietenkin näissä langoissa joissa muistuetaan ettei upvotet kuulu lautakulttuuriin niin porukka trollaa. Ymmärrän että tavallaan se on palkitsevaa, mutta se myös muokkaa keskustelua liikaa. Semmoset spurdoiluviestit saa liikaa huomiota, kun kaikki kilpailee kuka kirjoittaa typerimmän "servauksen" ensimmäisenä lankaan.
Huutista vammaiselle
Ujo Koralli 2 pv
Fiksu Merihevonen Jaksatko itse lukea tuhannen viestin lankaa, jossa lähes jokainen viesti on tasoa "no täähän se olis"? Ihan sama ongelma on kaikilla muillakin kuvalaudoilla. Käyn itse töissä ja minulla on muitakin mielenkiinnon kohteitakin kuin vain kuvalaudoilla istuminen.
>Jaksatko itse lukea tuhannen viestin lankaa, jossa lähes jokainen viesti on tasoa "no täähän se olis"?
Kuten sanottua tollasta ongelmaa ei oikeasti ole olemassakaan. Nyt etit heti sellasen langan täältä ja näytät missä tuo postailu on häiritsevää. Muuten puhut paskaa.
Fiksu Merihevonen 1 pv
Ujo Koralli >Jaksatko itse lukea tuhannen viestin lankaa, jossa lähes jokainen viesti on tasoa "no täähän se olis"? Kuten sanottua tollasta ongelmaa ei oikeasti ole olemassakaan. Nyt etit heti sellasen langan täältä ja näytät missä tuo postailu on häiritsevää. Muuten puhut paskaa.
>Nyt etit heti sellasen langan täältä

Vastalaudan nykytilanteessa tätä ongelmaa ei ole vielä, koska postaustahti on niin hidas. Entä sitten jos Ylilauta kyykkää lopullisesti ja kaikki siirtyvätkin tänne? Sitten langat ja vastaukset ovatkin pelkkää paskaa.
Ujo Koralli 1 pv
Fiksu Merihevonen >Nyt etit heti sellasen langan täältä Vastalaudan nykytilanteessa tätä ongelmaa ei ole vielä, koska postaustahti on niin hidas. Entä sitten jos Ylilauta kyykkää lopullisesti ja kaikki siirtyvätkin tänne? Sitten langat ja vastaukset ovatkin pelkkää paskaa.
>Vastalaudan nykytilanteessa tätä ongelmaa ei ole vielä, koska postaustahti on niin hidas
Mitä tekemistä postaustahdilla on viesiten sisältöön vitun vajakki?

Sä oot sitä samaa paskaa kun tollasia ehdottelet.
Fiksu Merihevonen 1 pv
Ujo Koralli >Vastalaudan nykytilanteessa tätä ongelmaa ei ole vielä, koska postaustahti on niin hidas Mitä tekemistä postaustahdilla on viesiten sisältöön vitun vajakki? Sä oot sitä samaa paskaa kun tollasia ehdottelet.
Oletko todella sitä mieltä, että kun Ylilaudan käyttäjät siirtyvät kaikki tänne, niin heidän viestiensä sisältö maagisesti muuttuu paremmaksi?
Ujo Koralli 1 pv
Fiksu Merihevonen Oletko todella sitä mieltä, että kun Ylilaudan käyttäjät siirtyvät kaikki tänne, niin heidän viestiensä sisältö maagisesti muuttuu paremmaksi?
Ei sitä sielläkään tarvittu. Itsehän vastustin koko asiaa jo silloin. Ja se oli juurikin asia joka pilasi koko laudan lukukelvottomaksi paskaksi. Ihmiset lakkasi kirjoittamasta vastauksia ja "keskustelu" muuttui upvotejen huomiohuoraamiseksi. Sisällöllä ei enää ollut väliä.
Äreä Kalastaja 1 pv
ylätää 👍

Vastalauta 0.6.24 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää