Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Sininen Lihaskimppu 7 kk
message file JPG
Mikähän läppä tää Furiosan CGI on? Onkohan tosta tulossa joku puolianimaatiosatu, vai mitä helvettiä? Millerillä toki on animaatiokokemusta, mutta aika rohkea veto jatkaa Fury Roadista jollain tuommosella linjanmuutoksella. Tietty jokainen Mad Max on tähänkin asti ollu aika erilainen ku aiemmat, että siihen "linjaan" sekin sopis. Mutta toimiiko lopputulos vai ei, se jää nähtäväksi puolen vuoden päästä.
23
AP Sininen Lihaskimppu 7 kk
https://www.youtube.com/watch?v=XJMuhwVlca4
youtube thumbnail
Iloinen Goku 6 kk
Äänestän, että paskaa ja sysipaska leffa.
Utuinen Alligaattori 6 kk
> nainen pääosassa
ROSKAA
Uhmakas Nyyttimestari 4 kk
Paskaltahan toi näyttää. George Millerillä puskee varmaan jo dementia päälle. En itse perustanut Fury Roadistakaan hirveästi, ihmetyttää kyseisen elokuvan suunnaton hehkutus.
AP Sininen Lihaskimppu 4 kk
Uhmakas Nyyttimestari Paskaltahan toi näyttää. George Millerillä puskee varmaan jo dementia päälle. En itse perustanut Fury Roadistakaan hirveästi, ihmetyttää kyseisen elokuvan suunnaton hehkutus.
Fury Road on aivan helvetin hyvä. Näitkö millaiselta ruudulta? Se todellakin kannatti katsoa leffateatterissa. Ei se toki huono ole muutenkaan, mutta kyllä siinä paljon missaa.
Surullinen Majuri 4 kk
Sininen Lihaskimppu Fury Road on aivan helvetin hyvä. Näitkö millaiselta ruudulta? Se todellakin kannatti katsoa leffateatterissa. Ei se toki huono ole muutenkaan, mutta kyllä siinä paljon missaa.
Ei se ollu hyvä, ton elokuvan olis voinut tehdä ihan omalla nimellä ja jättää mad max rauhaan. Pelkkää paskaa rahastusta samalla tavalla kun monien muidenkin klassikoiden nimien kustannuksella. Oikeastaan vaan säälittää ihmiset jotka tämmöstä katsojien silmään kusemista fanittaa.
AP Sininen Lihaskimppu 4 kk
Surullinen Majuri Ei se ollu hyvä, ton elokuvan olis voinut tehdä ihan omalla nimellä ja jättää mad max rauhaan. Pelkkää paskaa rahastusta samalla tavalla kun monien muidenkin klassikoiden nimien kustannuksella. Oikeastaan vaan säälittää ihmiset jotka tämmöstä katsojien silmään kusemista fanittaa.
No onhan tuo nyt aivan selvä Mad Max. Et oo sattunu huomaamaan, että ei niillä kolmella ekallakaan ole oikeastaan mitään tekemistä toistensa kanssa varsinaisesti?
Hohtava Vuohi 4 kk
Tää traileri olikin menny ihan kokonaan ohi.
Noh....aika paskalta tuo näytti visuaalisesti. Vaikka Fury Roadissakin oli CGI:tä käytössä, niin sitä käytettiin sentään tähän verrattuna maltillisesti.
Ihastuttava Sika 3 kk
Uhmakas Nyyttimestari Paskaltahan toi näyttää. George Millerillä puskee varmaan jo dementia päälle. En itse perustanut Fury Roadistakaan hirveästi, ihmetyttää kyseisen elokuvan suunnaton hehkutus.
Olin todella pettynyt kun näin Fury Roadin ekaa kertaa joskus teininä. Odotin Mad Maxia enkä sellaista överiä settiä. Sitten kun olin katsonut useamman italialaisen post-apokalyptisen B-leffan, alkoi Fury Road kiinnostelemaan ja onhan se kaikkine kliseinen aivan vitun kova leffa.
Keskiverto Myyrä 3 kk
Ihastuttava Sika Olin todella pettynyt kun näin Fury Roadin ekaa kertaa joskus teininä. Odotin Mad Maxia enkä sellaista överiä settiä. Sitten kun olin katsonut useamman italialaisen post-apokalyptisen B-leffan, alkoi Fury Road kiinnostelemaan ja onhan se kaikkine kliseinen aivan vitun kova leffa.
>Fury Roadin ekaa kertaa joskus teininä
Siis kuinka alaikäistä porukkaa tänne oikein postailee?
Innokas Jakki 3 kk
Keskiverto Myyrä >Fury Roadin ekaa kertaa joskus teininä Siis kuinka alaikäistä porukkaa tänne oikein postailee?
Särähti kans aika pahasti silmään, kait myö vaan ollaan vanhoja.
Tavallinen Kivikala 3 kk
Olihan siinä Fury Roadissakin jo aika paljon CGI:tä. Ne hiekkamyrskyt ja liekit näytti ihan feikiltä. Ei melkein 80v pappa jaksa enää tehdä kaikkea "oikeasti".
AP Sininen Lihaskimppu 3 kk
Tavallinen Kivikala Olihan siinä Fury Roadissakin jo aika paljon CGI:tä. Ne hiekkamyrskyt ja liekit näytti ihan feikiltä. Ei melkein 80v pappa jaksa enää tehdä kaikkea "oikeasti".
Ei se nyt ollu lähellläkään sitä mitä tossa on.
Fiksu Chihuahua 3 kk
Uhmakas Nyyttimestari Paskaltahan toi näyttää. George Millerillä puskee varmaan jo dementia päälle. En itse perustanut Fury Roadistakaan hirveästi, ihmetyttää kyseisen elokuvan suunnaton hehkutus.
Täähän se. Fury oli hirveä adhd renkutus eikä mitään alkuperäistä henkeä ollut leffassa mukana.
AP Sininen Lihaskimppu 3 kk
Fiksu Chihuahua Täähän se. Fury oli hirveä adhd renkutus eikä mitään alkuperäistä henkeä ollut leffassa mukana.
Minkä sä lasket "alkuperäiseksi hengeksi"? Kolme ekaa oli nekin ihan erilaisia.
Huima Nautiloidi 3 kk
Utuinen Alligaattori > nainen pääosassa ROSKAA
On se sentään ihana Anya-Taylor Joy, mutta ei voi kuin ihmetellä miksi lähti mukaan tällaiseen paskaleffaan. Yleensä tuo tyttö on tehnyt ihan kovan luokan kinoa. Jättipä vielä Eggerssin Nosferatun väliin, että pääsi tähän leffaan. Ei näin.
AP Sininen Lihaskimppu 1 kk
Kävin katsomassa. Hyvähän tuo oli, eikä tuo CGI näyttänyt suurimmaksi osaksi isolta kankaalta yhtään niin kököltä kuin trailerissa pieneltä näytöltä vaikutti. Sellainen pieni surrealistisuus jopa sopi ihan hyvin tunnelmaan. Parissa kohdassa nyt oli vähän siinä ja siinä, mutta eipä tuo niin kamalaa ole.

Eipä tuo Fury Roadin veroinen kokonaisuus ole, mutta rima onkin aika korkea. Eikä tuo samaan pyrikään, ja onnistuu kuitenkin omassa hommassaan varsin hyvin.

Nillittäjät toki keksivät tästäkin nillitettävää, mutta eipä sellaista vikinää onneksi tarvitse huomioidaa. Omapahan on häpeänsä, jos ei ymmärrä hyvän päälle.
Tungetteleva Birma 1 kk
Ihan kiva leffa oli. Vähän liian pitkä.
Ujo Somali 13 pv
jos toi leffa ois tullut vuonna 2003 niin kaikki nyymit huutais "SIELU SIELU SIELU"
Vanha Batman 13 pv
Sininen Lihaskimppu Kävin katsomassa. Hyvähän tuo oli, eikä tuo CGI näyttänyt suurimmaksi osaksi isolta kankaalta yhtään niin kököltä kuin trailerissa pieneltä näytöltä vaikutti. Sellainen pieni surrealistisuus jopa sopi ihan hyvin tunnelmaan. Parissa kohdassa nyt oli vähän siinä ja siinä, mutta eipä tuo niin kamalaa ole. Eipä tuo Fury Roadin veroinen kokonaisuus ole, mutta rima onkin aika korkea. Eikä tuo samaan pyrikään, ja onnistuu kuitenkin omassa hommassaan varsin hyvin. Nillittäjät toki keksivät tästäkin nillitettävää, mutta eipä sellaista vikinää onneksi tarvitse huomioidaa. Omapahan on häpeänsä, jos ei ymmärrä hyvän päälle.
Täähän se olis. Ainut missä leffateatterissa häiritsi kökkö CGI oli se kohtaus heti alussa kun useampi moottoripyöräjäbä kaatuu ja kierii hiekassa, näytti joltain AMK lopputyöltä se 3-4sec ajan. Sama homma sitten siellä luotifarmilla kun rekalla törmättiin ja ukot_lentelee_cgi_amk_lopputyo.mp4.
Houkutteleva Lehmä 10 pv
message file MP4
ehkä siellä Hollywoodissa uskotaan, että karjalle on syötetty riittävästi paskaa CGI:tä vuosikaudet, joten kaikki menee.
Törkeä Koala 2 pv
message file JPG
Lähde Furiosan CGI:iille?
AP Sininen Lihaskimppu 2 pv
attachment Törkeä Koala Lähde Furiosan CGI:iille?
No kato se traileri, joka on tokassa viestissä.

Vastalauta 0.6.24 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää