Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Huima Keuhkokala 4 pv
message file JPG
Voiko joku selittää miten kyykyt kahvakuulan kanssa on paras vatsalihastreeni? Ei käy järkeen.

Jutunkin hesari laittoi maksumuurin taakse, ettei pystyisi selvittämään.
4
Viaton Syöksyhammastiikeri 4 pv
Kehonpainotreeniä ja 12-16kg kahvakuula. Kuntosaliyrittäjät vihaavat tätä miestä.
AP Huima Keuhkokala 4 pv
Viaton Syöksyhammastiikeri Kehonpainotreeniä ja 12-16kg kahvakuula. Kuntosaliyrittäjät vihaavat tätä miestä.
Koulutettu ja kokenut fysioterapeutti eli alan rautainen ammattilainen. Sama kuin phd in sport sciences amerikan maalla. Haluaa auttaa eikä vain rahastaa. Mutta miksi kyykky kuulalla on hyvä vatsalle? Eikä kädet vaan väsy ja jalat?
Viaton Syöksyhammastiikeri 4 pv
Huima Keuhkokala Koulutettu ja kokenut fysioterapeutti eli alan rautainen ammattilainen. Sama kuin phd in sport sciences amerikan maalla. Haluaa auttaa eikä vain rahastaa. Mutta miksi kyykky kuulalla on hyvä vatsalle? Eikä kädet vaan väsy ja jalat?
Emt, itse kävin ennen salilla tekemässä yksijakoista 3 kertaa viikossa mutta nykyään teen kotona kahvakuulalla ja kuntopyörällä kaiken tarvittavan. Motivaatiokin triplaantui kun suihku ja vaatekaappi on lähellä ja ei tarvitse kuumotella jalkasilsaa tai runkata kullia puolikovaksi jatkuvasti.
Pimeä Veitsikala 4 pv
Keskivartalossa on muitakin lihaksia kun uloimmat vatsalihakset.
Oikeestihan painavien asioiden nostelu, työntäminen, kantamonen ja repiminen on hyväksi vartalolle. Mulla oli joskus takapihalla tukki jota viskoin, nostelin ja riepottelin. Vartti tukin kanssa riehumista ja tuntui siltä että oli vetänyt helvetin monipuolisen salitreenin.
Koita joskus "kaataa" talon ulkoseinää parin minuutin ajan siten, että vaihtelet asentoa ja työnnät sitä saatanan kiviseinää kaikin voimin. Ymmärrät hyvin pian miksi se on tehokasta. Dorkan näköistä, mutta helvetin hyväksi kropalle.

Vastalauta 0.6.24 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää