Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Epäilyttävä Lalli 5 pv
message file JPG
Miehiä ei ruispopin jonossa näkynyt ainuttakaan. 95% jonottajista joko parikymppisiä pissiksiä ottamassa itsestään selfieitä tai sateenkaariliputettuja femakoita. Korkeintaan 5% jonittajista oli jotain ripuliranteisia androgyynejä joiden henkkareissa mahdollisesti maininta: "Mies".
Tämän vuoden ruisrock oli myös ensimmäinen aikoihin jota ei oltu myyty loppuun.
Onneksi ensi vuonna Turkuun tulee Hyvinkäältä sinne siirtyvä rockfestivaali "Rockfest". Toivon että Ruisrock nimellä musiikillisia pohjakosketusennätyksiä vuodesta toiseen kehittelevä poppi/muminaräppitapahtuma kuolee ja kuopataan. Saisi Ruissalon luontokin olla rauhassa.
5
Groteski Puunkaataja 5 pv
Kuunnellut nyt 2pv putkeen tota paskaa. Ei mua sinällä festarit haittaa, mut paska on paskaa, vaikka siihen löis rock tarran päälle.

Rockfestiä odotellessa. Ennakkolipunmyyntiä odotellessa.

Ruissi ollut paskaa ikuisuuden. Kaukana ajat kun siel oli viel rock perjantai. Viimeks tullut käytyä ruississa 2008, 2010 oli liput mut toheloin itteni sairaalaan päässyt paikalle sit..

Niijoo oli myös vippikset 2018, 2019 mut en mennyt.
Onnekas Lapintiira 2 pv
message file MP4
Vaikka sama
Älykäs Jumal-Keisari 2 pv
Mielenkiinnosta AP, kuinka vanha olet?
Säkenöivä Jääkala 1 pv
Eikö sitten sun kaltaisen alfan hevimiehen pitäisi juuri mennä tuonne ja valkoritaroida ne lähentelevät ripuliranteet ja tiemiehet daamien ympäriltä ja nauttia sitten viiden sexbätäng pissiksen seurasta seuraava yö?
AP Epäilyttävä Lalli 1 pv
Säkenöivä Jääkala Eikö sitten sun kaltaisen alfan hevimiehen pitäisi juuri mennä tuonne ja valkoritaroida ne lähentelevät ripuliranteet ja tiemiehet daamien ympäriltä ja nauttia sitten viiden sexbätäng pissiksen seurasta seuraava yö?
Sextailla noiden kanssa? Ja kuunnella sitä tuubaa yhtäaikaa? 😀
Menen vaikka herätysjuhlille mieluummin. Itse asiassa menen vaikka viikonlopuksi putkaan mieluummin kuin olisin missään tekemisissä ton kakkafestivaalin ja sen yleisön kanssa.

Vastalauta 0.6.24 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää