Verkkohyökkäyksien vuoksi uudesta istunnosta ei voi lähettää viestejä ensimmäiseen 10 minuuttiin. Kiitos kärsivällisyydestänne.
Vastaa lankaan
preview image
0%
AsiallinenAsiallinen keskustelu

Kanavalla edellytetään asiallisuutta, lue lisää säännöistä.
TyöturvallinenTyöturvallinen sisältö

Kanavalla edellytetään työturvallista sisältöä, lue lisää sivun säännöistä.
AP Puhdas Flamingo 2 kk
message file JPG
Lopunaikojen seurantalanka

Postatkaa tähän lankaan merkkejä siitä, että lopunajat ovat koittaneet.

2. kirje Timoteukselle 3
Lopunajan ihmiset

>1Sinun on tiedettävä, että viimeisinä päivinä koittavat vaikeat ajat. 2Silloin ihmiset rakastavat vain itseään ja rahaa, he ovat rehenteleviä ja pöyhkeitä, he herjaavat ja ovat vanhemmilleen tottelemattomia. He ovat kiittämättömiä, jumalattomia, 3rakkaudettomia, leppymättömiä, panettelevia, väkivaltaisia ja raakoja, kaiken hyvän vihollisia, 4petollisia, häikäilemättömiä ja järjettömiä. He rakastavat enemmän nautintoja kuin Jumalaa, 5he ovat ulkonaisesti hurskaita mutta kieltävät uskon voiman. Karta sellaisia! 6Nämä näet tunkeutuvat koteihin ja kietovat valtaansa syntien rasittamia, monenlaisten oikkujensa riepottelemia naisparkoja, 7jotka ovat aina alttiita uusille opetuksille mutta eivät voi koskaan päästä selville totuudesta. 8Niin kuin Jannes ja Jambres vastustivat Moosesta, niin tuollaiset villitsijät vastustavat totuutta. He ovat menettäneet järkensä, ja heidän uskonsa on kelvoton. 9Mutta kauan he eivät menesty, sillä heidän järjettömyytensä paljastuu pian kaikille, kuten noille kahdellekin kävi.
5
Hullu Nuohooja 2 kk
Mitäs se sirkka sanoikaan? Uskossa ei paljon maailmanloput pelota.
Groteski Verikoira 5 pv
attachment Puhdas Flamingo Lopunaikojen seurantalanka Postatkaa tähän lankaan merkkejä siitä, että lopunajat ovat koittaneet. 2. kirje Timoteukselle 3 Lopunajan ihmiset >1Sinun on tiedettävä, että viimeisinä päivinä koittavat vaikeat ajat. 2Silloin ihmiset rakastavat vain itseään ja rahaa, he ovat rehenteleviä ja pöyhkeitä, he herjaavat ja ovat vanhemmilleen tottelemattomia. He ovat kiittämättömiä, jumalattomia, 3rakkaudettomia, leppymättömiä, panettelevia, väkivaltaisia ja raakoja, kaiken hyvän vihollisia, 4petollisia, häikäilemättömiä ja järjettömiä. He rakastavat enemmän nautintoja kuin Jumalaa, 5he ovat ulkonaisesti hurskaita mutta kieltävät uskon voiman. Karta sellaisia! 6Nämä näet tunkeutuvat koteihin ja kietovat valtaansa syntien rasittamia, monenlaisten oikkujensa riepottelemia naisparkoja, 7jotka ovat aina alttiita uusille opetuksille mutta eivät voi koskaan päästä selville totuudesta. 8Niin kuin Jannes ja Jambres vastustivat Moosesta, niin tuollaiset villitsijät vastustavat totuutta. He ovat menettäneet järkensä, ja heidän uskonsa on kelvoton. 9Mutta kauan he eivät menesty, sillä heidän järjettömyytensä paljastuu pian kaikille, kuten noille kahdellekin kävi.
Lähi-idässä rytisee
Sairas Höpöttäjä 5 pv
message file JPG
Sairas Höpöttäjä 4 pv
message file MP4
Huolestunut Pussimäyrä 20 t
Lopunajat osa 2. Niin kuin oli Nooan päivinä
https://www.youtube.com/watch?v=-VzWknFLnYQ
youtube thumbnail

Vastalauta 0.7.8 Beta

Käytämme evästeitä mukauttamaan käyttökokemustasi. Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää