Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Utelias Leijonakala 4 kk
message file JPG
Oletteko tutustuneet tai lukeneet kyseistä teosta? AP luki sen juuri.
34
Masentunut Biisoni 4 kk
No mitä mieltä olet siitä?
Likainen Mopsi 4 kk
message file JPG
Elokuvan olen nähnyt, mutta en ole lukenut kirjaa.
AP Utelias Leijonakala 4 kk
Masentunut Biisoni No mitä mieltä olet siitä?
Olin erittäinyt häkeltynyt ja surullinen luettuani teoksen. Tarina keskittyi suurimmalta osin päähenkilön tunteisiin ja tunteidenkäsittelyyn. Vuoropuhelu oli suhteellisen vähäistä. Mielestäni teos ei ollut niinkään romanttinen, kuten kertoja sai sen aika ajoin siltä kuulostamaan. Kuitenkin erittäin mielikuvituksellinen ja räiskyvä. 4/5
AP Utelias Leijonakala 4 kk
attachment Likainen Mopsi Elokuvan olen nähnyt, mutta en ole lukenut kirjaa.
Oliko leffa hyvä? Voisihan tuon nyt katsoa kun kirjankin olen kerta lukenut.
Likainen Mopsi 4 kk
Utelias Leijonakala Oliko leffa hyvä? Voisihan tuon nyt katsoa kun kirjankin olen kerta lukenut.
message file JPG
Yleensähän elokuva voi tuntua vähän pinnalliselta ja vajaalta verrattuna kirjaan, mutta elokuvana tässä ei ole sinäänsä mitään vikaa. Tarina on ainakin erikoinen ja monien mielestä varmasti vähän kyseenalainen. Luulisin, että tämän tyyppinen tarina voisi toimia kuitenkin paremmin kirjana.
AP Utelias Leijonakala 4 kk
attachment Likainen Mopsi Yleensähän elokuva voi tuntua vähän pinnalliselta ja vajaalta verrattuna kirjaan, mutta elokuvana tässä ei ole sinäänsä mitään vikaa. Tarina on ainakin erikoinen ja monien mielestä varmasti vähän kyseenalainen. Luulisin, että tämän tyyppinen tarina voisi toimia kuitenkin paremmin kirjana.
Oletan, että et ole lukenut kirjaa? Tuossa kirjassa päähenkilö leikitteli ajatuksiaan niin runollisesti, että en usko siitä irtoavan samanlaista syvyyttä leffaan. En ole ihan varma, että kannataako itsellä leffaa edes katsoa, ainakaan kovin pian, ettei tarinan hekuma tahriinnu turhaan.
Likainen Piraija 4 kk
message file JPG
Dominique Swain played Lolita at age 18, looking more like a lovely tall young woman full of life than a 14-year-old teenager (12 in the book).

And this is Emma when she was 12 (in Chamber of Secrets)
AP Utelias Leijonakala 4 kk
attachment Likainen Piraija Dominique Swain played Lolita at age 18, looking more like a lovely tall young woman full of life than a 14-year-old teenager (12 in the book). And this is Emma when she was 12 (in Chamber of Secrets)
Näyttää paljon nuoremmalta kuin 18 elokuvassa.
Kiva Yökissa 4 kk
attachment Likainen Mopsi Elokuvan olen nähnyt, mutta en ole lukenut kirjaa.
Aika rummoltahan tuo näyttää, kuvan perusteella voisi olla lähemmäs 30
Ylenpalttinen Muurahaislintu 4 kk
attachment Likainen Mopsi Elokuvan olen nähnyt, mutta en ole lukenut kirjaa.
Onks tää se Kubrickin leffa? Olen aina halunnut nähdä sen, mutta ei ole tullut missään vielä vastaan.
Arvokas Tarantula 4 kk
Se kubrickin versio on huomattavasti paskempi kuin ysärillä tehty versio. Tosin kirjan juonen se onnistuu kertomaan vähän selkeämmin kuin ysärin versio mutta aika lailla täysin ilman eroottista latausta.

Piratebaystä löytyy kumpikin versio elokuvasta enkä jaksa uskoa, että noita elokuvia kukaan hedmani träkkää.
Likainen Mopsi 4 kk
Ylenpalttinen Muurahaislintu Onks tää se Kubrickin leffa? Olen aina halunnut nähdä sen, mutta ei ole tullut missään vielä vastaan.
message file JPG
Sen löytää helposti, jos vaan haluaa löytää.

1962 , Drama, Crime, Romance 153 min.
>A middle-aged college professor becomes infatuated with a fourteen-year-old nymphet.
https://lookmovie.foundation/movies/view/lolita-1962

1997 , Drama, Romance 137 min.
>An English professor falls for a minor , and has to face the consequences of his actions.
https://lookmovie.foundation/movies/view/lolita-1997
Likainen Mopsi 4 kk
Ylenpalttinen Muurahaislintu Onks tää se Kubrickin leffa? Olen aina halunnut nähdä sen, mutta ei ole tullut missään vielä vastaan.
message file JPG
https://movies2watch.to/search/lolita
Ylenpalttinen Muurahaislintu 4 kk
attachment Likainen Mopsi Sen löytää helposti, jos vaan haluaa löytää. 1962 , Drama, Crime, Romance 153 min. >A middle-aged college professor becomes infatuated with a fourteen-year-old nymphet. https://lookmovie.foundation/movies/view/lolita-1962 1997 , Drama, Romance 137 min. >An English professor falls for a minor , and has to face the consequences of his actions. https://lookmovie.foundation/movies/view/lolita-1997
Mikäs tää palvelu oikein on? Saatan kuulostaa vähän tylsältä, mutta mulle on tärkeää etten syyllisty mihinkään laittomaan.
Likainen Mopsi 4 kk
Ylenpalttinen Muurahaislintu Mikäs tää palvelu oikein on? Saatan kuulostaa vähän tylsältä, mutta mulle on tärkeää etten syyllisty mihinkään laittomaan.
message file JPG
Tuo ensimmäinen saattoi ollakin joku maksullinen, mutta jälkimmäisestä pitäisi saada katsottua ilmaiseksi. Suomen lain mukaan syyllistyt laittomuksiin, jos jaat tekijänoikeudenalaista materiaalia. Piraattivideoiden striimaaminen ei ymmärtääkseni ole laitonta, etkä voisi edes muutenkaan mitenkään tietää, minkälaisia lisenssijärjestelyjä jollakin palvelulla saattaisi olla.

>Kun kyse on pelkästään elokuvien katsomisesta itse, eikä niiden lataamisesta tai levittämisestä, on se yleensä se on laillista. Tavallisen nettiselaajan ei voida olettaa tietävän, minkä videon nettiin lataamisessa on loukattu tekijänoikeutta. Jos esimerkiksi menee johonkin videopalveluun ja katsoo sieltä elokuvia tai kuuntelee musiikkia, ei katsoja tai kuuntelija syyllisty rikokseen, vaan se joka materiaalin on palveluun alunperin ladannut.
https://www.minilex.fi/q/elokuvien-katsominen
Ylenpalttinen Muurahaislintu 4 kk
attachment Likainen Mopsi Tuo ensimmäinen saattoi ollakin joku maksullinen, mutta jälkimmäisestä pitäisi saada katsottua ilmaiseksi. Suomen lain mukaan syyllistyt laittomuksiin, jos jaat tekijänoikeudenalaista materiaalia. Piraattivideoiden striimaaminen ei ymmärtääkseni ole laitonta, etkä voisi edes muutenkaan mitenkään tietää, minkälaisia lisenssijärjestelyjä jollakin palvelulla saattaisi olla. >Kun kyse on pelkästään elokuvien katsomisesta itse, eikä niiden lataamisesta tai levittämisestä, on se yleensä se on laillista. Tavallisen nettiselaajan ei voida olettaa tietävän, minkä videon nettiin lataamisessa on loukattu tekijänoikeutta. Jos esimerkiksi menee johonkin videopalveluun ja katsoo sieltä elokuvia tai kuuntelee musiikkia, ei katsoja tai kuuntelija syyllisty rikokseen, vaan se joka materiaalin on palveluun alunperin ladannut. https://www.minilex.fi/q/elokuvien-katsominen
Joo niin näyttäisi olevankin tuo Kubrickin leffa maksullisen palvelun takana. Mutta vastaus oli siis kysymykseen, eli leffa löytyy. Kiitos!
Onnekas Pukumies 4 kk
Onko tuo sairas kirja ? Siis onko siinä jotain aikuisia miehiä jotka haluaa nuoren tytön kanssa sänkyyn, vai mikä on homman nimi?
Outo Höpöttäjä 4 kk
Jännä miten ihmiset luulee että tuo on joku sykäyttävä eroottinen novelli, joka antaa ymmärtää että vanhemman miehen ja nuoren tytön suhde on oikein ja luonnollista. Ei ainakaan itsellä kirjan lukeneena jäänyt tuollainen kuva, lähinnä säälitti päähenkilön setämiesfantasiat. Ilmeisesti nuo elokuvat seksualisoi sitä tylleröä enemmän (joka nyt sinänsä on ymmärrettävää kun sitä katsotaan päähenkilön coomer-näkökulmasta) mutta voi antaa vähän eri vaikutuksen kuin kirja. Itse en ole noita leffoja nähnyt joten voin toki olla väärässä.
Utelias Myyrä 4 kk
Olen ollut aikeissa hankkia kyseisen kirjan, mutta on jotenkin ahdistanut että jos siinä on jotain...No, lapsien hyväksikäytöä kuvailtu jotenkin tosi rajusti. En siis tiedä siitä sisällöstä juurikaan kuin mitä mielikuvia on leffan pätkistä tullut. Mistä Ap sen löysit? Kirjan siis.
Pilvinen Pelikaani 4 kk
https://www.youtube.com/watch?v=WhZHPz2f34k
youtube thumbnail
Hohdokas Vesinokkaeläin 4 kk
attachment Likainen Mopsi Elokuvan olen nähnyt, mutta en ole lukenut kirjaa.
message file JPG
Täähän se. Kiitos vinkistä AP
AP Utelias Leijonakala 4 kk
Outo Höpöttäjä Jännä miten ihmiset luulee että tuo on joku sykäyttävä eroottinen novelli, joka antaa ymmärtää että vanhemman miehen ja nuoren tytön suhde on oikein ja luonnollista. Ei ainakaan itsellä kirjan lukeneena jäänyt tuollainen kuva, lähinnä säälitti päähenkilön setämiesfantasiat. Ilmeisesti nuo elokuvat seksualisoi sitä tylleröä enemmän (joka nyt sinänsä on ymmärrettävää kun sitä katsotaan päähenkilön coomer-näkökulmasta) mutta voi antaa vähän eri vaikutuksen kuin kirja. Itse en ole noita leffoja nähnyt joten voin toki olla väärässä.
Samaa mieltä. Itse siis luulin, että tuo olisi eroottinen. Eipä ollut. Surullinen fiilishän siinä jäi ja sääliksi kävi setämiestä loppujen lopuksi.
AP Utelias Leijonakala 4 kk
Onnekas Pukumies Onko tuo sairas kirja ? Siis onko siinä jotain aikuisia miehiä jotka haluaa nuoren tytön kanssa sänkyyn, vai mikä on homman nimi?
En nyt sanoisi, että sairas. Toki päähenkilö pitää itseäänkin perverssinä, mutta kun kirjan on lukenut, ei siitä jää ollenkaan eroottinen fiilis päällimmäisenä mieleen.
AP Utelias Leijonakala 4 kk
Utelias Myyrä Olen ollut aikeissa hankkia kyseisen kirjan, mutta on jotenkin ahdistanut että jos siinä on jotain...No, lapsien hyväksikäytöä kuvailtu jotenkin tosi rajusti. En siis tiedä siitä sisällöstä juurikaan kuin mitä mielikuvia on leffan pätkistä tullut. Mistä Ap sen löysit? Kirjan siis.
Päähenkilö touhuilee 12-vuotiaan tyllerön kanssa, mutta heidän intiimejä touhujaan ei kovinkaan sanatarkasti kuvailla. Kuuntelin kirjan bookbeatista.
AP Utelias Leijonakala 4 kk
attachment Hohdokas Vesinokkaeläin Täähän se. Kiitos vinkistä AP
Ole hyvä.
Utelias Myyrä 4 kk
Utelias Leijonakala Päähenkilö touhuilee 12-vuotiaan tyllerön kanssa, mutta heidän intiimejä touhujaan ei kovinkaan sanatarkasti kuvailla. Kuuntelin kirjan bookbeatista.
Ahaa. Joo, no pitää katsoa jos löydän ihan fyysisen kappaleen käsiini ja luen sitten.
Hohtava Jääkäri 4 kk
Itekki elin pitkään uskossa että toi on joku mustassa pörssissä ja tiskin alta liikkunut pedofiliaa ylistävä tarina, ellei jopa kirjoittajan omiin kokemuksiin perustuva. Kirjaa en oo lukenut mutta elokuvasta samoihin tuumauksiin tulin mitä täällä sanottu, että päähenkilö on aikamoinen luuseri ja heittää menestyksekkään elämänsä hukkaan rakastuessaan keskenkasvuiseen lapseen joka ei pysty häntä takaisin rakastamaan. Eri mieltä oon noista elokuvista kyllä, omasta mielestä Kubrickin versio oli huomattavasti parempi ja ytimekkäämpi. Tarinan tragikoomisuus tulee siinä paremmin esiin
Panikoiva Quetzalcoatl 4 kk
Hyvä kirja, tosi hyvin kirjoitettu ja miellyttävä lukea.
AP Utelias Leijonakala 4 kk
Hohtava Jääkäri Itekki elin pitkään uskossa että toi on joku mustassa pörssissä ja tiskin alta liikkunut pedofiliaa ylistävä tarina, ellei jopa kirjoittajan omiin kokemuksiin perustuva. Kirjaa en oo lukenut mutta elokuvasta samoihin tuumauksiin tulin mitä täällä sanottu, että päähenkilö on aikamoinen luuseri ja heittää menestyksekkään elämänsä hukkaan rakastuessaan keskenkasvuiseen lapseen joka ei pysty häntä takaisin rakastamaan. Eri mieltä oon noista elokuvista kyllä, omasta mielestä Kubrickin versio oli huomattavasti parempi ja ytimekkäämpi. Tarinan tragikoomisuus tulee siinä paremmin esiin
Tämä.
Rauhallinen Hovimestari 4 kk
Utelias Leijonakala Oletan, että et ole lukenut kirjaa? Tuossa kirjassa päähenkilö leikitteli ajatuksiaan niin runollisesti, että en usko siitä irtoavan samanlaista syvyyttä leffaan. En ole ihan varma, että kannataako itsellä leffaa edes katsoa, ainakaan kovin pian, ettei tarinan hekuma tahriinnu turhaan.
No Kubrickin ohjaama, joten uskon siinä olevan syvyyttä. Tosin kyseistä elokuvaa en ole katsonut.
AP Utelias Leijonakala 4 kk
Rauhallinen Hovimestari No Kubrickin ohjaama, joten uskon siinä olevan syvyyttä. Tosin kyseistä elokuvaa en ole katsonut.
Kubrickin leffoja olen katsonut useampia ja pitänyt hyvin paljon oikeastaan jokaisesta hänen ohjaamastaan leffasta, minkä olen katsonut.

Tuli katsottua tuo ysärin versio Lolitasta. Ihan katsottava oli ja kirjasta oli poimittu päähenkilön sitaatteja, jotka leffan edetessä sijoitettiin juonen mukaisesti. Aika rohkea leffa oli, josta pisteet mutta päähenkilön taiteellinen ajatusleikki jäi taas todella vajaaksi. 3/5

Pitää varmaan katsoa se Kubrickin versio myös.
Rikas Turkles 3 kk
Outo Höpöttäjä Jännä miten ihmiset luulee että tuo on joku sykäyttävä eroottinen novelli, joka antaa ymmärtää että vanhemman miehen ja nuoren tytön suhde on oikein ja luonnollista. Ei ainakaan itsellä kirjan lukeneena jäänyt tuollainen kuva, lähinnä säälitti päähenkilön setämiesfantasiat. Ilmeisesti nuo elokuvat seksualisoi sitä tylleröä enemmän (joka nyt sinänsä on ymmärrettävää kun sitä katsotaan päähenkilön coomer-näkökulmasta) mutta voi antaa vähän eri vaikutuksen kuin kirja. Itse en ole noita leffoja nähnyt joten voin toki olla väärässä.
Kirjailija itsehän oli joutunut seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi lapsena. Teoksen setämiespuhuja on epäluotettava kertoja, eikä hänen kuvaustaan voi pitää luotettavana.
Sininen Kuningas 1 kk
https://www.youtube.com/watch?v=HXebJUq53p0
youtube thumbnail
Sininen Kuningas 12 pv
message file JPG
J. K. Rowlingin mielipide Lolitasta

Vastalauta 0.6.24 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää