Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.

Penkkisomeilu

Viimeisin vastaus
Viimeisin vastaus
Viimeisin lanka
Lista
Lista
Katalogi
AP Ylpeä Maasääski 4 kk
message file JPG
Värittävä Pipsa/Pipsan porinat

Porin suurin vaikuttaja, valehtelee minkä kerkeää.

Pipsa-langat pähkinänkuoressa:
>68 % vanhojen kuvien ja juttujen kertaamista
>5 % aivan käsittämätöntä nillitystä jostain perunan keitinvedestä tai siitä kuinka osaa itse paremmin kuin päätähti
>5 % autistista vänkäämistä
>2 % "ovelia" trollauksia siitä miten on kuultu ja nähty makuri tinderissä tai Pipsa torilla
>15 % teteilyä
>5 % uusia juttuja ja kuvia Pipsasta/sisällöstä jota tuottaa.

>Tajuaako Pipsa että..?
<Ei.

>Jos et halua antaa katselukertoja Pipsalle, tai olet syystä tai toisesta estetty, voit seurata vaikuttajan stooreja myös:
https://insanony.com/profile/pipsa83
https://instanavigation.com/user-profile/pipsa83
541
Viehättävä Virtahepo 8 t
message file JPG
Viehättävä Virtahepo 8 t
message file JPG
Viehättävä Virtahepo 8 t
message file JPG
AP Huvittunut Megalodon 4 kk
message file JPG
KOTIMATKA VOL 65 - RAKKISTEN MATKA VASTALAUDALLE

Yliksen viimeisin lanka: https://ylilauta.org/aihevapaa/132969236

Ensimmäinen lanka
https://ylilauta.org/aihevapaa/129088065

Vol 15 https://ylilauta.org/aihevapaa/130509501
Vol 27 https://ylilauta.org/aihevapaa/131101141
Vol 28 https://ylilauta.org/aihevapaa/131119071
Vol 29 https://ylilauta.org/aihevapaa/131136345

>KETKÄ
<Viivi ja Antti Rintanen eli Virpi ja Alfa Rantanen, Rinkinen, Rihtanen, Kinkynen jne, ovat Espoossa asuvia miljoonatalon omistajia, asuntosijoittajia, lääkäreitä ja maailmanmestareita sekä suurperheen vanhempia.
<Rintasilla on yritykset Rintanen Capital Oy ja AVR Kodit oy
<Viivi tekee myös kaupallisia yhteistöitä Kotimatkan tilille, vaikka alkuun halusi pitää tilin mainoksista vapaana ja kertoo Paritellen podcastissa seksielämästään, Antin toilailuista, vanhempiensa asioista ja mistä vaan maan ja taivaan väliltä

>ASUNNOT
<Rantuset omistavat reilu 100 sijoitusasuntoa pikkupaikkakunnilta ja kuolevista kylistä. Kourallinen sijaitsee isommissa kaupungeissa. Ajatuksena on majoittaa vähäosaisia ihmisiä huonokuntoisiin, halpoihin asuntoihin ja maksattaa omat sijoitukset asumistuilla.
<Maahanmuuttajille tarjotaan edullista vuokraa.

<Kouvolan kolmestatoista mysteerikohteesta ei ole kerrottu oikeastaan mitään

<Viimeisin sijoitusasunto ostettiin Asuntopehtoorilta Espoosta ja luultavasti Kivenlahdesta. Tätä ennen hankittiin yksiö Varkaudessa joka oli myynnissä Asuntopehtoorilla
<Porin puutalo on jo kolmatta kesää ilman suunniteltuja remontteja ja viheristutuksia
<Sijoituslainaa heillä on n. 3 miljoonaa ja yhteensä lainasumma on jo n. 5 miljoonaa euroa

>ALFA
<Di-lääkäri-Alfa keikkaili aiemmin lääkärinä maakunnissa ja on nyt siirtynyt pk-seudulle yksityisille lääkäriasemille. Perheen isä viettää mm. jouluaaton töissä paikkaamassa kassavajetta
<Kesälomaa hän pitää yleensä kolmisen päivää ja vauvan syntymän jälkeen vapaata reilun viikon sillä ehdolla, että saa urheilla ja näpytellä läppäriä. Alfan univormuun kuuluu kauluspaita ja puvunkengät ja näihin pukeudutaan uimarannallakin

<Antti on päässyt kahdesti Ilta-Sanomien sivulle alusvaatekalenterin
https://www.is.fi/viihde/art-2000009279880.html
<ja seksin vonkaamisen ansiosta https://www.is.fi/viihde/art-2000009423152.html
<Kotona ollaan rennosti ilman paitaa. Alfalla on valtava kärsä ja nykyään oma blogi https://rintanen.blog/ (kopioi linkki selaimeen jos et halua sivulle liikennettä laudan kautta)
809
Älykäs Perhonen 22 t
Ylimielinen Marjastaja Eli onko Soukan flippikämppä myyty
Ehkäpä kun nyt tahti pihahommissa kiihtyi. Jos saivat siitä 250 000 niin ”voitto” joku max 70 000 ja kun flippasivat liian kalliilla eli remppaukot 20 000 ja materiaalit melkein saman verran miinus menetetyt vuokrat ja maksetut vastikkeet ja Viivin ravaaminen 20 krt paikalle ja 5 krt rautakaupassa niin oisko oikea voitto kymppitonnin luokkaa. Mutta kyllä sillä jonkun rehun pihaan saa.
Älykäs Perhonen 21 t
Miinus Bon välityspalkkio ja verot myyntivoitosta. Tämä olisi ollut itse remppaajalle ja ylijäämämatskuja isoista kohteista ostaville ok kohde mutta jos ulkoistaa rempan ja toteutus kalliilla materiaaleilla ei flippaus isosti kannata etenkin kun itse kuitenkin suunitellut ja tolkuttomasti käyttänyt aikaa rempan valvomiseen. Kun olisi samat tunnit esim. harjoittanut oikeaa ammattiaan. Aika ja vapaa-aika on tärkeintä paitsi Rihkaloille.
Älykäs Yökkönen 16 t
message file JPG
AP Masentunut Viidakkolintu 1 kk
message file JPG
Huutista varmaan täälläkin on tää katkerien akkojen juorupalsta niinku yliksellä hankkikaa elämä huorat
23
Pitkä Toukka 23 t
Moderni Goku nykyäänhän naiset on tiktokissa rehvastelemassa sillä miten ovat tehneet juuri noin. ns body count lukemia postaillaan ja vähintään kolmenumeroisia lukemia
edelleen ole itse nainen ja tee samoin jos tuntuu omalta jutulta
Moderni Goku 23 t
Pitkä Toukka edelleen ole itse nainen ja tee samoin jos tuntuu omalta jutulta
no jos olisin niin varmaan tekisin. siveellisimmän oloistenkin naisten elämän tärkein juttu tuntuu olevan oman arvonsa mittailu jota tämä käsistä lähtenyt pervoilu ilmiökin on. kaikki naiset toki ei ainakaan julkisesti ole täysiä horoja mutta tavalla tai toisella toteuttavat kuitenkin tuota jatkuvaa arvottamistaan
AP Masentunut Viidakkolintu 20 t
Huono Vaeltaja Tämä on hämmentävän yleistä. Nuorempana oli naiivi näkemys siitä, että se 20v hippilikka pysyy suht samanlaisena vielä 7 vuoden päästä. Muutosta ei tajunnut kunnolla ennen kuin katsoi vanhoja kuvia ja sitten vilkaisia muijaa joka makasi vittuuntuneena sohvalla kännykkä kädessä pieruverkkareissa.
Joo vähän tuli shokkina itelle tuo miten äkkiä vanhat tutut rupsahti siinä 25 hujakoilla aika hälyttävästi
AP Eloisa Haukka 4 kk
message file JPG
Mungo-Anna vol.1

Miltä näyttää Mungiksen tulevaisuus ahkerana strategianönnönnöön opiskelijana? Kasvaako huushollissa peräti kolme tulevaa NHL-tähteä?

Ja tietysti se tärkein kysymys: saadaanko paikalle myyrätumppeja kertomaan uusimmista käänteistä?!

Kuvaksi valikoitui jonkun ansiokkaan kuvanmuokkaajatumpin hengentuotos muinaisista langoista, tekijälle kiitos!
1306
Söpö Kiusaaja 1 pv
Fiksu Herhiläinen Pimeässä netissä jaetaan näiden somemammojen jakamia lapsien kuvia, kerrotaan vinkkejä, ketä seurata tiktokissa/instassa ja näin. Siellä ne yhdessä fantasioivat kaikista pahuuksista, mitä voisivat näille lapsille tehdä, jos saisivat heidän kanssaan vähän kahdenkeskistä aikaa. Sua ei siis todella haittaisi, että kuva sun lapsesta jaettaisiin tällaiselle palstalle, ja pedorunkkarit jakaisivat ajatuksiaan, kuinka haluaisivat työntää kovan munansa sun lapsen anukseen ja ennen kaikkea nauttisivat sun lapsen tuskasta niin paljon, että saisivat heidät tulemaan uudelleen ja uudelleen sun lapsen sisään, nauttisivat katsoa, kuinka sun pienen lapsen peräreikä leviää ja hajoaa heidän peniksensä ympärillä? Hiljaisesti vain hyväksyisit tämän fantasioinnin? Jos somemammoja ei tällainen haittaa ollenkaan, vaan se luokitellaan silmät ummistaen irrationaaliseksi peloksi, mitä hemmetin väliä on laittaa oma some yksityiseksi, välittää mistään lautojen kirjoittelusta, joka on pientä verrattuna pedojen keskenään käymään keskusteluun?
Tähän teemaan liittyen: KKO 2015:50 :ssa on arvioitu sitä, että vahingoittaako alastoman lapsen kuvaaminen tämän kehitystä, vaikka lapsi ei ole tietoinen kuvaamisesta. KKO perusteli asiaa siten että lapsi voi tulevaisuudessa tulla tietoiseksi tällaisesta toiminnasta ja se voi siten olla vahingollista. En nyt sinänsä luottaisi siihen että netissä oleva tieto ei leviä, vaikka darknetiin pitäisi sinänsä kikkailla itsensä, niin en ymmärrä miten joku voi perustella lastensa laittamista nettiin, kaikin puolin turvallisempaa olisi olla jättämättä nettijalanjälkiä lapsien puolesta.
https://finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/2015/20150050
Puhdas Yökissa 22 t
Söpö Kiusaaja Tähän teemaan liittyen: KKO 2015:50 :ssa on arvioitu sitä, että vahingoittaako alastoman lapsen kuvaaminen tämän kehitystä, vaikka lapsi ei ole tietoinen kuvaamisesta. KKO perusteli asiaa siten että lapsi voi tulevaisuudessa tulla tietoiseksi tällaisesta toiminnasta ja se voi siten olla vahingollista. En nyt sinänsä luottaisi siihen että netissä oleva tieto ei leviä, vaikka darknetiin pitäisi sinänsä kikkailla itsensä, niin en ymmärrä miten joku voi perustella lastensa laittamista nettiin, kaikin puolin turvallisempaa olisi olla jättämättä nettijalanjälkiä lapsien puolesta. https://finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/2015/20150050
Juuri näin. Asiaa pitää tarkastella myös muulta kantilta kuin pelkästään yhdelle lapselle tapahtuvan haitan kautta. Joka on tietysti liikaa. Vaikka lapsi ei koskaan saisi tietää, että hänen kuvansa on levinnyt pedopiireihin, on täysin mahdollista, jopa todennäköistä, että näin käy.

1) miten pystyt vanhempana elämään tämän tiedon kanssa?
2) tietäen ylläolevan, miten perustelet vanhempana itsellesi, tai myöhemmin lapsellesi oman toimintasi?
3) miksi tuotat materiaalia pimeään nettiin tieten tahtoen ollen osa ongelmaa ja mahdollistaja?
Mustasukkainen Kameleontti 21 t
Puhdas Yökissa Juuri näin. Asiaa pitää tarkastella myös muulta kantilta kuin pelkästään yhdelle lapselle tapahtuvan haitan kautta. Joka on tietysti liikaa. Vaikka lapsi ei koskaan saisi tietää, että hänen kuvansa on levinnyt pedopiireihin, on täysin mahdollista, jopa todennäköistä, että näin käy. 1) miten pystyt vanhempana elämään tämän tiedon kanssa? 2) tietäen ylläolevan, miten perustelet vanhempana itsellesi, tai myöhemmin lapsellesi oman toimintasi? 3) miksi tuotat materiaalia pimeään nettiin tieten tahtoen ollen osa ongelmaa ja mahdollistaja?
Niin. Kuitenkin vanhempi on lapselle tällainen henkilö jonka pitäisi olla tukena esimerkiksi jos lapsen tietoja leviää hänen tahtomattaan nettiin ja se aiheuttaa negatiivisia tunteita, mutta mitäs sitten jos vanhempi on tämä levittäjä, kehen sitten lapsi voi enää luottaa? En ymmärrä miten vanhemman vastuu unohdetaan joskus kokonaan.
AP Kallis Kissamummo 4 kk
message file JPG
Täällä me keskustelemme mm. naistenhuoneiden keskustelukulttuurin dynamiikasta, jossa anona kysytään mitä ihmeimpiä aivopieruja joihin mitään et saa vastaan sanoa tai edes kyseenalaistaa josset halua joukkolynkatuksi.
Muutamat kantikset löytyvät kysy mitä vain ryhmistä, taikka känniryhmistä.

Uskallatko julkaista aloituksia tai osallistua keskusteluihin? Ärsyttääkö joku tai jokin, vai koetko ryhmät vain positiivisina kanavina?
Entä ovatko jotkut jäsenet jääneet mieleen hyvässä tai pahassa?

Teemaan sopii myös muitakin Facebookista löytyneitä aivopieruja, ja yleistä keskustelua aiheesta sekä tietyistä kantiksista. Niitähän riittää.
110
Avulias Pääministeri 12 pv
Tulin lukemaan naistenhuoneen juoruja, löysinkin vaan leikkipuistoikäisten wää,wää, sä oot tyhmempi -kiukutteluja. Fiksua.
Älykäs Jääkala 1 pv
Ujo Poro Mitä jos tyhjennän pelkän muistin wisememory optimizerilla. Vaikuttaako sekin tuohon ettei pysty postaamaan 168tuntiin. Kun joka päivä tyhjennän muistin. En tiedä onko se Rami muistin vai mikä muistin. Siinä on 3 vaihtoehtoa -Eheytä muisti -Tyhjennä muisti -Tyhjennä välimuisti
>Eheytä, ehkä etsii korruptoituneita tiedostoja ja yrittää palauttaa niitä kuntoon / ladata uusiksi.
>Tyhjennä muisti, varmaan tyhjää kaiken, salasanat yms. myös selaimesta
>Välimuisti on sitten jotain paging/cachen tyhjäystä eli ei poista välttämättä kaikkea, esim. sivuhistoriaa, mutta ehkä evästeet ja muut sivustojen lataamat tiedostot.

Oletan että wisememory on jokin selainliitännäinen, eikä järjestelmätyökalu.
Huima Zorro 1 pv
message file JPG
Mitä paskaa täällä vängätään, ku haluaisin lukea juoruja
AP Päättäväinen Albatrossi 2 kk
message file JPG
Miksi Teemu antaa tyttärensä hengailla kolmen Kariyan kanssa?
4
Viaton Nuhanenä 1 kk
Ovaali
Avulias Sademies 1 pv
Eiks toi vasen ole se Kariyan poika? :D
Pahansisuinen Profeetta 1 pv
Avulias Sademies Eiks toi vasen ole se Kariyan poika? :D
Mylvistä kun se alkaa lurkkaamaan ja saa tietää laudalta et isukki ei ollukkaan isukki

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää