Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Eloisa Haukka 4 pv
message file JPG
Vihdoin kommari-Yleltä leikataan.

Ei ole päivääkään kaduttanut että äänestin persuja! 👍
12
Iloinen Nuohooja 3 pv
Muista että viimeinen asia mistä yle leikkaa on uutisointi, eli se asia mistä on eniten peppukipuja. Saat vaan jatkossa vähemmän Urheilua, kotimaisia elokuvia ja dokumentteja. Onneks mainoskanavat kyllä korvaa tarjontaa uusimmalla jenkkipaska tosi-TV sarjalla.
Kipeä Valtakunnasovittelija 3 pv
Iloinen Nuohooja Muista että viimeinen asia mistä yle leikkaa on uutisointi, eli se asia mistä on eniten peppukipuja. Saat vaan jatkossa vähemmän Urheilua, kotimaisia elokuvia ja dokumentteja. Onneks mainoskanavat kyllä korvaa tarjontaa uusimmalla jenkkipaska tosi-TV sarjalla.
Jaa, itse veikkaisin, että johdon palkkioista leikataan viimeksi, jos silloinkaan.
Hymyilevä Öykkäri 3 pv
Iloinen Nuohooja Muista että viimeinen asia mistä yle leikkaa on uutisointi, eli se asia mistä on eniten peppukipuja. Saat vaan jatkossa vähemmän Urheilua, kotimaisia elokuvia ja dokumentteja. Onneks mainoskanavat kyllä korvaa tarjontaa uusimmalla jenkkipaska tosi-TV sarjalla.
message file JPG
>jatkossa vähemmän Urheilua, kotimaisia elokuvia ja dokumentteja
Mitään tärkeää ei ole siis menetetty.
Ahdistunut Jumal-Keisari 3 pv
attachment Hymyilevä Öykkäri >jatkossa vähemmän Urheilua, kotimaisia elokuvia ja dokumentteja Mitään tärkeää ei ole siis menetetty.
Urheilu on ainoa katsomisen arvoinen asia telkkarissa
Hymyilevä Öykkäri 3 pv
Ahdistunut Jumal-Keisari Urheilu on ainoa katsomisen arvoinen asia telkkarissa
message file JPG
Miehet tai naiset tai transut potkii palloa tolppien väliin tai välillä huitoo sitä jollain mailalla. Toisinaan pallon tilalla on joku eri väline tai palloa heitellään käsillä tolppien väliin tai viivojen taakse. Välillä testataan kuka juoksee nopeiten jonkun määrätyn matkan tai hyppää pisimmälle. Tätä toistetaan tuhansia ja tuhansia tunteja vuodessa ja maksetaan miljardeja siitä, että saadaan tuijottaa kun joku toinen hyppää hiekkakasaan tai puomin yli. Jippiijihuu mitä viihdettä!!!
Ahdistunut Jumal-Keisari 3 pv
attachment Hymyilevä Öykkäri Miehet tai naiset tai transut potkii palloa tolppien väliin tai välillä huitoo sitä jollain mailalla. Toisinaan pallon tilalla on joku eri väline tai palloa heitellään käsillä tolppien väliin tai viivojen taakse. Välillä testataan kuka juoksee nopeiten jonkun määrätyn matkan tai hyppää pisimmälle. Tätä toistetaan tuhansia ja tuhansia tunteja vuodessa ja maksetaan miljardeja siitä, että saadaan tuijottaa kun joku toinen hyppää hiekkakasaan tai puomin yli. Jippiijihuu mitä viihdettä!!!
Vittu että oot yksinkertanen tapaus
Hymyilevä Öykkäri 3 pv
Ahdistunut Jumal-Keisari Vittu että oot yksinkertanen tapaus
message file JPG
No totahan se on. Ihmiset istuu sohvalla tai katsomossa ja kattoo kun aikuiset miehet tai naiset potkii palloa tai huitoo sitä mailalla. Tuhansia ja tuhansia tunteja. Mitä muuta siihen sitten mielestäsi kuuluu?
Ahdistunut Jumal-Keisari 3 pv
attachment Hymyilevä Öykkäri No totahan se on. Ihmiset istuu sohvalla tai katsomossa ja kattoo kun aikuiset miehet tai naiset potkii palloa tai huitoo sitä mailalla. Tuhansia ja tuhansia tunteja. Mitä muuta siihen sitten mielestäsi kuuluu?
Mistäköhän arvon herra sitten saa jotain irti kun kaikki toistaa itseään jollain tavalla
Ujo Kakapo 3 pv
Ahdistunut Jumal-Keisari Vittu että oot yksinkertanen tapaus
Apina ei käsitä mikä siinä on ongelma että yhteiskuntaan luodaan keinotekoisia eri tapahtumia ja aikajaksoja viihteen ja muun muodossa liitettynä suoraan kulttuuriin.

On vaan hetkiä kun koko väestön mieli kiinnitetään johonkin kumin palaan jäällä tai merkityksettömiin lippuihin uurnalla.
Hymyilevä Öykkäri 3 pv
Ahdistunut Jumal-Keisari Mistäköhän arvon herra sitten saa jotain irti kun kaikki toistaa itseään jollain tavalla
Joo, mutta yleensä silloin on itse tekijänä? Ymmärrän kun itse urheilee ja pelailee ja kisailee kavereiden kanssa, sitä en ymmärrä että katsoo kun muut tekee. Sama kai se on nykyään tietokonepeleissä, muut katsoo kun joku pelaa.
Taisteleva Gerbiili 3 pv
Ujo Kakapo Apina ei käsitä mikä siinä on ongelma että yhteiskuntaan luodaan keinotekoisia eri tapahtumia ja aikajaksoja viihteen ja muun muodossa liitettynä suoraan kulttuuriin. On vaan hetkiä kun koko väestön mieli kiinnitetään johonkin kumin palaan jäällä tai merkityksettömiin lippuihin uurnalla.
Tää. Katsoja kuvittelee vielä jotenkin liittyvänsä asiaan, kun siirtomaista rahdatut vahvistukset juoksevat kotikaupungin kentällä.
Tulinen Kostaja 3 pv
Nii, näyttääkö ne nyt vaan halvimmat propagandatuotokset? Joku öyhöttää "läski läski läski läski, kuntoile niin voit puolustaa Suolea." "tehkää lapsia resursseiks. Lisää lapsia nyt heti, työläisresurssei tarvitaan."

Vastalauta 0.6.24 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää