Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
Vastaa lankaan
preview image
0%
AsiallinenAsiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
TyöturvallinenTyöturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Utuinen Kihveli 3 pv
message file JPG
Juttelulanka exodus numero 5

Kaikki tervetulleita juttelemaan.
261
Yhteensä 11 vastausta piilotettu
Sokerinen Kasvitieteilijä 3 pv
message file JPG
HyLa!
Sokerinen Kasvitieteilijä 3 pv
message file JPG
Hmmph, en taaskaan saanut kivaa matelijanimeä langassa.
Hauras Velkoja 3 pv
message file JPG
Nyt Ouvo gettaa supernikki
Liikkuva Puimuri 3 pv
attachment Utuinen Kihveli Juttelulanka exodus numero 5 Kaikki tervetulleita juttelemaan.
message file MP4
Jalo Keiju 3 pv
attachment Hauras Velkoja Nyt Ouvo gettaa supernikki
message file JPG
Meikä poika heräs ysiltä ja meni suoraan sohvalle peiton kanssa nukkumaan 5 tunniksi mut nyt vois jaksaa nousta. Näin vaa lisää painajaisia huh.
AP Utuinen Kihveli 3 pv
attachment Hauras Velkoja Puhelimessa saa kolmella sanalla hyvän mielen itelle ja mutsille >äiti, rakastan sua
message file JPG
Toimii myös
>Ei minulla mitään asiaa ollut, oli vaan kiva kuulla sinun ääni.
AP Utuinen Kihveli 3 pv
attachment Sokerinen Kasvitieteilijä Hmmph, en taaskaan saanut kivaa matelijanimeä langassa.
message file JPG
Nimilotto on kyllä perseestä. Tykkäisin enemmän että olis numerot tai että sais nimihomoilla.
AP Utuinen Kihveli 3 pv
attachment Liikkuva Puimuri Klikkaa tästä avataksesi viestin
message file JPG
SöVi (söpö video)
AP Utuinen Kihveli 3 pv
attachment Jalo Keiju Meikä poika heräs ysiltä ja meni suoraan sohvalle peiton kanssa nukkumaan 5 tunniksi mut nyt vois jaksaa nousta. Näin vaa lisää painajaisia huh.
message file JPG
>Onko sulle normaalia olla 30 päivää kipeenä peräkkäin tosta vaan.
Ei oo. En oo ikinä ollu näin pitkään kipeä. Pari kertaa on ollu joku superflunssa joka on kestänyt 2 viikkoa, mutta se on ollu maksimi.

Kävin lääkärissä taudin 4. päivänä kun nenänielu tuntui yhdeltä nyljetyltä palovammalta enkä pärjännyt sen kivun kanssa. Otettiin nieluviljely.

4. päivänä lääkärikäynnin jälkeen alkoi tosi rajut silmätulehdusoireet. Epäilin että olis yhteyttä flunssaan kun alkoi niin samoja aikoja että olis ollut outo yhteensattuma.

5. päivänä silmätulehduksen takia uudestaan lääkäriin. Lääkäri katto silmät ja kirjoitti paikallisantibiootit silmätulehdukseen. Hänellä ei käynyt mielessäkään että silmätulehdus liittyisi kurkkutulehdukseen.

6. päivänä sain nieluviljelyn tulokset ja kun ei löytynyt streptokokkibakteeria kurkkutulehduksen takaa niin jäljelle jäi virusinfektio. Ja virusflunssan kanssa ei voi tehdä muuta kuin odottaa että menee ohi.

Antibiootit vei silmätulehduksen pois. Sitten meni muutama päivä kuurin loppumisesta ja

Taudin 18. päivänä silmätulehdus alkoi uudestaan. En jaksanut uutta terveyskeskusrumbaa ja silmätulehduslääkkeitä oli jäljellä niin aloitin uuden kuurin kun se tepsi jo kerran aiemminkin. Mutta nyt ei tepsinyt enää ja

Taudin 24. päivänä soitin uudestaan terveyskeskukseen ja sain tuon oletetun Haemophilus influenzae -bakteeri diagnoosin ja siihen suun kautta otettavan antibioottikuurin.

En oikein tiedä miten muutenkaan olisin voinut toimia. Tauti kestää sen minkä se kestää ja kaikki puhui että nyt on liikkeellä tosi sitkeitä flunssia ja on mykoplasmaa ja on adenovirusta ja on sitä ja tätä ja työkavereita on sairaalassa vaikeiden infektioiden ja jälkitautien takia.

En sitten osannut tehdä muuta kuin levätä ja odottaa ja toivoa että kroppa pääsis viruksesta niskan päälle. Ja kun ei lääkärissä annettu mitään neuvoja tyyliin jos oireet jatkuu vielä viikon päästä niin ota uudestaan yhteyttä. Jäin sitten vaan kotiin odottamaan että kroppa voittais viruksen.

Kunnes tämä iäkkäämpi ja kokeneempi tk-lääkäri keksi tuon Haemophilus influenzae -bakteerin mahdollisuuden pitkittyneen taudin taustalla.
Inhimillinen Esimerkki 3 pv
message file JPG
Kupsin ottelua tänään katsomaan
AP Utuinen Kihveli 3 pv
attachment Inhimillinen Esimerkki Kupsin ottelua tänään katsomaan
message file JPG
Teikäkummitus puuttuu aloituskuvasta. Pitää koittaa muistaa korjata asia ensi langaan.

Oletko lähdössä pitkäksi aikaa pois kiisujen luota? :'(
Inhimillinen Esimerkki 3 pv
attachment Utuinen Kihveli Teikäkummitus puuttuu aloituskuvasta. Pitää koittaa muistaa korjata asia ensi langaan. Oletko lähdössä pitkäksi aikaa pois kiisujen luota? :'(
message file JPG
N. 5kk
Jalo Keiju 3 pv
message file JPG
Macaron box meni oveniin äsken.

400g naudan jauheliha
400g kluteenitonta pastaa raakana
1 sipuli raakana
2dl kuohukerma, 2 kananmunaa, aurajuustoa vähän, motsarella raastetta, loput jatkettu täysmaidolla
päälle vielä motsarellaa

Jännittää että maistuuko toi aura miten tuolta seasta ku jos maistuu huonolla tapaa niin heitän loput pussista menemään kun viimeeks jäi pitsasta joku outo mielleyhtymä että aura pilas sen vaikka luultavasti ei.

Mietin et ostanko ruokakermaa ja ainoo ero siinä näytti olevan että sitä on jatkettu lisää vedellä tai maidolla ja tehty laimeemmaksi + jossain niistä oli 6% juustoa niin halvempi oli ite lisätä juusto ja jatkaa maidolla.
Jalo Keiju 3 pv
message file JPG
Unohtu voidella vuoka enne ku kaato setit sinne mut ei se paljoo haittaa, helpompi vaa tiskata se kulho myöhemmi jos laittaa.
Jalo Keiju 3 pv
attachment Utuinen Kihveli >Onko sulle normaalia olla 30 päivää kipeenä peräkkäin tosta vaan. Ei oo. En oo ikinä ollu näin pitkään kipeä. Pari kertaa on ollu joku superflunssa joka on kestänyt 2 viikkoa, mutta se on ollu maksimi. Kävin lääkärissä taudin 4. päivänä kun nenänielu tuntui yhdeltä nyljetyltä palovammalta enkä pärjännyt sen kivun kanssa. Otettiin nieluviljely. 4. päivänä lääkärikäynnin jälkeen alkoi tosi rajut silmätulehdusoireet. Epäilin että olis yhteyttä flunssaan kun alkoi niin samoja aikoja että olis ollut outo yhteensattuma. 5. päivänä silmätulehduksen takia uudestaan lääkäriin. Lääkäri katto silmät ja kirjoitti paikallisantibiootit silmätulehdukseen. Hänellä ei käynyt mielessäkään että silmätulehdus liittyisi kurkkutulehdukseen. 6. päivänä sain nieluviljelyn tulokset ja kun ei löytynyt streptokokkibakteeria kurkkutulehduksen takaa niin jäljelle jäi virusinfektio. Ja virusflunssan kanssa ei voi tehdä muuta kuin odottaa että menee ohi. Antibiootit vei silmätulehduksen pois. Sitten meni muutama päivä kuurin loppumisesta ja Taudin 18. päivänä silmätulehdus alkoi uudestaan. En jaksanut uutta terveyskeskusrumbaa ja silmätulehduslääkkeitä oli jäljellä niin aloitin uuden kuurin kun se tepsi jo kerran aiemminkin. Mutta nyt ei tepsinyt enää ja Taudin 24. päivänä soitin uudestaan terveyskeskukseen ja sain tuon oletetun Haemophilus influenzae -bakteeri diagnoosin ja siihen suun kautta otettavan antibioottikuurin. En oikein tiedä miten muutenkaan olisin voinut toimia. Tauti kestää sen minkä se kestää ja kaikki puhui että nyt on liikkeellä tosi sitkeitä flunssia ja on mykoplasmaa ja on adenovirusta ja on sitä ja tätä ja työkavereita on sairaalassa vaikeiden infektioiden ja jälkitautien takia. En sitten osannut tehdä muuta kuin levätä ja odottaa ja toivoa että kroppa pääsis viruksesta niskan päälle. Ja kun ei lääkärissä annettu mitään neuvoja tyyliin jos oireet jatkuu vielä viikon päästä niin ota uudestaan yhteyttä. Jäin sitten vaan kotiin odottamaan että kroppa voittais viruksen. Kunnes tämä iäkkäämpi ja kokeneempi tk-lääkäri keksi tuon Haemophilus influenzae -bakteerin mahdollisuuden pitkittyneen taudin taustalla.
message file JPG
Okei aika sairaat setit ja noissa bakteereissa on joo se että ne oppii mutatoitumaan sitkeemmiksi ja ei tolle taida mitään voida kun syödä antibiootit kiltisti ja odottaa.. Siks kysyin että ootko yleensä kova sairastelemaan että oisko vastustuskyky jotenkin kyykänny nyt yhtäkkiä mutta ei näitä ne lääkäritkään siellä tiedä tarkkaan selvästi vaan joutuu testejä ottamaan ja osittain vaan arvaamaan.
Keltainen Sateenvarjo 3 pv
attachment Jalo Keiju Okei aika sairaat setit ja noissa bakteereissa on joo se että ne oppii mutatoitumaan sitkeemmiksi ja ei tolle taida mitään voida kun syödä antibiootit kiltisti ja odottaa.. Siks kysyin että ootko yleensä kova sairastelemaan että oisko vastustuskyky jotenkin kyykänny nyt yhtäkkiä mutta ei näitä ne lääkäritkään siellä tiedä tarkkaan selvästi vaan joutuu testejä ottamaan ja osittain vaan arvaamaan.
message file JPG
No oliko hyvää niin. Mä tulin kyliltä ja oon ihan loppu ja päänsärky tulossa ihan justiinsa.
Jos ei olo parane tästä ni skippaan teatterin bileet🤔 huoh. No olis kiva nähdä muuta porukkaa mutta jos ei jaksa niin ei jaksa.
Toivottavasti ei oo flunssa tulossa kun oon aivastellu tänään, ja on hirveen kylmä.
Jalo Keiju 3 pv
attachment Keltainen Sateenvarjo No oliko hyvää niin. Mä tulin kyliltä ja oon ihan loppu ja päänsärky tulossa ihan justiinsa. Jos ei olo parane tästä ni skippaan teatterin bileet🤔 huoh. No olis kiva nähdä muuta porukkaa mutta jos ei jaksa niin ei jaksa. Toivottavasti ei oo flunssa tulossa kun oon aivastellu tänään, ja on hirveen kylmä.
message file JPG
Voi ei huoh onko sulla toimivia särkylääkkeitä vai syötkö niitä. Kirpparit on tollasia vähän, mä ku käyn viikon välein siellä niin joka kerta aivastan vähän paikan päällä kun hyllyvälit on täynnä ihmisistä irtoovaa hajuvettä ja muuta lol xd

En oo vielä maistanu sitä makaron boksia, pidin vähän yliaikaa sillai että laitoin pelkän alalämmön ja matalan lämmön että se tekeytys mun mielikuvissa sillon pohjaa myöten eikä jää vetiseksi sisältä kun sinne joutu kaatamaan sitä maitoa täyttämään sitä. Toivottavasti ei tuu p*hanmakusta vaikka ei tota pitäs olla helppo pilata.
Keltainen Sateenvarjo 3 pv
attachment Jalo Keiju Voi ei huoh onko sulla toimivia särkylääkkeitä vai syötkö niitä. Kirpparit on tollasia vähän, mä ku käyn viikon välein siellä niin joka kerta aivastan vähän paikan päällä kun hyllyvälit on täynnä ihmisistä irtoovaa hajuvettä ja muuta lol xd En oo vielä maistanu sitä makaron boksia, pidin vähän yliaikaa sillai että laitoin pelkän alalämmön ja matalan lämmön että se tekeytys mun mielikuvissa sillon pohjaa myöten eikä jää vetiseksi sisältä kun sinne joutu kaatamaan sitä maitoa täyttämään sitä. Toivottavasti ei tuu p*hanmakusta vaikka ei tota pitäs olla helppo pilata.
message file JPG
On särkylääkettä. Mutta aivastelin jo aamulla. Kuitenkin pidän jo patteria päällä niin että kämpässä oli 17-18. Oli ehkä virhe lähteä Lahteen pyörimään…
No ostin kuitenkin inkivääriolutta.👍
Jalo Keiju 3 pv
attachment Keltainen Sateenvarjo On särkylääkettä. Mutta aivastelin jo aamulla. Kuitenkin pidän jo patteria päällä niin että kämpässä oli 17-18. Oli ehkä virhe lähteä Lahteen pyörimään… No ostin kuitenkin inkivääriolutta.👍
message file JPG
Oho, ihanko alkoholillista olutta huh huh.. Joko toi sun kissa on alottanu laihdutuskuurin? Mä join eile kuus olutta iltapäivällä ja en hakenu illalla lisää enkä hakenu tänäänkään, tänään juon 1,5l sokerilimsaa ja maistuu väljemmältä tosta muovipullosta kuin tölkeistä mutta se on varmaan totta koska ne tölkit on luultavammin vähän vahvempia annokseltaan.
Jalo Keiju 3 pv
attachment Hauras Velkoja Nyt Ouvo gettaa supernikki
message file JPG
Alan kohta pelata tota yhtä ps3 splinter celliä uudelleen tai se onki viimenen peli siitä sarjasta mikä tuli, nollaan kaikki tallennukset jämpti.

Kivaa:
Peli pitää erikseen tilastoa onko pelityyli ghost, panther vai assault, ja palkitsee jos vetää kentät myöhemmin läpi tietyllä tyylillä
1 on ettei koske kehenkään tai mihinkään tai tuu huomatuksi
2 on että t*ppaa varjoista
3 on että hyökkää suoraan päälle aseiden kanssa

Miinus:
On vähän myötis että pelaajan taidot ei ratkase täysin alusta alkaen tai melkein täysin vaan pitää pelata peli melkein läpi että voi ostaa jotain hiljasempia kenkiä tai pukuja hiippailuun tai muita laitteita mitkä muuttaa pelin sääntöjä, mutta ekalla kertaa kannattaa vaan pelata fiiliksen mukaan ja sit myöhemmi noilla eri pelityyleillä ja sen mukasilla geareilla
Jalo Keiju 3 pv
Inb4 pelaan 15 minuuttia ja kyllästyn mut ei se haittaa.
Inhimillinen Esimerkki 3 pv
message file JPG
Partasen lihapiirakka nams
Jalo Keiju 3 pv
message file JPG
Tuli tosi hyvää makaron boksia jee.
Jalo Keiju 3 pv
message file JPG
Glom. Hyvin tulee kaloria ja makro aineita tasaisesti mutta syön tänää 2/3 ja huomenna loput.

Nykyää ei makaron poksia tehdä välttämättä millään vitosella kun ynnäsin päässä paljon noi setit maksaa, tai pienemmän setin samoilla aineilla voi tehdä kun kyllähän tosta joku syö pidempään mut mulla toi melkee menee ykkösellä koska en oo tänään syöny paljoo muuta. Tossa on vähän porvari lisää että toi nauta liha vähän kalliimpi kuin sika-nauta liha ja fusilli on jotain riisi-maissi pastaa mut normaalia makaronia ei voi laittaa kluteenin takia suuhun tai turpoo ja tulee hiki ja pääsee v*ssaan istumaan ku tollasen vetää kerralla naamariin. Motsarella raaste on kai halvinta mitä ite löytäny kaupan hyllyltä koska samaa tavaraahan se on kuin kalliimpi pakkaus.
Jalo Keiju 3 pv
Mietin noita pasta kaloreita mutta kai ne pitää paikkansa koska raakana mä ne laitoin sinne kulhoon ja ne tekeyty siellä seassa uunissa ihan hyvin kypsiksi ilman että keitti ensin, pro tip.
Yhteyttävä Gepardi 3 pv
message file JPG
Olin urheilullinen kävelin 1,3km
Keltainen Sateenvarjo 3 pv
attachment Jalo Keiju Oho, ihanko alkoholillista olutta huh huh.. Joko toi sun kissa on alottanu laihdutuskuurin? Mä join eile kuus olutta iltapäivällä ja en hakenu illalla lisää enkä hakenu tänäänkään, tänään juon 1,5l sokerilimsaa ja maistuu väljemmältä tosta muovipullosta kuin tölkeistä mutta se on varmaan totta koska ne tölkit on luultavammin vähän vahvempia annokseltaan.
message file JPG
Moi ei kun se on alkoholitonta. Ginger ale niin no. Saahan sen toki baarista jäillä ja vodkalla vai mitä alkoholia siihen drinkkiin käytetään.
Tää paxu kissa köllähti nyt syliin taas vaki paikalle. Kalkkunat juoksenteli äsken ilta lenkin pihassa.
Ps. Jään kotiin, harmittaa ehkä 20%
Jalo Keiju 3 pv
message file JPG
nauta jliha 4,05e
kuohukerma 1,25e
kananmunat 0,63e
maito 0,625e
sipuli 0,07e
pasta 1,59e
mozzarella 3,77e
aura juusto 0,57e

yht 12,56e

S-marketin hinnoista laskettu käytetyn määrän mukaan kun ei jaksa mennä prismaan aina ja hinnoissa ei oo juuri eroa edes. Muistin et toi pasta paketti ois ollu kalliimpaa mut onha se kilohinta kai joku 3 x normi makaroniin tai mitä se nykyää nyt maksaa, mut ei paljoo tossa kokonaisuudessa.
Jalo Keiju 3 pv
attachment Keltainen Sateenvarjo Moi ei kun se on alkoholitonta. Ginger ale niin no. Saahan sen toki baarista jäillä ja vodkalla vai mitä alkoholia siihen drinkkiin käytetään. Tää paxu kissa köllähti nyt syliin taas vaki paikalle. Kalkkunat juoksenteli äsken ilta lenkin pihassa. Ps. Jään kotiin, harmittaa ehkä 20%
message file JPG
No voi huoh toivottavasti eskaloidu flunssaksi vaan vähän tökkii vaan. Extra unskua naamariin niin flunssa paranee ehkä alkutekijöihinsä.
Keltainen Sateenvarjo 3 pv
attachment Jalo Keiju No voi huoh toivottavasti eskaloidu flunssaksi vaan vähän tökkii vaan. Extra unskua naamariin niin flunssa paranee ehkä alkutekijöihinsä.
Niin joo. Sekin unirytmin palautus menossa niin no.😬
Hauras Velkoja 2 pv
attachment Jalo Keiju Alan kohta pelata tota yhtä ps3 splinter celliä uudelleen tai se onki viimenen peli siitä sarjasta mikä tuli, nollaan kaikki tallennukset jämpti. Kivaa: Peli pitää erikseen tilastoa onko pelityyli ghost, panther vai assault, ja palkitsee jos vetää kentät myöhemmin läpi tietyllä tyylillä 1 on ettei koske kehenkään tai mihinkään tai tuu huomatuksi 2 on että t*ppaa varjoista 3 on että hyökkää suoraan päälle aseiden kanssa Miinus: On vähän myötis että pelaajan taidot ei ratkase täysin alusta alkaen tai melkein täysin vaan pitää pelata peli melkein läpi että voi ostaa jotain hiljasempia kenkiä tai pukuja hiippailuun tai muita laitteita mitkä muuttaa pelin sääntöjä, mutta ekalla kertaa kannattaa vaan pelata fiiliksen mukaan ja sit myöhemmi noilla eri pelityyleillä ja sen mukasilla geareilla
message file JPG
Tunnustan että en ole koskaan pelannut Splintereitä :(
Hauras Velkoja 2 pv
message file JPG
Kaveri pisti jo kyljelleen, tuumas mulle että saan juoda loput bisset (ei o montaa), nuo ku latkin niin painun iteki unskulle.
Hauras Velkoja 2 pv
message file JPG
Armeija on jätkät siitä jännä että sen jälkeen joko vihaa tai rakastaa hernaria. Kuulun jälkimmäiseen ja vitutti kun kertaamassa ei saanut hernaria huoh
AP Utuinen Kihveli 2 pv
attachment Lannistumaton Escobar Get
message file JPG
Kylminä syyspäivinä voit tarvita lämmintä vaatetta kuuman juoman lisäksi.
Yhteyttävä Gepardi 2 pv
attachment Hauras Velkoja Armeija on jätkät siitä jännä että sen jälkeen joko vihaa tai rakastaa hernaria. Kuulun jälkimmäiseen ja vitutti kun kertaamassa ei saanut hernaria huoh
message file JPG
Laitoin juuri tunti sitten herneet likoon teen huomenna herne keittoa voin laittaa kirjepostissa hieman herne keittoa tulemaan.
Jalo Keiju 2 pv
attachment Hauras Velkoja Tunnustan että en ole koskaan pelannut Splintereitä :(
message file JPG
Joskus pelasin jonkun ps2 ajan splintterin mielestäni läpi tai sit pelasin sen peeceellä myöhemmin mut yritin uudellee tänä vai viime vuonna ja alko vituttaa jo tutoriaalissa jotenkin jäykkä pelattavuus ja kontrollit niin kesken jäi :D Se on aika valikoivaa että kuinka paljon noita erikoisuuksia sietää vanhoissa peleissä, fiiliksen mukaan menee et jääkö tutoriaaliin kesken, mut jää mulla uudetkin pelit kesken tutoriaaleihin.
Jalo Keiju 2 pv
attachment Yhteyttävä Gepardi Laitoin juuri tunti sitten herneet likoon teen huomenna herne keittoa voin laittaa kirjepostissa hieman herne keittoa tulemaan.
message file JPG
Tuleeko hyvää tai erilaista kerropa no. Pitäs tehä joskus noin.
Hauras Velkoja 2 pv
attachment Jalo Keiju Joskus pelasin jonkun ps2 ajan splintterin mielestäni läpi tai sit pelasin sen peeceellä myöhemmin mut yritin uudellee tänä vai viime vuonna ja alko vituttaa jo tutoriaalissa jotenkin jäykkä pelattavuus ja kontrollit niin kesken jäi :D Se on aika valikoivaa että kuinka paljon noita erikoisuuksia sietää vanhoissa peleissä, fiiliksen mukaan menee et jääkö tutoriaaliin kesken, mut jää mulla uudetkin pelit kesken tutoriaaleihin.
message file JPG
Kaverilta sain aiemmin Convictionin 360:lle, onko kokeilun arvoinen vai annanko lojua hyllyssä?
Liikkuva Puimuri 2 pv
attachment Utuinen Kihveli >Onko sulle normaalia olla 30 päivää kipeenä peräkkäin tosta vaan. Ei oo. En oo ikinä ollu näin pitkään kipeä. Pari kertaa on ollu joku superflunssa joka on kestänyt 2 viikkoa, mutta se on ollu maksimi. Kävin lääkärissä taudin 4. päivänä kun nenänielu tuntui yhdeltä nyljetyltä palovammalta enkä pärjännyt sen kivun kanssa. Otettiin nieluviljely. 4. päivänä lääkärikäynnin jälkeen alkoi tosi rajut silmätulehdusoireet. Epäilin että olis yhteyttä flunssaan kun alkoi niin samoja aikoja että olis ollut outo yhteensattuma. 5. päivänä silmätulehduksen takia uudestaan lääkäriin. Lääkäri katto silmät ja kirjoitti paikallisantibiootit silmätulehdukseen. Hänellä ei käynyt mielessäkään että silmätulehdus liittyisi kurkkutulehdukseen. 6. päivänä sain nieluviljelyn tulokset ja kun ei löytynyt streptokokkibakteeria kurkkutulehduksen takaa niin jäljelle jäi virusinfektio. Ja virusflunssan kanssa ei voi tehdä muuta kuin odottaa että menee ohi. Antibiootit vei silmätulehduksen pois. Sitten meni muutama päivä kuurin loppumisesta ja Taudin 18. päivänä silmätulehdus alkoi uudestaan. En jaksanut uutta terveyskeskusrumbaa ja silmätulehduslääkkeitä oli jäljellä niin aloitin uuden kuurin kun se tepsi jo kerran aiemminkin. Mutta nyt ei tepsinyt enää ja Taudin 24. päivänä soitin uudestaan terveyskeskukseen ja sain tuon oletetun Haemophilus influenzae -bakteeri diagnoosin ja siihen suun kautta otettavan antibioottikuurin. En oikein tiedä miten muutenkaan olisin voinut toimia. Tauti kestää sen minkä se kestää ja kaikki puhui että nyt on liikkeellä tosi sitkeitä flunssia ja on mykoplasmaa ja on adenovirusta ja on sitä ja tätä ja työkavereita on sairaalassa vaikeiden infektioiden ja jälkitautien takia. En sitten osannut tehdä muuta kuin levätä ja odottaa ja toivoa että kroppa pääsis viruksesta niskan päälle. Ja kun ei lääkärissä annettu mitään neuvoja tyyliin jos oireet jatkuu vielä viikon päästä niin ota uudestaan yhteyttä. Jäin sitten vaan kotiin odottamaan että kroppa voittais viruksen. Kunnes tämä iäkkäämpi ja kokeneempi tk-lääkäri keksi tuon Haemophilus influenzae -bakteerin mahdollisuuden pitkittyneen taudin taustalla.
message file MP4
keuhkokuumehan se usein on jos kestää yli pari viikkoa. virustauti alla heikentää vastustuskykyä, käsidesin ja kasvomaskin käyttö on järkevää kun nyt tiedät saavasi helposti bonus taudin.
Hauras Velkoja 2 pv
attachment Yhteyttävä Gepardi Laitoin juuri tunti sitten herneet likoon teen huomenna herne keittoa voin laittaa kirjepostissa hieman herne keittoa tulemaan.
message file JPG
Haittaako jos tuun GLOMaamaan sun hernarit, onko snappija? :3
Jalo Keiju 2 pv
attachment Hauras Velkoja Armeija on jätkät siitä jännä että sen jälkeen joko vihaa tai rakastaa hernaria. Kuulun jälkimmäiseen ja vitutti kun kertaamassa ei saanut hernaria huoh
message file JPG
Aiotko seuraavaksi mennä Ukr*inaan kertaamaan viikoksi lol. Mä luin tällä viikolla että Pohjois-K*rea lähettää Venäjän puolelle jotain erikoissotilaita taistelemaan ryssien eduksi ja mietin et mitähän niin hyvää ne saa tosta vaihtokaupaksi sitten kun siinä meni niiden mahdollisuus väittää itseään neutraaliksi ja pysytellä sivussa. En mä asiasta ymmärrä mitään mutta ei mun silmiin mitään järkeä kun tähän mennessä ne vaan sai talouskasvua ja muuta kivaa kun myi ryssille kaikkea kalustoa ja apustusta mutta eivät ite lianneet käsiään, nyt niiden lippu näkyy siellä kun lukee ketkä on aktiivisia osapuolia. Sitä mä en tiedä et onko Suomesta monta sotilasta menny Ukrainaan ja Suomi ei kai virallisesti saa tukea sitä vai muuttuks se jo jotenkin mut ei periaatteessa kai sais mennä kun Ukraina ei Natoon kuulu ja PV tarkoittaa _Puolustus_voimat ,, Mutta P-Koreasta ois menossa tuhansia vai kymmeniä tuhansia sotilaita niin se ei oo mikään sellanen että 10 sotilasta menee vapaaehtoisina.
Jalo Keiju 2 pv
attachment Hauras Velkoja Kaverilta sain aiemmin Convictionin 360:lle, onko kokeilun arvoinen vai annanko lojua hyllyssä?
Oon ymmärtäny että toi Conviction ois helposti huonoin splintteri mutta en oo pelannu sitä ja en tiedä voiko se olla muuten ihan 3/5 peli vaikkei oo pelisarjassa suosittu. Mä pelaan tätä Blacklistiä joka on viimenen koskaan tehty splintteri, toi Conviction on kai toisiks viimenen. Chaos Theory oli se ps2 ajan peli jonka mielestäni oon pelannu ja sit ei napannu yhtään kun koitti uudelleen.
Hauras Velkoja 2 pv
attachment Jalo Keiju Aiotko seuraavaksi mennä Ukr*inaan kertaamaan viikoksi lol. Mä luin tällä viikolla että Pohjois-K*rea lähettää Venäjän puolelle jotain erikoissotilaita taistelemaan ryssien eduksi ja mietin et mitähän niin hyvää ne saa tosta vaihtokaupaksi sitten kun siinä meni niiden mahdollisuus väittää itseään neutraaliksi ja pysytellä sivussa. En mä asiasta ymmärrä mitään mutta ei mun silmiin mitään järkeä kun tähän mennessä ne vaan sai talouskasvua ja muuta kivaa kun myi ryssille kaikkea kalustoa ja apustusta mutta eivät ite lianneet käsiään, nyt niiden lippu näkyy siellä kun lukee ketkä on aktiivisia osapuolia. Sitä mä en tiedä et onko Suomesta monta sotilasta menny Ukrainaan ja Suomi ei kai virallisesti saa tukea sitä vai muuttuks se jo jotenkin mut ei periaatteessa kai sais mennä kun Ukraina ei Natoon kuulu ja PV tarkoittaa _Puolustus_voimat ,, Mutta P-Koreasta ois menossa tuhansia vai kymmeniä tuhansia sotilaita niin se ei oo mikään sellanen että 10 sotilasta menee vapaaehtoisina.
message file JPG
Entä jos ninjailis ja hakis P-Koreasta vaimon

Minä en sodi rivimiehenä, eri asia jos sais ees korpraalin napit
Hauras Velkoja 2 pv
Jalo Keiju Oon ymmärtäny että toi Conviction ois helposti huonoin splintteri mutta en oo pelannu sitä ja en tiedä voiko se olla muuten ihan 3/5 peli vaikkei oo pelisarjassa suosittu. Mä pelaan tätä Blacklistiä joka on viimenen koskaan tehty splintteri, toi Conviction on kai toisiks viimenen. Chaos Theory oli se ps2 ajan peli jonka mielestäni oon pelannu ja sit ei napannu yhtään kun koitti uudelleen.
message file JPG
Kerroinkos että ostin jaappaniasta Pocketstationin? ;)
Jalo Keiju 2 pv
attachment Hauras Velkoja Entä jos ninjailis ja hakis P-Koreasta vaimon Minä en sodi rivimiehenä, eri asia jos sais ees korpraalin napit attachment Hauras Velkoja Kerroinkos että ostin jaappaniasta Pocketstationin? ;)
message file JPG
Nii onkohan P-Koreassa mukavemmat tylleröt kuin E-Koreassa. Olin näkevinää jonkun klipin että P-Koreassa jos miehellä on älypuhelin niin naiset piirittää sitä koska älypuhelimet maksaa siellä nii paljon et niitä ei kaikilla oo.

Onko Pocketstation kannettava pleikkari ykkönen no.
Hauras Velkoja 2 pv
attachment Jalo Keiju Nii onkohan P-Koreassa mukavemmat tylleröt kuin E-Koreassa. Olin näkevinää jonkun klipin että P-Koreassa jos miehellä on älypuhelin niin naiset piirittää sitä koska älypuhelimet maksaa siellä nii paljon et niitä ei kaikilla oo. Onko Pocketstation kannettava pleikkari ykkönen no.
message file JPG
Käytännössä PS1-muistikortti tamahotchi-tason käsikonsoliominaisuuksilla

Nättejä ne pohjoiskorealaisetkin on, ja onhan niillä älyluureja mutta ei pääsyä inttervepsiin vaan niiden omaan intranettiin

Eteläkorealaiset varmaan ainoita joita pieni veitsen alla käynti ei pilaa toisin ku meillä länkkäreillä :D
Yhteyttävä Gepardi 2 pv
attachment Jalo Keiju Tuleeko hyvää tai erilaista kerropa no. Pitäs tehä joskus noin. attachment Hauras Velkoja Haittaako jos tuun GLOMaamaan sun hernarit, onko snappija? :3
message file JPG
>kissa
Viimeksi tuli aivan mautonta aijon tällä kertaa laittaa liha liemi kuution niin ehkä maistuu joltain saa nähdä.

>lesbo
Kyllä haittaa, eikä ole sinappia, en ole sinapin syöjä sinapin syöjät on erikseen.
Hauras Velkoja 2 pv
attachment Yhteyttävä Gepardi >kissa Viimeksi tuli aivan mautonta aijon tällä kertaa laittaa liha liemi kuution niin ehkä maistuu joltain saa nähdä. >lesbo Kyllä haittaa, eikä ole sinappia, en ole sinapin syöjä sinapin syöjät on erikseen.
message file JPG
Snappija on IMO oltava hmph :D onko mitä lihasattumia sulle sinne menossa
Sokerinen Kasvitieteilijä 2 pv
message file JPG
Tehtailin tänään uusia lippukuvia ajankuluksi. En ole varma, mutta saksanlipun esimerkkikuva saattoi olla vanhentunut.
Hailakka Rambo 2 pv
attachment Yhteyttävä Gepardi Olin urheilullinen kävelin 1,3km
message file JPG
Huomenna sitten kävele ainakin 3km.
Yhteyttävä Gepardi 2 pv
attachment Hauras Velkoja Snappija on IMO oltava hmph :D onko mitä lihasattumia sulle sinne menossa
message file JPG
Sian ja naudan makuista jauhenin lihaa 350 grammaa.
Yhteyttävä Gepardi 2 pv
attachment Hailakka Rambo Huomenna sitten kävele ainakin 3km.
message file JPG
Mercedes Benziin pitäisi vaihtaa öljyt yritän huomenna jaksaa vaihtaa Mercedes Benziin öljyt niin huomenna ei varmaankaan ole kävelyä. Kunto pyöräilin tänään 12,5km.
Jalo Keiju 2 pv
attachment Hauras Velkoja Käytännössä PS1-muistikortti tamahotchi-tason käsikonsoliominaisuuksilla Nättejä ne pohjoiskorealaisetkin on, ja onhan niillä älyluureja mutta ei pääsyä inttervepsiin vaan niiden omaan intranettiin Eteläkorealaiset varmaan ainoita joita pieni veitsen alla käynti ei pilaa toisin ku meillä länkkäreillä :D
message file JPG
Imasin äsken nyt kuiteki 3,5 annosta olutta nopeesti että sai vähän oloa kun teki mieli alkaa juua kahvia ja kaljaa mut ei viittis ku pitäs nukkua pian. Janottaa vaan mut en ostanu enempää ku noi ja kahvia ei kannata juua ku ei tuu uni sitte.
Johdonmukainen Maahinen 2 pv
Jalo Keiju Mietin noita pasta kaloreita mutta kai ne pitää paikkansa koska raakana mä ne laitoin sinne kulhoon ja ne tekeyty siellä seassa uunissa ihan hyvin kypsiksi ilman että keitti ensin, pro tip.
Tää onkin se missä monilla menee vikaan kun keittää pastan eka
Johdonmukainen Maahinen 2 pv
message file JPG
Koko päivä menny pötkötellessä mutta kai sitä pitää sen verran jaksaa liikkua että käy kaupassa hakemassa ruokaa
Jalo Keiju 2 pv
Johdonmukainen Maahinen Tää onkin se missä monilla menee vikaan kun keittää pastan eka
message file JPG
Niin mäkin normaalisti oon tehny mutta ylikypsäähän siitä tulee eli raakana vaan kulhoon niin siellä ne nesteet imeytyy ja se tekeytyy ihan valmiiksi uunissa.
Jalo Keiju 2 pv
attachment Johdonmukainen Maahinen Koko päivä menny pötkötellessä mutta kai sitä pitää sen verran jaksaa liikkua että käy kaupassa hakemassa ruokaa
Tekis mieli valvoa ja ryypätä (ei oo juomaa enkä hae eli ei mut tekis mieli) ja nukkua samaan aikaan.
Johdonmukainen Maahinen 2 pv
Jalo Keiju Tekis mieli valvoa ja ryypätä (ei oo juomaa enkä hae eli ei mut tekis mieli) ja nukkua samaan aikaan.
Itellä menee varmaan aamuun että saa unta kun tänään heräsin vasta neljältä päivällä. Muutama olut tai paukut kyllä maistuis.
Inhimillinen Esimerkki 2 pv
message file JPG
Ostin haribon vamppyyri komppareita
Inhimillinen Esimerkki 2 pv
message file JPG
Hyviä on
Jalo Keiju 2 pv
message file JPG
Tais olla semmonen 5000kcal päivä kun tota 4300kcal makaronilaatikkoa jäi jäljelle vaan yks lautasellinen huomiseksi, sit meni 1,5l sokerikokis pullo ja muutama olut (kaks pientä ja yks puolen litran) ja jotain random juustoa ja pähkinöitä vähän suuhun. En usko että tosta hävis älytöntä määrää kaloreita tosta laatikosta uunituksen aikana kun nestettä vaa haihtu.

Ei pitäs jäädä ainakaan kaloreista tai proteiinista kiinni joku kuntoilu ja ei turvota yhtään eli vois vaan jatkaa syömistä edelleen mut ei jaksa kun pitäs käydä nukkumaan pian.
Jalo Keiju 2 pv
attachment Inhimillinen Esimerkki Ostin haribon vamppyyri komppareita attachment Inhimillinen Esimerkki Hyviä on
message file JPG
Ihanaa..
Hailakka Rambo 2 pv
attachment Yhteyttävä Gepardi Mercedes Benziin pitäisi vaihtaa öljyt yritän huomenna jaksaa vaihtaa Mercedes Benziin öljyt niin huomenna ei varmaankaan ole kävelyä. Kunto pyöräilin tänään 12,5km.
message file JPG
No hyvä, huomenna taas pyöräile, ite aion polkea 20km huomenna.
Hailakka Rambo 2 pv
attachment Inhimillinen Esimerkki Ostin haribon vamppyyri komppareita
Nää on 5/5 kyllä.
Inhimillinen Esimerkki 2 pv
message file JPG
Kups voitti mestaruuden
Inhimillinen Esimerkki 2 pv
attachment Jalo Keiju Ihanaa..
message file MP4
Öitä
Uskonnollinen Pylpyrä 2 pv
attachment Auttamishaluinen Baskeripää Päivää hyvää lankaan toivotan
message file JPG
Päivää ja älä luule että en oikeasti muista kuka olet :) Tulin vaan sanomaan tämän ja toivottamaan hyvää syksyä.
Hailakka Rambo 2 pv
attachment Jalo Keiju Tais olla semmonen 5000kcal päivä kun tota 4300kcal makaronilaatikkoa jäi jäljelle vaan yks lautasellinen huomiseksi, sit meni 1,5l sokerikokis pullo ja muutama olut (kaks pientä ja yks puolen litran) ja jotain random juustoa ja pähkinöitä vähän suuhun. En usko että tosta hävis älytöntä määrää kaloreita tosta laatikosta uunituksen aikana kun nestettä vaa haihtu. Ei pitäs jäädä ainakaan kaloreista tai proteiinista kiinni joku kuntoilu ja ei turvota yhtään eli vois vaan jatkaa syömistä edelleen mut ei jaksa kun pitäs käydä nukkumaan pian.
message file JPG
Minkä verran painat/liikut kun syöt tollasia määriä?
Jalo Keiju 2 pv
attachment Hailakka Rambo Minkä verran painat/liikut kun syöt tollasia määriä?
message file JPG
Joku 190cm/100kg jänteikäs lankletti (en erityisen lihaksikas omasta mielestä) oon ja tänäänki makasin vaan kotona eli ei ollu mitää kuluttavii aktiviteetteja mut hyvin maistu ruoka.. Kai ne kalorit tasaantuu siinä mielessä et toisina päivinä syö sit vähemmän ku ei huvita eli ei se keskimäärin oo 4000-5000kcal pidemmä päälle.
Jalo Keiju 2 pv
Johdonmukainen Maahinen Itellä menee varmaan aamuun että saa unta kun tänään heräsin vasta neljältä päivällä. Muutama olut tai paukut kyllä maistuis.
message file JPG
Nii se menee, huomennakin on hyvä päivä harkita et jaksaako ryypätä mut saa nähä ,,
Johdonmukainen Maahinen 2 pv
attachment Jalo Keiju Nii se menee, huomennakin on hyvä päivä harkita et jaksaako ryypätä mut saa nähä ,,
message file JPG
Mmmm
Lannistumaton Escobar 2 pv
attachment Jalo Keiju Nii se menee, huomennakin on hyvä päivä harkita et jaksaako ryypätä mut saa nähä ,,
message file JPG
Hassun näköinen kissa mutta silti ihana kissa
Lannistumaton Escobar 2 pv
attachment Utuinen Kihveli Kylminä syyspäivinä voit tarvita lämmintä vaatetta kuuman juoman lisäksi.
message file JPG
Hyku. En pidä syksystä kun sataa koko ajan vähän
Liikkuva Puimuri 2 pv
attachment Jalo Keiju Tais olla semmonen 5000kcal päivä kun tota 4300kcal makaronilaatikkoa jäi jäljelle vaan yks lautasellinen huomiseksi, sit meni 1,5l sokerikokis pullo ja muutama olut (kaks pientä ja yks puolen litran) ja jotain random juustoa ja pähkinöitä vähän suuhun. En usko että tosta hävis älytöntä määrää kaloreita tosta laatikosta uunituksen aikana kun nestettä vaa haihtu. Ei pitäs jäädä ainakaan kaloreista tai proteiinista kiinni joku kuntoilu ja ei turvota yhtään eli vois vaan jatkaa syömistä edelleen mut ei jaksa kun pitäs käydä nukkumaan pian.
rehua ja leipää ruuan kanssa. täyttää mut ei ole kaloreita
Liikkuva Puimuri 2 pv
attachment Inhimillinen Esimerkki Kups voitti mestaruuden
message file MP4
:D
Hauras Velkoja 2 pv
attachment Jalo Keiju Imasin äsken nyt kuiteki 3,5 annosta olutta nopeesti että sai vähän oloa kun teki mieli alkaa juua kahvia ja kaljaa mut ei viittis ku pitäs nukkua pian. Janottaa vaan mut en ostanu enempää ku noi ja kahvia ei kannata juua ku ei tuu uni sitte.
message file JPG
Onpa ouvo kun ei ole paha olo nyt. Se eilen kaverin kanssa puokkiin juotu kaljakeissi ei loppupelistä tehnyt pahaa
Auttamishaluinen Baskeripää 2 pv
message file JPG
Huomenta huomenta kaikki!
Väsyttää ja nälättää paljon. Nukuin pitkät yöunet mutta silti olen aivan naatti. Syödessäkin tuntuu ettei nälkä lähde.
AP Utuinen Kihveli 2 pv
attachment Auttamishaluinen Baskeripää Huomenta huomenta kaikki! Väsyttää ja nälättää paljon. Nukuin pitkät yöunet mutta silti olen aivan naatti. Syödessäkin tuntuu ettei nälkä lähde.
message file JPG
Sinut on kaluttu loppuun sosiaalisilla velvoitteilla :'(
Jalo Keiju 2 pv
attachment Hauras Velkoja Onpa ouvo kun ei ole paha olo nyt. Se eilen kaverin kanssa puokkiin juotu kaljakeissi ei loppupelistä tehnyt pahaa
message file JPG
Hyi l*spo kuva.

Mulla tuli uni vasta aamu 5-6 aikaan ja yritin eka kerra kunnoll 3 aikaan unille ja ei vaan lähe. Piti vähä torkuttaa keskipäivälle asti, kyllä vitutti toi et ei saanu unesta kiinni ku oli vaa nii virkee olo.
Keltainen Sateenvarjo 2 pv
attachment Auttamishaluinen Baskeripää Huomenta huomenta kaikki! Väsyttää ja nälättää paljon. Nukuin pitkät yöunet mutta silti olen aivan naatti. Syödessäkin tuntuu ettei nälkä lähde.
message file JPG
Kyllä oon samaa mieltä. SOS kontaktit on uuvuttaneet sinut. Määrään sinulle kolme päivää omassa kuutiossa niin. Kolmantena päivänä voi jo käydä kaupassa jos vointi sallii.
Sokerinen Kasvitieteilijä 2 pv
message file JPG
Onko täälläpäin sattunut näkymään villejä dinosauruksia, joista voisin napata itselleni ystävän?
Keltainen Sateenvarjo 2 pv
attachment Utuinen Kihveli Sinut on kaluttu loppuun sosiaalisilla velvoitteilla :'(
message file JPG
Ps. Ne jahtas taas sitä ruskeata kanaa. Mix no😬 mikä vaaleenruskeassa värissä k*ihottaa?
Kalkkunat siirretty omiin koppeihinsa, kanat pihalla.
Keltainen Sateenvarjo 2 pv
attachment Sokerinen Kasvitieteilijä Onko täälläpäin sattunut näkymään villejä dinosauruksia, joista voisin napata itselleni ystävän?
message file JPG
Täällä no
Auttamishaluinen Baskeripää 2 pv
attachment Utuinen Kihveli Sinut on kaluttu loppuun sosiaalisilla velvoitteilla :'( attachment Keltainen Sateenvarjo Kyllä oon samaa mieltä. SOS kontaktit on uuvuttaneet sinut. Määrään sinulle kolme päivää omassa kuutiossa niin. Kolmantena päivänä voi jo käydä kaupassa jos vointi sallii.
message file JPG
Kyllä näin on päässyt käymään. Menee hetki että palaudun tästä. Jehulle kiitos erinomaisesta vastalääkkeestä. Toimii 100% varmasti. Tosin joudun huomenna lampailemaan taas, ja kaupassakin täytyy käydä, jotta saan ruokittua tätä aina niin nälkäistä mahaani.
Hailakka Rambo 2 pv
attachment Jalo Keiju Joku 190cm/100kg jänteikäs lankletti (en erityisen lihaksikas omasta mielestä) oon ja tänäänki makasin vaan kotona eli ei ollu mitää kuluttavii aktiviteetteja mut hyvin maistu ruoka.. Kai ne kalorit tasaantuu siinä mielessä et toisina päivinä syö sit vähemmän ku ei huvita eli ei se keskimäärin oo 4000-5000kcal pidemmä päälle.
message file JPG
Ihan reilusti syöt tosijaan.
Sokerinen Kasvitieteilijä 2 pv
attachment Keltainen Sateenvarjo Täällä no
message file JPG
Toi on ruokaa eikä dino. Miksi yrität narrata?
Keltainen Sateenvarjo 2 pv
attachment Sokerinen Kasvitieteilijä Toi on ruokaa eikä dino. Miksi yrität narrata?
message file JPG
Dinosaurus ompi. Dinosaurukset voi syödä pienempiä dinoja.
Kunnollinen Putoaminen 2 pv
attachment Keltainen Sateenvarjo Dinosaurus ompi. Dinosaurukset voi syödä pienempiä dinoja.
message file JPG
Pitää kyllä tehä taas niiku viime vuonna näihi aikoihin että A4 paperille lista isoja ja keskikokosia juttuja mitä hoitaa että saa puristettua hukkaan menneestä vuodesta vielä jotain irti. Yleensä ollu et 90% listan asioista saa viikossa hoitoon vaikka niitä on eka vitkastellu kuukausia.
Hauras Velkoja 2 pv
attachment Jalo Keiju Hyi l*spo kuva. Mulla tuli uni vasta aamu 5-6 aikaan ja yritin eka kerra kunnoll 3 aikaan unille ja ei vaan lähe. Piti vähä torkuttaa keskipäivälle asti, kyllä vitutti toi et ei saanu unesta kiinni ku oli vaa nii virkee olo.
message file JPG
>vois tossa kohta lähteä kotiapäin
<vitut ku kaljakauppaan t. kaveri
Jaha no niin kai se on tehtävä sit :D
Keltainen Sateenvarjo 2 pv
attachment Auttamishaluinen Baskeripää Kyllä näin on päässyt käymään. Menee hetki että palaudun tästä. Jehulle kiitos erinomaisesta vastalääkkeestä. Toimii 100% varmasti. Tosin joudun huomenna lampailemaan taas, ja kaupassakin täytyy käydä, jotta saan ruokittua tätä aina niin nälkäistä mahaani.
message file JPG
Hmmm voitko töissä käyttää kuulo suojaimia ja aurinko laseja no
Johdonmukainen Maahinen 2 pv
message file JPG
Huomenta heräsin nyt
Kunnollinen Putoaminen 2 pv
attachment Hauras Velkoja >vois tossa kohta lähteä kotiapäin <vitut ku kaljakauppaan t. kaveri Jaha no niin kai se on tehtävä sit :D
message file JPG
Nii iteki aiemmi ostin 6 kaljaa oottamaan, nyt vielä treeni kesken.

Ostin 10kpl askin pikkusikareita ja puolet tuprutellu eli 1-2 sillo tällö, ei toi nii paljo kyl pärise et kannattaa jatkaa, mut piti vaan testata pitkästä aikaa.
Kunnollinen Putoaminen 2 pv
Ja tulee jo yhestä päivässä semmone pien tunne ku hengästyy.
Yhteyttävä Gepardi 2 pv
attachment Hailakka Rambo No hyvä, huomenna taas pyöräile, ite aion polkea 20km huomenna.
message file JPG
Kunnon lampaana tein 2:hta asiaa yhtä aikaa, eli herne keiton kypsyessä poljin 12,5km. Nostelin myös käsi painoja (3kg).
Kunnollinen Putoaminen 2 pv
attachment Yhteyttävä Gepardi Kunnon lampaana tein 2:hta asiaa yhtä aikaa, eli herne keiton kypsyessä poljin 12,5km. Nostelin myös käsi painoja (3kg).
message file JPG
Jee jaksoin tehä ok treenin vaikka väsytti ja kolotti aamulla ja ehti kotii just enne ku alko hämärtää kunnolla.

Tänää syöty vain kahvia, sokeri pulla vaikka siinä oli kluteenia, joku treeni proteiini suklaa juoma ja yks kiivi ku piti saaha lisää makeeta suuhu et piristyy. Nyt pitää illasta tankata lisää.

Lammas kuulostat moniosaajalta.
Omatoiminen Säätö-sale 2 pv
attachment Yhteyttävä Gepardi Kunnon lampaana tein 2:hta asiaa yhtä aikaa, eli herne keiton kypsyessä poljin 12,5km. Nostelin myös käsi painoja (3kg).
message file JPG
Hei! Millaista siitä itse tekemästä herne keitosta muuten tuli? Itellä ei riitä kärsivällisyys tommoseen niin mielummin teen linssi keittoa. Sisko tekee joskus hernekeittoa, liottaa herneet ja keittää noin 5 tuntia👍
Mut se on kyllä hyvää.
Ja näköjään kuntoilu päivä ollut sinulla.
Hauras Velkoja 2 pv
attachment Kunnollinen Putoaminen Nii iteki aiemmi ostin 6 kaljaa oottamaan, nyt vielä treeni kesken. Ostin 10kpl askin pikkusikareita ja puolet tuprutellu eli 1-2 sillo tällö, ei toi nii paljo kyl pärise et kannattaa jatkaa, mut piti vaan testata pitkästä aikaa.
message file JPG
2 päkkiä kahteen mieheen kävin tossa aiemmin hakemassa
Jalo Keiju 2 pv
attachment Hailakka Rambo Ihan reilusti syöt tosijaan.
message file JPG
Nii ne tosiaan tasapainottuu niiku sanoin et joskus syö 5000kcal ja joskus ei maistu niin syö väkisin joku 1500-2000kcal mut keskiarvo varmaan 3000-3500kcal päivä jolla ei juuri liho eikä laihu. En laske kaloreita ollenkaan vaan syön fiiliksellä ja paino ei heilahtele melkein kiloakaan mihinkään suuntaan mut en kyl nykyää punnitsekaa itseä usein kun nykysellä salilla ei oo vaakaa näkyvillä.

Olo on parempi lanklettina kun painaa 100kg kun taas 18v iässä painoin jonkun 80kg joka ois myös aivan normaali paino 190cm ihmiselle mut kyl tää on parempi tää et on tullu jotain lihasta ja sit osa painosta on pakolliset sisäelinten ympärillä olevat aikuisrasvat mutta vatsan ulkokuorella sitä ei juuri oo.
Jalo Keiju 2 pv
attachment Omatoiminen Säätö-sale Hei! Millaista siitä itse tekemästä herne keitosta muuten tuli? Itellä ei riitä kärsivällisyys tommoseen niin mielummin teen linssi keittoa. Sisko tekee joskus hernekeittoa, liottaa herneet ja keittää noin 5 tuntia👍 Mut se on kyllä hyvää. Ja näköjään kuntoilu päivä ollut sinulla.
message file JPG
Mut ei kai se vaadi kauheesti aktiivista työtä jos heittää 10h ajaksi eli yön yli ne herneet likoamaan ja sit ne voi seuraavana päivänä keittää? On se vähä enemmä vaivaa kuin vaan avata hernekeitto purkki mut pitää kokeilla kyl joku kerta pitkästä aikaa tollei herneistä.
Auttamishaluinen Baskeripää 2 pv
attachment Keltainen Sateenvarjo Hmmm voitko töissä käyttää kuulo suojaimia ja aurinko laseja no
message file JPG
Aiheuttaisi aika paljon hämmennystä tämä. Käyttäisin kyllä mieluusti.
Auttamishaluinen Baskeripää 2 pv
attachment Lannistumaton Escobar Hyku. En pidä syksystä kun sataa koko ajan vähän
message file JPG
Capibalalle tiedoksi että ostin kaupasta watermelonin.
Omatoiminen Säätö-sale 2 pv
attachment Auttamishaluinen Baskeripää Aiheuttaisi aika paljon hämmennystä tämä. Käyttäisin kyllä mieluusti.
Sitte jos noita ei voi käyttää ni semmoset hevosten sivuläpät nii no
Jalo Keiju 1 pv
attachment Hauras Velkoja 2 päkkiä kahteen mieheen kävin tossa aiemmin hakemassa
message file JPG
>2 päkkiä kahteen mieheen
Siis 1 päkki per mies? Mutta minkä kokosia päkkejä?

Mä ostin kaljojen lisäksi pari lonkeroa että kestää pidempään ja on vähä sekava olo tässä mut ei se mitää ja syön jämä ruokia kaapista tai noi pihvit mitä oli kaks päivää oottamassa + sekotin taas mustikka rahkaa mut nyt vain 1000kcal setin eli puolet kaikkea aiempaan 2000kcal nähden.

Joutu laittaa rakkolaastarin toho nivuseen/sisäreiteen ku joku saakelin hiertymä patti siinä joka nyt ei oo vakava mut ärsyyntynee näkönen ni pistin tommose siihe et ei hierrä nii kovaa. Vähä ajoin koneella karvoja lyhyemmäks siitä alueelta että on helpompi poistaa laastari myöhemmin tai noi kai vähä ku tippuu itsestään parin kolmen päivän päästä et ei niitä kai oo tarvetta repiä.
Jalo Keiju 1 pv
attachment Johdonmukainen Maahinen Huomenta heräsin nyt
message file JPG
Hei vaan, mä aion valvoa aamukuuteen vaikka sitten jos ei uni tuu ku viime yönä yritin kolme tuntia ottaa todella rennosti ja uni ei vaa ollu tullakseen niin sama siis valvoa aamuun asti suoraan. Huomenna joutuu laittaa työhakemukset jos haluaa saada rahaa ja 4 hakemusta laitettava niin 1-2 ajattelin laittaa tosissaan että kiinnostaa ees vähän päästä töihin. Tai jos löytyy jotain mielekkäitä paikkoja niin toki voi laittaa 4 hakemusta tosissaan mut ei niitä kukaan juuri kyttää.
Hauras Velkoja 1 pv
attachment Jalo Keiju >2 päkkiä kahteen mieheen Siis 1 päkki per mies? Mutta minkä kokosia päkkejä? Mä ostin kaljojen lisäksi pari lonkeroa että kestää pidempään ja on vähä sekava olo tässä mut ei se mitää ja syön jämä ruokia kaapista tai noi pihvit mitä oli kaks päivää oottamassa + sekotin taas mustikka rahkaa mut nyt vain 1000kcal setin eli puolet kaikkea aiempaan 2000kcal nähden. Joutu laittaa rakkolaastarin toho nivuseen/sisäreiteen ku joku saakelin hiertymä patti siinä joka nyt ei oo vakava mut ärsyyntynee näkönen ni pistin tommose siihe et ei hierrä nii kovaa. Vähä ajoin koneella karvoja lyhyemmäks siitä alueelta että on helpompi poistaa laastari myöhemmin tai noi kai vähä ku tippuu itsestään parin kolmen päivän päästä et ei niitä kai oo tarvetta repiä.
message file JPG
24 päkit tietty

Kaverilta otin takaisin halvalla aikanaan sille myymäni windowstabletin, ouvo käyttää tota 8.1:aa, onneks tolle sai vielä Firefox ESR:n
Jalo Keiju 1 pv
attachment Hauras Velkoja 24 päkit tietty Kaverilta otin takaisin halvalla aikanaan sille myymäni windowstabletin, ouvo käyttää tota 8.1:aa, onneks tolle sai vielä Firefox ESR:n
message file JPG
Nii mä muistan että oisit joskus kehunu sitä win8 joka on kai eri kuin win8.1 mutta toi nähdään yleisesti aika väliinputoajana ja paskana käyttiksenä että varmaan tässä kohtaa win10 pidetään jo ihan hyvänä ja win11 paskaa ja mikä lie win12 tai joku tulossa ja pitää maksaa kuukausimaksua tai jotain. Ite vedän vielä win7, ei oo (tietääkseni) tullu paljoo viiruksia p*rnosivuilta tai kukaan vieny pankkitilin tunnuksia, mutta 2019 jälkeen tulleet versiot eri ohjelmista ei välttämättä tue mut en mä niitä tarviikaa.
Sokerinen Kasvitieteilijä 1 pv
message file JPG
Huolsin pyörää. Vielä pitää myöhemmin jaksaa vaihtaa nastarengas, joka on edelleen tytyn varastossa. Melkein heti pyörän ostamisen jälkeen takalokasuojasta putosi itsekseen yksi ruuvi, mutta se ei ajoa haitannut, niin en asialla tehnyt mitään. Nyt vuosia myöhemmin viime pyöräilyn aikana takalokasuojasta putosi toinenkin ruuvi, niin lokasuoja hiissassi jatkuvasti takarenkaaseen ja haittasi ajamista. Piti ihan erikseen ottaa asiaksi käydä pyörähuoltamolla kysymässä olisiko myydä ylimääräisiä ruuveja. Nyt sain sitten aikaiseksi irroittaa takarenkaan, että sai lokasuojan kunnolla paikalleen.
Jalo Keiju 1 pv
attachment Sokerinen Kasvitieteilijä Huolsin pyörää. Vielä pitää myöhemmin jaksaa vaihtaa nastarengas, joka on edelleen tytyn varastossa. Melkein heti pyörän ostamisen jälkeen takalokasuojasta putosi itsekseen yksi ruuvi, mutta se ei ajoa haitannut, niin en asialla tehnyt mitään. Nyt vuosia myöhemmin viime pyöräilyn aikana takalokasuojasta putosi toinenkin ruuvi, niin lokasuoja hiissassi jatkuvasti takarenkaaseen ja haittasi ajamista. Piti ihan erikseen ottaa asiaksi käydä pyörähuoltamolla kysymässä olisiko myydä ylimääräisiä ruuveja. Nyt sain sitten aikaiseksi irroittaa takarenkaan, että sai lokasuojan kunnolla paikalleen.
message file JPG
Polkupyörän huoltaminen on kyllä verrattain comfya puuhaa ja ei mee ihan yhtä helposti paskaks ja vinoon kun jos huoltaa autoa. Kukaan ei kysyny mutta mä en oo pyöräilly kohta kolmeen vuoteen metriäkään, sillon se vois mennä jos ois pelkkää tasasta maastoa ja ois takuu ettei tuule tai sada vaakatasossa mutta muuten hävis yhtenä talvena kiinnostus :D Ja pyöräkään ei jotenki pyöriny huollusta huolimatta niin kuin pitäs kun meni tietyn matkan pyöräilyyn yhessä kohtaa melkein minuutilleen sama kuin oisin vaan kävelly rivakasti sen saman 35-45min, loivaa ylämäkeä ja pyörä ei vaan oikeen pyöriny enää xd
Sokerinen Kasvitieteilijä 1 pv
attachment Jalo Keiju Polkupyörän huoltaminen on kyllä verrattain comfya puuhaa ja ei mee ihan yhtä helposti paskaks ja vinoon kun jos huoltaa autoa. Kukaan ei kysyny mutta mä en oo pyöräilly kohta kolmeen vuoteen metriäkään, sillon se vois mennä jos ois pelkkää tasasta maastoa ja ois takuu ettei tuule tai sada vaakatasossa mutta muuten hävis yhtenä talvena kiinnostus :D Ja pyöräkään ei jotenki pyöriny huollusta huolimatta niin kuin pitäs kun meni tietyn matkan pyöräilyyn yhessä kohtaa melkein minuutilleen sama kuin oisin vaan kävelly rivakasti sen saman 35-45min, loivaa ylämäkeä ja pyörä ei vaan oikeen pyöriny enää xd
message file JPG
Onhan se. Autoja en hirveästi ole huoltanut, kuorma-autoja ja muita työkoneita kylläkin isä uccon apuna. Raskaan kaluston huoltamisesta en kyllä pitänyt ollenkaan. Ei sillä että olisin asiasta mitään ymmärtänyt, vaan aina piti kädestä pitäen näyttää, että mitä pitää tehdä.

Voisi kyllä pestäkin pyörän, jos olisi tilat siihen, mutta ei taida olla. Kylpyhuoneessa vähän nihkeä pestä, kun meinaa öljytahrat tarttua lattiaan. Pesun jälkeen olisi sitten mieluisampaa öljytä paikkoja, niin ei olisi taas aivan heti kaikki ihan paskassa.
Hauras Velkoja 1 pv
attachment Jalo Keiju Nii mä muistan että oisit joskus kehunu sitä win8 joka on kai eri kuin win8.1 mutta toi nähdään yleisesti aika väliinputoajana ja paskana käyttiksenä että varmaan tässä kohtaa win10 pidetään jo ihan hyvänä ja win11 paskaa ja mikä lie win12 tai joku tulossa ja pitää maksaa kuukausimaksua tai jotain. Ite vedän vielä win7, ei oo (tietääkseni) tullu paljoo viiruksia p*rnosivuilta tai kukaan vieny pankkitilin tunnuksia, mutta 2019 jälkeen tulleet versiot eri ohjelmista ei välttämättä tue mut en mä niitä tarviikaa.
message file JPG
Eiku just sen perus-kasin skippasin ja 8.1 käytin taisteluasemallakin hetken ennen W10 julkaisua aikanaan

Win11 laitoin vähän julkaisun jälkeen ja ei tossa moitittavaa ole
Jalo Keiju 1 pv
attachment Sokerinen Kasvitieteilijä Onhan se. Autoja en hirveästi ole huoltanut, kuorma-autoja ja muita työkoneita kylläkin isä uccon apuna. Raskaan kaluston huoltamisesta en kyllä pitänyt ollenkaan. Ei sillä että olisin asiasta mitään ymmärtänyt, vaan aina piti kädestä pitäen näyttää, että mitä pitää tehdä. Voisi kyllä pestäkin pyörän, jos olisi tilat siihen, mutta ei taida olla. Kylpyhuoneessa vähän nihkeä pestä, kun meinaa öljytahrat tarttua lattiaan. Pesun jälkeen olisi sitten mieluisampaa öljytä paikkoja, niin ei olisi taas aivan heti kaikki ihan paskassa.
message file JPG
Nii ehkä voi ulkona pestä paitsi jos sieltä tihkuu litra rasvaa pitkin maita niin on se vähä haram juttu... Mä osaan autossa huoltaa jotain perus renkaanvaihto, öljyn-, polttoaineen- ja ilmansuodatin, lampun polttimen vaihto tier juttuja, tietty jotain monimutkasempaa myös jos on ohje vieressä mut eipä oo tarvinnu pitkään aikaan ja noikin jutut opeteltu pakotettuna muksuna vaikka osa noista huolloista on sellaisia että mun mielestä ne todellakin kannattaa tai pitää osata ainakin omaan autoon tehä eli just joku vararenkaan vaihto. Se on myös minkä kaikki autoilijat tietää nykyään että jos on 2010 jälkeen tehty auto niin jopa se palaneen lampun vaihto on voitu tehdä niin hankalaksi että ei mitään järkeä ite alkaa vaihtaa jos ei oo koko päivää aikaa.

Mut oli se pyörä tai auto niin sehä noissa on että ekalla kerralla johonkin työhön voi tuhraantua iltapäivä tai koko päivä mutta seuraavalla kerralla sen voi tehdä tuntiin kun kyllähän sen speedrunnaa jos tietää tarkalleen joka vaiheen.
Hailakka Rambo 1 pv
attachment Yhteyttävä Gepardi Kunnon lampaana tein 2:hta asiaa yhtä aikaa, eli herne keiton kypsyessä poljin 12,5km. Nostelin myös käsi painoja (3kg).
message file JPG
Kova, tuliko hernekeitosta hyvää ja miten ison määrän teit sitä?

Mistä oot nuo käsipainot saanu?
Johdonmukainen Maahinen 1 pv
attachment Jalo Keiju Hei vaan, mä aion valvoa aamukuuteen vaikka sitten jos ei uni tuu ku viime yönä yritin kolme tuntia ottaa todella rennosti ja uni ei vaa ollu tullakseen niin sama siis valvoa aamuun asti suoraan. Huomenna joutuu laittaa työhakemukset jos haluaa saada rahaa ja 4 hakemusta laitettava niin 1-2 ajattelin laittaa tosissaan että kiinnostaa ees vähän päästä töihin. Tai jos löytyy jotain mielekkäitä paikkoja niin toki voi laittaa 4 hakemusta tosissaan mut ei niitä kukaan juuri kyttää.
Itekki valvon suosiolla aamuun kun ei tuu uni yöllä. Munkin kai pitäisi hakea noita työpaikkoja mutta en saa aikaseks. Laitan sit kun karenssi uhkaa
Jalo Keiju 1 pv
Johdonmukainen Maahinen Itekki valvon suosiolla aamuun kun ei tuu uni yöllä. Munkin kai pitäisi hakea noita työpaikkoja mutta en saa aikaseks. Laitan sit kun karenssi uhkaa
message file JPG
Joo ei se väkisin unille yrittäminenkään oo välttämättä eduksi tai auta mitään et itellä kesti todella pitkään nukahtaa ja sitte näin jotain aika vammasia painajaisia tai haastavia unia mut ei se mitään. Juu ei tosiaan k*renssi pamahda ensimmäisestä virheestä tai laiminlyönnistä vielä, mut mä yritän hoitaa kaiken aina ajallaan että voi säästää mahollisimman pitkään sitä korttia et ei jaksanu tai muistanu ja saa vielä anteeksi :D
Omatoiminen Säätö-sale 1 pv
attachment Jalo Keiju Joo ei se väkisin unille yrittäminenkään oo välttämättä eduksi tai auta mitään et itellä kesti todella pitkään nukahtaa ja sitte näin jotain aika vammasia painajaisia tai haastavia unia mut ei se mitään. Juu ei tosiaan k*renssi pamahda ensimmäisestä virheestä tai laiminlyönnistä vielä, mut mä yritän hoitaa kaiken aina ajallaan että voi säästää mahollisimman pitkään sitä korttia et ei jaksanu tai muistanu ja saa vielä anteeksi :D
message file JPG
Vink vink Kärkkäisen Lahden tavaratalo etsii johtajaa.
Äärimmäisen helppo hakemus ja yhteyshenkilön numero löytyy.
Sinne hakemaan, itsehän hain sinne pari päivää ainasemmin.
*ylpeilee*
Johdonmukainen Maahinen 1 pv
attachment Jalo Keiju Joo ei se väkisin unille yrittäminenkään oo välttämättä eduksi tai auta mitään et itellä kesti todella pitkään nukahtaa ja sitte näin jotain aika vammasia painajaisia tai haastavia unia mut ei se mitään. Juu ei tosiaan k*renssi pamahda ensimmäisestä virheestä tai laiminlyönnistä vielä, mut mä yritän hoitaa kaiken aina ajallaan että voi säästää mahollisimman pitkään sitä korttia et ei jaksanu tai muistanu ja saa vielä anteeksi :D
message file JPG
Mulla loppu just karenssi pari kk sitten.
Sokerinen Kasvitieteilijä 1 pv
attachment Jalo Keiju Nii ehkä voi ulkona pestä paitsi jos sieltä tihkuu litra rasvaa pitkin maita niin on se vähä haram juttu... Mä osaan autossa huoltaa jotain perus renkaanvaihto, öljyn-, polttoaineen- ja ilmansuodatin, lampun polttimen vaihto tier juttuja, tietty jotain monimutkasempaa myös jos on ohje vieressä mut eipä oo tarvinnu pitkään aikaan ja noikin jutut opeteltu pakotettuna muksuna vaikka osa noista huolloista on sellaisia että mun mielestä ne todellakin kannattaa tai pitää osata ainakin omaan autoon tehä eli just joku vararenkaan vaihto. Se on myös minkä kaikki autoilijat tietää nykyään että jos on 2010 jälkeen tehty auto niin jopa se palaneen lampun vaihto on voitu tehdä niin hankalaksi että ei mitään järkeä ite alkaa vaihtaa jos ei oo koko päivää aikaa. Mut oli se pyörä tai auto niin sehä noissa on että ekalla kerralla johonkin työhön voi tuhraantua iltapäivä tai koko päivä mutta seuraavalla kerralla sen voi tehdä tuntiin kun kyllähän sen speedrunnaa jos tietää tarkalleen joka vaiheen.
message file JPG
En vieläkään itedä, miksi näitä lippuja taiteilen, mutta taiteilen kuitenkin. Onpahan jotain tekemistä.

Tietysti pitää renkaat osata vaihtaa. Ala-asteella tainnut ensimmäisiä kertoja vaihtaa henkilöautoon renkaat. Toki isä_ukko teki jälkikiristyksen, mutta kuitenkin. Kuorma-autoihin ja pyöräkuormaajaankin olen renkaita vaihdellut, niin siinä saa kyllä taiteilla rengasta pulteille, kun renkaalla saattaa olla painoa +100kg ja itse painaa puolet siitä.
Ja onhan tuo palkitsevaa, kun pikkuhiljaa opettelee pyörälle tekemään uusia huoltotoimenpiteitä, etenkin kun ei tarvitse tapella asioiden kanssa, vaan kaikki sujuu ongelmitta. En tiedä olenko ikinä aikaisemmin iroittanut vaihdepakallista takarengasta, joka tuli tänään tehtyä. Helposti lähti irti, mutta ei tullut tietenkään katsottua, että millaisella mutkalla se kettinki siinä tarkelleen menee. Rengasta takaisin paikalleen laittaessa piti sitten hetki mallailla, että miten vitussa tämä on tähän paikalleen tarkoitus liu'uttaa, että pyörä vielä toimisikin sen jälkeen.
Hauras Velkoja 1 pv
message file JPG
Alotin The Last of Us remasteredin PS4:lla :)
Jalo Keiju 1 pv
attachment Hauras Velkoja Alotin The Last of Us remasteredin PS4:lla :)
message file JPG
Netissä luki että tää meni mäkdonaldsii töihin niiku lupas ja nyt tää puhuttelee tavallista amerikkalaista kun on goyslop ruokalassa tekee ranskalaisia xD
Yhteyttävä Gepardi 1 pv
attachment Omatoiminen Säätö-sale Hei! Millaista siitä itse tekemästä herne keitosta muuten tuli? Itellä ei riitä kärsivällisyys tommoseen niin mielummin teen linssi keittoa. Sisko tekee joskus hernekeittoa, liottaa herneet ja keittää noin 5 tuntia👍 Mut se on kyllä hyvää. Ja näköjään kuntoilu päivä ollut sinulla.
message file JPG
Herne keitosta tuli ihan kelvollista, liotin herneitä n. 18 tuntia ja keitin n. 2,5 tuntia. En kyllä tiedä onko oikein vaivan arvoista tehdä epäpurkkihernekeittoa kun koti maista purkki herne keitto 1€/purkki on ihan hyvää.
Yhteyttävä Gepardi 1 pv
attachment Hailakka Rambo Kova, tuliko hernekeitosta hyvää ja miten ison määrän teit sitä? Mistä oot nuo käsipainot saanu?
message file JPG
Herne keitosta tuli ihan kelvollista, tein herne keittoa sen verran kuin tulee 250g:asta herneitä ja 1 litrasta vettä ja 350g:asta jauhen lihaa ja 0,5 liha liemi kuutiosta.

Käsi painot (3kg) olen ostanut huhti kuussa 2021 kanta hämeen maa kunnan lopen kunnan tokmanni tavara talosta, kyseessä oli kesä rengas kauden avajais saab matka.
Heinämäinen Surmaaja 1 pv
attachment Jalo Keiju Netissä luki että tää meni mäkdonaldsii töihin niiku lupas ja nyt tää puhuttelee tavallista amerikkalaista kun on goyslop ruokalassa tekee ranskalaisia xD
Oli kyllä ovela veto.
Hauras Velkoja 1 pv
attachment Jalo Keiju Netissä luki että tää meni mäkdonaldsii töihin niiku lupas ja nyt tää puhuttelee tavallista amerikkalaista kun on goyslop ruokalassa tekee ranskalaisia xD
message file JPG
Saispa Big Macin hullum,,,, ukko,,, Tobalt Rumpin laittamana
Jalo Keiju 1 pv
attachment Hauras Velkoja Saispa Big Macin hullum,,,, ukko,,, Tobalt Rumpin laittamana
message file JPG
Tossa kyl pitäs lukea Dolan.
Jalo Keiju 1 pv
message file JPG
Nää kyl näyttää 100% ai generoiduilta kuvilta.
Jalo Keiju 1 pv
message file JPG
Jalo Keiju 1 pv
message file JPG
Jalo Keiju 1 pv
message file JPG
Ehkä nää onki mut tarkemmi en tiiä.
Inhimillinen Esimerkki 1 pv
message file JPG
Tavarat alkaa olla pakattu, teroitan vielä veitsiä
Hailakka Rambo 1 pv
attachment Yhteyttävä Gepardi Herne keitosta tuli ihan kelvollista, tein herne keittoa sen verran kuin tulee 250g:asta herneitä ja 1 litrasta vettä ja 350g:asta jauhen lihaa ja 0,5 liha liemi kuutiosta. Käsi painot (3kg) olen ostanut huhti kuussa 2021 kanta hämeen maa kunnan lopen kunnan tokmanni tavara talosta, kyseessä oli kesä rengas kauden avajais saab matka.
message file JPG
Paljonko käsipainot maksoivat? ite ostin torista 2x5kg painoja 5€.
Hailakka Rambo 1 pv
message file JPG
Tällä viikolla.
Juoksin 39.6km
pyöräilin 70km.
Kävelin reilu 20km.
Hauras Velkoja 1 pv
attachment Jalo Keiju Tossa kyl pitäs lukea Dolan.
message file MP4
Hyvä pointti
Jalo Keiju 1 pv
attachment Hauras Velkoja Hyvä pointti
message file JPG
Hapottaa ouvosti tää kalja mut kohta nää on juotu..

Kiva peli toi splinter selli ku valitsee semmose buildin että vaimennettu pistooli ja vaimennettu snaipperi ni saa toimia aika vapaasti + lähitaistelu tapot. Pelaan realistic vaikeustasolla joka on kai hard ku viimeeks pelasin normalilla muistaakseen. No tää on aika kiva että noi tyypit ei oo täysiä nukkeja et ne osaa kaivata jos niiden tiimikaveri on hukassa liian pitkään tai huomaa jos on joku ovi vaikka auki mikä ei ollu aiemmin.
Hauras Velkoja 1 pv
attachment Jalo Keiju Hapottaa ouvosti tää kalja mut kohta nää on juotu.. Kiva peli toi splinter selli ku valitsee semmose buildin että vaimennettu pistooli ja vaimennettu snaipperi ni saa toimia aika vapaasti + lähitaistelu tapot. Pelaan realistic vaikeustasolla joka on kai hard ku viimeeks pelasin normalilla muistaakseen. No tää on aika kiva että noi tyypit ei oo täysiä nukkeja et ne osaa kaivata jos niiden tiimikaveri on hukassa liian pitkään tai huomaa jos on joku ovi vaikka auki mikä ei ollu aiemmin.
message file JPG
Pelaan tosiaan Last of Us remasteredia täs ite, toistaseks vaikuttaa loistavalta!
Jalo Keiju 1 pv
attachment Hauras Velkoja Pelaan tosiaan Last of Us remasteredia täs ite, toistaseks vaikuttaa loistavalta!
message file MP4
Joo mä se pelaan nää kentät sitte uudelleen myös sillä tyylillä että hiipii jokasen ohi ja hämää ja ei koske kehenkään että saa niiku kulta mitalin silläki pelityylillä. Nyt oon pelannu kolme kenttää läpi sillä pantteri tyylillä ja saanu kultamitalin eli pitää tarkotuksella t*ppaa vihollisia paljastumatta, se tarkottaa myös sitä et pitää etsiä vihollisia eli ei voi hiippailla niitten ohi tai jää pisteet saamatta. Yhen kentän läpipeluussa voi joku tunti tai vähän alle mennä ja pidän taukoja välillä ku tulee checkpointti, olikoha tässä joku 10-12 kenttää.
Hauras Velkoja 1 pv
attachment Jalo Keiju Joo mä se pelaan nää kentät sitte uudelleen myös sillä tyylillä että hiipii jokasen ohi ja hämää ja ei koske kehenkään että saa niiku kulta mitalin silläki pelityylillä. Nyt oon pelannu kolme kenttää läpi sillä pantteri tyylillä ja saanu kultamitalin eli pitää tarkotuksella t*ppaa vihollisia paljastumatta, se tarkottaa myös sitä et pitää etsiä vihollisia eli ei voi hiippailla niitten ohi tai jää pisteet saamatta. Yhen kentän läpipeluussa voi joku tunti tai vähän alle mennä ja pidän taukoja välillä ku tulee checkpointti, olikoha tässä joku 10-12 kenttää.
message file JPG
Panoksia ei oo liikaa tuhlattavaks nii pyrin aina stealth tappoihin
Jalo Keiju 1 pv
attachment Hauras Velkoja Panoksia ei oo liikaa tuhlattavaks nii pyrin aina stealth tappoihin
message file JPG
Jep täs on rajalline määrä lippaita enneku upgreidaa lisää niin nytkin vähä lopussa kudit mut onneks kesken kenttienkin löytyy täydennys pisteitä välillä.
Lannistumaton Escobar 1 pv
attachment Auttamishaluinen Baskeripää Capibalalle tiedoksi että ostin kaupasta watermelonin.
message file JPG
Erinomainen uutinen, oli varmasti hintaisa tähän vuodenaikaan. Harkitsen mandariini ostoksia itse
Jalo Keiju 1 pv
attachment Hauras Velkoja Panoksia ei oo liikaa tuhlattavaks nii pyrin aina stealth tappoihin
message file JPG
Väsyttää ja jotenkin kuumottava olo huoh mut kaljat kuiteki juotu.
Hauras Velkoja 1 pv
attachment Jalo Keiju Väsyttää ja jotenkin kuumottava olo huoh mut kaljat kuiteki juotu.
message file JPG
Sain asentumaan Heroes3 tolle tabletinpaskalle :3
Hauras Velkoja 1 pv
message file JPG
Ja Heroes ei toimi, ihmettelen myöhemmin
Hauras Velkoja 1 pv
attachment Jalo Keiju Jep täs on rajalline määrä lippaita enneku upgreidaa lisää niin nytkin vähä lopussa kudit mut onneks kesken kenttienkin löytyy täydennys pisteitä välillä.
message file JPG
RAJU tuo Helunan pyssy, Nikkinenkin sai osansa :D
Jalo Keiju 1 pv
attachment Hauras Velkoja RAJU tuo Helunan pyssy, Nikkinenkin sai osansa :D
message file JPG
Nii aika hauska et kuvattu tollein että osottaa katsojia päin xD Mä äske laitoin ps3 kiinni ku sain pelattua pari kenttää eteenpäin ja ihan hyvin mut ei tullu kulta mitalia tästä neljännestä kentästä kun joutu improvisoida liikaa vaikka se antaa vähä anteeks aina.

Menin sohvalle peiton alle jämpti ku on vähä ouvo olo ja katon tuleeko unta ja lurkkaan samalla. Comfy ku on sopivan viilee mut ei oo niin viilee ku viikko sitte ku lämmitys tuli vielä vähä jäljessä mikä ei sillai haitannu. Laitoin niinkin aikaseen kun klo 15 soimaan kellon vaikka varmaan aiemmi herään mutta huomisen plääni on hakea töitä (ainakin 1 työpaikkaa 4 sillai tosissaan) ja tehä A4 paperi johon kirjottaa side questit mitä vois saada tehtyä vielä tänä vuonna.
AP Utuinen Kihveli 1 pv
attachment Jalo Keiju Nii aika hauska et kuvattu tollein että osottaa katsojia päin xD Mä äske laitoin ps3 kiinni ku sain pelattua pari kenttää eteenpäin ja ihan hyvin mut ei tullu kulta mitalia tästä neljännestä kentästä kun joutu improvisoida liikaa vaikka se antaa vähä anteeks aina. Menin sohvalle peiton alle jämpti ku on vähä ouvo olo ja katon tuleeko unta ja lurkkaan samalla. Comfy ku on sopivan viilee mut ei oo niin viilee ku viikko sitte ku lämmitys tuli vielä vähä jäljessä mikä ei sillai haitannu. Laitoin niinkin aikaseen kun klo 15 soimaan kellon vaikka varmaan aiemmi herään mutta huomisen plääni on hakea töitä (ainakin 1 työpaikkaa 4 sillai tosissaan) ja tehä A4 paperi johon kirjottaa side questit mitä vois saada tehtyä vielä tänä vuonna.
message file JPG
Hienoa että oot löytänyt toimivan tavan saada asioita tehtyä. Itsellä on ollu tuommoinen A4 ilmoitustaululla nyt niin kauan että aurinko on häivyttänyt musteen lähes lukukelvottomaksi.

Minullakin joskus ennen sairastumista asioiden kirjaaminen ylös auttoi niiden tuloa toteutetuiksi. Nykyään ne asiat vaan hilluu siinä paperilla kuukaudesta ja vuodesta toiseen.
Hauras Velkoja 1 pv
message file JPG
Onko vammanen idea jos ostasin signeeratun Kim Kardashianinin posterin :D
Hauras Velkoja 1 pv
message file JPG
Vein tölkit että sain bussirahat ja ostin 3 ykkösolutta t. C

Nyt pysäkille oottamaan bussia JKL
Hauras Velkoja 1 pv
message file JPG
Wanhahomo?

https://www.last.fm/user/Jani90
Hauras Velkoja 1 pv
message file JPG
Tunnus siis kesältä 2006 :P
Hauras Velkoja 1 pv
message file JPG
Onneks kohta kämpillä. Laittoman karsea kusihätä :D
Sokerinen Kasvitieteilijä 1 pv
message file JPG
Hupsista. Tulipas nukuttua pitkään. Laitoin kellon herättämään 7:30, heräsin ennen sen soittoa, sammutin herätyksen ja nukahdin uudestaan. Ei ole tänään aikaisia menoja, mutta vaikeuttaa töihin heräämistä huomenna.
Hauras Velkoja 1 pv
message file JPG
Ehjänä kämpillä. Ja ei muutaku pötköttämään sipsipussi kaverina ^_^
AP Utuinen Kihveli 1 pv
attachment Hauras Velkoja Onko vammanen idea jos ostasin signeeratun Kim Kardashianinin posterin :D
message file JPG
Tuleeko mukana vakuumiin pakatut Kimin käytetyt alushousut mitä nuuhkia? Jos tulee, puollan wank bank -hankintaa. Jos ei tule niin on huijau ja pelkkää rahastusta.
AP Utuinen Kihveli 1 pv
message file JPG
SUURMEGAHÄPPENING!!!!!!!!!!! T:iltapaska

• merkityksetön jenkkipressavaaliasia
• yhden ihmisen hengen vaatinut liikenneonnettomuus

MUTTA MUISTAKAA PYSYÄ PANIIKISSA LAMBIT JA KALEVIT! T:iltapaska

Vittu mitä naurettavaa teatteria, mutta kun ei jaksa muualtakaan kaivella onko tapahtunut jotain sellaista isompaa mikä oikeasti pitäisi tietää.
AP Utuinen Kihveli 1 pv
Eikä se liikenneonnettomuusuhri edes kuollu. Vielä. Toimitettu sairaalahoitoon.

MUTTA ETUSIVU KELTAISEKSI ETTÄ LAMBEILLA JA KALEVEILLA PYSYY STRESSITASOT KORKEALLA ETTÄ VÄHINTÄÄN POMMITUKSET ALKANEET TJSP.
Hauras Velkoja 1 pv
attachment Utuinen Kihveli Tuleeko mukana vakuumiin pakatut Kimin käytetyt alushousut mitä nuuhkia? Jos tulee, puollan wank bank -hankintaa. Jos ei tule niin on huijau ja pelkkää rahastusta.
message file JPG
Nuuhkittasko kaikki yhdessä sit vai ko kö
Hauras Velkoja 1 pv
attachment Utuinen Kihveli SUURMEGAHÄPPENING!!!!!!!!!!! T:iltapaska • merkityksetön jenkkipressavaaliasia • yhden ihmisen hengen vaatinut liikenneonnettomuus MUTTA MUISTAKAA PYSYÄ PANIIKISSA LAMBIT JA KALEVIT! T:iltapaska Vittu mitä naurettavaa teatteria, mutta kun ei jaksa muualtakaan kaivella onko tapahtunut jotain sellaista isompaa mikä oikeasti pitäisi tietää.
message file JPG
Törmäsin 14veenä fillarilla autoon mutta ei ollut ainoatakaan otsikkoa

Auton kuski oli huolissaan että ei kai mulle sattunut mitään; ei sattunut, tosin päätä särki hieman joten koulussa terkkarille ja himaan. En muista sanoinko mutsillekaan että törmäsin autoon, taisin vaan sanoa että kaaduin fillarilla :D

en ois jaksanut sitä paasaamista jos olisin kertonut koko tarinan
Hauras Velkoja 1 pv
message file JPG
Karseet viekkarit oli asmr:stä niin pakko joku pari kivaa tyllerö-videota vielä kattoa/kuunnella. Sit vois tupakalla käydä ja sit unskulle.

Äitimuorillekin soitin nii nyt ei tarvi odotella mitään puheluita eli surutta luurin voi pistää äänettömälle ainakin pariks päiväks. :D
Yhteyttävä Gepardi 1 pv
attachment Hailakka Rambo Paljonko käsipainot maksoivat? ite ostin torista 2x5kg painoja 5€.
message file JPG
Valitettavasti en nyt kykene tarkalleen muistamaan mitä käsi painot (3kg) maksoivat 3,5 vuotta sitten. Wayback machinellakaan ei löytynyt arkistoituja Tokmannin sivuja käsi painojen (3kg) osalta. Nyt käsi painoista (3kg) pyydetään 19,99€/2kpl mutta eivät ne noin kalliit kyllä silloin olleet kun ne ostin. Olisiko olleet esim 15€/2kpl.
Yhteyttävä Gepardi 1 pv
attachment Utuinen Kihveli SUURMEGAHÄPPENING!!!!!!!!!!! T:iltapaska • merkityksetön jenkkipressavaaliasia • yhden ihmisen hengen vaatinut liikenneonnettomuus MUTTA MUISTAKAA PYSYÄ PANIIKISSA LAMBIT JA KALEVIT! T:iltapaska Vittu mitä naurettavaa teatteria, mutta kun ei jaksa muualtakaan kaivella onko tapahtunut jotain sellaista isompaa mikä oikeasti pitäisi tietää.
message file JPG
Suosittelen hs.fi-lehteä, hs.fi-lehti on 1/5 kun muut ovat 0/5. Täyttä propagandaa sekin toki on mutta ei ole mitään KLIKKAA TÄSTÄ NIIN NÄET MIKÄ SYÖPÄ YLEISTYY NYT VAUHDILLA klikkiotsikoita.

Täällä kannattaa käydä huutistelemassa Kaleveille suunnatuille pelottelulööpeille: https://www.iltalehti.fi/looppiarkisto
Jalo Keiju 1 pv
attachment Hauras Velkoja Karseet viekkarit oli asmr:stä niin pakko joku pari kivaa tyllerö-videota vielä kattoa/kuunnella. Sit vois tupakalla käydä ja sit unskulle. Äitimuorillekin soitin nii nyt ei tarvi odotella mitään puheluita eli surutta luurin voi pistää äänettömälle ainakin pariks päiväks. :D
message file JPG
Sain nukuttuu joku 10h ja en heränny kunnolla kertaakaan jee. Nukahin vaan tietsikan näyttö päällä sohvalle.
Inhimillinen Esimerkki 1 pv
message file JPG
Ruotsin laiva pakolaislaivana hollannissa
https://yle.fi/a/74-20116516
Yhteyttävä Gepardi 1 pv
message file JPG
Olin urheilullinen ja luonnonläheinen suoritin 2,2km metsähiekkatiekävelyn, hiekkatielläkävely oli mukavampaa kuin asfalttitielläkävely, ei ottanut jalkoihin niin kovin. Näin 1kpl peuran.
Hailakka Rambo 1 pv
attachment Yhteyttävä Gepardi Valitettavasti en nyt kykene tarkalleen muistamaan mitä käsi painot (3kg) maksoivat 3,5 vuotta sitten. Wayback machinellakaan ei löytynyt arkistoituja Tokmannin sivuja käsi painojen (3kg) osalta. Nyt käsi painoista (3kg) pyydetään 19,99€/2kpl mutta eivät ne noin kalliit kyllä silloin olleet kun ne ostin. Olisiko olleet esim 15€/2kpl. attachment Yhteyttävä Gepardi Olin urheilullinen ja luonnonläheinen suoritin 2,2km metsähiekkatiekävelyn, hiekkatielläkävely oli mukavampaa kuin asfalttitielläkävely, ei ottanut jalkoihin niin kovin. Näin 1kpl peuran.
message file JPG
Hyvä, ite kävin 3km päiväkävelyllä ja illalla sitten juoksulenkille.
aiotko polkea kuntopyörää myös tänään?



Olipas arvokkaat.
Yhteyttävä Gepardi 1 pv
attachment Hailakka Rambo Hyvä, ite kävin 3km päiväkävelyllä ja illalla sitten juoksulenkille. aiotko polkea kuntopyörää myös tänään? Olipas arvokkaat.
message file JPG
Kyllä pitää polkea kunto pyörää totta kai. Milloin syöt Snellman maksa makkaraa söin tänään Snellman maksa makkaraa siinä on lisä ainetta nyt kuolen.
AP Utuinen Kihveli 1 pv
attachment Hauras Velkoja Nuuhkittasko kaikki yhdessä sit vai ko kö attachment Yhteyttävä Gepardi Suosittelen hs.fi-lehteä, hs.fi-lehti on 1/5 kun muut ovat 0/5. Täyttä propagandaa sekin toki on mutta ei ole mitään KLIKKAA TÄSTÄ NIIN NÄET MIKÄ SYÖPÄ YLEISTYY NYT VAUHDILLA klikkiotsikoita. Täällä kannattaa käydä huutistelemassa Kaleveille suunnatuille pelottelulööpeille: https://www.iltalehti.fi/looppiarkisto attachment Inhimillinen Esimerkki Ruotsin laiva pakolaislaivana hollannissa https://yle.fi/a/74-20116516
message file JPG
<chloe
Rauhassa saisit nuuhkia. Kunhan mietin että saisit riittävän vastineen vähäisille rottapennosille. Ja joo, äitejä pitää joskus vähän suojella itseiltään. Niiden ei kannata kuulla ihan kaikesta kaikkea.

<Tauno-Jooseppi
Ehkä pitää harkita. Semmoiset lakko sulkee kaupat viikoksi, Telia hakeutunut konkurssiin, Telian matkapuhelinverkko lakkaa olemasta neljän vuorokauden päästä -tier uutiset olisi kuitenkin hyvä tietää.
AP Utuinen Kihveli 1 pv
attachment Inhimillinen Esimerkki Ruotsin laiva pakolaislaivana hollannissa https://yle.fi/a/74-20116516
message file JPG
Joo, luin tästä jostain. Aika surullinen loppu laivalle.
AP Utuinen Kihveli 1 pv
message file JPG
Muumi lienee lähes tervehtynyt koska muumi jaksaantui puuhailemaan ja aloitti uuden ompeluprojektin. Vanhat 46 keskeneräistä ompeluprojektia kiittävät kauniisti.
Yhteyttävä Gepardi 1 pv
attachment Utuinen Kihveli Muumi lienee lähes tervehtynyt koska muumi jaksaantui puuhailemaan ja aloitti uuden ompeluprojektin. Vanhat 46 keskeneräistä ompeluprojektia kiittävät kauniisti.
message file JPG
Voit tästä rollata itsellesi uuden sairauden.

p.s. JUURI NYT: TÄMÄ MATKAPUHELINOPERAATTORI SULKEE VERKKONSA https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2010053111765609
Jalo Keiju 1 pv
attachment Jalo Keiju Sain nukuttuu joku 10h ja en heränny kunnolla kertaakaan jee. Nukahin vaan tietsikan näyttö päällä sohvalle.
message file JPG
Nukuin 4h lisää niin jaksasko nousta.
Omatoiminen Säätö-sale 1 pv
attachment Jalo Keiju Nukuin 4h lisää niin jaksasko nousta.
message file JPG
No huomenta krapulaveikko. Mä kävin pelastus armeijan kirppu torilla ja ostin sieltä tämän takinmoisen. Maksoi 10 rahaa.
Katsoin tänään l*veliä jonkin aikaa. Ei se uus hyypiö ole niin paha(nopeutettuna) kuin mitä ensin ajattelin.
Jalo Keiju 1 pv
attachment Omatoiminen Säätö-sale No huomenta krapulaveikko. Mä kävin pelastus armeijan kirppu torilla ja ostin sieltä tämän takinmoisen. Maksoi 10 rahaa. Katsoin tänään l*veliä jonkin aikaa. Ei se uus hyypiö ole niin paha(nopeutettuna) kuin mitä ensin ajattelin.
message file JPG
Nii lukeeks tossa että lahti ja koripallo, ja ei mulla mielestäni ollu kr*pula vaan outo olo ja ei jaksanu nousta.
Hailakka Rambo 1 pv
attachment Yhteyttävä Gepardi Kyllä pitää polkea kunto pyörää totta kai. Milloin syöt Snellman maksa makkaraa söin tänään Snellman maksa makkaraa siinä on lisä ainetta nyt kuolen.
message file JPG
Paljonko tänää poljit ja miten paljon maksamakkaraa söit?

En oo vielä miettinyt koska ostan sen mutta aion vielä joskus testata sen:)
Hauras Velkoja 1 pv
message file JPG
Kohtuullisen murakka olo, taidan jatkaa unskuttelua... nyt jo ikävä kaverin kisseä hmph.
Hauras Velkoja 1 pv
attachment Jalo Keiju Sain nukuttuu joku 10h ja en heränny kunnolla kertaakaan jee. Nukahin vaan tietsikan näyttö päällä sohvalle.
message file JPG
Ite heräsin vähän aikaa sitten ja ihan semihyvät unskut sai otettua. Vois pikamurakat ottaa kun karseat kofeiiniviekkarit tulilla

Ois vielä yks ykköskalia tossa (lähin niin aikasin kaverilta ettei keskikaliaa saanut vielä ostaa)
Jalo Keiju 1 pv
attachment Hauras Velkoja Ite heräsin vähän aikaa sitten ja ihan semihyvät unskut sai otettua. Vois pikamurakat ottaa kun karseat kofeiiniviekkarit tulilla Ois vielä yks ykköskalia tossa (lähin niin aikasin kaverilta ettei keskikaliaa saanut vielä ostaa)
message file JPG
Joo mä uunitan ruokaa ja otan vähä murakkaa kans. Tää on vähä p*rseestä herätä illalla jos rytmi ei korjaudu huomenna takas aamuheräämiseen kun en tykkää hiipiä jos meen kauppaan tai salille niin tuolla on aivan säkkipimeetä isoilta osin kun päivällä jos käy niin ei tarvii otsalamppua.
Jalo Keiju 1 pv
attachment Hauras Velkoja Kohtuullisen murakka olo, taidan jatkaa unskuttelua... nyt jo ikävä kaverin kisseä hmph.
message file JPG
Possu suikaleita oli eilen -30% eli jotain 6,67e/kg pekonia jee, joutuu vaan uunittaa kahessa osassa kun ei ihan mahtunu kerralla pellille mut ei se mitään.

Sit tulee ite lohkottuja lohkoperunoita kun ei jaksanu ostaa ranskalaisia mut noissa menee hetki et ne tekeytyy kun ei oo yhtään esipaistettuja kuten ranskalaiset olis mut ei haittaa ku odotellessa voi syyä possusuikaleita. Ja 90% nakkia ja 1 sipulia tulee ranskalaisten kanssa jämpti. Mietin et oisko ollu paasto päivä kohta pitkästä aikaa ja olin mä ehkä 16h pätkäpaaston mut ei jaksa ku rasva maistuu suussa hyvälle.
Jalo Keiju 1 pv
attachment Yhteyttävä Gepardi Herne keitosta tuli ihan kelvollista, liotin herneitä n. 18 tuntia ja keitin n. 2,5 tuntia. En kyllä tiedä onko oikein vaivan arvoista tehdä epäpurkkihernekeittoa kun koti maista purkki herne keitto 1€/purkki on ihan hyvää.
message file JPG
Joo toi kyl kuulostaa aika pitkältä 2,5h vahtia keittymistä muun päälle että en tiedä tuleeko niin paljo parempaa sitte eikä halvempaakaa taida olla ,,.
Hauras Velkoja 1 pv
attachment Jalo Keiju Joo mä uunitan ruokaa ja otan vähä murakkaa kans. Tää on vähä p*rseestä herätä illalla jos rytmi ei korjaudu huomenna takas aamuheräämiseen kun en tykkää hiipiä jos meen kauppaan tai salille niin tuolla on aivan säkkipimeetä isoilta osin kun päivällä jos käy niin ei tarvii otsalamppua. attachment Jalo Keiju Possu suikaleita oli eilen -30% eli jotain 6,67e/kg pekonia jee, joutuu vaan uunittaa kahessa osassa kun ei ihan mahtunu kerralla pellille mut ei se mitään. Sit tulee ite lohkottuja lohkoperunoita kun ei jaksanu ostaa ranskalaisia mut noissa menee hetki et ne tekeytyy kun ei oo yhtään esipaistettuja kuten ranskalaiset olis mut ei haittaa ku odotellessa voi syyä possusuikaleita. Ja 90% nakkia ja 1 sipulia tulee ranskalaisten kanssa jämpti. Mietin et oisko ollu paasto päivä kohta pitkästä aikaa ja olin mä ehkä 16h pätkäpaaston mut ei jaksa ku rasva maistuu suussa hyvälle.
message file JPG
Mulla on niitä herkkuleipäaineksia kun ostin perjantaina. Kaverilta sain kans kananmunia ja jonkun kuhanpalasen jonka pistin itekin pakastimeen, onpahan herkkukalanpala pahan päivän varalle

Tuntuu että sitä ois nukkunut kokonaisen vuorokauden, ei tunnu yhtään siltä että vasta aamulla lähdin kaverilta ja nukuin jonkun 7h kämpille päästyäni

Saan onneks myös ylihuomenna rahaa kun tuli lainattua tossa perjantaina ja lupailtiin että ylihuomenna saan takaisin. Vois ostaa evästä, humps päkin ja tupakkia. Pitää yks sähkölasku maksella kanssa
Auttamishaluinen Baskeripää 1 pv
attachment Lannistumaton Escobar Erinomainen uutinen, oli varmasti hintaisa tähän vuodenaikaan. Harkitsen mandariini ostoksia itse
message file JPG
Melon maksoi 2,99e/kg ja palan hinnaksi tuli 3,07e. Ostan hyvin satunnaisesti watermelon. Oliko tämä hintaisa melon?
Kerro myös raporttia jos ostat mandariineja (haju/maku/koostumus).
Jalo Keiju 1 pv
attachment Hauras Velkoja Mulla on niitä herkkuleipäaineksia kun ostin perjantaina. Kaverilta sain kans kananmunia ja jonkun kuhanpalasen jonka pistin itekin pakastimeen, onpahan herkkukalanpala pahan päivän varalle Tuntuu että sitä ois nukkunut kokonaisen vuorokauden, ei tunnu yhtään siltä että vasta aamulla lähdin kaverilta ja nukuin jonkun 7h kämpille päästyäni Saan onneks myös ylihuomenna rahaa kun tuli lainattua tossa perjantaina ja lupailtiin että ylihuomenna saan takaisin. Vois ostaa evästä, humps päkin ja tupakkia. Pitää yks sähkölasku maksella kanssa
message file JPG
Noi on hauskoja noi teidän kaljarahan lainailu ringit ja oon mä iteki välillä tehny tota vaikka yrittäny välttää :P Tavallaan noi kyllä vahvistaa luottamusta että lainaillaan jatkuvasti ees taas 20 euroa jos tajuat että luottamus vahvistuu aina kun se 20e tulee takaisin ,,

Kiva että on jotain ruokaakin ja sulla tosiaa taitaa olla vähän parempi stamina ton valvomisen suhteen kun ite en jaksa enää valvoa läpällä mitään yli 20h tai joskus mutta aika harvoin enää mitään 30h settejä vaikka kai niitä oli tänäkin vuonna pariin otteeseen.

Siellä ne on lohkoperunat uunissa eli peruna vaan puoliksi ja sit vielä kolmeen osaan lohkoilla ja oliiviöljyä ja suolaa päälle ja uuniin tasasesti. Toi oliiviöljy on kai vähän haram et ainakaa paistaa ei saa mutta en tiedä meneekö pahaksi jos uunissa on, ehkä se menee mut tuo mun mielestä makua kivasti. Tai sit vois laittaa sen oliiviöljyn vasta valmiisiin perunoihin kun ne on tullu jo uunista mut toi meni jo.

Tasalta laitoin niin menee varmaan 30min ainakin että alkaa näkyä jotain väriä.
Jalo Keiju 1 pv
message file JPG
Hävii muuten perunoista ainakin c-vitamiini jos uunittaa rapeiksi tai jos jää sisältä vähän pehmeäksi niin sitte ei häviä kaikki, tuli vaan mieleen ku see-vitamiini on siinä vedessä kai kiinni.
Jalo Keiju 1 pv
message file JPG
Näky sitteki väriä jo 20min kohdilla 200c ja katoin että uunin takaosassa olevat perunat on paistuneet enemmä ja edestä melkee raakoja ni käänsin ympäri pellin ni katotaa riittääkö 30min.
Hauras Velkoja 23 t
attachment Jalo Keiju Noi on hauskoja noi teidän kaljarahan lainailu ringit ja oon mä iteki välillä tehny tota vaikka yrittäny välttää :P Tavallaan noi kyllä vahvistaa luottamusta että lainaillaan jatkuvasti ees taas 20 euroa jos tajuat että luottamus vahvistuu aina kun se 20e tulee takaisin ,, Kiva että on jotain ruokaakin ja sulla tosiaa taitaa olla vähän parempi stamina ton valvomisen suhteen kun ite en jaksa enää valvoa läpällä mitään yli 20h tai joskus mutta aika harvoin enää mitään 30h settejä vaikka kai niitä oli tänäkin vuonna pariin otteeseen. Siellä ne on lohkoperunat uunissa eli peruna vaan puoliksi ja sit vielä kolmeen osaan lohkoilla ja oliiviöljyä ja suolaa päälle ja uuniin tasasesti. Toi oliiviöljy on kai vähän haram et ainakaa paistaa ei saa mutta en tiedä meneekö pahaksi jos uunissa on, ehkä se menee mut tuo mun mielestä makua kivasti. Tai sit vois laittaa sen oliiviöljyn vasta valmiisiin perunoihin kun ne on tullu jo uunista mut toi meni jo. Tasalta laitoin niin menee varmaan 30min ainakin että alkaa näkyä jotain väriä.
message file JPG
Vasta maksoin perjantaina kaverille 275e velkoja jotka tulleet juomisista, vielä oon sille 250e auki jotka hoidan tässä loppuvuoden aikana :D

200e noista veloista kun kännissä halusin kaverilta sähkökitaran vaikka en osaa edes soittaa. Mutta pitäähän sitä nyt miehellä olla sisustuskitara jos ei muuta
Yhteyttävä Gepardi 23 t
attachment Hailakka Rambo Paljonko tänää poljit ja miten paljon maksamakkaraa söit? En oo vielä miettinyt koska ostan sen mutta aion vielä joskus testata sen:)
message file JPG
Kunto pyöräilin 15km.

Maksa makkaraa söin eilen 100g tänään 100g huomenna 100g.

Keski viikon kompiais päivä on eräistä syistä johtuen siirretty huomiselle.
Hailakka Rambo 23 t
attachment Yhteyttävä Gepardi Kunto pyöräilin 15km. Maksa makkaraa söin eilen 100g tänään 100g huomenna 100g. Keski viikon kompiais päivä on eräistä syistä johtuen siirretty huomiselle.
message file JPG
Olipa sulla aktiivinen päivä tänään.

Odotan innolla huomista karkkiarvostelua ja lajittelua, onko erinäiset syyt salaasia?
Hauras Velkoja 23 t
message file JPG
Oon jätkät rakastunut tähän soossiin, tää tuntuu käyvän mihin tahansa: https://www.s-kaupat.fi/tuote/go-tan-smokey-sriracha-hot-chilli-sauce-kastike-215ml/8710605030358

Herkkuleiville laitoin ja 5/5
Jalo Keiju 23 t
attachment Hauras Velkoja Vasta maksoin perjantaina kaverille 275e velkoja jotka tulleet juomisista, vielä oon sille 250e auki jotka hoidan tässä loppuvuoden aikana :D 200e noista veloista kun kännissä halusin kaverilta sähkökitaran vaikka en osaa edes soittaa. Mutta pitäähän sitä nyt miehellä olla sisustuskitara jos ei muuta attachment Hauras Velkoja Oon jätkät rakastunut tähän soossiin, tää tuntuu käyvän mihin tahansa: https://www.s-kaupat.fi/tuote/go-tan-smokey-sriracha-hot-chilli-sauce-kastike-215ml/8710605030358 Herkkuleiville laitoin ja 5/5
message file MP4
Sä oot kyllä suurin konsuumeri jonka tiedän siihen nähden että elät jollain melko perustuilla vuosikymmenestä toiseen xD Vaikka eihän sitä kannata halpaa ja huonoa ostaa lol..

Nii noissa lohkoperunoissa meni tosiaan raa'asta valmiiksi 200c 25min, kirjotan tähän että muistan jatkossa, eli ei toi oo mikään pitkä aika, mut ehkä mulla oli ekalla kerralla joku matalempi lämpö ja siks meni yli puol tuntia. Tuli semmone rusketus pintaan mutta sisältä mehukkaita niin 5/5, riitti et käänsi siinä 20min kohdilla pellin "ympäri" että rusketus tasottu.

En oo käyttäny tommosia soosseja mut onks toi sun mielestä kovasti tulinen tai onko normolle tulinen kastike vai mieto tulinen.
Hauras Velkoja 23 t
attachment Jalo Keiju Sä oot kyllä suurin konsuumeri jonka tiedän siihen nähden että elät jollain melko perustuilla vuosikymmenestä toiseen xD Vaikka eihän sitä kannata halpaa ja huonoa ostaa lol.. Nii noissa lohkoperunoissa meni tosiaan raa'asta valmiiksi 200c 25min, kirjotan tähän että muistan jatkossa, eli ei toi oo mikään pitkä aika, mut ehkä mulla oli ekalla kerralla joku matalempi lämpö ja siks meni yli puol tuntia. Tuli semmone rusketus pintaan mutta sisältä mehukkaita niin 5/5, riitti et käänsi siinä 20min kohdilla pellin "ympäri" että rusketus tasottu. En oo käyttäny tommosia soosseja mut onks toi sun mielestä kovasti tulinen tai onko normolle tulinen kastike vai mieto tulinen.
message file JPG
Sopivan räyhäkästä soossija, ei mietoa mutta ei nyt turboräyhäkästäkään

No mut hei, pitäähän mieslapsella olla leluja sun muuta :D
Jalo Keiju 22 t
attachment Hauras Velkoja Sopivan räyhäkästä soossija, ei mietoa mutta ei nyt turboräyhäkästäkään No mut hei, pitäähän mieslapsella olla leluja sun muuta :D
message file JPG
Kannattaa niitä olla jos niistä tulee hyvä mieli keräillä ja vaikket ostaskaan myyntiä varten niin kokoelman arvo voi mahdollisesti kasvaa.
Hauras Velkoja 22 t
attachment Jalo Keiju Kannattaa niitä olla jos niistä tulee hyvä mieli keräillä ja vaikket ostaskaan myyntiä varten niin kokoelman arvo voi mahdollisesti kasvaa.
message file JPG
Oonko muuten linkannut sulle mun kokoelmaa katoppas no

https://www.pricecharting.com/offers?status=collection&seller=w2q2g4nhst5df4xslzq33jyjnm&sort=highest-price&category=all&folder-id=&condition-id=all

Toivottavasti jaappanian kamerus postittaa pian paketin kun ostin tuon PocketStationin. Saa vihdoin vedettyä yhden minipelin PAL Final Fantasy VIII:ssä johon tuota vekotinta tarttee nii. Ja kieltämättä on hyvä jos omistaa jotain arvokasta niin voi tarpeentullen tehdä vaihtokauppaa kaverin kanssa muihin peleihin
Inhimillinen Esimerkki 22 t
message file MP4
Uusi vassarien johtaja vaikuttaa todella tyhmältä
Jalo Keiju 21 t
attachment Hauras Velkoja Oonko muuten linkannut sulle mun kokoelmaa katoppas no https://www.pricecharting.com/offers?status=collection&seller=w2q2g4nhst5df4xslzq33jyjnm&sort=highest-price&category=all&folder-id=&condition-id=all Toivottavasti jaappanian kamerus postittaa pian paketin kun ostin tuon PocketStationin. Saa vihdoin vedettyä yhden minipelin PAL Final Fantasy VIII:ssä johon tuota vekotinta tarttee nii. Ja kieltämättä on hyvä jos omistaa jotain arvokasta niin voi tarpeentullen tehdä vaihtokauppaa kaverin kanssa muihin peleihin attachment Inhimillinen Esimerkki Uusi vassarien johtaja vaikuttaa todella tyhmältä
message file JPG
Joo kyllä mä näin ton kokoelman ja on siel parit aika arvokkaat gearit.

Joo ikävä kyllä noille hulluille vassari ja vihreä naisille on kysyntää ja kohtalainen määrä samoja äänestäjiä joista ne kilpailee, onneks toi lisää todennäköisyyttä että ehdokkaita tippuu etenkin kun porukka äänestää demareita taktisesti. Noi on noita vitun psykoja joita on joku setä koskenu lapsena mikä on tietty väärin ja huono juttu, sitten siitä tehdään koko elämän tarkoitus että verotetaan hengiltä suomalaiset ja vaihdetaan tulevat sukupolvet rikastajiin.
Hauras Velkoja 21 t
attachment Inhimillinen Esimerkki Uusi vassarien johtaja vaikuttaa todella tyhmältä
message file JPG
Vaikuttaa varsin hauskalta ja mukavalta illanistujaisten seuralta (not)

Miks lähes kaikki poliitikot vaikuttaa aivan helvetin masentavilta ihmisiltä
Jalo Keiju 21 t
attachment Hauras Velkoja Vaikuttaa varsin hauskalta ja mukavalta illanistujaisten seuralta (not) Miks lähes kaikki poliitikot vaikuttaa aivan helvetin masentavilta ihmisiltä
message file JPG
Tossa ammatissa kyllä moni palaa loppuun eli pitää oikeesti tykätä tosta politiikan leikkimisestä tai olla joku psyko eli vuodesta toiseen väännät ja eihän noiden ulostulot oo mitään muuta kuin että valtion pitäs verottaa 100% ihmisiltä koska he tietää paremmin että miten se pitää jakaa uudelleen + suomalaiset miehet pitäs kastroida ja kaasuttaa kammioissa koska setä koski lapsena.
AP Utuinen Kihveli 21 t
attachment Jalo Keiju Joo kyllä mä näin ton kokoelman ja on siel parit aika arvokkaat gearit. Joo ikävä kyllä noille hulluille vassari ja vihreä naisille on kysyntää ja kohtalainen määrä samoja äänestäjiä joista ne kilpailee, onneks toi lisää todennäköisyyttä että ehdokkaita tippuu etenkin kun porukka äänestää demareita taktisesti. Noi on noita vitun psykoja joita on joku setä koskenu lapsena mikä on tietty väärin ja huono juttu, sitten siitä tehdään koko elämän tarkoitus että verotetaan hengiltä suomalaiset ja vaihdetaan tulevat sukupolvet rikastajiin.
message file JPG
On joku kummallinen psykologinen juttu että ihmiset toistaa traumojaan ja pistää muut kokemaan saman paskan mitä ne itse. Tuli vaan mieleen tosta kommentistasi että "vaihdetaan tulevat sukupolvet rikastajiin" niin sillä nyt ainakin voi varmistaa että tulevaisuudenkin pikkutytöt raiskataan että saa sen trauman siirrettyä eteenpäin.

Rumasti sanottu mutta tuommoinen ajatus vaan pulpahti mieleen.
AP Utuinen Kihveli 21 t
attachment Hauras Velkoja Vaikuttaa varsin hauskalta ja mukavalta illanistujaisten seuralta (not) Miks lähes kaikki poliitikot vaikuttaa aivan helvetin masentavilta ihmisiltä
message file JPG
<Miks lähes kaikki poliitikot vaikuttaa aivan helvetin masentavilta ihmisiltä
Koska kukaan tervejärkinen ihminen ei siihen lihamyllyyn lähde. Jotain vinksottaa kuupassa jos politiikassa lähtee kansallisen tason kinkereille. Jossain kunnanvaltuustossa vielä on mahdollisuudet pysyä edes suht koht järjissään.
Hauras Velkoja 21 t
attachment Jalo Keiju Tossa ammatissa kyllä moni palaa loppuun eli pitää oikeesti tykätä tosta politiikan leikkimisestä tai olla joku psyko eli vuodesta toiseen väännät ja eihän noiden ulostulot oo mitään muuta kuin että valtion pitäs verottaa 100% ihmisiltä koska he tietää paremmin että miten se pitää jakaa uudelleen + suomalaiset miehet pitäs kastroida ja kaasuttaa kammioissa koska setä koski lapsena. attachment Utuinen Kihveli <Miks lähes kaikki poliitikot vaikuttaa aivan helvetin masentavilta ihmisiltä Koska kukaan tervejärkinen ihminen ei siihen lihamyllyyn lähde. Jotain vinksottaa kuupassa jos politiikassa lähtee kansallisen tason kinkereille. Jossain kunnanvaltuustossa vielä on mahdollisuudet pysyä edes suht koht järjissään.
message file JPG
Sannulin kuivuminen oli kyllä surullinen salkku pahimmillaan :D
Hauras Velkoja 21 t
message file JPG
Laitoin jätkät kananmunia kiehumaan iltapalaksi (söin jo herkkuleipiä aiemmin)
Yhteyttävä Gepardi 21 t
attachment Hailakka Rambo Olipa sulla aktiivinen päivä tänään. Odotan innolla huomista karkkiarvostelua ja lajittelua, onko erinäiset syyt salaasia?
message file JPG
Syitä on useita:
>keski viikkona saattaa olla eräs meno (sala), tai sitten ei, mutta ainakaan huomenna ei ole menoa niin ehtii varmasti kompiaistestata
>huomenna on kanariisimössöpäivä niin siitä tulee vain vähän kcal niin voi syödä kompiaisia
>tekee mieli kompiaisia
AP Utuinen Kihveli 21 t
message file JPG
Olipas paska kynttilä. Joku ikiwanha tiimari-tier lumiukkokynttilä. Paloi vissiin kokonaiset 50 minuuttia. Samaan aikaan sytytetyissä tuikuissa on vielä paloaikaa vaikka kuinka.
AP Utuinen Kihveli 21 t
attachment Yhteyttävä Gepardi Syitä on useita: >keski viikkona saattaa olla eräs meno (sala), tai sitten ei, mutta ainakaan huomenna ei ole menoa niin ehtii varmasti kompiaistestata >huomenna on kanariisimössöpäivä niin siitä tulee vain vähän kcal niin voi syödä kompiaisia >tekee mieli kompiaisia
message file JPG
>tekee mieli kompiaisia
>syö kompiaisia seuraavana päivänä

En ummarra.
Jalo Keiju 21 t
attachment Utuinen Kihveli On joku kummallinen psykologinen juttu että ihmiset toistaa traumojaan ja pistää muut kokemaan saman paskan mitä ne itse. Tuli vaan mieleen tosta kommentistasi että "vaihdetaan tulevat sukupolvet rikastajiin" niin sillä nyt ainakin voi varmistaa että tulevaisuudenkin pikkutytöt raiskataan että saa sen trauman siirrettyä eteenpäin. Rumasti sanottu mutta tuommoinen ajatus vaan pulpahti mieleen.
message file JPG
No toi kostaminen tiedostettuna tai alitajuisena motiivina on aika inhimillinen vaikka ei se mua kiinnosta sinällään jos joku haluaa t*ppaa mut tai mun kaltaiset ihmiset esim ne ketkä vastustaa kommunismia tai monikulttuuria, että onko siellä taustalla joku "oikeuttava" trauma. Vai onko syynä joku oikea syy siihen että jos vaan kaikki maksaa veroja enemmän ja ei ole rasisteja niin sitten on kivaa, vaikka välivaiheessa joku vähän kärsii. Siihenhän toi muslimien raahaaminenkin kai perustuu että rankaistaan sillä pottunokkia mutta joku voi uskoa että kun tän vaikean alkuvaiheen yli on päästy niin kaikki kyllä sujuu hyvin. Kunhan laitetaan lisää rahaa ja lisää sitä ja tätä joka maksaa rahaa ja lisää resurssia. Joku endgame siellä näkyy horisontissa johon halutaan joka oikeuttaa sen että matkalla tulee kärsimystä ja viedään karvanaamoja päiväkoteihin tutustumaan ja toivotaan ettei kukaan huomaa tai estä.

Joku tuolla satunnaisessa eilen puhu siitä että miksei vasemmistoliitto ja vihreät vaan yhdisty kun molemmat jotain 5% kannatuksen puolueita (paitsi eurovaalit niillä meni hyvin nyt viimeeksi) ja lähes samat äänestäjät, mutta ilmeisesti se on että vihreisiin voi kuulua myös markkinaliberaalimpi tyyppi joka ei kannata 100% verotusta tai
suunnitelmataloutta niin se kai riittää eroksi miksei niitä voi yhdistää, tarkemmin en tiedä.

Btw viime viikolla eduskunnassa keskustan tyyppi loikkas persuihin ja se olis hyvä kun joku laski että yks tai kaks lisää jos loikkaa noihin hallituspuolueisiin niin sitten RKP ei pysty enää kiristämään kun se on mukana vaan siksi että ne saa just ja just enemmistön äänestyksiin.
Jalo Keiju 21 t
attachment Jalo Keiju No toi kostaminen tiedostettuna tai alitajuisena motiivina on aika inhimillinen vaikka ei se mua kiinnosta sinällään jos joku haluaa t*ppaa mut tai mun kaltaiset ihmiset esim ne ketkä vastustaa kommunismia tai monikulttuuria, että onko siellä taustalla joku "oikeuttava" trauma. Vai onko syynä joku oikea syy siihen että jos vaan kaikki maksaa veroja enemmän ja ei ole rasisteja niin sitten on kivaa, vaikka välivaiheessa joku vähän kärsii. Siihenhän toi muslimien raahaaminenkin kai perustuu että rankaistaan sillä pottunokkia mutta joku voi uskoa että kun tän vaikean alkuvaiheen yli on päästy niin kaikki kyllä sujuu hyvin. Kunhan laitetaan lisää rahaa ja lisää sitä ja tätä joka maksaa rahaa ja lisää resurssia. Joku endgame siellä näkyy horisontissa johon halutaan joka oikeuttaa sen että matkalla tulee kärsimystä ja viedään karvanaamoja päiväkoteihin tutustumaan ja toivotaan ettei kukaan huomaa tai estä. Joku tuolla satunnaisessa eilen puhu siitä että miksei vasemmistoliitto ja vihreät vaan yhdisty kun molemmat jotain 5% kannatuksen puolueita (paitsi eurovaalit niillä meni hyvin nyt viimeeksi) ja lähes samat äänestäjät, mutta ilmeisesti se on että vihreisiin voi kuulua myös markkinaliberaalimpi tyyppi joka ei kannata 100% verotusta tai suunnitelmataloutta niin se kai riittää eroksi miksei niitä voi yhdistää, tarkemmin en tiedä. Btw viime viikolla eduskunnassa keskustan tyyppi loikkas persuihin ja se olis hyvä kun joku laski että yks tai kaks lisää jos loikkaa noihin hallituspuolueisiin niin sitten RKP ei pysty enää kiristämään kun se on mukana vaan siksi että ne saa just ja just enemmistön äänestyksiin.
>Vai onko syynä joku oikea syy siihen että
*oikea usko tai aito usko
Hailakka Rambo 21 t
message file JPG
Iltalenkki tehty.
Hailakka Rambo 21 t
attachment Yhteyttävä Gepardi Syitä on useita: >keski viikkona saattaa olla eräs meno (sala), tai sitten ei, mutta ainakaan huomenna ei ole menoa niin ehtii varmasti kompiaistestata >huomenna on kanariisimössöpäivä niin siitä tulee vain vähän kcal niin voi syödä kompiaisia >tekee mieli kompiaisia
message file JPG
Hyvät perustelut, mitä mausteita laitat kanamössöön ja mitä kanaa käytät?
Jalo Keiju 21 t
attachment Hailakka Rambo Iltalenkki tehty.
message file JPG
Kipakka vauhti 5:14/km kun sellane mitä ite pidän ok vauhtina vaikka cooperiin on 4:00/km jolla pääsee 2400m. Mitä oot mieltä et kuluuko ton verran kaloreita mut veikkaan et kai se on mahdollista. Ja käytkö sä lenkillä painonhallinnan takia vai mikä juttu mutta joutuu noilla lenkeillä jo syödä jonki verra enemmän.
Omatoiminen Säätö-sale 21 t
attachment Jalo Keiju Joo kyllä mä näin ton kokoelman ja on siel parit aika arvokkaat gearit. Joo ikävä kyllä noille hulluille vassari ja vihreä naisille on kysyntää ja kohtalainen määrä samoja äänestäjiä joista ne kilpailee, onneks toi lisää todennäköisyyttä että ehdokkaita tippuu etenkin kun porukka äänestää demareita taktisesti. Noi on noita vitun psykoja joita on joku setä koskenu lapsena mikä on tietty väärin ja huono juttu, sitten siitä tehdään koko elämän tarkoitus että verotetaan hengiltä suomalaiset ja vaihdetaan tulevat sukupolvet rikastajiin.
message file JPG
Verotus luo hyvinvointia tälle naiselle koska mieltää itsensä valtioksi jolle verot maksetaan.😬
Oon pitäny päivärintaa aina fiksuna mutta jos vastapuoli on aivan yksinkertainen niin korostuu entisestään juu-u.
Jalo Keiju 21 t
attachment Utuinen Kihveli <Miks lähes kaikki poliitikot vaikuttaa aivan helvetin masentavilta ihmisiltä Koska kukaan tervejärkinen ihminen ei siihen lihamyllyyn lähde. Jotain vinksottaa kuupassa jos politiikassa lähtee kansallisen tason kinkereille. Jossain kunnanvaltuustossa vielä on mahdollisuudet pysyä edes suht koht järjissään.
message file JPG
Nii kohta se on kunta- ja aluevaalit yhdistettynä jämpti, kunhan suomalaiset ensin äänestää jenkkien presidentinvaalit läpi niin katotaa sitten.

Mun mielestä noita paikallisvaaleja EI kannata skipata vaikka yleisesti ei pitäs vaaleista ja jättäis väliin, kun kunnanvaltuusto geareihin on mahdollista jollain 100 äänellä tai 5 äänen erolla saada joku kunnon öyhöttäjä sisään. Toivottavasti semmoset pienpuolueet jotka on mun mielestä kivoja niin saa aikaseksi vaaliliittoja jotka ois hyviä, kun muuten saa rämpiä älyttömästi että edes yks menee läpi. Vaikka ilman niitäkin voi päästä mut silti, tarvii aika paljo vähemmän ääniä. Jos ei satu oman kunnan alueelle sopivia vaaliliitto geareita tai pienpuolueita niin toki voi vaan äänestää jotain kivaa henkilöä isommastakin puolueesta.
Jalo Keiju 21 t
attachment Omatoiminen Säätö-sale Verotus luo hyvinvointia tälle naiselle koska mieltää itsensä valtioksi jolle verot maksetaan.😬 Oon pitäny päivärintaa aina fiksuna mutta jos vastapuoli on aivan yksinkertainen niin korostuu entisestään juu-u.
message file JPG
Näin se menee ja eiköhän tolla psykolla oo kuitenkin luokkaa 100äo eli kyllä se ymmärtää puhuvansa paskaa mutta sillä ei oo merkitystä kun pääasia että muut antaa sille rahaa minkä se voi sitten jakaa paremmin kuin ne jotka tekee sen rahan eteen duunia.
AP Utuinen Kihveli 21 t
attachment Jalo Keiju No toi kostaminen tiedostettuna tai alitajuisena motiivina on aika inhimillinen vaikka ei se mua kiinnosta sinällään jos joku haluaa t*ppaa mut tai mun kaltaiset ihmiset esim ne ketkä vastustaa kommunismia tai monikulttuuria, että onko siellä taustalla joku "oikeuttava" trauma. Vai onko syynä joku oikea syy siihen että jos vaan kaikki maksaa veroja enemmän ja ei ole rasisteja niin sitten on kivaa, vaikka välivaiheessa joku vähän kärsii. Siihenhän toi muslimien raahaaminenkin kai perustuu että rankaistaan sillä pottunokkia mutta joku voi uskoa että kun tän vaikean alkuvaiheen yli on päästy niin kaikki kyllä sujuu hyvin. Kunhan laitetaan lisää rahaa ja lisää sitä ja tätä joka maksaa rahaa ja lisää resurssia. Joku endgame siellä näkyy horisontissa johon halutaan joka oikeuttaa sen että matkalla tulee kärsimystä ja viedään karvanaamoja päiväkoteihin tutustumaan ja toivotaan ettei kukaan huomaa tai estä. Joku tuolla satunnaisessa eilen puhu siitä että miksei vasemmistoliitto ja vihreät vaan yhdisty kun molemmat jotain 5% kannatuksen puolueita (paitsi eurovaalit niillä meni hyvin nyt viimeeksi) ja lähes samat äänestäjät, mutta ilmeisesti se on että vihreisiin voi kuulua myös markkinaliberaalimpi tyyppi joka ei kannata 100% verotusta tai suunnitelmataloutta niin se kai riittää eroksi miksei niitä voi yhdistää, tarkemmin en tiedä. Btw viime viikolla eduskunnassa keskustan tyyppi loikkas persuihin ja se olis hyvä kun joku laski että yks tai kaks lisää jos loikkaa noihin hallituspuolueisiin niin sitten RKP ei pysty enää kiristämään kun se on mukana vaan siksi että ne saa just ja just enemmistön äänestyksiin.
message file JPG
Joo, vihreät on kokoomuksen puutarhaosasto. Eivät löydä vassareiden kanssa yhteistä linjaa.

Minä olen alkanut epäillä että kyse on epärealistisesta pakkomielteestä suorittaa ideologiaa tosiasioita huomioimatta. Ei sillä, eihän se reilua ole että meillä on täällä asiat näinkin hyvin ja jossain Angolassa katulapset kuolee hiviin ja nälkään. Nämä järkensä menettäneet eivät vaan ymmärrä mittakaavaa ja sitä ettei yksi viiden miljoonan tyypin valtio voi pelastaa neljää miljardia ihmistä köyhyydestä ja epäinhimillisistä oloista. Se ei vaan ole näille vaihtoehto myöntää että tasan ei käy nallekarkit ja niin se nyt vaan on ja muutos on hidasta.

Muutostahan tapahtuu kyllä koko ajan. Minun sukupolvi länsimaissa ei koskaan tule saavuttamaan meidän vanhempien eli kalevisukupolven varallisuustasoa. Puhumattakaan nyt 20 vuoden tietämillä olevista nuorista. Ja yksi syy tähän on että kehitysmaiden orjatyöläisetkin on saaneet hiukan enemmän oikeuksia ja palkkaa niin että ne asuu ehkä jo hökkelikylissä eikä enää nuku tehtaassa ompelukonepöytänsä alla sitä kuutta tuntia vuorokaudessa kun annetaan pitää taukoa raatamisesta. Länkkärin kolikolla ei saa enää ostettua yhtä paljon elintasoa kun halpamaiden työvoima haukkaa kolikosta ihan oikeutetusti osansa. Pakkomiellemultikullittajille tämä hidas mutta vääjäämätön tasapäistyminen ei riitä. Ne neljä miljardia kaltoinkohdellutta uhria pitää tuottaa länsimaihin nauttimaan tästä meidän "vauraudesta" ja turvallisuudesta. Paitsi että turvallisuus lakkaa olemasta kun tuotetaan ihmisiä jotka eivät sopeudu meidän lakeja noudattamaan.
Hauras Velkoja 21 t
attachment Hailakka Rambo Iltalenkki tehty.
message file JPG
Ei kyllä jaksais tuollaista matkaa vetää ite. Normi kävelyvauhti mulla about 6kmh ts. kävelen kaupoille reilussa puolessa tunnissa
Hailakka Rambo 21 t
attachment Jalo Keiju Kipakka vauhti 5:14/km kun sellane mitä ite pidän ok vauhtina vaikka cooperiin on 4:00/km jolla pääsee 2400m. Mitä oot mieltä et kuluuko ton verran kaloreita mut veikkaan et kai se on mahdollista. Ja käytkö sä lenkillä painonhallinnan takia vai mikä juttu mutta joutuu noilla lenkeillä jo syödä jonki verra enemmän.
message file JPG
Luulen että tää näyttää kalorin kulutuksen jonkin verran yläkanttiin, oon hoikka ja olin hoikka jo kun alotin lenkkeilyn eli en käy painonhallinnan takia.

Jos en lenkkelisi hikkyilisin vaan kotona ja pelkkä käppäily on tylsää pidemmän päälle.
Omatoiminen Säätö-sale 21 t
attachment Jalo Keiju No toi kostaminen tiedostettuna tai alitajuisena motiivina on aika inhimillinen vaikka ei se mua kiinnosta sinällään jos joku haluaa t*ppaa mut tai mun kaltaiset ihmiset esim ne ketkä vastustaa kommunismia tai monikulttuuria, että onko siellä taustalla joku "oikeuttava" trauma. Vai onko syynä joku oikea syy siihen että jos vaan kaikki maksaa veroja enemmän ja ei ole rasisteja niin sitten on kivaa, vaikka välivaiheessa joku vähän kärsii. Siihenhän toi muslimien raahaaminenkin kai perustuu että rankaistaan sillä pottunokkia mutta joku voi uskoa että kun tän vaikean alkuvaiheen yli on päästy niin kaikki kyllä sujuu hyvin. Kunhan laitetaan lisää rahaa ja lisää sitä ja tätä joka maksaa rahaa ja lisää resurssia. Joku endgame siellä näkyy horisontissa johon halutaan joka oikeuttaa sen että matkalla tulee kärsimystä ja viedään karvanaamoja päiväkoteihin tutustumaan ja toivotaan ettei kukaan huomaa tai estä. Joku tuolla satunnaisessa eilen puhu siitä että miksei vasemmistoliitto ja vihreät vaan yhdisty kun molemmat jotain 5% kannatuksen puolueita (paitsi eurovaalit niillä meni hyvin nyt viimeeksi) ja lähes samat äänestäjät, mutta ilmeisesti se on että vihreisiin voi kuulua myös markkinaliberaalimpi tyyppi joka ei kannata 100% verotusta tai suunnitelmataloutta niin se kai riittää eroksi miksei niitä voi yhdistää, tarkemmin en tiedä. Btw viime viikolla eduskunnassa keskustan tyyppi loikkas persuihin ja se olis hyvä kun joku laski että yks tai kaks lisää jos loikkaa noihin hallituspuolueisiin niin sitten RKP ei pysty enää kiristämään kun se on mukana vaan siksi että ne saa just ja just enemmistön äänestyksiin.
message file JPG
Ootko ikinä aatellu miten sua edeltäneet sukupolvet on eläneet ja mitä muistoja sinulla on niistä ajoista vai uskotko edes sellaiseen?
Siis että aikaisempi sukupolvi periaatteessa siirtäisi tärkeitä taitoja tai asioita tai kokemuksia sinuun? Ootko perinyt mitään sellaista?
Hailakka Rambo 21 t
attachment Hauras Velkoja Ei kyllä jaksais tuollaista matkaa vetää ite. Normi kävelyvauhti mulla about 6kmh ts. kävelen kaupoille reilussa puolessa tunnissa
message file JPG
Tuo 6kmh on ihan ripeä kävelyvauhti, ite käppäilen aikalailla samaa kun koitan kävellä ripeästi.

Tuleeko koskaa käppäiltyä yli 3km matkaa putkeen?
Hailakka Rambo 21 t
attachment Jalo Keiju Kipakka vauhti 5:14/km kun sellane mitä ite pidän ok vauhtina vaikka cooperiin on 4:00/km jolla pääsee 2400m. Mitä oot mieltä et kuluuko ton verran kaloreita mut veikkaan et kai se on mahdollista. Ja käytkö sä lenkillä painonhallinnan takia vai mikä juttu mutta joutuu noilla lenkeillä jo syödä jonki verra enemmän.
message file JPG
Jos menee 4min/km vauhtia coopperissa pääsee 3000km.
Hailakka Rambo 21 t
attachment Jalo Keiju Kipakka vauhti 5:14/km kun sellane mitä ite pidän ok vauhtina vaikka cooperiin on 4:00/km jolla pääsee 2400m. Mitä oot mieltä et kuluuko ton verran kaloreita mut veikkaan et kai se on mahdollista. Ja käytkö sä lenkillä painonhallinnan takia vai mikä juttu mutta joutuu noilla lenkeillä jo syödä jonki verra enemmän.
message file JPG
Hauras Velkoja 21 t
attachment Hailakka Rambo Tuo 6kmh on ihan ripeä kävelyvauhti, ite käppäilen aikalailla samaa kun koitan kävellä ripeästi. Tuleeko koskaa käppäiltyä yli 3km matkaa putkeen?
message file JPG
Joo, tuleehan sitä käveltyä takaisinkin kaupoilta :D joku 3km suuntaansa siis

Bussilla tulee mentyä lähinnä jos paska keli tai tietää että on enemmän kantamuksia paluureissulla
Hailakka Rambo 21 t
attachment Hauras Velkoja Joo, tuleehan sitä käveltyä takaisinkin kaupoilta :D joku 3km suuntaansa siis Bussilla tulee mentyä lähinnä jos paska keli tai tietää että on enemmän kantamuksia paluureissulla
message file JPG
Tuleeko koskaa käppäiltyä yli 10km matkaa?

Itellä kaupat ihan tien toisella puolella nii ei onneksi haittaa jos paskasää.
Omatoiminen Säätö-sale 21 t
attachment Utuinen Kihveli Joo, vihreät on kokoomuksen puutarhaosasto. Eivät löydä vassareiden kanssa yhteistä linjaa. Minä olen alkanut epäillä että kyse on epärealistisesta pakkomielteestä suorittaa ideologiaa tosiasioita huomioimatta. Ei sillä, eihän se reilua ole että meillä on täällä asiat näinkin hyvin ja jossain Angolassa katulapset kuolee hiviin ja nälkään. Nämä järkensä menettäneet eivät vaan ymmärrä mittakaavaa ja sitä ettei yksi viiden miljoonan tyypin valtio voi pelastaa neljää miljardia ihmistä köyhyydestä ja epäinhimillisistä oloista. Se ei vaan ole näille vaihtoehto myöntää että tasan ei käy nallekarkit ja niin se nyt vaan on ja muutos on hidasta. Muutostahan tapahtuu kyllä koko ajan. Minun sukupolvi länsimaissa ei koskaan tule saavuttamaan meidän vanhempien eli kalevisukupolven varallisuustasoa. Puhumattakaan nyt 20 vuoden tietämillä olevista nuorista. Ja yksi syy tähän on että kehitysmaiden orjatyöläisetkin on saaneet hiukan enemmän oikeuksia ja palkkaa niin että ne asuu ehkä jo hökkelikylissä eikä enää nuku tehtaassa ompelukonepöytänsä alla sitä kuutta tuntia vuorokaudessa kun annetaan pitää taukoa raatamisesta. Länkkärin kolikolla ei saa enää ostettua yhtä paljon elintasoa kun halpamaiden työvoima haukkaa kolikosta ihan oikeutetusti osansa. Pakkomiellemultikullittajille tämä hidas mutta vääjäämätön tasapäistyminen ei riitä. Ne neljä miljardia kaltoinkohdellutta uhria pitää tuottaa länsimaihin nauttimaan tästä meidän "vauraudesta" ja turvallisuudesta. Paitsi että turvallisuus lakkaa olemasta kun tuotetaan ihmisiä jotka eivät sopeudu meidän lakeja noudattamaan.
message file JPG
Niin tuo on kyllä erikoista. Siis että ajatuksena että suomen vasemmistoliitto, jäsenmäärä vaikka 15.000, niin voisi pelastaa koko maailman, ja taata kaiken hyvän ja oikean tapahtuvaksi.🤡
Onnea vaan yritykselle.
Mutta mistähän tämmöinen messiaskompleksi oikeastaan tulee?
Miksi ajattelevat suuruusharhoissaan että he nyt ylipäätään pystyis nää asiat kunnostamaan.
Hauras Velkoja 21 t
attachment Hailakka Rambo Tuleeko koskaa käppäiltyä yli 10km matkaa? Itellä kaupat ihan tien toisella puolella nii ei onneksi haittaa jos paskasää.
message file JPG
Erittäin harvoin, lähinnä jos käyn kävellen vielä postissa normi kauppareissujen ohella kun postiin on vielä matkaa kaupoilta. Sitä kun on vaan niin laiska :D
Hailakka Rambo 21 t
attachment Hauras Velkoja Erittäin harvoin, lähinnä jos käyn kävellen vielä postissa normi kauppareissujen ohella kun postiin on vielä matkaa kaupoilta. Sitä kun on vaan niin laiska :D
message file JPG
Missäpäin oikein asustelet kun noin pitkä matka kauppohin/postiin?
Jalo Keiju 20 t
attachment Utuinen Kihveli Joo, vihreät on kokoomuksen puutarhaosasto. Eivät löydä vassareiden kanssa yhteistä linjaa. Minä olen alkanut epäillä että kyse on epärealistisesta pakkomielteestä suorittaa ideologiaa tosiasioita huomioimatta. Ei sillä, eihän se reilua ole että meillä on täällä asiat näinkin hyvin ja jossain Angolassa katulapset kuolee hiviin ja nälkään. Nämä järkensä menettäneet eivät vaan ymmärrä mittakaavaa ja sitä ettei yksi viiden miljoonan tyypin valtio voi pelastaa neljää miljardia ihmistä köyhyydestä ja epäinhimillisistä oloista. Se ei vaan ole näille vaihtoehto myöntää että tasan ei käy nallekarkit ja niin se nyt vaan on ja muutos on hidasta. Muutostahan tapahtuu kyllä koko ajan. Minun sukupolvi länsimaissa ei koskaan tule saavuttamaan meidän vanhempien eli kalevisukupolven varallisuustasoa. Puhumattakaan nyt 20 vuoden tietämillä olevista nuorista. Ja yksi syy tähän on että kehitysmaiden orjatyöläisetkin on saaneet hiukan enemmän oikeuksia ja palkkaa niin että ne asuu ehkä jo hökkelikylissä eikä enää nuku tehtaassa ompelukonepöytänsä alla sitä kuutta tuntia vuorokaudessa kun annetaan pitää taukoa raatamisesta. Länkkärin kolikolla ei saa enää ostettua yhtä paljon elintasoa kun halpamaiden työvoima haukkaa kolikosta ihan oikeutetusti osansa. Pakkomiellemultikullittajille tämä hidas mutta vääjäämätön tasapäistyminen ei riitä. Ne neljä miljardia kaltoinkohdellutta uhria pitää tuottaa länsimaihin nauttimaan tästä meidän "vauraudesta" ja turvallisuudesta. Paitsi että turvallisuus lakkaa olemasta kun tuotetaan ihmisiä jotka eivät sopeudu meidän lakeja noudattamaan.
message file JPG
Ei ketkään muut kuin eurooppalaiset missään käy edes keskustelua siitä että muita pitäs auttaa saamatta siitä itse mitään hyötyä ja se muiden auttaminen on yleensä vaan pelkkä psykopaattien kyyninen keino vedota uhrien myötätuntoon että antakaa lisää rahaa. En mä usko siis ettei joku 15v suvakki tyttö voi olla sellanen että oikeasti haluaa vaan auttaa kaikkia maailman ihmisiä, ihan hyvin voi olla, mutta jos on joku vihreiden tai vassarien puheenjohtaja niin ei varmasti oo tolla tasolla kyse siitä.

Eurooppalaiset kansat jos selviää tästä (tosin jonain 1% maailman vähemmistönä kun nyt mennään hikisesti 10% tasolla, vuonna 1900 eurooppalaisia oli jopa 30-40% maailman väestöstä) niin tavalla tai toisella kaikki tommoset "meijjän pittää auttaa" abstraktiot on hävinneet geenipoolista 2100 mennessä kun se on vain itsetuhoista käytöstä. Sellanen kaikki reiluus ja altruismi toimii aika pitkälle jos on joku populaatio tyyliin 5 miljoonaa suomalaista Suomessa ja ei lainkaan tai minimaalinen määrä muita kansoja, eihän täällä ollu kun joku muutama tuhat mustalaista ja ei paljoo muita vähemmistöjä ja noikin erottu katukuvasta heti ja kaikki ties pitää niitä silmällä. Ei toimi globaalissa maailmassa edes leikillä.
Jalo Keiju 20 t
attachment Hailakka Rambo Luulen että tää näyttää kalorin kulutuksen jonkin verran yläkanttiin, oon hoikka ja olin hoikka jo kun alotin lenkkeilyn eli en käy painonhallinnan takia. Jos en lenkkelisi hikkyilisin vaan kotona ja pelkkä käppäily on tylsää pidemmän päälle.
message file JPG
Joo kuukle antaa että lenkkeily kuluttaa tunnissa 300-1000kcal mikä on aika iso vaihteluväli mutta veikkaan että jos on optimoinu tekniikan ja tottunu niin ei se kyllä mitään 1000kcal tunnissa vie ,,
Jalo Keiju 20 t
attachment Omatoiminen Säätö-sale Ootko ikinä aatellu miten sua edeltäneet sukupolvet on eläneet ja mitä muistoja sinulla on niistä ajoista vai uskotko edes sellaiseen? Siis että aikaisempi sukupolvi periaatteessa siirtäisi tärkeitä taitoja tai asioita tai kokemuksia sinuun? Ootko perinyt mitään sellaista?
message file JPG
Nii epigenetiikka gearit vai. No voi olla, en pidä täysin huuhaana enkä oo tutkinu kovasti, mutta en mä ihmettelis että suomalaisilla se voi hyvin näkyä kolmannessa polvessa vielä vaikka noi sota-aika jutut vaikkei tälle oo välttämättä tiede_todisteita ihan aukottomasti.
Jalo Keiju 20 t
attachment Hailakka Rambo Jos menee 4min/km vauhtia coopperissa pääsee 3000km.
Joo mitäköhä mä aattelin tossa. Joku millä aina laskin oli että jos vetää 400m juoksuradan ympäri 2 minuuttiin niin on 2400m cooper vauhti mut se on eri asia.
Jalo Keiju 20 t
attachment Omatoiminen Säätö-sale Niin tuo on kyllä erikoista. Siis että ajatuksena että suomen vasemmistoliitto, jäsenmäärä vaikka 15.000, niin voisi pelastaa koko maailman, ja taata kaiken hyvän ja oikean tapahtuvaksi.🤡 Onnea vaan yritykselle. Mutta mistähän tämmöinen messiaskompleksi oikeastaan tulee? Miksi ajattelevat suuruusharhoissaan että he nyt ylipäätään pystyis nää asiat kunnostamaan.
No ne haluu että ihmiset kärsii ja saa rangaistuksen eikä kyse oo kenenkään auttamisesta tietyn pisteen jälkeen. Tietty ne lapset keille noi vihreät kertoo että ilmasto tuhoutuu 5 vuoden päästä ja kaikki kuolee, tai vassarit jotka kertoo että sinä olet riistäjä ja sinun takia pakolaisilla on nälkä, niin ne pikkulapset varmasti uskoo noi jutut kun vihervassarit tykkää kun ne itkee joka ilta ittensä uneen niin niistä tulee hyviä äänestäjiä ja aktiiveja.
Hailakka Rambo 20 t
attachment Jalo Keiju Joo kuukle antaa että lenkkeily kuluttaa tunnissa 300-1000kcal mikä on aika iso vaihteluväli mutta veikkaan että jos on optimoinu tekniikan ja tottunu niin ei se kyllä mitään 1000kcal tunnissa vie ,, Jalo Keiju Joo mitäköhä mä aattelin tossa. Joku millä aina laskin oli että jos vetää 400m juoksuradan ympäri 2 minuuttiin niin on 2400m cooper vauhti mut se on eri asia.
message file JPG
toi 300kcal/h on varmaan kävelyvauhti ja 1000kcal/h jotain tosi kovaa juoksua.

Laskuri antaa tälläsen luvun mun vauhdille mutta tääkin tietty vaan suuntaan antava.

Kovakuntoset vetää 20km tuntiin nii se kuluttaa jo sen 1000+.



No jep.
Yhteyttävä Gepardi 19 t
attachment Utuinen Kihveli >tekee mieli kompiaisia >syö kompiaisia seuraavana päivänä En ummarra.
message file JPG
Kyllähän lampaillakin tekee mieli etanolia jo maanantaina mutta malttavat odottaa perjantaihin. Meikämandariini voi aivan hyvin odottaa seuraavaan päivään kompiaisten kanssa.
Yhteyttävä Gepardi 19 t
attachment Hailakka Rambo Hyvät perustelut, mitä mausteita laitat kanamössöön ja mitä kanaa käytät?
message file JPG
Käytän Prisman Kotimaista merkkisiä kanansuikaleita (300g). Aijemmin olen laittanut pelkkää curryä ja on ollut varsin mautonta, nyt tein huomiselle ruuan jo valmiiksi niin laitoin kokeeksi mukaan puolikkaan kanaliemikuution, saa nähdä millaista tuli.
Jalo Keiju 19 t
attachment Hauras Velkoja Erittäin harvoin, lähinnä jos käyn kävellen vielä postissa normi kauppareissujen ohella kun postiin on vielä matkaa kaupoilta. Sitä kun on vaan niin laiska :D
message file JPG
Hain äsken työpaikat ja unohdin hakea sunkin puolesta niin se nyt jäi, mutta laitoin ainakin yhden niistä tosissaan ja muut oli sloppia. Ei se ois paha käydä edes kuukaus jossain töissä kun tilillä oleva numero näyttäs jo sillä vähän erilaiselta + ei menis veroja juurikaan kun ei oo huimaavat tulot tälle vuodelle.

Nyt voi tähän perään kattoa tiistain jakson yhtä kotimaista tv-sarjaa katsomosta ilman mainoksia. Jaksoin kattoa jonkun aikaa mainosten kanssa kun ne kaks mainoskatkoa rytmitti jännästi et meni välissä kuselle, mutta ne mainosrenkutukset alko liikaa soida päässä ni päätin testata toimiiko jos on mainostenesto päällä (yhessä kohtaa ei toiminu).
Hailakka Rambo 18 t
attachment Yhteyttävä Gepardi Käytän Prisman Kotimaista merkkisiä kanansuikaleita (300g). Aijemmin olen laittanut pelkkää curryä ja on ollut varsin mautonta, nyt tein huomiselle ruuan jo valmiiksi niin laitoin kokeeksi mukaan puolikkaan kanaliemikuution, saa nähdä millaista tuli.
message file JPG
Kanaan sopii hyvin esim cayennepippuri/valkosipuli/sipuli (voit käyttää myös valkosipuli/sipulijauhetta).
Jalo Keiju 17 t
attachment Utuinen Kihveli Hienoa että oot löytänyt toimivan tavan saada asioita tehtyä. Itsellä on ollu tuommoinen A4 ilmoitustaululla nyt niin kauan että aurinko on häivyttänyt musteen lähes lukukelvottomaksi. Minullakin joskus ennen sairastumista asioiden kirjaaminen ylös auttoi niiden tuloa toteutetuiksi. Nykyään ne asiat vaan hilluu siinä paperilla kuukaudesta ja vuodesta toiseen. attachment Utuinen Kihveli Muumi lienee lähes tervehtynyt koska muumi jaksaantui puuhailemaan ja aloitti uuden ompeluprojektin. Vanhat 46 keskeneräistä ompeluprojektia kiittävät kauniisti.
message file JPG
Nii tsemppiä vaan ja kyl se omasta kokemuksesta helpottaa mieltä että jotain side questeja saa laitettua kuntoon ja elämänlaatu nousee esim 1% sellasilla tavoilla jotka saa pienellä vaivalla kuntoon. Kaikki main questit oon jättäny kesken, tuli jotain traumoja ja huonoja kokemuksia liikaa lapsena niin sitte vaan totesin jossain vaiheessa että en aio mennä kouluun tai hommata vakituista työpaikkaa (niitä on ollut kyllä vuoden tai pari kerrallaan ja sitten taas sama aika sohvalla) tai sijoittaa tai lotota tai ostaa bitcoinia tai hommata hienoa koulutus titteliä tai mitään muutakaan. Pitäs olla ihan keskiverto älykkyys ja kokonaisuuksien ja tulevaisuuden hahmotus kyvyt ja muut kognitiiviset kyvyt, mutta kai se on tunnetason juttu että lähes kaikki halut on pois järjestää mitään tommosta kestävää tai "oikeeta". Tietty on ihmisiä joilta löytyy noi kaikki mun luettelemat asiat ja puoliso ja jälkikasvua ja niitä silti ahistaa ja vituttaa tai masentaa, ehkä tää on hyvä perustelu et ei kannata tehä mitään jos ei kuitenkaan oo onnellinen lol.

Sen verran pää kuitenkin toimii että voi hahmottaa tulevaisuutta joku 2-4vko eteenpäin.. Siis sillain et jos nyt vetää tilin tyhjäksi ja kaapissa ei ole mitään ruokaa niin tulee nälkä, sellasella tasolla voi suunnitella, tai sillä tasolla että wc paperi ei lopu yhtäkkiä yllättäen vaan sitä on ostettu kaappiin. Tohon se jääkin mut onhan se kiva että jos yhteiskunta menee viikoksi kiinni niin ei heti ala nähdä nälkää samana iltana xd
Jalo Keiju 17 t
message file JPG
Pitää varmaan ostaa pitkästä aikaa magnesium pala salille huomenna että poistuu se vaikutus jos kädet vähän hikoaa. Vaikkei se oo iso vaikutus mutta huomasin kun joskus ohi mennen kokeilin tota että hierotaan käsiin sitä kuin kalkkia niin tuntu että tanko on melkee liimattu käsiin kun ei pyöri yhtään.
Lannistumaton Escobar 16 t
attachment Auttamishaluinen Baskeripää Melon maksoi 2,99e/kg ja palan hinnaksi tuli 3,07e. Ostan hyvin satunnaisesti watermelon. Oliko tämä hintaisa melon? Kerro myös raporttia jos ostat mandariineja (haju/maku/koostumus).
message file JPG
Kilohinta on melko runsas mutta koska pala on suhteellisen pieni niin loppuhinta on sopivan kokoinen. Mandariinit on vielä toistaiseksi kaupassa. Oliko melon hyvä ja rapea?
Omatoiminen Säätö-sale 10 t
attachment Hauras Velkoja Erittäin harvoin, lähinnä jos käyn kävellen vielä postissa normi kauppareissujen ohella kun postiin on vielä matkaa kaupoilta. Sitä kun on vaan niin laiska :D
message file JPG
Huomenta no herätys!!
Kato mä tein kahvia tällä kirppis löytö siivilällä.
Jalo Keiju 7 t
attachment Lannistumaton Escobar Kilohinta on melko runsas mutta koska pala on suhteellisen pieni niin loppuhinta on sopivan kokoinen. Mandariinit on vielä toistaiseksi kaupassa. Oliko melon hyvä ja rapea?
message file MP4
Kukahan keksi että vois olla tollanen ison koiran kokonen marsu.

Mä klikkailin eilen jotai täyte hakemuksia ja sieltä on laitettu viestiä p*helimeen mutta tais mennä ohi toi tavoitusyritys. Katotaan jos ne yrittää tulevina päivinä niin voi jaksaa soittaa et mikä juttu, mut yritän mieluummi ettii tästä lähempää eka hommia kun en jaksa matkata tuntia suuntaansa jos jotain löytys.
Yhteyttävä Gepardi 5 t
attachment Hailakka Rambo Kanaan sopii hyvin esim cayennepippuri/valkosipuli/sipuli (voit käyttää myös valkosipuli/sipulijauhetta).
message file JPG
Ei näy sun viesti.

Kana liemi kuutiolla maustettu kanariisimössö oli ihan ok taidan jatkossakin laittaa 0,5 kana liemi kuutiota kanariisimössöön.
Yhteyttävä Gepardi 5 t
message file JPG
Tämän viikon kompiaiset

Ihan ok 3,8/5 ehkä hieman makeampia kuin sellaiset päällystämättömät vanhat autot.
Yhteyttävä Gepardi 4 t
message file JPG
Eräässä verkkokaupassa on tänään ilmanen toimitus yli 50€ tilauksiin tilasin kaikenlaisia tuotteita mm pohjalliset ja tiski harjan ja kluteenitonta lakua ja jne jne.
Jalo Keiju 3 t
attachment Yhteyttävä Gepardi Eräässä verkkokaupassa on tänään ilmanen toimitus yli 50€ tilauksiin tilasin kaikenlaisia tuotteita mm pohjalliset ja tiski harjan ja kluteenitonta lakua ja jne jne.
message file JPG
Kiitos vinkistä, vois ihan läpällä selata onko siellä mitään mitä saattas ehkä tarvita joskus mutta en oo kovin ahkera tilailemaan mitään paketteja mistään.
Jalo Keiju 3 t
message file JPG
Hyvät jutut:
+ jakso herätä valosaan aikaan
+ magnesium pala (ei se lisäravinne vaan käsiin hierottava) toimi eli kun kädet ei pyöriny tai hikoillu yhtään niin jaksoin maast*vedossa tehdä heti muutaman toiston lisää kun tanko ei pyöri edes 1%, ja tohon ei menny kaikki loput tuet vaan 2,50e makso pala ja kestänee hyvän aikaa
+ jaksanu muutenki treenata nyt ihan hyvin, ehkä kun syöny magnesiumia ja d-vitamiinia ja paljo proteiinia, eikä oo kolottanu niveliin tunnottomasti eikä raakalaismaisesti

Huono juttu:
- se ihme paise/rakko/mustelma mikä lienee tossa nivusessa vähän rasauttaa kun tarkotuksella on ilmavat vaatteet tai kotona ei lainkaan jos mahdollista ja silti jokin on hiertäny tohon tommose kunnon patin

Tänään se rakkolaastari oli jo puoliks irti kun se irtoaa itestään parissa kolmessa päivässä niin otin pois ja siellä se oli huutanu muutenkin punasena se rakko hiertymä patti koko ajan hyih. Onneks se oli pinnalta ihan tunnoton että ei se auttanu ku tehdä neulalla siihe reikiä että paine pääsee pois ja ei sieltä tullu ku verta mun mielestä ettei ollu mikään finnikään ja ei toi ainakaan n*ssimisesta oo tullu toi hiertymä niin pitänee vaan laittaa tavallinen laastari että vähän suojaa ja paranee. Ei tääkään ollu nii huono juttu kun tuli elossa oleva olo kun sattu vähän puhkasta ja puristella tota.
Yhteyttävä Gepardi 2 t
attachment Jalo Keiju Kiitos vinkistä, vois ihan läpällä selata onko siellä mitään mitä saattas ehkä tarvita joskus mutta en oo kovin ahkera tilailemaan mitään paketteja mistään.
message file JPG
Laajasta ja edullisesta valikoimasta löytyy varmasti vaikka ja mitä tarpeellista. Jos ei muuta niin sitten vaikka kluteenitonta jauhoa.

Ainakin koti mainen Toijalassa tehty tiski harja kannattaa tilata, meikätilaajakin tilasi https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/aino-nylon-tiskiharja
Jalo Keiju 2 t
attachment Yhteyttävä Gepardi Laajasta ja edullisesta valikoimasta löytyy varmasti vaikka ja mitä tarpeellista. Jos ei muuta niin sitten vaikka kluteenitonta jauhoa. Ainakin koti mainen Toijalassa tehty tiski harja kannattaa tilata, meikätilaajakin tilasi https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/aino-nylon-tiskiharja
message file JPG
Nii jos kuljetus on ilmainen niin eipä siinä sitte, täytyy selata. Mut aika monta kiloa saa jauhoa tilata et tulee 50e täyteen.

Mä laitoin äsken pannukakkua uuniin kun jäi puol litraa täysmaitoa yli niin tein tommosen mutta ois voinu myös juoda ykkösellä sen.
Auttamishaluinen Baskeripää 2 t
attachment Lannistumaton Escobar Kilohinta on melko runsas mutta koska pala on suhteellisen pieni niin loppuhinta on sopivan kokoinen. Mandariinit on vielä toistaiseksi kaupassa. Oliko melon hyvä ja rapea?
message file JPG
Kyllä, melon oli erittäin maukas ja rapea.
Sokerinen Kasvitieteilijä 2 t
attachment Yhteyttävä Gepardi Laajasta ja edullisesta valikoimasta löytyy varmasti vaikka ja mitä tarpeellista. Jos ei muuta niin sitten vaikka kluteenitonta jauhoa. Ainakin koti mainen Toijalassa tehty tiski harja kannattaa tilata, meikätilaajakin tilasi https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/aino-nylon-tiskiharja
message file JPG
HyVi! Kävin Sikapäivillä tukemassa antisemitismiä 25€:lla. Olen erittäin tyytyväinen hankintoihini ja aijon tukea Kärkkäistä monta monituista kertaa uudestaan.
Hymyilevä Paviaani 2 t
attachment Sokerinen Kasvitieteilijä HyVi! Kävin Sikapäivillä tukemassa antisemitismiä 25€:lla. Olen erittäin tyytyväinen hankintoihini ja aijon tukea Kärkkäistä monta monituista kertaa uudestaan.
message file JPG
Minusta tuntuu että ainakin Lahden kärkkäisellä on vähän väliä sikapäivät.
Itsehhän hain sinne juuri tavaratalon johtajaksi.
Hailakka Rambo 2 t
attachment Yhteyttävä Gepardi Ei näy sun viesti. Kana liemi kuutiolla maustettu kanariisimössö oli ihan ok taidan jatkossakin laittaa 0,5 kana liemi kuutiota kanariisimössöön. attachment Yhteyttävä Gepardi Tämän viikon kompiaiset Ihan ok 3,8/5 ehkä hieman makeampia kuin sellaiset päällystämättömät vanhat autot.
Mitä mausteita sulta löytyy kaapista?

AIotko ostaan noita uudelleen?
Yhteyttävä Gepardi 8 min
attachment Jalo Keiju Nii jos kuljetus on ilmainen niin eipä siinä sitte, täytyy selata. Mut aika monta kiloa saa jauhoa tilata et tulee 50e täyteen. Mä laitoin äsken pannukakkua uuniin kun jäi puol litraa täysmaitoa yli niin tein tommosen mutta ois voinu myös juoda ykkösellä sen.
message file JPG
Mikä on hyvä kluteeniton jauho mistä tehdä pannu kakkua tms.?
Yhteyttävä Gepardi 7 min
Hailakka Rambo Mitä mausteita sulta löytyy kaapista? AIotko ostaan noita uudelleen?
message file JPG
Ostin jo uudelleen laitoin Kärkkäis tilaukseen 2 tai 3 pussia noita.

Mausteita on curryä ja jauhen liha maustetta ja gayenne pippuria ja kanelia.
Jalo Keiju 16 s
attachment Yhteyttävä Gepardi Mikä on hyvä kluteeniton jauho mistä tehdä pannu kakkua tms.?
message file JPG
Tämmösiä käytän ite https://www.s-kaupat.fi/tuote/kotimaista-gluteeniton-jauhoseos-1-kg/6415711425761 ja oli tää ohje https://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/235289/Pannukakku%20HELPPO!%20%28pellillinen%29/ ilman kardemummaa

Ja tällä kertaa puolitin kaikki ainesosat kun oli se n. puol litraa täysmaitoa

Kantsii tarkkailla et voi joutuu pitää vähä pidempään matalalla lämmöllä uunissa ettei jää raa'aksi. Pitsaa tai hatsapuria jos tekee kans niin huomaa että pidettävä joku 5min ainakin pidempään.

Vastalauta 0.7.8 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää