Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Nolostunut Hakkeri 4 pv
message file JPG
Korko ja koronkiskonta ei ole vain syntiä, vaan kaikki velalle ja velan ja varallisuuserojen kasvattamiselle rakennettu yhteiskunta on taloudellisesti, sosiaalisesti ja moraalisesti kestämättömällä pohjalla. Kaikki muinaiset sivilisaatiot ja uskonnot ymmärsivät että velan määrän kasvattaminen yhteiskunnassa voi johtaa vain katastrofiin ja me tulemme oppimaan sen myös, joko hyvällä tai sitten kantapään kautta.
4
Tasapainoinen Kettu 4 pv
Töitä miettiny?
Kiiltävä Liha-Pekka 4 pv
Tasapainoinen Kettu Töitä miettiny?
Velkaruletti loppuu ihan kohta, länsimaissa pää on tullut vetävän käteen kun muu maailma ei enää rahoita jenkkien velkaa. Kannattaa varautua tähän itsekin, vaikka kuinka kävis töissä.
Tasapainoinen Kettu 4 pv
Kiiltävä Liha-Pekka Velkaruletti loppuu ihan kohta, länsimaissa pää on tullut vetävän käteen kun muu maailma ei enää rahoita jenkkien velkaa. Kannattaa varautua tähän itsekin, vaikka kuinka kävis töissä.
Selvä. Varaudun tähän tekemällä näitä paskoja lankoja
Kiiltävä Liha-Pekka 4 pv
Tasapainoinen Kettu Selvä. Varaudun tähän tekemällä näitä paskoja lankoja
message file JPG
Et ole AP, joten muotoilusi on hieman typerä. Annoin vinkin, sinä voit tehdä asialle jotain tai olla tekemättä, se ei minun elämääni vaikuta mitenkään.

Vastalauta 0.6.24 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää