Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Täydellinen Nuhanenä 3 kk
message file JPG
Paras Bond-näyttelijä ja miksi se on Timothy Dalton?

Harmittavasti Dalton sai tehtyä vain kaksi Bond-elokuvaa, vaikka on paras Bondeista. Sean Connery on toki se klassinen Bond, joka esitteli hahmon ensi kertaa, mutta Conneryn Bonditkin lähti lapasesta aika nopeasti tulivuoren sisään rakennettuine päämajoineen ja muine hassutuksineen, joita on parodioitu mm. Simpsoneissa ja Austin Powerseissa. Moore taas oli oman aikansa tuote, jonka elokuvat ei kestä uusintakatselua. Sama juttu Brosnanin kanssa. Craig on ihan hyvä, mutta Dalton teki jo tuon vakavamman vähän synkemmän Bondin paremmin. Mainitaan lopuksi vielä Lazenby josta ei ole oikein mitään sanottavaa, koska oli niin unohdettava, vaikka hänen elokuvansa tarina oli parempi kuin monissa Conneryn tai Mooren Bondeissa.

Daltonissa yhdistyy Craigin vakavuus Conneryn charmiin ja on siksi best of both worlds, eli paras Bond.

https://www.youtube.com/watch?v=hR2OwmariWk
youtube thumbnail
6
Varovainen Fretti 2 kk
Moore oli täydellinen yhdistelmä klassista brittiläistä charmia ja pilkettä silmäkulmassa. Connery oli ihan liian karkea Bondin rooliin ja Dalton oli turhan totinen, vaikka komein Bond onkin.

Brosnan oli täysin unohdettava ja Craig oli yksinkertaisesti ruma, jonka lisäksi Bond ei sovi ollenkaan nykyaikaan.
Tottelevainen Korvasieni 2 kk
Mooren bondit on paskimpia koko sarjassa. Ei toki Mooren vika. Brosnanin sitten toiseksi paskimpia. Conneryn Bond paras ja leffatkin ihan ok. Eka Craigin bond on hyvä.
Houkutteleva Tyranni 1 kk
Connery on paras. 007 Istanbulissa varmaan oma suosikki. Dalton on kyllä hyvä myös ja kipuaa omalla listalla kärkikahinoihin
Pähkinäinen Zombie 13 pv
Daltonista tulee hetkittäin sellanen tappajafiilis, joka loistaa Bondeissa yleensä poissaolollaan. Kun tuo kuitenkin tappokoneeks trimmattu ukko pitäis olla.
Huima Nunna 8 pv
Tottelevainen Korvasieni Mooren bondit on paskimpia koko sarjassa. Ei toki Mooren vika. Brosnanin sitten toiseksi paskimpia. Conneryn Bond paras ja leffatkin ihan ok. Eka Craigin bond on hyvä.
Kerettiläinen hiljaa siellä. Roger Moore teki aivan täydellisen Bondin, ja yleensäkin Mooren aikakaudella sarjan kaava ja tyyli saatiin hiottua täydellisiksi. 007 - Rakastettuni on todennäköisesti paras koskaan tehty Bond. Siinä on paras Bond, paras Bond-konnan kätyri (Jaws, eli Rautahammas), erittäin uhkaava konna Stromberg, paras Bond-auto (sukellusvene-Lotus), ja erittäin pätevät Bond-naiset, Amasova ja helikopteri-Naomi. Koko elokuva oli Bondille soveliaasti mukavan suureellinen, juonenkuljetus rytmitetty sopivasti ja Moore heitteli huvittavia läppiä juuri sopivan matalalla profiililla hyviin paikkoihin ajoittaen.

Moore todennäköisesti ymmärsi, kuinka naurettavan sarjakuvamainen hahmo Bond on kaikessa yliampuvuudessaan ja osasi laittaa homman juuri sillai sopivalla tavalla läskiksi, jottei elokuva kuitenkaan menetä uskottavuuttaan. Tuohon suurta tarkkuutta ja pelisilmää vaativaan temppuun eivät muuten ihan mitkään tusinanäyttelijät pysty.

Kaikki kunnia Timothy Daltonille, mutta omaan silmääni hän vaikutti aina vähän jäykältä ja pökkelömäiseltä letkeämmän Mooren jälkeen. Turhan totiselta. Lisäksi vuoden 1989 Lupa Tappaa tuntui kovin epä-Bondmaiselta leffalta. Se on itselleni tuntunut aina enemmän joltain tusinatoiminnalta, jollaisia Hollywood on suoltanut vuosikaudet. Sillä kertaa vain onnistuivat nappaamaan Bond-lisenssin käyttöönsä.
Törkeä Sijoittaja 8 pv
Pähkinäinen Zombie Daltonista tulee hetkittäin sellanen tappajafiilis, joka loistaa Bondeissa yleensä poissaolollaan. Kun tuo kuitenkin tappokoneeks trimmattu ukko pitäis olla.
Craig taas on sitä ihan liikaa. Typerää katsoa, kun hyvis on ylivoimaisen lihaksikas ja pelottavampi kuin pahikset. Sympatiat kääntyy nurin. Vähän kuin Seagalin leffoja katsoisi.

Vastalauta 0.6.24 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää