Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.

Päihteet

Viimeisin vastaus
Viimeisin vastaus
Viimeisin lanka
Lista
Lista
Katalogi
AP Raivokas Karkulainen 9 kk
message file JPG
Tällä kanavalla keskustelua laillisista ja laittomista päihteistä, niiden käyttämisestä ja vaikutuksista elämään.

EI MYYNTI- TAI OSTOILMOITUKSIA!
28
Ujo Ibis 1 kk
Miten pirin ja kokaiinin vaikutukset eroaa toisistaan? Jälkimmäistä olen kerran elämässäni kokeillut ja oli ihan mukavaa, kun ei väsyttänyt yhtään ja jaksoi valvoa. Käsittääkseni piri pitää samalla tavalla virkeänä, mutta vaikutus paljon pidempi.
Huolestunut Bullmastiffi 28 pv
Ujo Ibis Miten pirin ja kokaiinin vaikutukset eroaa toisistaan? Jälkimmäistä olen kerran elämässäni kokeillut ja oli ihan mukavaa, kun ei väsyttänyt yhtään ja jaksoi valvoa. Käsittääkseni piri pitää samalla tavalla virkeänä, mutta vaikutus paljon pidempi.
No itellä toisin päin, että olen piriä jonkun verran nauttinut, mutta kolaa en ikinä. Piri pitää virkeänä ja isommalla annoksella unohduttaa sinut tekemään mitä idiooteimpia ratkaisuja aina likaisimmista perversioistasi ihan vain siihen että onko nyt siistiä kämpillä vai ei,
Mukava Yökkönen 21 pv
miten tää toimii?
AP Keskiverto Gerbiili 1 pv
message file JPG
Miksi keskikalia on niin hyvää

Viinaa en juurikaan juo nykyisin mutta keskigepardia senkin edestä
4
AP Keskiverto Gerbiili 1 pv
attachment Iloinen Kesäkurmitsa Onhan se keskikura aika jees, kaapissa ei ole kun kolme kpl ensimmäisen veroluokan pikkulasten kaljaa.
message file JPG
Reilu päkki vielä, oon kaverilla ja paraikaa koeajan sen sohvaa pötköttelijänä

Kissalle vesi vaihdettu nii ei tarvi siitä huolehtia nyt heti, nappuloita sillä kans kuppi täynnä
Kipeä Dalmatialainen 1 pv
attachment Keskiverto Gerbiili Reilu päkki vielä, oon kaverilla ja paraikaa koeajan sen sohvaa pötköttelijänä Kissalle vesi vaihdettu nii ei tarvi siitä huolehtia nyt heti, nappuloita sillä kans kuppi täynnä
Rapsutteleppa kiisuu
AP Keskiverto Gerbiili 1 pv
Kipeä Dalmatialainen Rapsutteleppa kiisuu
message file JPG
Annoin karvapallolle rapsutusterkut, tuli seuraks tupakalle :)

Hyvä kissa on, 9v poika
AP Kuuluisa Ahtaaja 2 pv
message file JPG
Onko ketipinori vapetus pelkkä meemi kaverilla ois tota respalla
1
Sairas Kolibri 2 pv
message file JPG
ongelmahan on, että tuohon kehittyy tunnetusti riippuvuus - et pysty nukkumaan enää ilman. Itsellä on kaapissa tuota, mutta ajattelin nakata ne ns. mutkassa vittuun (elikkä apteekkiin).
AP Liikkumaton Bonobo 3 pv
message file JPG
Kännisekoilut ja päihdevammailut

Kertokaa tarinoita. Lensin baarista pihalle, kun lirkuttelin jollekin feministille umpikännissä ja se haki portsarin avuksi. Joku rambo iski hetkeä myöhemmin samaan baariin.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/lahdessa-mies-otettiin-kiinni-epailtyna-ampuma-aserikokseen/8969302
1
Viehättävä Siili 3 pv
message file JPG
aika .. oudot nettisivut.
Sielä oli vain kertomuksia eri väkivaltarikoksista.
AP Vastenmielinen Haukka 10 pv
message file JPG
Päihteiden hyödyt

Oletteko hyötyneet elämässänne päihteiden käytöstä? Päihteethän nähdään usein vain negatiivisena asiana.

Itse käytin amfetamiinia kovimpina masennuskausina, ja se paransi elämänhallintaani. Kännissä saan omituisia ajatuksia tuonpuoleisesta, ihan kuin tulisin järkevämmäksi. Pystyn myös palaamaan lapsuuteeni, ja muistaa asioita, jotka kuvittelen jo unohtaneeni. Vetihän se Aatukin metaa, jotta pysyi tolpillaan.
9
Kiltti Lepakko 6 pv
Kaljoissa on vaan mukavampaa.
AP Vastenmielinen Haukka 5 pv
Savuinen Kalasääski Kliseiden klisee - Ota psykedeelejä, niin paranet mielenterveytesi pulmista. Joo no näin vähän on käynyt. Ei ihan helpolla ja se on vaatinut monia sessioita. Olen nauttinut näitä yksin, koska tuntuu että kaveri on aina liikaa.
message file JPG
Kuullu huonoja kokemuksia LSD:stä. Olen hieman taipuvainen ahdistuneisuuteen yms. kuumotuksiin, niin en ehkä kestä psykedeelejä.

Päihdeongelma itsessään avaa tiettyjä näkökulmia. Ulospäin se vaikuttaa ensi alkuun täydeltä kalluilulta. En esimerkiksi paheksu seksuaalirikoksia samalla tavalla enää. Heille se seksi on se riippuvuus, itselleni vain alkoholi. Samoin mielenterveysongelmat, parhaansa he varmaankin yrittävät omista lähtökohdistaan käsin.
AP Vastenmielinen Haukka 3 pv
message file JPG
Pääsen kovassa kännissä johonkin valokuvamuistiin. Muistan asioita lapsuudestani, joita en tavallisesti ajattele ja pystyn elämään ne hetken uudelleen.
AP Hieno Myyrä 8 kk
message file JPG
Hamppupuolue

Hamppu ja kannabis vapaaksi ja hamppupuolue Suomeen.
Allekirjoita kannatusilmoitus: https://puoluerekisteri.fi/#/puolue/46

https://www.hamppupuolue.net/
31
Uskollinen Kirppu 19 pv
Kiireinen Hamsteri >Miten ratkaisisitte hyvinvointialueiden rahoitusvajeen? <Hamppu vapaaksi! >Tulisiko työperäistä maahanmuuttoa edistää ja jos, niin miten? <Hamppu vapaaksi! >Entä humanitaarista maahanmuuttoa? <Hamppu vapaaksi! >Miten ratkaisisitte huoltosuhteen heikkenemisen aiheuttamat ongelmat? <Hamppu vapaaksi! Yhden asian liikkeiden ongelma on, että niiden politiikka kaikissa muissa kysymyksissä on puhdasta arpapeliä. Ennen kuin vihreät ajautui nykyiseen vasennustilaan, sielläkin oli kaikkea kommunistista porvariin. Ainoa yhdistävä tekijä oli ydinvoiman vastustaminen. Ei kukaan ole niin yksinkertainen, että olisi vain yksi mielipide, josta välittää. Hampun vapauttajissakin lienee sekä rotan hyysääjää että niitä jotka ottaisi kaikki tuet pois ja heittäisi työleirille.
message file JPG
Mylvistä, ei ne pajapäät kuitenkaan ihan persujen tasolla ole.
>Inb4 matut vittuun
Kiireinen Hamsteri 4 pv
attachment Uskollinen Kirppu Mylvistä, ei ne pajapäät kuitenkaan ihan persujen tasolla ole. >Inb4 matut vittuun
message file JPG
Joo, lienevät vähän eri puolelta/puolilta poliittista kenttää. Mutta se ei poista sitä yhden asian liikkeen perusongelmaa: jos yhdistävä asia on tällä kertaa päihdepolitiikka ja vain se, äänestämällä ko. puoluetta antaa äänensä täysin satunnaisille mielipiteille muissa asioissa. Joukossa lienee kaikkea rybosta Ukrainan ehdottomiin tukijoihin, libertaarista sääntelypohjaisen hyvinvointivaltion kannattajiin ydinvoiman vastustajista ilmastonmuutoksen kieltäjiin.
Uskollinen Kirppu 4 pv
attachment Kiireinen Hamsteri Joo, lienevät vähän eri puolelta/puolilta poliittista kenttää. Mutta se ei poista sitä yhden asian liikkeen perusongelmaa: jos yhdistävä asia on tällä kertaa päihdepolitiikka ja vain se, äänestämällä ko. puoluetta antaa äänensä täysin satunnaisille mielipiteille muissa asioissa. Joukossa lienee kaikkea rybosta Ukrainan ehdottomiin tukijoihin, libertaarista sääntelypohjaisen hyvinvointivaltion kannattajiin ydinvoiman vastustajista ilmastonmuutoksen kieltäjiin.
Noita löytyy joka puolueesta vaikkei sitä ääneen sanotakkaan.

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää