Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
Vastaa lankaan
preview image
0%
AsiallinenAsiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
TyöturvallinenTyöturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Kilpailukykyinen Kenguru 11 pv
message file JPG
Durstonin X-Dome 1+ tuli, mielipiteitä?
>yhden hengen vapaastiseisova kevytteltta
>paino kiiloineen noin kilon
>eteiseen mahtuu rinkka
>voidaan pystyttää sadesuoja ensin ja sitten kiinnittää sisäteltta, toisinkuin enemmistö jenkkibrändien vapaastiseisovista
<mikä parasta, sisäteltta voidaan myös jättää kiinni ja pystyttää kerralla koko roska
>mahdollista lisätä vaellussauvat erittäin huonolla säällä lisätueksi, jolloin teltta kestää jopa 20kg lumikuorman helposti
Itse ennakkotilasin. Ostin joskus aikanaan alkuperäisen ensimmäisen sukupolven x-mid 1pn johon olen ollut muuten tyytyväinen, mutta aina tuo on ollut hieman kompromissi. En juurikaan käytä vaellussauvoja, joten niiden kanto vain telttakeppeinä ei ole ihan optimaalista. Lisäksi sen 80cm leveys on ollut ihan ok, mutta vähän ahtaan oloinen välillä. Nyt tässä on venytetty se toinen, yhden hengen teltassa turhahko eteinen sisäteltaksi, jolloin leveyttä päätypäässä on jo 130cm. Tässä myös pystytys on mukavempaa kun voi pystyttää teltan ilman kiiloja, ja sitten nostaa vaan teltta täydelliseen paikkaan ja kiilata.

Hintaa muuten tulleineen ~450€, joten ei edes ihan mahdottoman kallis vertailuluokassaan. Esim BA Copper Spur HV UL on varuste.netistä 560€, ollen painavampi, kapeampi, ja matalampi.
9
AP Kilpailukykyinen Kenguru 11 pv
https://youtu.be/YAMM8Ti-0ZI?si=XFrh8GUkv7ajt6m_
youtube thumbnail


Videolla ukko esittelee aika kivasti telttaa
Lankuttava Nakkikioski 9 pv
Lähtis tilaukseen jos ei tuli hintaa Suomeen +100%
Törkeä Punkki 9 pv
Poistettu viesti Tämä viesti on poistettu
message file JPG
Törkeä Punkki 9 pv
Poistettu viesti Tämä viesti on poistettu
Lähes poikkeuksetta kaikki vaellukseni sijoittuvat puuttomille tunturiylängöille koska tykkään vaeltaa sellaisissa kohteissa.
AP Kilpailukykyinen Kenguru 9 pv
Lankuttava Nakkikioski Lähtis tilaukseen jos ei tuli hintaa Suomeen +100%
Noin paljoa ei tule, noin satku lisää tulee. On siis jopa tulleineen aika kilpailukykyisen hintainen kategoriassaan. Kuten alkuun pistinkin, satasen halvempi mitä big agneksen suora kilpailija hieman heikommilla spekseillä suoraan Suomesta ostettuna
Törkeä Punkki 9 pv
Poistettu viesti Tämä viesti on poistettu
Lakkaan viemästä tätä lankaa tämän enempää sivu-urille. Alkuperäinen viestisi: "Mitäs muuta 1900-luvulle?" ja liitteenä kuva riippumatosta oli tyhmä koska et selvästikään osannut ottaa huomioon jokaisen retkeilijän yksilökohtaisia tarpeita, vaan yksinkertaisesti oletit, että AP:lle sopisi retkeilyyn riippumatto. Se oli tyhmää olettamista ja osoitin sinut vääräksi yhdellä kuvalla puuttomasta tunturimaisemasta (johon itsestäänselvästi riippumatto ei sovi majoittumismuodoksi ollenkaan) ja tätä et kykene hyväksymään kuten monien kohdalla ihmisluontoon kuuluukin. Pakko vängätä vastaan mitä erikoisimmilla tavoilla pelastaakseen kasvonsa, kuten postaamalla kuvan maapallon puumäärästä mikä ei liity tähän keskusteluun millään lailla ja oli itsessään jo aivan järjetön teko.

Järkevän ihmisen reaktio laittamaani kuvaan olisi ollut jotain tähän malliin: "Ihan hyvä pointti, riippumatto ei välttämättä sovi kaikkeen käyttötarkoitukseen." Tai sitten jättää kokonaan viestisi laittamatta kun kerran ollaan telttaa käsittelevässä langassa.
Lankuttava Nakkikioski 9 pv
Kilpailukykyinen Kenguru Noin paljoa ei tule, noin satku lisää tulee. On siis jopa tulleineen aika kilpailukykyisen hintainen kategoriassaan. Kuten alkuun pistinkin, satasen halvempi mitä big agneksen suora kilpailija hieman heikommilla spekseillä suoraan Suomesta ostettuna
200€
AP Kilpailukykyinen Kenguru 9 pv
Lankuttava Nakkikioski 200€
message file JPG
Ei oo kun vähän esittää tyhmää tullille. Olen tullannut ennenkin kaksi telttaa ”Muut urheiluvälineet” kategorialla ja aina tullut läpi huoletta. Jos tullaisit ihan rehellisesti teltat kategorialla niin silloin lisämaksua tulee 140€, silti vähemmän kuin copper spurilla.
Kökkö Sami 8 pv
attachment Kilpailukykyinen Kenguru Durstonin X-Dome 1+ tuli, mielipiteitä? >yhden hengen vapaastiseisova kevytteltta >paino kiiloineen noin kilon >eteiseen mahtuu rinkka >voidaan pystyttää sadesuoja ensin ja sitten kiinnittää sisäteltta, toisinkuin enemmistö jenkkibrändien vapaastiseisovista <mikä parasta, sisäteltta voidaan myös jättää kiinni ja pystyttää kerralla koko roska >mahdollista lisätä vaellussauvat erittäin huonolla säällä lisätueksi, jolloin teltta kestää jopa 20kg lumikuorman helposti Itse ennakkotilasin. Ostin joskus aikanaan alkuperäisen ensimmäisen sukupolven x-mid 1pn johon olen ollut muuten tyytyväinen, mutta aina tuo on ollut hieman kompromissi. En juurikaan käytä vaellussauvoja, joten niiden kanto vain telttakeppeinä ei ole ihan optimaalista. Lisäksi sen 80cm leveys on ollut ihan ok, mutta vähän ahtaan oloinen välillä. Nyt tässä on venytetty se toinen, yhden hengen teltassa turhahko eteinen sisäteltaksi, jolloin leveyttä päätypäässä on jo 130cm. Tässä myös pystytys on mukavempaa kun voi pystyttää teltan ilman kiiloja, ja sitten nostaa vaan teltta täydelliseen paikkaan ja kiilata. Hintaa muuten tulleineen ~450€, joten ei edes ihan mahdottoman kallis vertailuluokassaan. Esim BA Copper Spur HV UL on varuste.netistä 560€, ollen painavampi, kapeampi, ja matalampi.
Onko tuosta kenenkään ulkopuolisen arvosteluja vielä olemassa?

Vastalauta 0.7.8 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää