Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
Vastaa lankaan
preview image
0%
AsiallinenAsiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
TyöturvallinenTyöturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Energinen Opossumi 2 kk
message file JPG
Oon katsellut vanhoja barstarzz videoita ja tullut siihen ajatukseen, että tarttis hankia leuanvetotanko ja dippitangot... dippikiskot? En tiedä mitä on suomeksi. Asun 30m2 vuokraluukussa eikä täällä voi ruuvailla seiniin. Lisäksi oviaukot on liian matalia, koska haluan tangon yläpuolelle reilusti tilaa.

Joten oon nyt amazonissa yrittänyt katsella jotain juttuja mitä tulee haulla pull up bar stand. Tai dip bar stand. Olisko jotain vinkkejä mitä ei kannata ostaa ja mitä kannattaa ostaa? Suorat linkitkin kelpaa.
14
Avoin Syöksyhammastiikeri 2 kk
message file MP4
Itsehän menisin vaan ulos vetämään leukoja jossain puun oksassa, koska olen kovan luokan shrigma
Vihainen Somali 2 kk
message file JPG
hae googlemapsista ulkokuntosali
AP Energinen Opossumi 2 kk
Ulkotankoja on kyllä lähistöllä, niissä on kiva treenata. Mutta nyt on ajatuksena se, että saisin kamppeet kotiin. Vietän toisinaan pitkiäkin aikoja sisätilassa ja viimeistään loppusyksyllä ei enää tee mieli kuntoilla ulkona.
Ylenpalttinen Takinkääntäjä 2 kk
Energinen Opossumi Ulkotankoja on kyllä lähistöllä, niissä on kiva treenata. Mutta nyt on ajatuksena se, että saisin kamppeet kotiin. Vietän toisinaan pitkiäkin aikoja sisätilassa ja viimeistään loppusyksyllä ei enää tee mieli kuntoilla ulkona.
message file JPG
Loppusyksyhän on just parhautta. Iltaisin umpipimeää kuin persesilmässä, joten kukaan ei näe, jos käyt tempaisemassa vähän läheisen leikkikentän tai pururadan telineissä vaikka.
Älykäs Oselotti 2 kk
message file JPG
AP Energinen Opossumi 2 kk
message file JPG
Oliskohan hintansa väärti.
Raivokas Binturonki 2 kk
message file JPG
Osta kyykkyhäkki niin onnistuu leuanveto ja dipit, ei tarvi ruuvailla seiniin ja on tukeva.
Verinen Neulakala 2 kk
Etkö uskalla ruuvata seiniin vai?
AP Energinen Opossumi 2 kk
attachment Raivokas Binturonki Osta kyykkyhäkki niin onnistuu leuanveto ja dipit, ei tarvi ruuvailla seiniin ja on tukeva.
message file JPG
Kyykkyhäkki, okei, tää onkin ihan uusi sana. Näyttää ihan hyvältä! Törmäsin toisenlaiseen malliin kun selasin bezos-firmaa. Kuva liittyy. Tässä nuo jalat saa taitettua suoriksi, säilytysasentoon. Vois olla ihan ookoo tässä pienessä luukussa.
Vanha Ninja 2 kk
Hakusanasi on "free standing pull up bar". Tässä vaikka esimerkkinä mitä haet: https://gravity.fitness/products/gravity-fitness-portable-bodyweight-pull-up-rack?variant=32092924969049
AP Energinen Opossumi 1 kk
Vanha Ninja Hakusanasi on "free standing pull up bar". Tässä vaikka esimerkkinä mitä haet: https://gravity.fitness/products/gravity-fitness-portable-bodyweight-pull-up-rack?variant=32092924969049
Kiitos kiitos, varsinkin esimerkkilinkin häkkyrä vaikuttaisi hyvältä - tulee oikein kantolaukkukin. Dippi puuttuu tästä, ehkä löydän jotain muuta dippailulle.
AP Energinen Opossumi 1 kk
Eiku hups, onhan tuossakin dippi. Leveyttä ei tosin voi säätää, mutta näyttäisi olevan melko optimaalinen joten ehkä sillä ei ole väliä.
Vanha Ninja 13 pv
Energinen Opossumi Kiitos kiitos, varsinkin esimerkkilinkin häkkyrä vaikuttaisi hyvältä - tulee oikein kantolaukkukin. Dippi puuttuu tästä, ehkä löydän jotain muuta dippailulle.
Juu tuossa on dippi kun ottaa yhdet putket välistä pois. Hyvin voi muokata kaikenlaiseen tekemiseen.

Itse olen juuri tuota Gravity fitnessin telinettä käytellyt pari vuotta ja on kyllä perustekemiseen loistava. Next levelille pääset kun hommaat vielä voimistelurenkaat ja ehkä pienet säädettävät käsipainot johonkin 5-15kg välille. Ehkä muutama vastuskuminauhat siihen vielä niin kehonpaino-kotisali mintissä.
Vanha Myyntitykki 10 pv
Vanha Ninja Hakusanasi on "free standing pull up bar". Tässä vaikka esimerkkinä mitä haet: https://gravity.fitness/products/gravity-fitness-portable-bodyweight-pull-up-rack?variant=32092924969049
rupesi kiinnostamaan. itsekin ollut aina enemmän sellainen kehonpaino tyyppi, ja leuat on siitä kiva, että siihen ei tosiaan kovin kauaa mene, että vetäisee ne maksimit ohi kävellessä.

Vastalauta 0.7.8 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää