Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Sininen Ihmissusi 3 pv
message file JPG
PEPE ESCOBAR & ALEXANDER DUGIN HAASTATTELU: Aiheina geopolitiikka ja jo täällä oleva uusi multipolaarinen järjestys

>Seuraavat kuusi kuukautta ja Bidenin tappio jenkkien vaaleissa kriittisiä ydinsodan välttämisen ja ihmiskunnan tulevaisuuden kannalta
>Optimisti Dugin, pessimisti Escobar
>Eurooppa ja EU ei ole suvereeni
>Trump, based vai cringe?
>WW3 on vääjäämätön tai jo käynnissä.
>Ukraina, Gaza ja Jemen. kaikki osa samaa sotaa.
>Israel yhdysvaltojen vasalli, mutta ei sen täydellisessä hallinnassa.
>Bricksin "Unit" ja "Mbridge" kansainväliseen kauppaan tarkoitetut valuutat
>Dugin: "Ydinaseita kaikille yhdysvaltojen vihollisille rauhan ja tasapainon palauttamiseksi"
>Escobar: "pelkkä dedollarisaatio ja perinteiset aseet olisivat myrkkyä Washingtonille"
>"Globalistit" vetävät koko maailman kiellekkeeltä alas jos kaatuvat, tai sitten ei, ja rationaaliset äänet voittavat ja länsi sopeutuu myös tulevaisuuteen.

https://www.youtube.com/watch?v=fSb3yatLb5A
youtube thumbnail

https://twitter.com/NewRulesGeo/status/1805217162035925068
6
Punastuva Tonttu 23 t
message file JPG
>Israel yhdysvaltojen vasalli, mutta ei sen täydellisessä hallinnassa.
Yhdysvallat on Israelin vasalli. Melkein kaikki poliitikot Israel-lobbyn ohjauksessa. https://tuckercarlson.com/tucker-show-thomas-massie Tää jäbä kertoi että kaikilla rebublikaaneilla on oma aipac-henkilö joka ohjaa niitä Israel-jutuissa. Vaimo kuoli haastattelun jälkeen. JFK kuoli kun se halusi tarkastaa Israelin ydinaseet.
AP Sininen Ihmissusi 17 t
attachment Punastuva Tonttu >Israel yhdysvaltojen vasalli, mutta ei sen täydellisessä hallinnassa. Yhdysvallat on Israelin vasalli. Melkein kaikki poliitikot Israel-lobbyn ohjauksessa. https://tuckercarlson.com/tucker-show-thomas-massie Tää jäbä kertoi että kaikilla rebublikaaneilla on oma aipac-henkilö joka ohjaa niitä Israel-jutuissa. Vaimo kuoli haastattelun jälkeen. JFK kuoli kun se halusi tarkastaa Israelin ydinaseet.
Mikä yleisesti sivuutetaan on se että Israel lobby ei pääasiassa koostu Israelilaisista tai edes Amerikan juutalaisista, vaan sen suurin tukija ja osatekijä on jenkkien raamattuvyöhykkeen hihhulit. Israel lobby on hyviltä osin siis käytännössä Amerikkalaisia pakottamassa amerikkalaisia poliitikkoja tukemaan Israelia saoi tai paistoi. Tällä jengillä on tietysti myös selvä yhteys Israelin poliittiseen luokkaan ja saa sieltä rahaa, mutta joku ajatus että Israel kontrolloi Amerikkaa lobbareiden kautta on naurettava. Israel on Yhdysvaltojen rakkikoira, hyvin huonosti käyttäytyvä, vaativa ja hihnaansa nykivä sellainen, mutta koira silti.
Punastuva Tonttu 16 t
Sininen Ihmissusi Mikä yleisesti sivuutetaan on se että Israel lobby ei pääasiassa koostu Israelilaisista tai edes Amerikan juutalaisista, vaan sen suurin tukija ja osatekijä on jenkkien raamattuvyöhykkeen hihhulit. Israel lobby on hyviltä osin siis käytännössä Amerikkalaisia pakottamassa amerikkalaisia poliitikkoja tukemaan Israelia saoi tai paistoi. Tällä jengillä on tietysti myös selvä yhteys Israelin poliittiseen luokkaan ja saa sieltä rahaa, mutta joku ajatus että Israel kontrolloi Amerikkaa lobbareiden kautta on naurettava. Israel on Yhdysvaltojen rakkikoira, hyvin huonosti käyttäytyvä, vaativa ja hihnaansa nykivä sellainen, mutta koira silti.
Juutalaisilta mijardööreiltä ne saa rahoituksensa. Käytännössä juutalaiset kontrolloi koko yhteiskuntaa, kun kaikissa tärkeissä asemissa on juutalaiset. Raamattuvyöhykkeen kristityt ovat vain lampaita jotka seuraa niiden juutalaisten korruptoimia johtajia.
Punastuva Tonttu 16 t
https://www.youtube.com/watch?v=N294FMDok98
youtube thumbnail

The film The Israel Lobby (2007), created and produced by the Dutch network VPRO, reviews and analyzes the central claims made in the academic paper The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy[A], published in 2006 and written by John J. Mearsheimer, a Professor of Political Science at the University of Chicago, and Stephen Walt, a Professor of International Relations at Harvard University’s Kennedy School of Governance[2]. This paper argues that a powerful lobbyist group operates within the United States that is comprised of “a loose coalition of individuals and organizations that actively work to steer U.S. foreign policy in a pro-Israel direction”[3]. The paper posits that this Israel lobby, sometimes called the Jewish lobby, works against the national and strategic interests of the U.S. This is mainly due to some of the interests of Israel being incongruent, or even in direct opposition, with those of the United States, such as military escalations in Iran or Iraq. The latter of which has already led to a full-fledged war that is now unanimously thought of to be one of the worst political decisions made by American leaders in the 21st century.

https://www.unz.com/article/documentary-review-the-israeli-lobby-2007/
Punastuva Tonttu 16 t
message file JPG
>The Washington Post once estimated that Democratic presidential candidates “depend on Jewish supporters to supply as much as 60 percent of the money
https://www.hks.harvard.edu/publications/israel-lobby-and-us-foreign-policy
Fiksu Merikivi 14 t
message file JPG
Kysyykö ne Alexanderilta miten tytär voi?

Vastalauta 0.6.24 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää