Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
Vastaa lankaan
preview image
0%
AsiallinenAsiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
TyöturvallinenTyöturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Kömpelö Mastiffi 1 kk
message file JPG
Bitcoinia: 2,3€
Polkadot: 0,6€
Dogecoin: 0,6€

Kauanko menee näillä sijoituksilla että on loppuelämä turvattu?
15
Edullinen Triceratops 1 kk
menetät kaiken
Mustasukkainen Kuningaskalastaja 1 kk
Riippuu sijoitustahdista. Jos tuo yhteenlaskettu summa 3,50 euroa on päivittäinen sijoitus niin vuodessa on jo kertynyt ~1300 euroa. Toki kurssit pomppii, mutta jos nyt heitetään 8% tuotto-odotus, niin 25 vuodessa sulla on 100 000 euroa. Ellei joku raketoi jo aikaisemmin ja tuotto-odotus voi olla tuhansia prosentteja. HyLa.
AP Kömpelö Mastiffi 1 kk
Mustasukkainen Kuningaskalastaja Riippuu sijoitustahdista. Jos tuo yhteenlaskettu summa 3,50 euroa on päivittäinen sijoitus niin vuodessa on jo kertynyt ~1300 euroa. Toki kurssit pomppii, mutta jos nyt heitetään 8% tuotto-odotus, niin 25 vuodessa sulla on 100 000 euroa. Ellei joku raketoi jo aikaisemmin ja tuotto-odotus voi olla tuhansia prosentteja. HyLa.
No ei helvetissä ole päivittäinen sijoitus, ei edes kuukausittainen. Ajattelin jatkossa ostaa laajan skaalan altcoineja pieninä määrinä, mutta mitä seuraavaksi? Sitten kun niissä tulee raketointeja niin sijoitan voitot edelleen. En rupea näitä rahalla ostamaan, Brave selaimen BAT tokeneita vaihdan
Punastuva Kissamummo 1 kk
ei kauaa, voi hyvin laittaa lambon jo valmiiksi tilaukseen
Mustasukkainen Kuningaskalastaja 1 kk
Kömpelö Mastiffi No ei helvetissä ole päivittäinen sijoitus, ei edes kuukausittainen. Ajattelin jatkossa ostaa laajan skaalan altcoineja pieninä määrinä, mutta mitä seuraavaksi? Sitten kun niissä tulee raketointeja niin sijoitan voitot edelleen. En rupea näitä rahalla ostamaan, Brave selaimen BAT tokeneita vaihdan
No esimerkiksi tuhannen prosentin nousu johonkin 2 euron "sijoitukseen" tarkoittaa siis että summa kymmenkertaistuu (10x100%) eli saat 2€ -> 20€. Kymmenen tuhannen prosentin nousulla se sun kolikkos muuttuu jo huikeaksi 200 euron potiksi. Sitten kun katsoo altticoinien historiaa tähän asti niin tuollaiset kymmenien tuhansien prosenttien nousut ovat aika harvinaisia.

Miksi et vaan sijoittaisi kiinteää summaa johonkin, varmalla tuotolla ja sitten jos tekee mieli leikkiä altticoineilla niin sijoittelet satkun sinne tänne?
AP Kömpelö Mastiffi 1 kk
Mustasukkainen Kuningaskalastaja No esimerkiksi tuhannen prosentin nousu johonkin 2 euron "sijoitukseen" tarkoittaa siis että summa kymmenkertaistuu (10x100%) eli saat 2€ -> 20€. Kymmenen tuhannen prosentin nousulla se sun kolikkos muuttuu jo huikeaksi 200 euron potiksi. Sitten kun katsoo altticoinien historiaa tähän asti niin tuollaiset kymmenien tuhansien prosenttien nousut ovat aika harvinaisia. Miksi et vaan sijoittaisi kiinteää summaa johonkin, varmalla tuotolla ja sitten jos tekee mieli leikkiä altticoineilla niin sijoittelet satkun sinne tänne?
Pointti onkin sijoittaa tuollaisia 10x voittoja uudelleen kunnes ne 10 kertaistuvat ja niin edelleen. Saa nähdä onnistuuko. Olisi huvittavaa rikastua tekemättä käytännössä mitään muuta kuin valuuttaa vaihtamalla.
Mustasukkainen Kuningaskalastaja 1 kk
Kömpelö Mastiffi Pointti onkin sijoittaa tuollaisia 10x voittoja uudelleen kunnes ne 10 kertaistuvat ja niin edelleen. Saa nähdä onnistuuko. Olisi huvittavaa rikastua tekemättä käytännössä mitään muuta kuin valuuttaa vaihtamalla.
Noh, harrastaahan jotkut lottoamista niin mikäs siinä. Aina voi unelmoida.
Outo Upseeri 1 kk
attachment Kömpelö Mastiffi Bitcoinia: 2,3€ Polkadot: 0,6€ Dogecoin: 0,6€ Kauanko menee näillä sijoituksilla että on loppuelämä turvattu?
Ethereum puuttuu, tuo älysopimusten kuningas.
Pitkä Jääkäri 1 kk
Toi on toi paras taktiikka. Joka kerta voitot seuraavaan treidiin ja korkoakorkolle meiningillä parissa kuukaudessa miljunääriksi. Kyllähän ysärilläkin isot pojat kehui tuplanneensa ärrän pokerikoneessa aina loppuun asti.
Epäilyttävä Saukko 26 pv
Outo Upseeri Ethereum puuttuu, tuo älysopimusten kuningas.
Kräähähä
Outo Upseeri 26 pv
Epäilyttävä Saukko Kräähähä
Nytkin kahen pinnan nousua ai että tjajajajajajjajajajaja.
Epäilyttävä Saukko 25 pv
Outo Upseeri Nytkin kahen pinnan nousua ai että tjajajajajajjajajajaja.
Krää..

Hähä
Kuohkea Juoksija 25 pv
attachment Kömpelö Mastiffi Bitcoinia: 2,3€ Polkadot: 0,6€ Dogecoin: 0,6€ Kauanko menee näillä sijoituksilla että on loppuelämä turvattu?
Sehän riippuu ihan loppuelämän pituudesta
Punastuva Kissamummo 25 pv
Outo Upseeri Ethereum puuttuu, tuo älysopimusten kuningas.
message file JPG
Ethereumissa oli esimainattuja kolikoita. Se on palauttanut jo kerran aikaisemmin lohkoketjun aikaisempaan tilaan, eli se on keskusjohdettu. Se on luopunut PoW ja vaihtanut tilalle PoS (peace of shit). Sen kokonaismäärällä ei ole tarkasti määriteltyä ylärajaa.
>Proof of work = trust physics to determine what happened.
>Proof of stake = trust humans to determine what happened.
Punastuva Kissamummo 25 pv
Outo Upseeri Ethereum puuttuu, tuo älysopimusten kuningas.
message file JPG

Vastalauta 0.7.8 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää