Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
preview image
0%
Asiallinen Asiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
Työturvallinen Työturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Groteski Lepakko 8 pv
message file JPG
Yleinen Japani lanka.

AP ei ole siis minkään sortin animehomo (täytyy sekin nyt mainita, kun laudoilla tuntuu olevan joku juttu että Japani ja anime kuuluvat aina yhteen). Ainoa paikka jossa olen Japanissa käynyt on Tokio ja tykästyin menoon. Muistan jo pikkupoikana selailleeni Google Mapsia ja ihmetelleeni miten kaupunki voi olla noin suuri. Noh, tuli sekin koettua ja kiinostaisi käydä muissakin paikoissa seuraavalla reissulla (mutta myös uudestaan Tokiossa).

Tähän siis kokemuksia ja juttuja ihan koko Nipponin maasta.
7
Mätä Sudenkorento 7 pv
message file JPG
Tässä ehkä oudoin kuva jonka viime marraskuun reissulla olen ottanut. Tuli oltua yksin 20 päivää nipponissa. Nyt tarkotus lähteä taas marraskuussa mutta vaan 10pv reissuun ja lapsi ja muija tulee mukaan.
Sairas Hamsteri 5 pv
Onks syyskuu paska aika mennä taifuunien takia?
Uskollinen Saunatonttu 5 pv
Sairas Hamsteri Onks syyskuu paska aika mennä taifuunien takia?
Mitäs ongelmaa taifuuneista eniten arastelet?

Olen pari kertaa kokenut taifuunin Japanissa. Oli siinä Härmän pojalla ihmettelemistä, kun taivaalta sataa kaatamalla lämmintä vettä. Toisella kertaa junaliikenteeseen tuli puolen vuorokauden katko. Tuosta ja muista vastaavista syistä olen aina varannut reissun viimeisen hotellin jostain paluulennon lentokentän lähietäisyydeltä.
Tottelevainen Kissakala 5 pv
Eipä omakohtaista kokemusta ole mutta matkablogeja on hauska seurata.
Tässä ote nyymin ylislangasta, jotka tallensin koneelle joskus.

>Tässä langassa seurataan nyymin matkaa. Päivittelen lankaa kuvien kera kunhan ehdin ja jaksan sekä netin toimivuuden mukaan. Saa kysyä jne.

>>Määränpää
><Yokohama, Japani
>>Matkan kesto
><5kk
Sairas Hamsteri 5 pv
Uskollinen Saunatonttu Mitäs ongelmaa taifuuneista eniten arastelet? Olen pari kertaa kokenut taifuunin Japanissa. Oli siinä Härmän pojalla ihmettelemistä, kun taivaalta sataa kaatamalla lämmintä vettä. Toisella kertaa junaliikenteeseen tuli puolen vuorokauden katko. Tuosta ja muista vastaavista syistä olen aina varannut reissun viimeisen hotellin jostain paluulennon lentokentän lähietäisyydeltä.
En oikeestaan mitään. Vietin yks vuos Koreassa koko taifuunikauden, eikä se nyt paha ollut. Parina iltana piti pystä kotona.

Mietin, että iskeekö ne japaniin vielä voimakkaampana. Silloin ainakin tais pahimmat osua japaniin, mut kyl busanissa oli myös kova tuuli
Uskollinen Saunatonttu 5 pv
Sairas Hamsteri En oikeestaan mitään. Vietin yks vuos Koreassa koko taifuunikauden, eikä se nyt paha ollut. Parina iltana piti pystä kotona. Mietin, että iskeekö ne japaniin vielä voimakkaampana. Silloin ainakin tais pahimmat osua japaniin, mut kyl busanissa oli myös kova tuuli
https://www.youtube.com/watch?v=rsfog-x0BNs
youtube thumbnail

Kaipa se riski on suunnilleen samaa kokoluokkaa. Japani tietysti voittaa maanjäristysalttiudessa, mutta kunhan ei sijoittaudu taifuunissa riskialueille, niin lähinnä niitä ongelmia pääsee katselemaan televisiosta pahimmissakin skenaarioissa.

Olen muuten kerran kokenut Japanissa maanjäristyksen. Heräsin eräänä aamuyönä joko siihen, että se hölskytti vuodetta tai siihen, että huoneen vessan ovi louskutti. Ei ollut kummoinenkaan kokemus, mutta poikkesihan tuokin kotimaan menosta.
Sairas Hamsteri 5 pv
Uskollinen Saunatonttu https://www.youtube.com/watch?v=rsfog-x0BNs Kaipa se riski on suunnilleen samaa kokoluokkaa. Japani tietysti voittaa maanjäristysalttiudessa, mutta kunhan ei sijoittaudu taifuunissa riskialueille, niin lähinnä niitä ongelmia pääsee katselemaan televisiosta pahimmissakin skenaarioissa. Olen muuten kerran kokenut Japanissa maanjäristyksen. Heräsin eräänä aamuyönä joko siihen, että se hölskytti vuodetta tai siihen, että huoneen vessan ovi louskutti. Ei ollut kummoinenkaan kokemus, mutta poikkesihan tuokin kotimaan menosta.
Itellä kanssa muutama maanjäristyskokemus. Eka oli Kolumbiassa böndellä 30km medellinistä. Yöllä heräsin kovaan kolahtelevaan ääneen ja kämäsen mökin kokonaisvaltaiseen värähtelyyn. Tuossa kyllä vaistonomaisesti tuli heti herättyä karjahtettua kuumotuksesta, mut parissa sekunnissa tajusin, että se oli maanjäristys. Tuo oli n. 6 magnitudin järistys ja kartan mukaan sen sydän oli aika tarkalleen siinä alueella missä olin

Vastalauta 0.6.24 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää