Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
Vastaa lankaan
preview image
0%
AsiallinenAsiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
TyöturvallinenTyöturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Mättävä Autisti 28 pv
message file JPG
Kirjoitin kirjan ja nyt se pitäisi tunkea BoD-palveluun. Jeesiä? En osaa formatoida sitä, koska en ole kustantaja. Jo sivunumeroiden laittaminen tuntuu hankalalta.

Tarkoitus olisi myös varmistaa, että yhteiskuntakriittisen teokseni sanoma saavuttaa mahdollisimman laajan lukijakunnan. Valitettavasti käytännössä mikään suomalainen kustantamo ei ollut siitä kiinnostunut. En sinänsä ihmettele, kun kirja on antifeminististä jokeripaasausta suurimmaksi osaksi.
5
Läpinäkyvä Sumuverho 28 pv
message file JPG
voi vittu :D
Hidas Näätä 28 pv
message file JPG
Upotteessa kustantaja kun AP laittaa vakavissaan jokeripaastausta julkaistavaksi.

Ladot koko paskan lateksilla niin ei ole ongelmia Wordin sivunumeroiden kanssa.
Hienotunteinen Profeetta 25 pv
attachment Hidas Näätä Upotteessa kustantaja kun AP laittaa vakavissaan jokeripaastausta julkaistavaksi. Ladot koko paskan lateksilla niin ei ole ongelmia Wordin sivunumeroiden kanssa.
message file JPG
Joku 90% uusista kirjoista on sitä samaa jankutusta naisten oikeuksista ja täysin kuvitteellisista ongelmista.

Miksi herättää hilpeyttä ja myötähäpeää, kun joku vihdoin sanoo miten asiat todella ovat? Tirskun välillä itsekin "jokeripostauksille", mutta vittu, pakkohan se on myöntää että niissä on suodattamaton totuus.
Epäröivä Kultisti 24 pv
Pistä vähän näytettä
Hidas Näätä 24 pv
attachment Hienotunteinen Profeetta Joku 90% uusista kirjoista on sitä samaa jankutusta naisten oikeuksista ja täysin kuvitteellisista ongelmista. Miksi herättää hilpeyttä ja myötähäpeää, kun joku vihdoin sanoo miten asiat todella ovat? Tirskun välillä itsekin "jokeripostauksille", mutta vittu, pakkohan se on myöntää että niissä on suodattamaton totuus.
message file JPG
Kannattaa vähentää lautailua ja käydä ulkona jos jokeripostaukset kuvastavat mielestäsi suodattamatonta totuutta.

Vastalauta 0.7.8 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää