Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.

Ajoneuvot

Viimeisin vastaus
Viimeisin vastaus
Viimeisin lanka
Lista
Lista
Katalogi
AP Sulokas Meduusa 4 pv
message file JPG
Dieselin hinta on romahtamassa. Ylituotanto lähtee käsistä kun lentelu vähenee pian rajusti lentoveron vuoksi.
6
AP Sulokas Meduusa 4 pv
Kiva Peikko Dieselin hinta romahtaa koska se pakotetaan kasvispohjaiseksi eikä dieseliä saa enää käyttää tieliikenteessä.
Helsingin purkaminen on todennäköisempää.
AP Sulokas Meduusa 4 pv
Dieselin hinta suomessa on kivasti sidottu vientiteollisuuteen, ja suomi on vientimaa. Mitä kalliimpi liemi, sitä köyhempi valtio kun ulkomaankauppa ei käy.

Bensa kannattaa vain jos itse valmistaa etanolia.
Kiireinen Hiiri 2 t
Sulokas Meduusa Dieselin hinta suomessa on kivasti sidottu vientiteollisuuteen, ja suomi on vientimaa. Mitä kalliimpi liemi, sitä köyhempi valtio kun ulkomaankauppa ei käy. Bensa kannattaa vain jos itse valmistaa etanolia.
pikemminki niin että vientiteollisuus on sidottu dieseliin
AP Ilkeä Kirppu 1 kk
message file JPG
Keskustelua MG-merkin autoista. Harkinnut ID.3:sta, mutta tämä miellyttää ulkonäön ja hinnan puolesta enemmän.

Onko kokemuksia ja mitä pitäisi tietää kun tämmöstä hankkii?
14
Musta Mastiffi 1 pv
Myrskyävä Kylähullu Ihan vaan sitä, että Kiinasta ei juuri hyvää tule ja kaikki on mahdollista. Kiinan paska politiikka jatkuu juur niin kauan kun sieltä ostetaan paskaa ja rahdataan ympäri maailmaa.
Tää. En ostais etenkään kiina-autoa.
AP Ilkeä Kirppu 1 pv
Musta Mastiffi Tää. En ostais etenkään kiina-autoa.
No enpä oo itekkään enää ostamassa MG4 kun EU lätkäs 40 % tullit SAIC motorsille johon MG kuuluu, että hyvin toimi mun kohdalla
Lyötävä Härkäsammakko 1 pv
attachment Kiireinen Fregattilintu >mitä pitäisi tietää kun tämmöstä hankkii? No vittu sellanen pikkujuttu, että Kiinan kommunistihallinto saa suoran pääsyn sekä sun yksityiselämääs että kartoittamaan Suomen infran. Älä IKINÄ osta Kiinalaista ohjelmistoa, sulla ei ole mitään välineitä tietää niiden toiminnasta edes perusteita. Ja ennen kuin hauku huuhaaksi, niin kiinalaisten autojen vakoilutoiminta on jo todistettu oikeaksi asiaksi.
Mitä infraa se auto kartoittaa? Tieverkon, minkä Google on jo kuvannut? Ja minne kiinalaiset diplomaatit sun muut vakoilijat pääsee vapaasti muutenkin?
Tuskin on todistettu mitään.
AP Komea Jaguarundi 2 kk
message file JPG
Suositelkaa mulle akkukompressoria, renkaiden täyttöön.

En osaa päättää, olen katsonut jo kaiken milwaukee 18m:n ja bosch easypumpin väliltä.
6
Masentunut Susi 2 kk
Tavallinen Kukkatikka Kylä miehellä pittää olla kunnon kompura eikä mittää homojen uimarenkaan täyttökompuroita, jämpti ompi.
Oon tätä kans miettinyt, renkaantäyttö akkuvehkeet maksaa 50-100e, pienen 230V kompuran saa aika lähelle satasella. Autossa on kuitenkin 12V pumppu hätätilanteisiin.

Pienellä kompuralla kuitenkin puhaltelisi pölyä ja käyttäisi viimeistelynaulainta
Ylimielinen Resupekka 5 pv
message file JPG
Tämän ostat ja kunnon kompuran.
AP Komea Jaguarundi 5 pv
attachment Ylimielinen Resupekka Tämän ostat ja kunnon kompuran.
En osta
AP Itsekäs Sarvisarvi 13 pv
message file JPG
Alkoi jostain syystä kiinnostamaan auton etanolikonversio. Onko kenelläkään kokemuksia tai mielipiteitä?
16
Lahjakas Graafikko 9 pv
Pilvinen Karhu Öljyt ja tulpat.
Miten?
Pilvinen Karhu 9 pv
Lahjakas Graafikko Miten?
Etanoli on käytännössä brake cleaneria vastaava tuote öljyn kanssa, joten pienikin ohivuoto päätyy öljyihin, pilaten ne nopeammin. Dexus 2 yms on "etanoli yhteensopivia", mutta silti esim saab puolittaa öljynvaihtovälin.
Tulppien mekanismia en tunne niin tarkasti että osaisin sanoa tarkasti, mutta jos et vaihtanut ~20tkm välein, alkoi käynnistymisessä olla havaittavissa huonontumista.
Kuuluisa Pääministeri 6 pv
Pilvinen Karhu Etanoli on käytännössä brake cleaneria vastaava tuote öljyn kanssa, joten pienikin ohivuoto päätyy öljyihin, pilaten ne nopeammin. Dexus 2 yms on "etanoli yhteensopivia", mutta silti esim saab puolittaa öljynvaihtovälin. Tulppien mekanismia en tunne niin tarkasti että osaisin sanoa tarkasti, mutta jos et vaihtanut ~20tkm välein, alkoi käynnistymisessä olla havaittavissa huonontumista.
Ja talvella alkaa kertymään öljyyn ihan sika vettä, huomaa siitä kun öljykorkki on sellaisessa vaaleessamössössä.
AP Ujo Tähystäjä 3 kk
message file JPG
Onko muita täällä, jotka harrasteenaan pitää pakettiautoa kunnossa. Tuollaisen Jumper/boxer/ducaton kun omistaa, saa ainakin peltihommia tehdä. Joskus koneen vaihtojakin.
43
Verinen Elefantti 20 pv
Oli mulla monta vuotta vanha hiace. Ei tarvinnut peltihommia tehdä, kun se oli uudesta asti ollut lapissa, eikä ruostetta yhtään. Lämppärin säätimet vaihdoin, laturin ja muita apulaitteita. Alustaan kans osia. Kaikkia ei olis ollut mikään pakko vaihtaa, mutta halusin vaan ennakoida että auto pysyy hyvässä kunnossa ja luotettavana. Helppo korjailla ja suht halvat osat. oli melkein 800tkm mittarissa kun möin sen hyvään hintaan ja näkyy se olevan liikenteessä vieläkin.

Oikeastaan autossa ei mitään vikaa ollut, mutta olihan se vähän ankea ajaa ja melko meluisa. Eipä tuo mitenkään pieniruokainenkaan ollut, niin pistin menemään. Mutta hiacet kyllä maineensa veroisia autoja. ainut vaan, että pitäis löytää se ruosteeton yksilö, mikä on vaikeaa. Yleensä ovat aika herkkiä happanemaan. Mutta mitaan pienempiä ja suurempia vikoja ei kyllä minun yksilössä ollut, liekö noissa edes mitään tyyppivikoja ollenkaan.
Luotaantyöntävä Rotta 6 pv
vuotaa öljyä jostain suodatijalan paikkeilta, onko kellään vinkkejä korjaukseen?
Luotaantyöntävä Rotta 6 pv
Luotaantyöntävä Rotta vuotaa öljyä jostain suodatijalan paikkeilta, onko kellään vinkkejä korjaukseen?
p.s johan nimellä paiskas
AP Törkeä Somali 9 pv
message file JPG
Vesterosissa joku jenkkiautotapahtuma. Ruottin autolautta täynnä jotain natseja larppaavia ali-ihmisiä. Jenkkirouskuistaan soittelevat Eerikaa. Kaikki helvetin vammaset homot lähteneet kirkonkyliltään tortut päissään väristen liikenteeseen. Olen itse kansallismielinen ja rockhenkinen mutta Jeesus että noitten naamat närästää ihan yhtä paljon kuin musujengitkin.
3
Siisti Jafar 8 pv
PaBa. Autoista ei soitella matkan aikana autokannella mitään. Mikä on eerika?
Rikas Bombay 8 pv
Viime vuonna olin kanssa autolautalla kun autokansi oli aivan täynnä jenkkejä menossa johonkin tapahtumaan, mutta ne vaikutti kyllä ihan asialliselta porukalta. Toki ne autotkin oli todella siistejä eikä semmosia puhki ryypättyjä juoppolullia mitä maaseudulla näkee.
Kömpelö Samojedi 8 pv
Siisti Jafar PaBa. Autoista ei soitella matkan aikana autokannella mitään. Mikä on eerika?
>Mikä on eerika?
Kaarinan saksankielinen versio.

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää