Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.

Hyvinvointi

Viimeisin vastaus
Viimeisin vastaus
Viimeisin lanka
Lista
Lista
Katalogi
AP Kutiava Trubaduuri 22 pv
message file JPG
Laihdutuslanka

Jakakaa vinkkinne, kuinka olette saaneet painoa putoamaan tai mikä sitä on kerryttänyt?
69
Hohtava Emu 1 pv
Saan painoo alas aina kun eukko ei oo kotona.

Enemmän surffausta, jotain niin koukuttavia pelejä tai pornovdeoita että unohtuu syöminen. Noita parin viikon kuuri niin paino tippuu.
Uhmakas Sijoittaja 1 pv
Nyt on alotuskuvassa aika peak form rumpu!
Pimeä Valtakunnasovittelija 4 t
Laske kalorit ja syö niiden puitteissa sellaisia ruokia että pysyt täytenä aka. vähemmän kaloritiheää ruokaa.

Vähemmän täyskieltoja, enemmän sen ymmärtämistä mihin laihdutus perustuu: kalorivajeeseen, MILLÄÄN muulla ei ole merkitystä, ne ovat vain henk. koht. preferenssejä. Mikään ruoka ei lihota jos olet kuitenkin kalorivajeella. Syö sen mukaan.

Enemmän päivittäistä ei-urheiluun sidonnaista liikuntaa. Kävely/pyöräily/portaat nje. aina kun mahdollista. Urheilu vapaaehtoista.

Tuossapa laihdutus pääosin
AP Surullinen Kolibri 4 kk
message file JPG
Syyhypunkki leviää kuulemma hurjaa vauhtia. Onkos kukaan vastalautalainen päässyt tutustumaan kyseiseen herraan?
https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/65e1099a-0215-462e-a366-3b7cc4fe05d6
7
Tärkeä Punkki 4 pv
Lapsuustraumat tästä
>jalka kutisee parista kohdasta sietämättömästi
>varmaan jalkasieni t. porukat ja kouluterveydenhoitaja
>lamisil ym. paskat eivät auta
>iho jatkuvasti rikki mutta pakko raapia
>äiti desinfioi liian vahvalla desinfiointiaineella ja kirvelee helvetisti
>tätä helvettiä kestää joitain kuukausia
>pääse vihdoin ihotautilääkärille
>joo syyhyhän se ois t. tohtori
>lääkkeet tepsivät melko nopeasti ja piina loppuu

Ei se syyhypunkki niinkään, mutta jotenkin harmittaa kuinka oma hyvinvointi tuli laiminlyödyksi tuossa asiassa. Sentään tapaus loppui hyvin.
Savuinen Pussimäyrä 4 pv
Tärkeä Punkki Lapsuustraumat tästä >jalka kutisee parista kohdasta sietämättömästi >varmaan jalkasieni t. porukat ja kouluterveydenhoitaja >lamisil ym. paskat eivät auta >iho jatkuvasti rikki mutta pakko raapia >äiti desinfioi liian vahvalla desinfiointiaineella ja kirvelee helvetisti >tätä helvettiä kestää joitain kuukausia >pääse vihdoin ihotautilääkärille >joo syyhyhän se ois t. tohtori >lääkkeet tepsivät melko nopeasti ja piina loppuu Ei se syyhypunkki niinkään, mutta jotenkin harmittaa kuinka oma hyvinvointi tuli laiminlyödyksi tuossa asiassa. Sentään tapaus loppui hyvin.
> tapaus loppui hyvin.
> et saanut luotia päähäsi.
juuh
Energinen Liha-Pekka 4 pv
>mene baariin
>ole känni
>lihava ruma siilitukkainen lesbon näköinen mätös raahaa kotiinsa
>nussi
>hiivi ulos morkkiksessa kun kassit tyhjänä
<olet nyt syyhypunkin isäntä
AP Huima Kalkkarokäärme 1 kk
message file JPG
Alkoholinkäytön lopettaminen ja elämänlaadun parantaminen.

Oletko onnistunut lopettamaan tai vähentämään alkoholin käyttöä? Postaa tähän lankaan keinosi ja kamppailusi viinapirua vastaan.

Yliksellä oli vastaava lanka, josta sai hyvää vertaistukea.
119
AP Huima Kalkkarokäärme 5 pv
Koen olevani jonkin sortin Matti Nykänen, joka on aina oikeassa. Kenties se on jotain sairauden tunnottomuutta; mene ja tiedä. Välillä tulen servatuksi, ja joudun miettimään vastausta pidempään eikä minulla ei ole vastauksia kaikkiin kysymyksiin.
https://www.youtube.com/watch?v=sQN0QerMi9I
youtube thumbnail
Hienosteleva Emu 5 pv
attachment Hermostunut Vaeltaja Paras tapa lopettaa päihteet on löytää urheilulaji mistä tykkää. Ryyppäminen tuhoaa edellisten päivien gainssit ja pilaa muutaman seuraavan päivän treenit, jonka seurauksena sitä ei enää haluakaan tehdä.
message file JPG
Tää on kyllä rajoittanut omaa dokaamista todella rajusti, vaikken koskaan mikään alkoholisti ole ollutkaan. Lähinnä semmonen sosiaalinen juoppo, joka ei viihdy yksin himassa, vaan mielellään olen lähtenyt näkemään kavereita ja menevänä nuorena aikuisena luontevaa on ollut mennä baariin tissuttelemaan.
Siitä sitten kolmannen tuopin jälkeen on ollut helppo ottaa se kymmenes ja viidestoistakin tuoppi ja vähän teräviä päälle. Kun on hyvä meno, niin jatkot tottakai ja tilanteen salliessa vielä seuraavanakin päivänä voi ottaa. Tätä rumbaa ehkä kerran kuussa.
Nykyään vapaa-aika kuluu miettien ravintoa, treeniä ja palautumista ja sosiaaliset tarpeet tulevat tyydytetyiksi lajin parissa.
Kiltti Örkki 4 pv
attachment Huima Kalkkarokäärme Miten saatte putken katkaistuksi? Mistä löydätte sen henkisen kantin? Kuukausi tinaamista takana, ja jalat kääntyvät mielummin alkoon kuin katkolle.
>Miten saatte putken katkaistuksi?
Vähentämällä. Yhtenä päivänä juon kaljan tunnin välein, seuraavana päivänä 1,5 tunnin välein tjsp. Kelloa tuijottelen, koska voi korkata. Tosin noin rankkoja putkia ei ole tullut vedettyä kuin sinä

>Mistä löydätte sen henkisen kantin?
Jossain vaiheessa tulee liian paha olo olla jatkuvassa humalassa ja pitää katkaista.
Auttaa myös, kun tulee eteen joku "pakko" katkaista, joku elämäntapahtuma edessä, jossa on pakko olla seurassa selvinpäin kun ei kehtaa kännissä mennä.
AP Häpeilevä Rotta 15 pv
message file JPG
Onko täällä kenelläkään kokemusta ns. lihansyöjäruokavaliosta, eli Ameriikan kielellä carnivore dieetistä? Ajattelin laittaa testiin vähintään kuukauden ajaksi ja olotilan mukaan pidempäänkin, ehkä hiljalleen joitakin vihanneksia ja hedelmiä lisäten. Tavoitteena siis lähinnä juopottelun takia kertyneen keskivartaloläskin poistaminen ja mahdollisesti myös mielenterveydelliset ja ehkä esoteerisemmatkin hyödyt.

Käytännössä siis rasvaista lihaa, kananmunia, kalaa, maksaa, mahdollisesti juustoa, voita. Hiilihydraatti- ja siemenöljyjuutalaisten myrkyt poistetaan siis täysin kuvioista.

Jos löytyy vinkkejä asian suhteen niin antakaa tulla. Hyvät reseptivinkit etenkin tervetulleita.
21
AP Häpeilevä Rotta 5 pv
Törkeä Lihaskimppu Hyla lanka eli vedätkö nyt siis ihan vaan alle 10g hiilareilla vai mikä aikomus?
No käytännössä nollassa ne on :D Toki jotain dijon sinappia tai chilitahnaa saatan syödä jos siltä tuntuu.
AP Häpeilevä Rotta 5 pv
Likainen Komissaari Jos alat lisään vihanneksia ja hedelmiä, niin kannattaa eka lisäillä hedelmät ja sitten jos koet vielä kaipaavasi vihanneksia niin sitten vasta niitä. Nää tällä carnivoretyylillä syövät saattaa maksimissaan hyväksyä jonkun porkkanan rouskutuksen joskus, mutta pääasiassa kasvisrehuja pidetään turhina. Monet aattelee, että hedelmät sensijaan on ihmisille luontaista ravintoa ja keholle hyväksi. Myös hunajaa taidetaan ylistää
Joo kattelin youtubesta jotain videoita ja vihannekset oli suorastaan myrkyllisiä yhden kaiffarin mielestä :D Saa nähdä alkaako kaipaamaan jotain raikasta jossain vaiheessa. Itse nyt en juurikaan ole hedelmien tai makean suuri ystävä kuin todella harvoin.
Törkeä Lihaskimppu 5 pv
Oorrait laitahan raporttia fiiliksistä, itekin karsin turhat sokerit ja viljat pois, katotaan innostuuko kokeilemaan myös tommosta ketoilua kun vähän totuttelen ensin
AP Pitkä Dalmatialainen 4 kk
message file JPG
Mitä teit tai aiot tehdä hyvinvointisi eteen tänään?

AP lähtee nyt salille ja illalla futistreeneihin. Eilisestä mässäilystä jäi inhottavan läski olo.
38
Kallis Rekkakuski 1 kk
Mukava Puunkaataja Vooi, pikku ressukkaa. Menikö elämä noin pilalle tietokoneen piirtämästä anime-perseenkuvasta?
ja jatkokysymyksenä missä siinä on animea?
Mukava Puunkaataja 1 kk
Kallis Rekkakuski kerrotko ihan omin sanoin missä kohtaa avauksen kuvassa on perse?
Ei mulla oo mitään velvollisuuksia selitellä sulle mitään.
Loistava Takinkääntäjä 17 pv
Teen 30min venyttely treenin ilta-auringossa. Lihakset vähän jumissa. Jos keli illalla hyvä niin ylämäki juoksua.
AP Sairas Kutittaja 2 kk
message file JPG
Mikä on paras kaupunki kävelijälle?
20
Utelias Mopsi 23 pv
On silti pakko sanoa, että Vaasa-Mustasaari -alue missä kävellään on harvinaisen tylsä vaihtoehto tähän, ja sanon tämän mustasaarelaisena. Espoossa esimerkiksi löytyy pitkiä pätkiä missä voi kävellä lähiöalueella tai metsässä ei koskaan kovin kaukana kahvilasta tai muusta taukopaikasta, ja silti se ei ole varsinaista kerrostalokorttelihelvettiä mitä Espoon itänaapuri Hese. Espoossa on paljon erilaisia ulkoilupaikkoja, mm. Espoon keskuspuiston olen kävellyt monta kertaa läpi. Toisaalta tämä on virkistyskävelyä. Töihin menoon kävellen Espoo on liian iso ja harvaan asuttu.
Iloinen Heinäsirkka 23 pv
Espoohan se varmaan olis, jos asut jossakin metsien lähellä.
Avoin Wallace 17 pv
Tykkään Turusta. Kaikki nähtävä 15min pyöräilyn päässä keskustasta ja pystyy kävelee reunoi myöten ympäri, jos Paattisen rajaa ulos.

Myös erilaista kävely ympäristöä, mäkiä paljon ja porrastelumahiksia jokirannan tuntumassa reippaasti. Pyörä-kävelyteitä joka suuntaan ja joukkoliikenne toimii aina Kuhankuonolle asti.

Lisänä. Kävelytie turusta naantaliin. Välissä näköala kalliota, uimaranta, lintubongaus lahti, kauppa nesteytykseen. Ja joukkoliikenteellä pääsee takaisin turkuseen 10min välein.

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää