Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
Vastaa lankaan
preview image
0%
AsiallinenAsiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
TyöturvallinenTyöturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Soljuva Laiskiainen 1 pv
message file JPG
Aina kun rassailen tonnin pommiani kerrostalon pihalla niin jotenkin just silloin naapurit palaa kotiin jostain sähköautoillaan. Ei saa rauhassa olla, koko ajan pörrää naapuria vieressä aivan kuin ilkkumassa. Semmonen pitkä katse tehdään sieltä eco hybrid i-driven ohjaamosta samalla kun käytösdataasi keräävä akkujäte lipuu lämmitettyyn autotalliin juonimaan ELONMVSK-tekoälyllään jotain ihmiskunnan pään menoksi.

Jokin noissa sähköautoissakin vituttaa. Yritän tehdä oikeita miesten hommia eli rassata bensakonetta ja koko ajan vierestä leijuu ohi jotain akkuautoja joista ei kuulu muuta ääntä kuin semmosta aavemaista ulinaa. Johonkin 3 tonnia painavaan Teslaan kiteytyy mun mielestä moderni läskiys paremmin kuin mihinkään muuhun. Maksetaan 50 tonttua siitä että on mahdollisimman woke kulkuneuvo. Yli 1000 kiloa pelkkää litium-akkua ja silti jeesustellaan ekologisuudella. Se on joko polkupyörä tai 90-luvun bensalotko. En tule koskaan valitsemaan mitään muuta. Kaikki sähkövittusaatana kompromissit on teeskentelyä ja pousausta. Ja en todellakaan tarvitse autooni tekoälyä ajamaan mun puolesta kun en kissavideoiden katsomiselta kerkeä ajamaan, vittu.
34
Joustava Konklaavi 1 pv
Olispa sähköauto. Rottana olisi hyvä omistaa sellainen kun kela maksaa sähköt ja saisi ilmaisia kilometrejä :D
AP Soljuva Laiskiainen 1 pv
Joustava Konklaavi Olispa sähköauto. Rottana olisi hyvä omistaa sellainen kun kela maksaa sähköt ja saisi ilmaisia kilometrejä :D
Bensa/diesel/sähkö ei ole lopulta edes puolet niistä kuluista mitä auton omistaminen aiheuttaa. Ostappa auto ja viikon päästä kilahtaa vakuutusyhtiöltä 800 euron lasku luukkuun. Sit tulee Traficomilta verot. Nää maksat vaikket ajais autolla senttiäkään.

Maastopyörällä menny kesät talvet 5 vuotta, ei mitään katumusta ja terveenäkin on pysytty. 0 rokotetta, 0 koronaa, 0 flunssaa. Pyöräilijä ei vilustu.
Joustava Konklaavi 1 pv
Soljuva Laiskiainen Bensa/diesel/sähkö ei ole lopulta edes puolet niistä kuluista mitä auton omistaminen aiheuttaa. Ostappa auto ja viikon päästä kilahtaa vakuutusyhtiöltä 800 euron lasku luukkuun. Sit tulee Traficomilta verot. Nää maksat vaikket ajais autolla senttiäkään. Maastopyörällä menny kesät talvet 5 vuotta, ei mitään katumusta ja terveenäkin on pysytty. 0 rokotetta, 0 koronaa, 0 flunssaa. Pyöräilijä ei vilustu.
Mutta onhan se silti vähemmän kun ei tarvitse maksaa polttoaineesta. En kyllä tiedä paljon sähköautojen vakuutukset maksaa, mutta ei kai ne nyt noin paljoa ole?
Kuoreton Kirahvi 1 pv
Joustava Konklaavi Mutta onhan se silti vähemmän kun ei tarvitse maksaa polttoaineesta. En kyllä tiedä paljon sähköautojen vakuutukset maksaa, mutta ei kai ne nyt noin paljoa ole?
Jos oisin vakuutusyhtiö niin laittaisin ainakin mahdollisimman kalliit vakuutukset koska pääsääntöisesti sähköauto on onnettomuuden jäljiltä ongelmajätettä jota ei aleta korjaamaan vaan aina lunastukseen. Jostain parkkipaikkapusuista nuo selviää mutta mikään isompi pistää aina jotenkin sen akun paskaks ja sitten ei kannata korjata enää.
Joustava Konklaavi 1 pv
Kuoreton Kirahvi Jos oisin vakuutusyhtiö niin laittaisin ainakin mahdollisimman kalliit vakuutukset koska pääsääntöisesti sähköauto on onnettomuuden jäljiltä ongelmajätettä jota ei aleta korjaamaan vaan aina lunastukseen. Jostain parkkipaikkapusuista nuo selviää mutta mikään isompi pistää aina jotenkin sen akun paskaks ja sitten ei kannata korjata enää.
Gpt:n mukaan olisi halvimmillaan jotain 300-600e. Aika paljon mutta kyllä tuon rottana helposti maksaa
Kuoreton Kirahvi 1 pv
Joustava Konklaavi Gpt:n mukaan olisi halvimmillaan jotain 300-600e. Aika paljon mutta kyllä tuon rottana helposti maksaa
Halvimmillaan tarkoittaa jotain 60v naista joka ei ole koskaan ajanut kolaria. Hinnat menee aina sen mukaan minkälainen henkilö olet ja arvoivat riskitasosi siitä.
Tahraton Matkalaukku 1 pv
Josisit sinäkin olutta homo
Joustava Konklaavi 1 pv
Kuoreton Kirahvi Halvimmillaan tarkoittaa jotain 60v naista joka ei ole koskaan ajanut kolaria. Hinnat menee aina sen mukaan minkälainen henkilö olet ja arvoivat riskitasosi siitä.
Ei sitten ajeta autolla :D
Lyhytjänteinen Raketinheitin 1 pv
Kuoreton Kirahvi Jos oisin vakuutusyhtiö niin laittaisin ainakin mahdollisimman kalliit vakuutukset koska pääsääntöisesti sähköauto on onnettomuuden jäljiltä ongelmajätettä jota ei aleta korjaamaan vaan aina lunastukseen. Jostain parkkipaikkapusuista nuo selviää mutta mikään isompi pistää aina jotenkin sen akun paskaks ja sitten ei kannata korjata enää.
karjista mutulle. Sitä on esson baarissa päivystetty :D
t. koriseppä
AP Soljuva Laiskiainen 1 pv
Joustava Konklaavi Gpt:n mukaan olisi halvimmillaan jotain 300-600e. Aika paljon mutta kyllä tuon rottana helposti maksaa
>GPT

Hyi vittu. En tule edes kokeilemaan, koskaan. Ajattelen yhä itse.
Tupakoiva Öljysheikki 1 pv
Eihän sähköautoa hommaa muut kuin nuukat ihmiset.
Tuprutteleva Naapuri 1 pv
Itsehän jeesustelen kaikille teille yksityisautoilla ajaville läskeille ajokortittomana kävelijänä. Ihmiset on rattien takana kusipäitä ja alinta paskaa, mutta ei kukaan autoilijoista silti naamalle kehtaa tulla hyppimään.
Jalaton Joukahainen 23 t
message file JPG
Kyllä sinäkin sen 50k€ sähköauton mieluummin ottaisit jos olisi varaa valita. Ei sen haisevan tonnin romun korjaaminen tihkusateessa kuitenkaan mitään herkkua ole. Myönnäppä no.
Hurskas Goblin 23 t
>Johonkin 3 tonnia painavaan Teslaan kiteytyy mun mielestä moderni läskiys paremmin kuin mihinkään muuhun. Maksetaan 50 tonttua siitä että on mahdollisimman woke kulkuneuvo. Yli 1000 kiloa pelkkää litium-akkua ja silti jeesustellaan ekologisuudella.

Erittäin hyvin kiteytetty siellä taustalla. Hulvattominta tuossa on että toi koko premissi karkaa noilta. Vetyauton voin ostaa jos ja kun sellaisia tulee.
Jalaton Joukahainen 23 t
Hurskas Goblin >Johonkin 3 tonnia painavaan Teslaan kiteytyy mun mielestä moderni läskiys paremmin kuin mihinkään muuhun. Maksetaan 50 tonttua siitä että on mahdollisimman woke kulkuneuvo. Yli 1000 kiloa pelkkää litium-akkua ja silti jeesustellaan ekologisuudella. Erittäin hyvin kiteytetty siellä taustalla. Hulvattominta tuossa on että toi koko premissi karkaa noilta. Vetyauton voin ostaa jos ja kun sellaisia tulee.
Ne vasta teeskentelyä ovatkin. Hukataan mahdollisimman paljon energiaa, jotta saadaan äärimmäisen herkästi räjähtävää ja vaikeasti säilöttävää kaasua, jossa on mahdollisimman huono tila/energiasuhde. Mutta pakoputkesta tulee vettä hei.

Toivottavasti niiden tankkausasemat sijoitetaan jonnekin erämaahan räjähdysvaaran vuoksi.
Hurskas Goblin 22 t
Jalaton Joukahainen Ne vasta teeskentelyä ovatkin. Hukataan mahdollisimman paljon energiaa, jotta saadaan äärimmäisen herkästi räjähtävää ja vaikeasti säilöttävää kaasua, jossa on mahdollisimman huono tila/energiasuhde. Mutta pakoputkesta tulee vettä hei. Toivottavasti niiden tankkausasemat sijoitetaan jonnekin erämaahan räjähdysvaaran vuoksi.
Huispausta, vedyssä on eniten energiaa kaikista polttoaineista massaan nähden, siksi se on niin räjähtävää :D harvinainen itseservaus. Akuissa on taas nimenomaan mahdollisimman huono tila/energiasuhde nyky akkutekniikalla ja siihen ei ole lähitulevaisuudessa tulossa muutosta
Jalaton Joukahainen 21 t
Hurskas Goblin Huispausta, vedyssä on eniten energiaa kaikista polttoaineista massaan nähden, siksi se on niin räjähtävää :D harvinainen itseservaus. Akuissa on taas nimenomaan mahdollisimman huono tila/energiasuhde nyky akkutekniikalla ja siihen ei ole lähitulevaisuudessa tulossa muutosta
Massaan nähden joo, koska se on kevyin kaasu. Mutta tarkoitinkin tilavuutta, en massaa.
Litra bensiiniä vastaa noin 3 kuutiota vetykaasua normaalipaineessa. Vetyautoissa puhutaan 700 barin paineista, että saadaan 6 kg vetyä säiliöihin, jolla saa sähköautoa vastaavan toimintamatkan.

Ongelma tulee juuri säilömisestä, koska vety syövyttää metalleja ja tunkeutuu herkästi materiaalien läpi. Painoetu hukkuu raskaisiin säiliöihin. Esimerkiksi tässä bemarin koeajojutussa mainitaan vetyauton olevan vain noin 100 kg vastaavaa täyssähköä kevyempi.
https://moottori.fi/koeajo/maistiainen-bmw-ix5-hydrogen-vetovoimainen-vetyauto/

Vetyinfran rakentaminen tieliikenteelle olisi resurssien tuhlausta. Vedylle on kyllä järkevämpiäkin käyttötarkoituksia esimerkiksi teollisuudessa.
Sähkön ja metaanin jakeluinfra on jo olemassa. Vedystä voi tehdä vaikka metaania. Mutta metaani paha koska polttomoottori paha. T: pöhinäkonsultit
Hurskas Goblin 13 t
Jalaton Joukahainen Massaan nähden joo, koska se on kevyin kaasu. Mutta tarkoitinkin tilavuutta, en massaa. Litra bensiiniä vastaa noin 3 kuutiota vetykaasua normaalipaineessa. Vetyautoissa puhutaan 700 barin paineista, että saadaan 6 kg vetyä säiliöihin, jolla saa sähköautoa vastaavan toimintamatkan. Ongelma tulee juuri säilömisestä, koska vety syövyttää metalleja ja tunkeutuu herkästi materiaalien läpi. Painoetu hukkuu raskaisiin säiliöihin. Esimerkiksi tässä bemarin koeajojutussa mainitaan vetyauton olevan vain noin 100 kg vastaavaa täyssähköä kevyempi. https://moottori.fi/koeajo/maistiainen-bmw-ix5-hydrogen-vetovoimainen-vetyauto/ Vetyinfran rakentaminen tieliikenteelle olisi resurssien tuhlausta. Vedylle on kyllä järkevämpiäkin käyttötarkoituksia esimerkiksi teollisuudessa. Sähkön ja metaanin jakeluinfra on jo olemassa. Vedystä voi tehdä vaikka metaania. Mutta metaani paha koska polttomoottori paha. T: pöhinäkonsultit
Sun tekstejä lukemalla huutiksia kyllä sataa
>Esimerkiksi tässä bemarin koeajojutussa mainitaan vetyauton olevan vain noin 100 kg...
<hei tehtiin täm tämmönen vetykatumaasturi mikä meillä oli jo ja mihin vaan liimattiin vetykenno ja akku ilman että edes yritettiin saada painoa alas niin tää on silti 100kg kevyempi prööt :D

Ja sit
>Vetyinfran rakentaminen tieliikenteelle olisi resurssien tuhlausta
Vetyinfran rakentaminen on liikenteelle välttämätöntä koska raskasta liikennettä ei voida sähköistää akkupeleiksi. Eli infra on tehtävä jos kauppoihin halutaan tavaraa. Tästä ei voi väitellä.

>Sähkön jakeluinfra on jo olemassa
No eipä ollut vaan keskeneräinen räpellys ja sitä nyt rakennetaan tieliikenteelle resursseja tuhlaamalla vitusti :D
Hurskas Goblin 13 t
Lisään vielä että toyota, honda, nissan, kaikki japanilaiset kehittää vetyautoja. En ehkä haluais olla sinä joka itkee että "öö ei ole järkeä ää"
Jalaton Joukahainen 10 t
Hurskas Goblin Sun tekstejä lukemalla huutiksia kyllä sataa >Esimerkiksi tässä bemarin koeajojutussa mainitaan vetyauton olevan vain noin 100 kg... <hei tehtiin täm tämmönen vetykatumaasturi mikä meillä oli jo ja mihin vaan liimattiin vetykenno ja akku ilman että edes yritettiin saada painoa alas niin tää on silti 100kg kevyempi prööt :D Ja sit >Vetyinfran rakentaminen tieliikenteelle olisi resurssien tuhlausta Vetyinfran rakentaminen on liikenteelle välttämätöntä koska raskasta liikennettä ei voida sähköistää akkupeleiksi. Eli infra on tehtävä jos kauppoihin halutaan tavaraa. Tästä ei voi väitellä. >Sähkön jakeluinfra on jo olemassa No eipä ollut vaan keskeneräinen räpellys ja sitä nyt rakennetaan tieliikenteelle resursseja tuhlaamalla vitusti :D
>Sun tekstejä lukemalla huutiksia kyllä sataa
Sellaista se on kun väittelyt otetaan jonain servauskilpailuina tilastojen, faktojen ja analyysien sijaan.

>hei tehtiin täm tämmönen vetykatumaasturi mikä meillä oli jo ja mihin vaan liimattiin vetykenno ja akku ilman että edes yritettiin saada painoa alas niin tää on silti 100kg kevyempi prööt
Tuotahan se sähköautoissakin usein on. Tutkipa vaikka miksei vety ole yleistynyt ilmailussa muutamaa konseptiräpellystä lukuunottamatta. Spoileri: Liittyy tilavuuteen ja massaan.

>Vetyinfran rakentaminen on liikenteelle välttämätöntä koska raskasta liikennettä ei voida sähköistää akkupeleiksi. Eli infra on tehtävä jos kauppoihin halutaan tavaraa. Tästä ei voi väitellä.
Raskas liikenne voisi käyttää hyvin myös metaania. Käsittääkseni kaupunkiliikenteessä jo on ajettu pitkään maakaasubusseilla.

>No eipä ollut vaan keskeneräinen räpellys ja sitä nyt rakennetaan tieliikenteelle resursseja tuhlaamalla vitusti :D
Akkujen lataaminen käyttäen olemassaolevaa sähköverkkoa on paljon energiatehokkaampaa kuin vedyn tuottaminen elektrolyysereillä, sen kuljettaminen, paineistaminen ja polttaminen huonolla hyötysuhteella polttokennossa. Siinä ei alkuperäisestä kilowatista ole paljoa enää jäljellä.

Uutisoinnin perusteella esimerkiksi Joensuuhun rakennetaan vetytuotantoa niin ettei sinne voi sen jälkeen rakentaa vuosiin isoja sähköä kuluttavia hankkeita.
>Vetylaitoksesta tulee suurin sähkönkuluttaja Joensuun alueella. Se tarvitsee peräti 40 prosenttia koko Joensuun kaupunkialueen sähköverkossa käytettävissä olevasta 100 megawatin tehosta.
https://yle.fi/a/74-20113864
Räjähtävä Raitiovaunu 10 t
Hurskas Goblin Sun tekstejä lukemalla huutiksia kyllä sataa >Esimerkiksi tässä bemarin koeajojutussa mainitaan vetyauton olevan vain noin 100 kg... <hei tehtiin täm tämmönen vetykatumaasturi mikä meillä oli jo ja mihin vaan liimattiin vetykenno ja akku ilman että edes yritettiin saada painoa alas niin tää on silti 100kg kevyempi prööt :D Ja sit >Vetyinfran rakentaminen tieliikenteelle olisi resurssien tuhlausta Vetyinfran rakentaminen on liikenteelle välttämätöntä koska raskasta liikennettä ei voida sähköistää akkupeleiksi. Eli infra on tehtävä jos kauppoihin halutaan tavaraa. Tästä ei voi väitellä. >Sähkön jakeluinfra on jo olemassa No eipä ollut vaan keskeneräinen räpellys ja sitä nyt rakennetaan tieliikenteelle resursseja tuhlaamalla vitusti :D
patterimopoilu on uskon asia, ei tieteen. tuhlaat aikaasi
Hurskas Goblin 9 t
Räjähtävä Raitiovaunu patterimopoilu on uskon asia, ei tieteen. tuhlaat aikaasi
Selkeästi, varsinkin kun noi "tilastot, faktat ja analyysit" on täysin keksittyjä huut
Räjähtävä Raitiovaunu 9 t
Hurskas Goblin Selkeästi, varsinkin kun noi "tilastot, faktat ja analyysit" on täysin keksittyjä huut
En tiedä keksityistä, mutta kyllä noissa on vedetty mutkia suoriksi kun kaikki infra tulee itsestään ja se sähkö tulee yksisarvisen perseestä. Kaivpksrtkin pyörii taikakoneilla joiden polttoainetta on tonttujen kusi ja pakoputkista tulee ikimetsän tuoksuista usvaa
Janoinen Bilbo 9 t
message file JPG
>koko ajan pörrää naapuria vieressä aivan kuin ilkkumassa. Semmonen pitkä katse tehdään sieltä

Eivät ne katso ilkkuen, naiset katsovat emätin kosteana oikeaa miestä joka osaa tehdä käsillään jotain, ja miehet katsovat kateellisena oikeaa miestä joka osaa tehdä käsillään jotain.
Jalaton Joukahainen 8 t
Räjähtävä Raitiovaunu En tiedä keksityistä, mutta kyllä noissa on vedetty mutkia suoriksi kun kaikki infra tulee itsestään ja se sähkö tulee yksisarvisen perseestä. Kaivpksrtkin pyörii taikakoneilla joiden polttoainetta on tonttujen kusi ja pakoputkista tulee ikimetsän tuoksuista usvaa
>sähkö tulee yksisarvisen perseestä
No mistä se sähkö tulee vedyn tuotantoon? Minulle olisi ihan ok, jos koko vetyhärdelli eriytettäisiin kantaverkosta niin, että olisi joku jäätävä merituulivoimala, jossa tuotettaisiin suoraan vetyä putkeen, joka rannikolla muutettaisiin tarvittaessa vaikka metaaniksi tai ammoniakiksi. Saatava polttoaine olisi järkevämpää käyttää vaikka merenkulussa, kuin rakentaa jakeluverkkoa sisämaahan.

Ahvenanmaalle kaavaillaan 500 myllyn merituulivoimapuistoa. Se olisi maailman suurin. Jos koko tuotanto muutettaisiin esimerkiksi vedystä valmistetuksi ammoniakiksi, sillä saataisiin 10 ruotsinlaivaa tankattua. Tästä voi sitten alkaa miettimään mitä raskaan kaluston muuttaminen vetykäyttöiseksi vaatisi.
Räjähtävä Raitiovaunu 8 t
Jalaton Joukahainen >sähkö tulee yksisarvisen perseestä No mistä se sähkö tulee vedyn tuotantoon? Minulle olisi ihan ok, jos koko vetyhärdelli eriytettäisiin kantaverkosta niin, että olisi joku jäätävä merituulivoimala, jossa tuotettaisiin suoraan vetyä putkeen, joka rannikolla muutettaisiin tarvittaessa vaikka metaaniksi tai ammoniakiksi. Saatava polttoaine olisi järkevämpää käyttää vaikka merenkulussa, kuin rakentaa jakeluverkkoa sisämaahan. Ahvenanmaalle kaavaillaan 500 myllyn merituulivoimapuistoa. Se olisi maailman suurin. Jos koko tuotanto muutettaisiin esimerkiksi vedystä valmistetuksi ammoniakiksi, sillä saataisiin 10 ruotsinlaivaa tankattua. Tästä voi sitten alkaa miettimään mitä raskaan kaluston muuttaminen vetykäyttöiseksi vaatisi.
Niin katsos kun vety on polttoaineena hitosti parempi kuin sähkö ja sen tuottaminen on juurikin nyt työn alla. Ei tuonne ole pystytetty järjetön öyhötys päällä vetyasemia ja ulista kurkku suorana vetyjeesuksen pyhyydestä. Vielä kun kerrot mistä mä saan verorahon kustannettua vetyä tankattua?

Ajattele ennen kuin tulet riehumaan tuulimyllyjesi kanssa sekopääkallu. Lisäpisteet täydestä whataboutismisekoilusta.
Jalaton Joukahainen 7 t
Räjähtävä Raitiovaunu Niin katsos kun vety on polttoaineena hitosti parempi kuin sähkö ja sen tuottaminen on juurikin nyt työn alla. Ei tuonne ole pystytetty järjetön öyhötys päällä vetyasemia ja ulista kurkku suorana vetyjeesuksen pyhyydestä. Vielä kun kerrot mistä mä saan verorahon kustannettua vetyä tankattua? Ajattele ennen kuin tulet riehumaan tuulimyllyjesi kanssa sekopääkallu. Lisäpisteet täydestä whataboutismisekoilusta.
message file JPG
>Niin katsos kun vety on polttoaineena hitosti parempi kuin sähkö ja sen tuottaminen on juurikin nyt työn alla.
Vetyä valmistetaan sähköstä . Kantaverkkoon investoidaan miljardeja, että saadaan lisääntyvä tuulituotanto muutettua vedyksi. Veronmaksajat ja sähkönkäyttäjät maksaa nämä miljardi-investoinnit.
Vetyauto on tyypillisesti sähköauto. Akun hyötysuhde on noin 90%, eli siis tuotetusta sähköstä saadaan 80-90 % hyötyyn, vedyllä taas luokkaa 30 %. Vetyä voidaan polttaa myös suoraan moottorissa, mutta silloin kyseessä on paha polttomoottoriauto.

Ja ei tuo ole mitään whataboutismia. Koko vetyhypetyksen idea on että sitä tuotetaan tuulisähköllä.
Valoisa Nyymi 7 t
attachment Soljuva Laiskiainen Aina kun rassailen tonnin pommiani kerrostalon pihalla niin jotenkin just silloin naapurit palaa kotiin jostain sähköautoillaan. Ei saa rauhassa olla, koko ajan pörrää naapuria vieressä aivan kuin ilkkumassa. Semmonen pitkä katse tehdään sieltä eco hybrid i-driven ohjaamosta samalla kun käytösdataasi keräävä akkujäte lipuu lämmitettyyn autotalliin juonimaan ELONMVSK-tekoälyllään jotain ihmiskunnan pään menoksi. Jokin noissa sähköautoissakin vituttaa. Yritän tehdä oikeita miesten hommia eli rassata bensakonetta ja koko ajan vierestä leijuu ohi jotain akkuautoja joista ei kuulu muuta ääntä kuin semmosta aavemaista ulinaa. Johonkin 3 tonnia painavaan Teslaan kiteytyy mun mielestä moderni läskiys paremmin kuin mihinkään muuhun. Maksetaan 50 tonttua siitä että on mahdollisimman woke kulkuneuvo. Yli 1000 kiloa pelkkää litium-akkua ja silti jeesustellaan ekologisuudella. Se on joko polkupyörä tai 90-luvun bensalotko. En tule koskaan valitsemaan mitään muuta. Kaikki sähkövittusaatana kompromissit on teeskentelyä ja pousausta. Ja en todellakaan tarvitse autooni tekoälyä ajamaan mun puolesta kun en kissavideoiden katsomiselta kerkeä ajamaan, vittu.
Sähköpaskat on ihmiskunnan pettureille
Räjähtävä Raitiovaunu 7 t
attachment Jalaton Joukahainen >Niin katsos kun vety on polttoaineena hitosti parempi kuin sähkö ja sen tuottaminen on juurikin nyt työn alla. Vetyä valmistetaan sähköstä . Kantaverkkoon investoidaan miljardeja, että saadaan lisääntyvä tuulituotanto muutettua vedyksi. Veronmaksajat ja sähkönkäyttäjät maksaa nämä miljardi-investoinnit. Vetyauto on tyypillisesti sähköauto. Akun hyötysuhde on noin 90%, eli siis tuotetusta sähköstä saadaan 80-90 % hyötyyn, vedyllä taas luokkaa 30 %. Vetyä voidaan polttaa myös suoraan moottorissa, mutta silloin kyseessä on paha polttomoottoriauto. Ja ei tuo ole mitään whataboutismia. Koko vetyhypetyksen idea on että sitä tuotetaan tuulisähköllä.
Aivan tuulimylly hupiukkoilua. Mutta kuten sanottu, patterimopoilu on uskon, eikä järjen asia.
Öyhöttävä Kyttääjä 7 t
Jeremy Clarkson sanoi aika hyvin sähköautoista ja itsekin yhdyn samaan mielipiteeseen. Ne ovat yhtä kiinnostavia kuin pesukoneet ja mikroaaltouunit ym.. Ihan sama miten joku sähköauto kiihtyy suoralla tiellä. Yhtä jännittävä tapahtuma kuin pyykkikoneen linkous.
Hajamielinen Parantaja 6 t
saitko jo raaputeltua ne kylkilistojen liimat pois?
Tyytyväinen Urkkija 4 t
attachment Soljuva Laiskiainen Aina kun rassailen tonnin pommiani kerrostalon pihalla niin jotenkin just silloin naapurit palaa kotiin jostain sähköautoillaan. Ei saa rauhassa olla, koko ajan pörrää naapuria vieressä aivan kuin ilkkumassa. Semmonen pitkä katse tehdään sieltä eco hybrid i-driven ohjaamosta samalla kun käytösdataasi keräävä akkujäte lipuu lämmitettyyn autotalliin juonimaan ELONMVSK-tekoälyllään jotain ihmiskunnan pään menoksi. Jokin noissa sähköautoissakin vituttaa. Yritän tehdä oikeita miesten hommia eli rassata bensakonetta ja koko ajan vierestä leijuu ohi jotain akkuautoja joista ei kuulu muuta ääntä kuin semmosta aavemaista ulinaa. Johonkin 3 tonnia painavaan Teslaan kiteytyy mun mielestä moderni läskiys paremmin kuin mihinkään muuhun. Maksetaan 50 tonttua siitä että on mahdollisimman woke kulkuneuvo. Yli 1000 kiloa pelkkää litium-akkua ja silti jeesustellaan ekologisuudella. Se on joko polkupyörä tai 90-luvun bensalotko. En tule koskaan valitsemaan mitään muuta. Kaikki sähkövittusaatana kompromissit on teeskentelyä ja pousausta. Ja en todellakaan tarvitse autooni tekoälyä ajamaan mun puolesta kun en kissavideoiden katsomiselta kerkeä ajamaan, vittu.
Hyvä lanka. Onneksi on talli, missä rassata 90-luvun bensalotkoa.
Saisin kyllä sähköautonkin irti, mutta en halua. Haluan ajaa itse autollani ilman mitään ylimääräisia härpäkkeitä tahi kojelautaan istutettuja taulutelevisioita.
Kuohkea Höpöttäjä 2 t
attachment Soljuva Laiskiainen Aina kun rassailen tonnin pommiani kerrostalon pihalla niin jotenkin just silloin naapurit palaa kotiin jostain sähköautoillaan. Ei saa rauhassa olla, koko ajan pörrää naapuria vieressä aivan kuin ilkkumassa. Semmonen pitkä katse tehdään sieltä eco hybrid i-driven ohjaamosta samalla kun käytösdataasi keräävä akkujäte lipuu lämmitettyyn autotalliin juonimaan ELONMVSK-tekoälyllään jotain ihmiskunnan pään menoksi. Jokin noissa sähköautoissakin vituttaa. Yritän tehdä oikeita miesten hommia eli rassata bensakonetta ja koko ajan vierestä leijuu ohi jotain akkuautoja joista ei kuulu muuta ääntä kuin semmosta aavemaista ulinaa. Johonkin 3 tonnia painavaan Teslaan kiteytyy mun mielestä moderni läskiys paremmin kuin mihinkään muuhun. Maksetaan 50 tonttua siitä että on mahdollisimman woke kulkuneuvo. Yli 1000 kiloa pelkkää litium-akkua ja silti jeesustellaan ekologisuudella. Se on joko polkupyörä tai 90-luvun bensalotko. En tule koskaan valitsemaan mitään muuta. Kaikki sähkövittusaatana kompromissit on teeskentelyä ja pousausta. Ja en todellakaan tarvitse autooni tekoälyä ajamaan mun puolesta kun en kissavideoiden katsomiselta kerkeä ajamaan, vittu.
Peisetti.
Luonnollinen Apustaja 2 t
Naapuri tuli vittuilemaan viime talvena kun omasta autosta kyykkäs akku. Sen verran alko vituttaa et kävin yöllä pätkimässä sivuleikkureilla sen sähkövatkaimen latausjohdon. Kaikki ei ole syntynyt tänne kultalusikka suussa. Minä se vasta hyvät naurut sainkin aamulla kun ei auto liikkunutkaan ruudusta koska akku ei ollut latautunut. Oli pakko käydä kysymässä et tarviiko apu virtaa.

Vastalauta 0.7.8 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää