Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Mutainen Lihaskimppu 15 pv
message file JPG
Mikä olisi paras tabletti+softa piirtelyyn? Onko hyviä/huonoja kokemuksia ja vinkkejä jakaa?

Tässä on nyt vuosikaudet ollut uskomattoman paha blokki päällä kaikenlaisen luovan ja inspiroivan tekemisen suhteen, ja nyt tekee mieli repäistä ja sijoittaa omaan mielenterveyteen edes vähän. Aikanaan tuli piirreltyä Wacomin piirtopöydällä ja jollain Photoshop 7.0.1:llä kun oli vielä elämä ja pelikone (PC), mutta nyt on lähinnä vaan kännykkä eikä oikein mitään harrastuspöytääkään, niin aloittamisen tuska on ollut ihan saatanallinen. Että siinä mielessä joku tabletti vois olla kiva sysäys taas piirtelyn maailmaan, varsinkin kun kovasti tulee vastaan iPadin piirtelyvideoita (jotka on tuntuneet tosi utopistisilta, mutta jospa sitä vielä joskus itekin?). Kiitti jos löytyy vinkkejä!
3
Erinomainen Tähystäjä 15 pv
emt, ehk ms surface + ubuntu + krita
AP Mutainen Lihaskimppu 15 pv
Erinomainen Tähystäjä emt, ehk ms surface + ubuntu + krita
Thänks, täytyy tutkailla!

Uppia samalla
Kömpelö Ollikainen 9 pv
Itselläni on ollut 2-3 vuotta ipad + omenakynä + paperlike näytönpäällys + procreate ja piirtäminen on ollut erittäin mukavaa. Ihan muutaman kerran kynä on jostain syystä lakannut yhdistymäsyä tablettiin, mutta ongelma on ratkennut aika helposti asetuksia säätämällä tai laittamalla kynän hetkeksi lataukseen laitteen kylkeen tms.

Vastalauta 0.6.24 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää