Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
Vastaa lankaan
preview image
0%
AsiallinenAsiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
TyöturvallinenTyöturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Halju Hirvi 12 pv
message file JPG
Simo Rantalainen
Ole suomalainen mies ja käänny muslimiksi. Saa julkista halveksuntaa naisvihaajana, pahoinpitely- ja tappouhkauksia. Hänet hakattiin myös kyseisestä syystä.
Nyt samat ihmiset jotka häntä julkisesti halveksuneet kilpailevat kovaan ääneen maahantunkeutuneiden muslimien ylistämisessä. He pitävät näitä muslimeita rikkautena ja jopa kulttuuria ylistetään vain ja ainoastaan heidän ihonvärin perusteella. Kuka tässä on rotuerottelija (rasisti)?
21
Tukaroiva Vapaaottelija 12 pv
message file JPG
AP Halju Hirvi 12 pv
attachment Tukaroiva Vapaaottelija Klikkaa tästä avataksesi viestin
Kuuluitko Simon vihaajiin?
Tukaroiva Vapaaottelija 12 pv
Halju Hirvi Kuuluitko Simon vihaajiin?
message file JPG
En ole ikinä kuullutkaan koko tyypistä, ja aion myöskin unohtaa hänen olemassaolonsa seuraavan 5 min sisällä nyt kun hidetän tämän PaLan.
AP Halju Hirvi 12 pv
attachment Tukaroiva Vapaaottelija En ole ikinä kuullutkaan koko tyypistä, ja aion myöskin unohtaa hänen olemassaolonsa seuraavan 5 min sisällä nyt kun hidetän tämän PaLan.
Kuulutko matutuksen tukijoihin? Onko mielestäsi nämä monikulttuuriset rikkaudet tuoneet sinulle turvaa vai turvattomuutta? Ovatko matut luoneet suomeen lisää varallisuutta ja menestystä? Ei kai vain ole niin että voisimme kaikinpuolin turvallisemmin ja paremmin ilman noita rikollisia muslimeita ja ulkomaanapua? Onko meitä huijattu ja oliko huijaaminen tarkoituksenmukaista?
Aika jännä.
Hiottu Roadman 12 pv
message file JPG
Toi nyt oli jo aikanaan pelle manletti. Nytten vanha gubbe jo. Että vois Simon jättää rauhaan jo
https://youtu.be/q6HlIlYCrqc?feature=shared
youtube thumbnail
AP Halju Hirvi 12 pv
attachment Hiottu Roadman Toi nyt oli jo aikanaan pelle manletti. Nytten vanha gubbe jo. Että vois Simon jättää rauhaan jo https://youtu.be/q6HlIlYCrqc?feature=shared
Hän kuuluu ajankohtaisesti vertailun kohteeksi ja esimerkiksi!
Ohut Gondola 12 pv
message file JPG
ylis/5
Hiottu Roadman 12 pv
attachment Ohut Gondola ylis/5
message file JPG
Aattelin josko tekis ufc langan ja teenkim
AP Halju Hirvi 12 pv
attachment Ohut Gondola ylis/5
Olette /pol/itiikassa arvon nyymi.
Harmaa Kultaseppä 11 pv
Toihan on ihan vitun raskas, riitaa haastava ja lapsia valmentamisen varjolla hakannut juoppo. Ei ketään kiinnosta sen uskon asiat.
AP Halju Hirvi 11 pv
Harmaa Kultaseppä Toihan on ihan vitun raskas, riitaa haastava ja lapsia valmentamisen varjolla hakannut juoppo. Ei ketään kiinnosta sen uskon asiat.
Aivan. Vertaat muslimiin.
AP Halju Hirvi 11 pv
Hän siis on muslimi.
Harmaa Kultaseppä 11 pv
Halju Hirvi Hän siis on muslimi.
Oletko siis se poliisi joka osaa kirjoittaa mutta ei lukea?
AP Halju Hirvi 11 pv
Harmaa Kultaseppä Oletko siis se poliisi joka osaa kirjoittaa mutta ei lukea?
Uskotko sinä oikeasti vitseihin? No uskothan sinä.
Epäpätevä Muoviräjähde 11 pv
attachment Halju Hirvi Simo Rantalainen Ole suomalainen mies ja käänny muslimiksi. Saa julkista halveksuntaa naisvihaajana, pahoinpitely- ja tappouhkauksia. Hänet hakattiin myös kyseisestä syystä. Nyt samat ihmiset jotka häntä julkisesti halveksuneet kilpailevat kovaan ääneen maahantunkeutuneiden muslimien ylistämisessä. He pitävät näitä muslimeita rikkautena ja jopa kulttuuria ylistetään vain ja ainoastaan heidän ihonvärin perusteella. Kuka tässä on rotuerottelija (rasisti)?
message file JPG
Kuvassa vasemmalla Suomen islamilaisen puolueen entinen puheenjohtaja Abdullah Tammi.
AP Halju Hirvi 11 pv
attachment Epäpätevä Muoviräjähde Kuvassa vasemmalla Suomen islamilaisen puolueen entinen puheenjohtaja Abdullah Tammi.
Mieti mikä haloo mikäli saudit olisivat valkoihoisia! rraaaasssiiissmm
Hidas Raikku 8 pv
attachment Epäpätevä Muoviräjähde Kuvassa vasemmalla Suomen islamilaisen puolueen entinen puheenjohtaja Abdullah Tammi.
Abdullah Tammi on kyllä mielenkiintoinen veikko. Mitä ilmeisimmin KGB:n jonkilaisen koulutuksen saanut. Haahuillut ikäänkuin vakavastikkin jokaisen ääriajattelua harrastavan puolueen riveissä. Natsien, stalinistien ja jopa suomen islamilaisen puolueen riveissä.
Koominen Myrskyliitäjä 8 pv
message file JPG
sä ja sun maahantunkeutujas
Epäpätevä Muoviräjähde 8 pv
Hidas Raikku Abdullah Tammi on kyllä mielenkiintoinen veikko. Mitä ilmeisimmin KGB:n jonkilaisen koulutuksen saanut. Haahuillut ikäänkuin vakavastikkin jokaisen ääriajattelua harrastavan puolueen riveissä. Natsien, stalinistien ja jopa suomen islamilaisen puolueen riveissä.
Supon ja Zabludowiczin agentti se on eikä minkään vitun KGB:n, kuten Siitoinkin oli.
Hidas Raikku 8 pv
Epäpätevä Muoviräjähde Supon ja Zabludowiczin agentti se on eikä minkään vitun KGB:n, kuten Siitoinkin oli.
Hullujen maailma sikseen, mutta Tammi oli omien sanojensa mukaan koulutettu viron ja venäjän rajaseudulla sijainneessa KGB:n koulutuskeskuksessa. Toimet on johdonmukaisia venäjän tiedustelupalvelun tavoitteessa löytää vihollisyhteiskuntien tämmöisiä ääriliikkeitä ja soluttautumalla niihin voimistaa yhteiskunnan eripuraa.

Katselin joskus vuosia sitten aina huvikseni Tammen "totuuskanava" nimellä kulkenutta youtubesettiä jossa oli sakeeta settiä islamilaisen puolueen tavoitteista. Hyvin rauhallinen ja kaunopuheinen ihminen, mutta helvetin hämärä.
Epäpätevä Muoviräjähde 8 pv
Hidas Raikku Hullujen maailma sikseen, mutta Tammi oli omien sanojensa mukaan koulutettu viron ja venäjän rajaseudulla sijainneessa KGB:n koulutuskeskuksessa. Toimet on johdonmukaisia venäjän tiedustelupalvelun tavoitteessa löytää vihollisyhteiskuntien tämmöisiä ääriliikkeitä ja soluttautumalla niihin voimistaa yhteiskunnan eripuraa. Katselin joskus vuosia sitten aina huvikseni Tammen "totuuskanava" nimellä kulkenutta youtubesettiä jossa oli sakeeta settiä islamilaisen puolueen tavoitteista. Hyvin rauhallinen ja kaunopuheinen ihminen, mutta helvetin hämärä.
message file JPG
Kuulostaa peitetarinalta. Ja totta kai tuollaisella agentilla on peitetarina, joka estää tai mitätöi oikeaan suuntaan haistelemisen. Ja juuri tuollaisia projekteja tiedustelujärjestöt, kuten Supo, tekevät omissa pesissään. Miksi oikein pistät kaikki rahasi sille, että Tammi puhui totta, kokonaan tai puoliksi?

Oletko Torsti Siren?

Vastalauta 0.7.8 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää